Cum de a crea propriul joc de curse de mașini în zero

Acesta este un ghid simplu și ușor pas cu pas cu privire la modul de a crea propriul joc de curse de mașini la zero.

Pași

  1. Imagine intitulată Creați-vă propriul joc de curse de mașini în zgâriatul pas 1
1. Primul pas pe crearea propriului joc de curse de mașini este de a deschide zgârierea pe desktop.
  • Imagine intitulată Creați un joc bun de curse la zgâriatul 1
    2. Când Pasul 1 a fost finalizat și a fost încărcat zgâriet, va trebui să ștergeți micul sprite care se află în partea dreaptă a ecranului, acest lucru se poate face cu plutirea peste pisica în zona gri, o mică listă de cădere apar, apoi apăsați "Ștergere". Pisica a fost folosită ca un exemplu de sprite.
  • Imagine intitulată Creați un joc bun de curse la zgâriatul pas 3
    3. Acum trebuie să faceți un nou sprite, unul care este relevant pentru jocul pe care doriți să îl creați. Puteți crea sprite prin atragerea mâinii libere sau încărcarea unuia. Pentru a vă crea unul, faceți clic pe butonul "Vopsea nou sprite".
  • Imagine intitulată Creați un joc bun de curse la zgâriatul Pasul 4
    4. Când ați terminat pasul 3, va apărea o pagină goală, va avea toate instrumentele în care va trebui să vă creați sprite. Când ați terminat crearea acestui sprite, trebuie să adăugați un punct mic în fața mașinii, acest lucru va fi explicat mai târziu.
  • Imagine intitulată Creați un joc de curse bun la zgâriatul pas 5
    5. Când este finalizat pasul 4 și se creează noua sprite de mașină, apăsați "OK". Când acest lucru a fost făcut noul sprite pe care l-ați creat, va fi pe pagina de zgârieturi. Acest lucru va fi sprite folosit pentru jocul dvs. de curse de curse sprite.
  • Imagine intitulată Creați un joc bun de curse la zgâriatul Pasul 6
    6. Adăugând o altă mașină pentru a face acest jucător pe care îl deplasați peste sprite și faceți clic pe Duplicați, aceasta va copia mașina de curse și va face altul exact ca acesta. Puteți schimba culoarea celui de-al doilea sprite, puteți face acest lucru prin editarea acestuia. Butonul de editare este sub titlul "Costumele" Acest lucru va apărea numai atunci când ați făcut clic pe sprite pe care doriți să o editați. De asemenea, ar trebui să adăugați un punct mic colorat în fața mașinii de curse duplicate. Dotul de culoare nu trebuie să fie o culoare care este deja utilizată în joc.
  • Imagine intitulată Creați un joc bun de curse la zgâriatul Pasul 7
    7. Când doriți să schimbați aspectul Terenului Thackback, faceți clic pe butonul "Stage", acest lucru vă va permite să vă creați propriul joc de curse.
  • Imagine intitulată Creați propriul joc de curse de mașini în Scars Pasul 8
    8. Când ați creat fundalul pentru jocul dvs. de curse de mașini, puteți muta mașinile în jur și plasați-le oriunde doriți.
  • Imaginea intitulată Creați un joc bun de curse la zgâriatul Pasul 9
    9. Pentru a vă deplasa mașinile, trebuie să le stabiliți astfel încât să se poată mișca individual și să meargă în direcții diferite, faceți acest lucru făcând un script pentru ei. Acest lucru se face făcând clic pe unul dintre sprite. Acesta este scenariul pentru mașina de curse roz.
  • Imagine intitulată Creați propriul joc de curse de mașini în Scarp Pasul 10
    10. Când creați scriptul pentru ambele mașini de curse, ar fi trebuit să adăugați variabila "Forever dacă", ar fi trebuit să adăugați, de asemenea, culoarea _ atinge _ ?"Așa este atunci când mașinile conduc în jur, ei nu pot pleca de pe pistă, așa că, de exemplu, dacă ați pus un punct roz roz în fața mașinii de curse și barierele sunt gri, ar trebui să puneți" culoarea rozul de culoare se atinge gri?"schimbați acest lucru făcând clic pe casetele furnizate în variabila și atingeți unde sunt vreodată culorile.
  • Imagine intitulată Creați-vă propriul joc de curse de mașini în Scratch Pasul 11
    11. Scriptul pentru mașina duplicată va fi ușor diferit în comparație cu prima mașină de curse. Controalele vor fi ușor diferite datorită faptului că este un joc de 2 jucători. Cheile pe care le apăsați pentru a muta mașina sunt litere de pe tastatură. Aceste scrisori sunt alegerea dvs. și care ați găsi vreodată relevante și ușor de utilizat. De exemplu, cheia A și cheia d. Scrisoarea D poate fi utilizată pentru a merge în sensul acelor de ceasornic (dreapta) și litera A poate fi utilizată pentru a merge în sens invers acelor de ceasornic (stânga).
  • Imagine intitulată Creați propriul joc de curse de mașini în Scarp Pasul 12
    12. Pentru a testa jocul de curse, faceți clic pe "comutator la modul de prezentare". Acest buton este situat în partea dreaptă sus a ecranului de zgârieturi. Pentru a începe jocul, faceți clic pe steagul verde, acesta este și în partea dreaptă sus a ecranului.
  • sfaturi

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Zgârietură
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar