Cum să obțineți bani pentru mașinile junk

S-ar putea să fiți surprinși să aflați că puteți face bani de pe mașina dvs. de junk, fie că este vorba de un lucru vechi ciudat, care nu vă mai poate ajunge de la punctul A la punctul B sau o aparență mai în vârstă a unei mașini. Trucul este să faci o mică cercetare, să-ți dai seama cât de mult merită și să vezi cât de mult vor plăti oamenii pentru asta. Dacă înțelegeți exact ceea ce aveți în mâinile voastre, vă puteți asigura că obțineți cantitatea maximă de numerar posibil.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătiți-vă mașina
  1. Imagine intitulată Obțineți bani pentru mașinile junk Pasul 1
1. Luați inventarul vehiculului. Cât de "Junky" este? Un vehicul junked este unul care este atât de deteriorat și dincolo de repararea că face cel mai mult sens să-l vândă doar pentru părți. Poate mașina să fie condusă sau este complet imobiliară? Observați orice domeniu de daune grave. Determinați dacă există părți valoroase în mașina dvs., cum ar fi un sistem GPS, anvelope în stare bună sau alternator.
  • Notați tot ceea ce vedeți și observați, astfel încât să puteți da junchii o descriere exactă a mașinii pe care o vindeți.
  • Imagine intitulată Obțineți bani pentru mașinile junk Pasul 2
    2. Utilizați cartea albastră Kelley pentru a determina valoarea mașinii dvs. în stare bună. Cartea albastră Kelley este o resursă respectată și utilizată pe scară largă pentru evaluarea vehiculului. Desigur, suma reală de bani pe care vă puteți aștepta pentru mașina dvs. va fi mult mai mică decât valoarea din cartea albastră, așa cum ați considerat în mod clar "junk", mai degrabă decât în ​​stare bună. Aceasta este pur și simplu o modalitate de a obține o idee generală despre cât de mult versiunea pristină a aceluiași mașină și modelul mașinii de vânzare.
  • Dacă aveți cunoștințe despre repararea mașinilor, puteți lua prețul de carte albastră Kelley și puteți scădea toate costurile de reparații potențiale pentru a obține o idee generală despre cât de mulți bani ar trebui să vă așteptați atunci când îl vindeți.
  • Imagine intitulată Obțineți bani pentru mașinile junk Pasul 3
    3. Localizați titlul mașinii. Aveți nevoie de titlul dvs. pentru a dovedi că dețineți mașina. Majoritatea jalking-urilor nu vor cumpăra mașina dacă nu puteți dovedi că este voastră să vindeți. Când o transferați la Junkyard, va trebui să semnați titlul pentru ei pentru ao obține oficial de pe mâini. Dacă nu semnați titlul mașinii, vă veți mai baza din punct de vedere tehnic, în ciuda faptului că nu are nimic de-a face cu asta.
  • Imagine intitulată Obțineți bani pentru mașinile junk Pasul 4
    4. Eliminați elementele personale. Este ușor să uitați un iPod vechi în glugă sau în un notebook umplute în buzunarul scaunului. Deschideți trunchiul, verificați sub covorașele de podea și glisați-vă mâinile sub toate scaunele. Asigurați-vă că ați eliminat fiecare element personal din mașină înainte de ao vinde.
  • Aceasta include plăcile dvs. de licență. Acestea sunt ușor uitate, dar este important să le eliminați din mașina dvs. înainte de a vă face parte.
  • Imagine intitulată Obțineți bani pentru mașinile junk Pasul 5
    5. Verificați-vă statele cu cerințele vehiculului Junked. La fel ca și cu toate celelalte probleme legate de mașină, DMV-ul fiecărui stat se ocupă de procesul de renunțare la mașinile junk diferite. Când sunteți gata să scăpați de mașina dvs. Junk, asigurați-vă că cercetați reglementările statului dvs. specific. O căutare rapidă a Google pentru "reglementări ale vehiculului salvate" și numele statului dvs. vă va începe!
  • Partea 2 din 3:
    Compararea ofertelor
    1. Imagine intitulată Obțineți bani pentru mașinile junk Pasul 6
    1. Apelați-vă la diferite șantiere de salvare și la junchii din zona dvs. Nu trebuie să faceți acest lucru până când nu ați evaluat detaliile mașinii pe care le vindeți. Trebuie să descrieți cu atenție vehiculul astfel încât să vă poată oferi o ofertă exactă a cât de mult vă vor plăti pentru el. Păstrați o listă de funcționare a diferitelor cantități pe care le-ați citat de diferite junkyards, astfel încât să puteți compara opțiunile dvs.
  • Imagine intitulată Obțineți bani pentru mașinile junk Pasul 7
    2. Adresați-vă lui Junkyard Protocolul pentru a lua mașini junk. Unii comuniri vor dezmembra mașinile în sine. Alții vă vor plăti mai mulți bani dacă o faceți singur și să le salvați timpul. Întreabă-le dacă plătesc mai mult dacă sunteți în stare să conduceți mașina la lotul lor, comparativ dacă trebuie să vină să-l ridice cu un camion de remorcare. Întrebați-i exact ce documente vor trebui să vadă de la dvs. Asigurați-vă că știți Ins și Outs din fiecare Junkyard.
  • Imagine intitulată Obțineți bani pentru mașinile junk Pasul 8
    3. Comparați avantajele opțiunilor dvs. Dacă nu sunteți disperați să ieșiți la fiecare penny din mașină, puteți alege cea mai convenabilă opțiune. O jalkkyard în oraș vă poate oferi o ofertă mai mare dacă o conduceți tot drumul la ei, dar puteți opta pentru o ofertă mai mică dacă sunt dispuși să vă tragă mașina junk nesigură. Dacă nu sunteți experimentat în lucrul cu mașini practice, probabil că nu este înțelept să încercați să dezmembrați mașina pentru câțiva dolari suplimentari. Luați în considerare ce opțiune funcționează cel mai bine pentru dvs., în timp ce vă aduceți încă o sumă rezonabilă de bani.
  • Partea 3 din 3:
    Transferând mașina
    1. Imagine intitulată Obțineți bani pentru mașinile junk Pasul 9
    1. Conduceți sau trageți mașina la Junkyard, dacă sunteți în stare și vă simțiți confortabil să faceți acest lucru. Unii comuniri vă vor oferi mai mulți bani dacă le salvați timpul și munca prin livrarea mașinii pentru ei. În plus, Junkyards vor plăti mai mult pentru o mașină care poate fi în continuare condusă și a fost condusă recent, astfel încât să-l conduceți la Junkyard Voința mașinilor dvs.
  • Imagine intitulată Obțineți bani pentru mașinile junk Pasul 10
    2. Aranja ca Junkyard să-ți ridice mașina. Aceasta este cea mai convenabilă opțiune. Vor veni oriunde vă aflați, ridicați mașina și vă plătiți la fața locului. Dacă mașina dvs. nu poate fi condusă, acesta este absolut cel mai bun pariu. După ce ați obținut prețuri din diferite companii de eliminare a junkului, puteți alege cel mai bun.
  • Uneori, Junkyards vă vor cita un preț, apoi o reduceți în mod semnificativ odată ce au încărcat deja mașina pe camionul de remorcare. Acesta este motivul pentru care este atât de important să cunoașteți valoarea mașinilor dvs. și să vă lipiți de armele voastre.
  • Nu lupta cu turnurile de mașini junk pe câțiva dolari, dar lipiți de armele dvs. dacă încearcă să vă ofere ceva mult mai mic decât ceea ce ați spus anterior.
  • Imaginea intitulată Obține o licență de arma în Georgia Pasul 15
    3. Returnați plăcile de licență și anulați înregistrarea. Protocolul exact diferă de stat, dar de obicei trebuie să returnați plăcile de licență la DMV pentru a anula înregistrarea. Junkyard ar trebui să aibă aceste informații disponibile pentru dvs., așa că întrebați-i ce se așteaptă de la tine când vă dați vehiculul. Internetul este, de asemenea, o resursă excelentă, iar site-ul DMV pentru starea dvs. ar trebui să vă ofere o procedură exactă pentru anularea înregistrării și returnarea plăcilor.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar