Cum să faci o arsură

Într-o arsură, roțile mașinii dvs. se vor roti la o frecvență ridicată, provocând o cantitate mare de fum. Mașina va rămâne statică până când vei apărea ambreiajul, lăsându-l să apară în mișcare. Burnouts a început în curse de tracțiune, unde anvelopele trebuie încălzite pentru a obține o tracțiune optimă pe suprafața de curse. În plus, arată doar rece. Din păcate, nu puteți să ardeți în nici o mașină veche, dar dacă doriți să îndepărtați straturile de cauciuc scump pentru a realiza nimic de semnificație dinamică, în afară de bucurie, se poate face. Vedeți pasul 1 pentru mai multe informații. Odată ce ați finalizat cu succes o arsură, nu mai trebuie să aplicați ambreiajul pentru a schimba (numai transmisia manuală) sau pentru a opri schimbarea într-o (numai automată).

Pași

Metoda 1 din 2:
Efectuarea unui Burnout de bază
  1. Imaginea intitulată Faceți un pas de arsură 1
1. Asigurați-vă că aveți mașina potrivită. Pentru a efectua o arsură, aveți nevoie de o mașină cu o mulțime de cai putere. În ceea ce privește transmisiile, este mai ușor să faceți o arsură într-o mașină de transmisie manuală, dar puteți face și Burnouts într-o mașină de transmisie automată. Pentru cel mai bun efect, anvelopele de stradă sunt de asemenea de dorit, care au suprafețe mai fine care vor pune mai mult fum. Nu cumpărați un Ford Mustang să faceți o arsură, deoarece singurul cauciuc pe care îl ardeți este o centură de motor. În mod ideal, ați avea un Holden Commodore sau un Ford Falcon.
  • Imaginea intitulată Faceți o etapă de arsură 2
    2. Puneți mașina în prima treaptă. Apăsați complet ambreiajul și începeți să revolveze motorul. Nu trebuie să începeți să vă mișcați, atâta timp cât aveți ambreiajul până la capăt. Ia-ți RPM-urile în sus, astfel încât anvelopele să fie fierbinți când le-ai lăsat să se desprindă.
  • Imaginea intitulată Faceți o etapă de arsură 3
    3. Blocați frâna de mână (dacă mașina este unitatea din față). După ce ați popt ambreiajul, anvelopele se vor roti foarte repede, astfel încât să puteți afișa să accelereze și să efectueze o coajă sau puteți păstra frâna de mână sau frâna de parcare blocată pentru a vă roti anvelopele și pentru a crea fum, o arsură.
  • Imaginea intitulată Faceți o etapă de arsură 4
    4. Eliberați ambreiajul. Când eliberați ambreiajul complet, anvelopele ar trebui să înceapă să se rotească foarte repede, rezultând fumul de burn. Pentru a opri arderea, ușurați acceleratorul și eliberați frâna.
  • Imaginea intitulată Faceți o etapă de arsură 5
    5. Dacă mașina este automată, puneți transmisia în D, țineți frâna de fund cât mai ferm posibilă, construiți treptaturile mașinii prin împingerea pedalei de accelerație. Când sunteți gata, eliberați frâna de fotbal și mașina ar trebui să aibă roți.
  • Metoda 2 din 2:
    Get Nasty
    1. Imaginea intitulată Faceți o etapă de arsură 6
    1. Încercați o coajă. O coajă este veriful mai frumos al arsurii și se întâmplă atunci când șoferul rotește roțile pe drum înainte de a se mișca. Peel-outs sunt mult mai ușor și mai puțin periculoși pentru mașina dvs. decât o arsură și chiar se întâmplă accidental la stopuri atunci când săriți pe gaz prea tare. Pentru a efectua peel-out:
    • Apăsați ambreiajul cu mașina în viteză. Revine motorul ridicat și eliberați ambreiajul brusc pentru a coaja.
  • Imaginea intitulată Faceți o etapă de arsură 7
    2. Faceți o gogoașă. O gogoasa este o burnout circular. Pentru a face o gogoașă, găsiți o zonă deschisă mare, fără alte mașini, lampă, sau alte lucruri pe care le puteți lovi. Este ușor să pierzi controlul unei mașini cu o gogoașă. Începeți să conduceți în cercuri lente și apoi să loviți gazul greu, astfel încât anvelopele din spate să înceapă să piardă tracțiunea, ținând roata în aceeași poziție pentru a efectua gogoasa de filare.
  • Imaginea intitulată Faceți o etapă de arsură 8
    3. Încercați o ardere Rollback. O ROLLBACK este la fel ca o arsură, dar efectuată pe un deal. Ele sunt o modalitate bună de a obține Burnout într-o mașină subțire, deoarece mișcarea înapoi ajută la tracțiune după arsură.
  • Găsiți un deal și puneți mașina în prima treaptă de viteză. Deprimați ambreiajul. Lăsați mașina să se rostogolească ușor pe deal, apoi începe să dai mașinii o mulțime de gaz. In cele din urma, "pop" ambreiajul să sară în primul și să decoleze.
  • Imaginea intitulată Faceți o etapă de arsură 9
    4. Utilizați o dulap de linie. Un dulap de linie este un dispozitiv care modifică o mașină, astfel încât pedala de frână cuphează doar frânele frontale. O blocare a liniei este un solenoid (nume fantezist pentru un comutator) care vă oferă câteva butoane suplimentare în scaunul șoferului pentru a vă controla frânele. Pentru a face o arsură cu un dulap de linie instalat:
  • Pentru a utiliza un dulap de linie, pas pe frâne și apăsați butonul de blocare a liniei. Când eliberați pedala de frână, veți lăsa frânele din față, dar dezactivați frânele din spate, lăsând acele roți libere să se rotească, să ardă și să facă fum. Eliberați butonul de blocare a liniei pentru a elibera frânele frontale și pentru a vă deplasa înainte.
  • Cum ar fi Burnouts, acest dispozitiv este aproape întotdeauna ilegal și este destul de periculos.
  • sfaturi

    Uita-te unde te duci, ca să nu lovești pe cineva sau ceva.
  • Dacă motorul se taie, nu ați reluat mașina suficient de mare înainte de a ieși ambreiajul sau vehiculul dvs. nu are puterea de arsură.
  • Verificați cât de mult suprafața de rulare este pe anvelopele dvs. în prealabil, astfel încât să nu aveți o explozie ca o arsură va arde literalmente o cantitate decentă de cauciuc din anvelopele dvs.
  • O alternativă la o linie de blocare este a "Clema de frână". Proiectat pentru a fixa o linie de frână atunci când este lucrat, acestea pot fi de asemenea utilizate pentru a opri frânele din spate, permițând numai frânelor frontale să funcționeze atunci când pedala este deprimată. Notă: Cele mai multe mașini au o linie de frână din oțel din spatele frânei în spatele mașinii, zona pentru a pune clema de frână este o lungime scurtă a furtunului de cauciuc care atașat diferențialului. (Unele mașini au două linii separate de frână, una pentru fiecare parte, caz în care sunt necesare două cleme de frână.
  • Încercați să schimbați anvelopele. Cu cât anvelopele dvs. sunt mai ușoare, cu atât este mai ușor să le facă să se rotească, plus mai ușor și nu vă veți rupe anvelopele bune.
  • Este posibil să faceți una dintre axele dvs. sau arborele de antrenare pentru a se deteriora dacă încercați o arsură.
  • Creșteți cantitatea de fum prin lubrifierea anvelopelor de antrenare cu ulei de motor vechi.
  • Acesta poate ajuta la oferirea anvelopelor o rotire rapidă puternică înainte de a trage frâna electronică (numai pentru tracțiune față).
  • Ținând frânele în timp ce motorul nu este atât de rău pentru frânele dvs. - este totuși teribil pentru motorul dvs., totuși.
  • Ori de câte ori scoateți o arsură, s-ar putea să vă plimbați și să întoarceți o altă cale. Să nu cadă într-un șanț, încercați să păstrați mașina dreaptă și frână pentru a opri dacă vă întoarceți surprinzător.
  • Singurul loc pe care îl puteți face din punct de vedere legal este în mod legal Racetracks sau în anumite zone care vă permit să faceți burnouts.
  • Avertizări

    Din nou, Burnouts sunt ilegale și vă vor câștiga o încălcare a traficului sau o sancțiuni mai grave aproape peste tot.
  • Nu Încercați să afișați transmisia într-o mașină automată prin transformarea motorului în neutru și blocarea acestuia în viteză. Acest lucru vă poate distruge cu ușurință caseta de transmisie sau arborele de antrenare care rezultă în reparații extrem de costisitoare.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • O mașină cu suficientă putere și un angrenaj adecvat pentru a depăși tracțiunea de pe roțile de conducere.
    • Abilitatea de conducere.
    • Anvelope bune pe care nu vă deranjează distrugerea.
    • O suprafață de asfalt, nu nisip, pietriș sau iarbă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar