Cum de a alege culorile vopselei auto

Indiferent dacă alegeți culoarea următoarei mașini sau gândirea de a repara vehiculul dvs. actual, există mulți factori care pot, și ar trebui, să influențeze decizia dvs. În mod ideal, culoarea mașinii dvs. nu ar trebui să reflecte numai personalitatea dvs., ci și să vă măriți vizibilitatea pe drum și chiar să ascundeți praful și murdăria. În loc să alegeți o culoare pe stimularea momentului sau pe baza a ceea ce este disponibil pe lot, selectați o culoare care se potrivește nevoilor și gustului dvs.

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea culorii potrivite a vopselei pe noua mașină
  1. Imagine intitulată Alegeți culorile vopselei mașinii Pasul 1
1. Faceți o listă a culorilor dvs. preferate. Asigurați-vă că vă gândiți la ce culori vă place pe mașini și nu pe alte lucruri, cum ar fi zidurile. De asemenea, lăsați sucurile creative să curgă acum. Vor fi factori care vă îngustă alegerile, dar un mit comun de asigurări sperie mulți cumpărători de mașini. Fiți asigurați, nu este adevărat că ratele de asigurare se schimbă deloc bazate pe culoarea unei mașini.
  • Imagine intitulată Alegeți culorile vopselei mașinii Pasul 2
    2. Selectați o mașină și model. Make-ul și modelul mașinii dvs. pot influența foarte mult alegerea dvs. de culoare. Mulți oameni nu ar alege aceeași culoare pentru un minivan, deoarece ar fi pentru o mașină sportivă. Marcați orice culorile din lista dvs. pe care o credeți că nu se potrivește mașinii pe care doriți să o cumpărați.
  • Imagine intitulată Alegeți culorile vopselei mașinii Pasul 3
    3. Adresați-vă dealerului dvs. despre opțiunile de culoare pentru marca și modelul dorit. Fiecare marcă și model este disponibil numai într-o anumită varietate de culori. Dealerul dvs. vă poate spune ce opțiuni de culoare au pentru o anumită mașină. De asemenea, puteți face această cercetare pe cont propriu înainte, dar țineți cont de faptul că dealerii păstrează de obicei culori neutre și sigure.
  • Este posibilă ordinea specială a unei mașini. Dacă aveți răbdarea de a aștepta mașina dvs., îl puteți comanda în culori pe care dealerul nu le are la dispoziție.
  • Imagine intitulată Alegeți culorile vopselei mașinii Pasul 4
    4. Alegeți o culoare care va arăta bine pentru viața mașinii dvs. Vrei să te asiguri că mașina pe care o cumpărați astăzi este ceva ce mai vrei să conduci câțiva ani de acum. Unele culori vin în stil pentru o perioadă scurtă și apoi se estompează. Dacă conduceți una dintre aceste culori de fad după ce nu iese din stil, mașina dvs. ar putea să-și arate vârsta (și a ta). Alegeți o culoare care va suporta testul timpului.
  • Imagine intitulată Alegeți culorile vopselei mașinii Pasul 5
    5. Alegeți alb sau argint pentru o culoare sigură. Nu numai că culoarea vopselei dvs. afectează modul în care mașina dvs. este percepută de alți drivere, afectează și modul în care mașina dvs. este văzută de alți șoferi. Având o mașină ușor vizibilă, poate adăuga un strat suplimentar de siguranță la experiența dvs. de conducere. Driverele de autoturisme de argint sunt la fel de mult cu 50% mai puțin probabil să fie rănite într-un accident. Unele culori ascund, de asemenea, murdăria mai bună decât altele și se laudă cu o valoare de revânzare mai mare decât alte culori (în special argintul, ambele).
  • Este demn de remarcat faptul că mașinile albe sunt de asemenea găsite a fi în mai puține accidente decât alte culori.
  • Metoda 2 din 3:
    Alegerea unei culori pentru a vă picta mașina
    1. Imagine intitulată Alegeți culorile vopselei mașinii Pasul 6
    1. Potriviți lucrările de vopsea personalizate în mașina dvs. Este destul de scump să pictezi o mașină întreagă și, de obicei, nu merită pentru un șofer de zi cu zi. Majoritatea lucrărilor de vopsea ale corpului întreg sunt rezultatul unui fel de personalizare specială sau restaurare. Cu acest lucru în minte, doriți să știți puțin despre mașina pe care intenționați să o pictați și să vă asigurați că alegeți o schemă de culori care se potrivește mașinii dvs. Adesea, acest lucru înseamnă lipirea cu o culoare de epocă - ceva care ar fi putut fi pe mașină când a fost nou. Alteori, înseamnă o schemă de culori care scoate cele mai bune caracteristici ale mașinii, chiar dacă schema de culori nu a fost niciodată un original de la producător.
    • Un exemplu de lucrare de vopsea care nu este probabil să curgă ar fi restabilirea unui "69 Chevelle, având un supercharger care se stinge din capotă și va picta roz cu puncte Purple Polka.
  • Imagine intitulată Alegeți culorile vopselei mașinii Pasul 7
    2. Foloseste-ti imaginatia. Marele lucru despre restabilirea sau personalizarea unei mașini este ocazia de a avea cu adevărat ceea ce doriți. Rezultatul final ar trebui să fie ceva ce sunteți mândru, atât de natural trebuie să fie ceva ce vă place. Imaginați exact ceea ce doriți ca mașina dvs. să arate.
  • Imagine intitulată Alegeți culorile vopselei mașinii Pasul 8
    3. Consultați un pictor profesionist despre lucrarea voastră. Indiferent dacă știți ce vreți sau nu, un dialog deschis cu pictorul nu este niciodată o idee rea. Ele vă pot ajuta să vă îndreptați spre vopsele care vă vor da aspectul dorinței inimii voastre. Un artist / pictor profesionist poate, de asemenea, să vă ajute să vă extindeți ideile dacă vă blocați în orice moment.
  • Metoda 3 din 3:
    Înțelegerea opțiunilor de culori de vopsea pentru dvs
    1. Imagine intitulată Alegeți culorile vopselei mașinii Pasul 9
    1. Știți unde să obțineți culoarea dorită. Vopseaua cade practic în două categorii foarte mari. Vopseaua din fabrică este vopsea care vine standard pe un anumit model de la producător. Paint personalizat este, de asemenea, exact ceea ce sună ca - Paint adaptat în mod specific la gustul dvs. care nu este disponibil de la producător.
  • Imagine intitulată Alegeți culorile vopselei mașinii Pasul 10
    2. Știți ce căutați. Trei opțiuni comune de vopsea sunt culori solide, culori metalice și culori perle. Fiecare are avantajele și dezavantajele sale. De exemplu, culorile solide pot fi mai ieftine și mai ușor de aplicat în mod egal, dar adesea arată mai clar. Culorile metalice pot fi un pic mai interesante, deoarece satisfac pofta noastră pentru lucruri strălucitoare într-o societate fixată pe tehnologie, dar culorile metalice ușoare pot fi destul de greu de aplicat. Perlele dau o adâncime de culoare că solidele, nici metalicele se pot potrivi, dar nu ascunde inconsecvențele în culoarea foarte bine.
  • Imagine intitulată Alegeți culorile vopselei mașinii Pasul 11
    3. Luați în considerare opțiunile de vopsea mai puțin frecvente. Două opțiuni care sunt văzute pe vehiculele personalizate, dar rareori pe mașinile din fabrică sunt culoarea bomboanelor și vopselele Chameleonului. Acest lucru este parțial deoarece culorile de bomboane sunt mai puțin durabile decât vopselele comune, iar vopselele Chameleon sunt destul de greu de aplicat în mod egal. Acestea fiind spuse, culorile de bomboane sunt cunoscute pentru o profunzime superioară a culorii (chiar comparativ cu PEAL), iar vopselele Chameleonului se remarcă în orice mulțime, deoarece culoarea se schimbă în funcție de punctul de vedere al privitorului.
  • Imagine intitulată Alegeți culorile vopselei mașinii Pasul 12
    4. Să înțeleagă argumentele pro și contra de diferite tehnici de stratificare. Nu aveți doar alegerea a ceea ce culoarea să vă pictați mașina, de asemenea, puteți alege ce fel de vopsea de utilizat. Vopselele unice pot fi mai puțin costisitoare (aveți nevoie de mai puține straturi și mai puțin timp de aplicare) și ar putea fi o potrivire bună pentru culorile solide. Două etape sau de bază de bază, vopsea aplică pigmentul (culoarea) în baza de bază inițială și apoi este aplicată un clepacat lucios pe partea de sus. Acest lucru oferă o mare aspect și o durabilitate îmbunătățită. Basecoat-ClearCoat este aproape întotdeauna cea mai bună alegere pentru culorile metalice sau perle.
  • Unele perle și metalice sunt de fapt aplicate ca vopsele în trei trepte. Basecoat este aplicat mai întâi și apoi se aplică finisajul pearl sau metalic și, în final, ClearCoat merge ultima dată.
  • sfaturi

    Când vă gândiți la o mașină mai veche, ați putea să vă uitați la tendințele culorilor de epocă (cele care au fost populare atunci când mașina a fost construită) și comparați-le cu tendințele culorilor moderne. S-ar putea să existe o suprapunere care vă oferă cele mai bune perioade de timp.
  • Negociați prețul înainte de comanda personalizată a unei mașini. Odată ce comanda este plasată și mașina ajunge, va fi greu de negociat.
  • Avertizări

    Dacă intenționați să vă pictați mașina proprie, asigurați-vă că aveți toate instrumentele și cunoștințele potrivite pentru a face acest lucru. În caz contrar, poate fi periculos pentru tine și pentru lucrarea de vopsea.
  • Picturarea unei mașini este destul de scumpă. Dacă intenționați să faceți acest lucru (chiar și pe cont propriu), știți ce primiți înainte de timp.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar