Cum să conduci țara

Ați decis să conduceți țara încrucișată, fie într-un vehicul de închiriat, fie într-un cont propriu. Iată câteva lucruri de știut despre unitatea reală.

Pași

  1. Imagine intitulată Drive Cross Country Pasul 1
1
Planificați înainte de a merge.
  • 2. Apăsați magazinele de bacanie de-a lungul traseului. Ridicați o pâine de pâine, niște carne de prânz feliată și / sau brânză tăiată sau mergeți cu adevărat tradițional cu unele simple unt de arahide și jeleu. Asigurați-vă că arunci într-un fel ușor de mâncat fructe și legume precum bananele, baggiile de morcovi, mere etc.- Poate niște mâncăruri mai sănătoase ca niște cereale uscate sau nuci - mai puțin sănătoși biscuiți sau chips-uri - poate chiar și o cutie mică de lapte sau suc pentru a ajuta la rotunjirea unei mese ieftine, dar destul de sănătoase.
  • Puteți face sandwich-uri pe măsură ce vă este foame sau dacă faceți o unitate cât de departe puteți fără opriri. Doar alcătuiți întreaga pâine de pâine în sandwich-uri și apoi depozitați sandwich-urile pregătite în sacul de pâine. În acest fel, reciclați sacul de pâine foarte funcțional și nu trebuie să transportați sau să aruncați o grămadă de baggii (sau să le alunecați în jurul mașinii dvs. de mii de kilometri). Această metodă poate deveni plictisitoare într-o călătorie lungă, dar dacă o amestecați cu meniuri ocazionale de unitate, nu este destul de plictisitor, dar încă destul de murdar mănâncă.
  • Imagine intitulată Drive Cross Country Pasul 3
    3. Dacă aveți un buget mai mare, opriți la un restaurant local. Este mai distractiv să încercați să alegeți locurile locale, să absorbiți atmosfera locului și poate chiar să fiți favorite de alimente locale. Dacă există timp, poate vizita chiar cu unii dintre celelalte din și învață ceva despre zonă în timp ce vă bucurați de masă.
  • Imagine intitulată Drive Cross Country Pasul 4
    4. Aveți grijă să beți apă într-o zonă diferită. Poate provoca totul de la un stomac puțin deranjat la crampe severe și diaree care poate dura câteva zile (gândiți răzbunarea lui Montezuma), care vă va distruge experiența de conducere. Dacă este severă sau durează prea mult, solicitați asistență medicală.
  • Aveți grijă când sunteți în restaurante. Cu excepția cazului în care apa este filtrată cererea de sodiu fără gheață (deși într-o mulțime de locuri, apa pentru gheața lor este filtrată - puteți cere și vedea dacă simțiți că este în regulă sau nu). De asemenea, dacă vă aflați într-o zonă cu adevărat discutabilă, aveți grijă de toate alimentele neprelucrate, cum ar fi salatele care ar fi spălate cu apa, dar nu sunt tratate cu căldură pentru a ucide bug-urile rele.
  • Toate acestea pot fi mai mult sau mai puțin de o problemă bazată pe locația dvs. în SUA și la calitatea / tratamentul apei din oraș, restaurant sau hotel. Este întotdeauna mai bine să fii în siguranță decât să-ți pare rău.
  • Unele locuri de deșert, inclusiv câteva locuri din Arizona, au mici mașini de apă de apă, unde puteți trage doar pe partea laterală a drumului și vă puteți reîncărca canabile cu apă potabilă filtrată. Nu folosiți niciodată unul care spune non-potabilă: acest lucru nu este niciodată sigur de băut.
  • Imagine intitulată Drive Cross Country Pasul 5
    5. Dacă vă aflați într-o grabă reală sau foarte mult, puteți dormi în mașina dvs. la opriri de odihnă sau de tragere rurală sau poate să vă spargeți pe un tabără.
  • Fii foarte atent la oprirea odihnei. Unii criminali le văd ca primii puncte de țintă ușoară.
  • Chiar dacă sunteți strâns la timp sau fonduri, faceți tot ce puteți pentru a vă menține pe dvs. și pe colegii dvs. de călătorie în siguranță. Aceasta include conștienți de împrejurimile dvs. și vizionarea oricăror "Caractere nesuportare," Călătorind cu un grup de oameni, inclusiv mersul la baie într-un grup, lanterne pentru excursii de baie întunecată sau verificând tufișurile dacă sunteți suspicios, purtând ceva de apărare de sine fie la fel de simplu ca un fluier pentru a atrage atenția și asistența sau spray-ul de piper Cunoașterea unor mișcări de autoapărare. Dacă aveți o armă, asigurați-vă că este legal să îl aveți în fiecare locație, veți fi, altfel legea vă va vedea ca criminal și puneți o răsucire nefericită la călătoria dvs. încrucișată.Imagine intitulată Drive Cross Country Pasul 5Bullet2
  • Imagine intitulată Drive Cross Country Pasul 6
    6. Dacă aveți mai mult timp și un buget mai mare, puteți alege un motel. Nu o bazează numai la preț, dar și pe siguranță. Unele dintre cele mai ieftine locuri nu sunt mai sigure decât celelalte opriri, plus vehiculul dvs. poate fi vandalizat sau furat în timp ce vă aflați în camera dvs. Există câteva locuri foarte decente care nu costă o avere, ci încearcă să treacă cu vechea decor și a corpurilor vechi. Uită-te la locații mai frumoase, caracteristici de siguranță frumoase (cum ar fi o mulțime de lumini în zona de parcare și căi, camere de securitate, personal vizibil etc.), camere curate, bine întreținute, personal prietenos și observator etc. Acestea vor fi, de obicei, ceea ce ar fi considerat la jumătatea prețului. De exemplu, lanțurile decente cu o calitate destul de consistentă, cum ar fi Super 8 sau Motel 6, nu sunt cele mai ieftine, dar cu siguranță pe capătul inferior.
  • Este minunat dacă puteți găsi un lanț de hotel / motel dorit, pentru că atunci cel mai probabil veți putea rămâne într-unul din hotel / moteluri de-a lungul călătoriei dvs.Imagine intitulată Drive Cross Country Pasul 6Bullet1
  • Dacă sunteți mai aventuros încercați câteva hoteluri și moteluri de noutate din călătoria dvs. Ei pot adăuga cu adevărat la unele atracții interesante de călătorie, cum ar fi motelul în care camerele arată ca teepees.
  • Imagine intitulată Drive Cross Country Pasul 7
    7. Nu uitați campingul! Există câteva zone naturale foarte frumoase care ar face locații de camping foarte frumoase. Nu trebuie să fie doar cu o casă de motor sau o remorcă. Cort Camping poate fi o mulțime de distracție prea (nu uitați de siguranța, cu oameni sau animale - șerpi, șopârle, păianjeni, țânțari etc., Doar fiți conștienți și fiți cât mai pregătiți posibil).
  • Imagine intitulată Drive Cross Country Pasul 8
    8. Apelați persoana de siguranță la domiciliu la ora dvs. programată de check-in. În acest fel, dacă ați terminat pierdut sau blocat, va fi mai puțin de 24 de ore, deoarece cineva știa unde erai și știau unde intenționați să mergeți.
  • Imagine intitulată Drive Cross Country Pasul 9
    9. Planificați-vă și urmăriți gazul dvs., astfel încât să nu vă prindeți de gardă cu "Ultima șansă de gaz" situații și se termină în sus, în afara combustibilului, în mijlocul nicăieri.
  • Imagine intitulată Drive Cross Country Pasul 10
    10. Pentru a preveni crampe, durere și tromboză, opriți mașina aproximativ la fiecare 45 de minute (puteți seta un cronometru dacă aveți probleme de a vă aminti de la o oră și aveți cel mult toată lumea să iasă și să meargă (nimic Extrem, doar o plimbare pentru a avea a șansa de a întinde picioarele, de a lucra mușchii și să obțină sângele circulant) timp de aproximativ 5-10 minute. Ai putea să te plimbi în jurul mașinii sau să profite de ocazia să o folosești ca o oprire de groapă pentru baie sau mâncare sau pentru a lua puțin din vedere.
  • Da, pe o călătorie lungă, aceste opriri pot face să fie chiar mai mult pentru a ajunge acolo unde vă îndreptați, dar face ca unitatea să fie atât de frumoasă și este un pic de asigurări de sănătate pentru toată lumea din vehicul. Este uimitor diferența pe care o face tuturor. Nu veți fi la fel de rigide și dureroase până la sfârșitul unei zile lungi de conducere sau de echitatie, iar șoferul va găsi că ajută la păstrarea acestora să devină atât de obosiți și obosiți (starea alertei în timp ce conduceți este un lucru bun).
  • Opririle frecvente, permit, de asemenea, o mulțime de oportunități de pauză de baie, care este bună pentru vezica urinară și rinichii.Imagine intitulată Drive Cross Country Pasul 10Bullet2
  • Mai ales cu copiii, pauzele sunt atât de importante. Utilizați-le ca o oportunitate, astfel încât să vedeți site-urile locale, să aflați o mică istorie locală sau să vizitați un stand de drum, orice să ieșiți pentru un minut sau două.
  • O mulțime de oameni sugerează stabilirea de obiective de atâtea mile sau de atâtea ore într-o zi de conducere. Dacă vă aflați într-o grădere uriașă, care este în regulă, încercând să faceți o provocare mai ușor de gestionat. Cu toate acestea, dacă aveți o mai mare flexibilitate în program, încercați să nu fiți atât de legați în acest competitiv "Trebuie să fac x Miles înainte de a mă opri." Poate face șoferul să se împingă epuizat și poate duce la drivere somnoroase și mai multe accidente. De asemenea, poate face o zi obositoare pentru pasageri. Doar vizionarea Milesului Du-te este plictisitor, și a fi blocat într-o mașină, sunteți foarte limitat pe ceea ce puteți face și dacă călătoriți cu copii, aceasta este o rețetă pentru o mulțime de plâns și plâns și plângere etc.Imagine intitulată Drive Cross Country Pasul 10Bullet3
  • Dacă trebuie să faceți un anumit număr de ore într-o zi în timp ce aveți copii de-a lungul, încercați să o rupeți. Dacă spui că vrei să conduci timp de 8 ore, încercați să conduceți pentru maximum 4 ore, apoi luați a "Mini-concediu" și opriți câteva ore, apoi reveniți în mașină și mergeți la încă 4 ore.
  • Ascultați întotdeauna corpul dacă conduceți. Unele zile s-ar putea să fiți în măsură să gestioneze doar 5 sau 6 ore de conducere, în timp ce pe alții ar putea să ardă timp de 10-11 ore destul de ușor, deci nu accentuați prea mult sau să vă simțiți rău dacă nu vă întâlniți "cota zilnică".Imagine intitulată Drive Cross Country Pasul 10Bullet5
  • Imagine intitulată Drive Cross Country Pasul 11
    11. Bucurați-vă de unitatea dvs.Există o libertate în călătoria drumului deschis și o emoție la posibilitatea de a veni în colțul următor. Toate simțurile se pot angaja în noile atracții și sunete și mirosuri. Florile din primăvară, stelele din mijlocul nicăieri, marile atracții (monumente și minuni naturale) și atât de mult mai mult. Bucurați-vă de plimbare - la urma urmei, viața este o călătorie.
  • sfaturi

    Dacă este posibil, luați ceva timp. Nu este de multe ori o persoană are ocazia să conducă peste marile noastre națiuni. Este plin de frumusețe vizuală și o istorie bogată și interesantă. Profitați de acest lucru și opriți-vă să arătați și să ascultați toată călătoria, să faceți fotografii și să faceți amintiri.

    Avertizări

    Siguranța trebuie să fie mai întâi în mintea ta în orice moment. Oamenii sunt vulnerabili în timp ce călătoresc și, din păcate, există niște oameni trist, bolnavi și / sau disperați acolo care caută doar victima următoare, așa că tot ce poți pentru a evita să devină acea victimă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar