Cum să aplicați polonezul auto

Masina polonez este un instrument folosit pentru a îmbunătăți finisajul pe o mașină. Poate fi eficient în reducerea sau eliminarea aspectului zgârieturilor sau a nicks în vopsea, făcând suprafața mai ușoară. De asemenea, poate fi folosit pentru a îndepărta stratul de oxidare care apare pe mașinile mai vechi, în special în climatul însorit. Iată câteva sfaturi despre modul de aplicare a polonezului auto.

Pași

  1. Imagine intitulată Aplicați masina poloneză Pasul 1
1. Decideți dacă doriți să utilizați un tampon orbital sau un polonez manual folosind o cârpă moale.
  • Utilizați un tampon orbital pentru rezultate mai rapide, dar țineți cont de faptul că este mai dificil să controlați cantitatea de finisare pe care o elimină polonezul. De asemenea, poate crea zgârieturi adânci dacă se produce murdărie sau resturi între tamponul tampon și vehiculul. Dacă utilizați un tampon orbital, utilizați-l pe cea mai lentă setare disponibilă pentru a vă asigura că nu eliminați prea multă vopsea din mașină.
  • Utilizați o tehnică manuală pentru un control mai mare. Aplicarea mașinii poloneză cu mâna cu o cârpă moale durează mult mai mult, dar vă oferă un control mai mare asupra procesului. Este, de asemenea, mai puțin costisitor decât un tampon orbital.
  • Imagine intitulată Aplicați masina poloneză Pasul 2
    2. Spălați mașina bine. Dacă există murdărie sau resturi pe mașina dvs., lustruirea va fi lovită în finisaj. Asigurați-vă că mașina este complet uscată înainte de a începe lustruirea.
  • Imagine intitulată Aplică mașina poloneză Pasul 3
    3. Aplicați polonezul la o cârpă moale sau la tamponul tamponului dvs. orbital și frecați-l într-o mișcare circulară pe mașină. Dacă utilizați un tampon orbital, porniți-l după ce ați folosit pad-ul pentru a freca o parte din poloneză pe mașină pentru a preveni stropirea.
  • Aplicați mai multă presiune la locul zgârieturii dacă lucrați numai într-o secțiune zgâriată a mașinii. Reduceți treptat presiunea pe măsură ce vă îndepărtați de el. Acest lucru va ajuta zona nou lustruită să se amestece cu restul mașinii.
  • Lucrați încet și faceți o secțiune mică la un moment dat dacă vă lustruiți întregul vehicul. Utilizați o mulțime de pastă de lustruire și aveți grijă să vă păstrați pânza de la uscare.
  • Imagine intitulată Aplicați mașina poloneză Pasul 4
    4. Continuați să frecați sau să vă bucurați zona într-o mișcare circulară până când polishul dispare complet. Finalizați lucrul la o zonă în întregime înainte de a trece la următorul, astfel încât polonezul să nu aibă șansa de a se usca pe finisajul mașinii înainte de a fi frecat sau l-au lăsat departe.
  • Imagine intitulată Aplică mașina poloneză intro
    5. Terminat.
  • sfaturi

    Ceară mașina după lustruire pentru a vă proteja mașina nouă lustruită.

    Avertizări

    Aplicați poloneză la mașina dvs. numai când finisajul a devenit plictisitor și plat. Deoarece polonezul este abraziv, acesta ar trebui folosit cât mai rar posibil.
  • Nu confunda masina polonez cu ceara masina. Lustrurile sunt ușor abrazive și sunt folosite pentru a netezi finisajul mașinii. Ceara nu sunt, în general, abrazive și sunt folosite pentru a proteja finisajul mașinii. Cu toate acestea, unele tipuri de ceruri auto ("Ceara mai curată") sunt ușor abrazive și vor elimina o haină clară din mașină. Verificați întotdeauna instrucțiunile producătorului. Dacă utilizați spălarea curată, ați putea dori să săriți lustruirea pre-ceară. Încă o dată, consultați indicațiile producătorului.
  • Înlocuiți tamponul tampon sau o cârpă moale dacă l-ați lăsat în timpul procesului de lustruire. Acest lucru asigură că nici o murdărie sau resturi nu pot deveni încorporate în ea și zgâria mașina.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar