Cum se percepe ca un designer de interior

Taxele de design interior pot fi complicate pentru a afla și a comunica clienților. Cu toate acestea, există 3 modele simple de prețuri importante Designerii de interior Contemporan Utilizați pentru a încărca clienții: până la o oră, pe picior pătrat sau cu o singură taxă fixă. Unii designeri combină, de asemenea, două sau mai multe dintre aceste modele. Indiferent de modelul pe care îl alegeți, asigurați-vă că îl comunici clar clienților dvs. și scrieți-l într-un contract detaliat.

Pași

Metoda 1 din 2:
Decizia asupra unei structuri de plată
  1. Imagine intitulată Taxă ca un designer de interior Pasul 1
1. Încărcați 50-300 $ pe oră dacă știți cât timp va dura un proiect. De exemplu, dacă știți că proiectul unui client vă va duce în jur de 4 ore de lucru la 200 $ / oră, puteți trimite o estimare de 800 USD. Dacă tocmai ați început, 75-125 dolari / oră este un loc bun pentru a începe, cu 50 USD / oră fiind considerat cel mai mic preț un începător ar trebui să se perceapă. Cu cât aveți mai multă experiență, cu atât mai mult puteți încărca.
  • Ca designer cu experiență, puteți încărca până la 450 USD / oră, mai ales într-un oraș scump, cum ar fi New York sau San Francisco.
  • Acest lucru nu include costul oricăror materiale, bunuri sau servicii, pe care clientul o plătește.
  • Imagine intitulată Taxă ca un designer de interior Pasul 2
    2. Cereți 5-17 dolari pe picior pătrat dacă lucrați într-un spațiu mare. Utilizați această structură pentru dormitoare masterat, bucătării mari, spații de locuit deschise și proiecte multi-camere. De exemplu, dacă lucrați cu o cameră de metri de 200 de metri pătrați, iar rata dvs. este de 15 USD pe picior pătrat, taxa de bază ar fi de 3000 $. Puteți adăuga un procent pentru mobilier, gestionarea antreprenorilor sau lucrul cu furnizorii de specialitate la această bază.
  • Acesta este modelul utilizat în general pentru spațiile comerciale și de ospitalitate.
  • De asemenea, nu este neobișnuit să utilizați acest model pentru spații rezidențiale mari.
  • Imagine intitulată Taxă ca un designer de interior Pasul 3
    3. Estimați costul total al proiectului și marcați-l cu 30-45% dacă știți costul complet. Acesta este un model popular deoarece poate fi adaptat la o mulțime de diferite tipuri de proiecte. Acesta include, de asemenea, toate costurile implicate cu un proiect, cum ar fi mobilier, finisaje, contractori și orice altceva care ar putea apărea.
  • Clienții apreciază adesea să văd un număr în față, mai degrabă decât taxele separate pe tot parcursul proiectului.
  • Pentru ca acest lucru să funcționeze cel mai bine, clienții trebuie să fie dispuși să lucreze cu dvs. pentru a lua decizii cât mai repede posibil. Elaborarea unui proiect inutil pe o rată forfetară vă poate determina să pierdeți bani.
  • Imagine intitulată Taxă ca un designer de interior Pasul 4
    4. Luați în considerare oferirea de consultări numai pentru o taxă mai mică. Unii clienți doresc pur și simplu un designer de interior să se uite la spațiul lor și să facă sugestii despre ce să cumpere. Luați în considerare oferirea unui astfel de consultare de 2 ore pentru 300 de dolari pentru acest tip de client.
  • Cu cât oferiți mai detaliat în aceste sesiuni, cu atât mai mult puteți încărca. De exemplu, dacă clientul dorește doar să vadă câteva opțiuni pentru mobilier, ați putea percepe 150 $. Dacă clientul dorește opțiuni pentru iluminat, podele, tigla și dulapuri, ați putea percepe 400 $.
  • Metoda 2 din 2:
    Configurarea programelor de plată
    1. Imagine intitulată Taxă ca un designer de interior Pasul 5
    1. Luați în considerare taxarea unei taxe pentru o consultare inițială. Majoritatea designerilor de interior oferă o conversație inițială în care lucrează cu clientul pentru a complota scopul proiectului, unele idei inițiale și ce așteptări au designerul și clientul. Unii designeri oferă gratuit această sesiune inițială pentru a aduce mai mulți clienți potențiali cu o sesiune fără riscuri. Cu toate acestea, nu este neobișnuit să perceapă o consultare. În acest fel, știți că orice potențialii clienți sunt dispuși să plătească pentru servicii de calitate.
    • Oriunde de la $ 100-1000 este un preț rezonabil pentru o consultare inițială. Faceți o alegere bazată pe cât de multă experiență aveți și ce fel de client doriți să atrageți.
    • Încărcați mai puțin dacă sunteți mai puțin experimentat sau pentru o consultare mai scurtă. De exemplu, dacă primiți doar o taxă de 100-200 $ pentru o consultație de 1 oră.
    • Designerii de interior foarte experimentați, de înaltă calitate, ar putea percepe 300-400 $ pentru o consultație de 1 oră sau dublează că pentru o consultare de 2 ore.
  • Imagine intitulată Taxă ca un designer de interior Pasul 6
    2. Scrieți un contract detaliat care evidențiază domeniul dvs. de activitate. Ce va fi inclus în taxa pe care o încărcați? Ce nu va fi inclus? Asigurați-vă că totul este clar subliniat în detaliu în contractul dvs. Include, de asemenea, programul de plată în contract. Stat în contractul pe care îl veți opri dacă nu sunteți plătit la timp.
  • Unele lucruri care sunt de obicei incluse sunt electrice, ventilație și lucrări sanitare.
  • Lucruri care sunt incluse uneori includ decorarea, angajarea contractorilor și cumpărarea de mobilier.
  • Imagine intitulată Taxă ca un designer de interior Pasul 7
    3. Cereți un depozit de 25-50% în față. Solicitarea unui depozit în față vă permite să faceți achiziții pentru client de îndată ce vor deveni disponibile. De asemenea, acoperă costul forței de muncă pentru elaborarea unui contract și a activității pe care le-ați pregătit pentru consultarea inițială.
  • Un depozit substanțial stabilește așteptările de plată de la clienți.
  • Imagine intitulată taxă ca un designer de interior Pasul 8
    4. Încărcați clienții săptămânal sau lunar pentru plățile rămase. Depinde de dvs. să decideți cât de des să percepeți clienții pentru plata rămasă. Pentru proiecte pe termen lung care durează câteva luni, puteți percepe lunar. Dacă anticipați un proiect va dura o lună sau două, un program săptămânal de plată ar putea avea mai mult sens. Pentru proiecte pe termen scurt, s-ar putea să încărcați numai clienții de 1-2 ori.
  • Alternativ, puteți programa plăți, astfel încât acestea să se alinieze cu etapele majore în proiect.
  • sfaturi

    Cu atât mai simplu și transparent puteți fi despre modelul dvs. de preț, cu atât mai mult clienții dvs. vor avea încredere în tine.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar