Cum să cumpărați o mașină de spălat și uscător

Seturile de mașini de spălat și uscătoare sunt deosebit de populare pentru persoanele care au spațiu limitat în casa lor. Adesea se potrivesc în interiorul unui dulap, iar cu noua tehnologie folosită, ele sunt la fel de eficiente cu energia, deoarece sunt cu spațiu. Dacă locuiți într-un apartament sau un condominiu, unde nu există o spălătorie dedicată sau o casă fără un subsol în cazul în care puteți păstra o mașină de spălat cu dimensiune completă, o combinație de spălătorie se poate ajuta. Cumpărați o mașină de spălat șaibă și uscător care este sigură, ușor de utilizat și capabilă să se potrivească spațiului și bugetului.

Pași

  1. Imagine intitulată Cumpărați o mașină de spălat și uscător capitol
1. Măsurați spațiul pe care îl aveți. Utilizați o măsură de bandă pentru a obține lungimea și lățimea spațiului în care vă veți păstra șaiba și uscătorul stivuitor, pentru a vă asigura că cumpărați unul care se potrivește. Majoritatea modelelor sunt de la 24 la 27 inci (61 până la 68 de ani.6 cm) lățime și de la 70 la 75 inci (177.8 până la 190.5 cm) ridicat.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină de spălat și uscător stackable Pasul 2
    2. Rețineți dacă uscătorul dvs. va trebui să fie alimentat de energie electrică sau de gaz.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină de spălat și uscător capitol
    3. Căutați unități etichetate ca fiind stackable. Orice mașină de spălat și uscător compactă pot fi achiziționate separat și stivuite pe partea de sus unul de celălalt, dar acest lucru nu poate fi sigur. Asigurați-vă că selectați un model care este etichetat ca fiind stivuitor. Șaibele sunt de obicei pe fundul unității, cu uscătoare pe partea de sus.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină de spălat și uscător Stackable Pasul 4
    4. Luați în considerare propria înălțime. Când cumpărați o mașină de spălat și un uscător stivuitor, asigurați-vă că puteți ajunge la uscător. Practicarea și atingerea în uscător pentru a vă asigura că încărcarea și descărcarea rufelor va fi ușoară. Dacă nu găsiți o unitate stackabilă pe care o puteți ajunge, luați în considerare obținerea unui scaun mic pentru a vă ajuta să ajungeți în uscător.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină de spălat și uscător Stackable Pasul 5
    5. Salvați apă și electricitate cu o șaibă de încărcare frontală. Modelele stackable vin cu șaibe care se încarcă în partea din față a mașinii sau în partea de sus a mașinii. Mașinile de spălat de încărcare din față se rotesc mai repede, ceea ce ia mai multă apă din îmbrăcăminte și lenjerie de pat, tăind timpul de uscare.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină de spălat și uscător Stackable Pasul 6
    6. Căutați o unitate care include un senzor de umiditate în uscător. Senzorul detectează cantitatea de umiditate a încărcăturii și se va opri automat când sarcina este uscată. Prețul va fi mai mare decât modelele cu senzor de termostat, care va măsura temperatura aerului în tamburul uscătorului. Cu toate acestea, senzorul de umiditate va economisi energie și va ajuta la protejarea spălării dvs. de la uzură suplimentară.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină de spălat și un uscător Stackable Pasul 7
    7. Luați în considerare caracteristicile suplimentare care sunt importante pentru dvs. Dacă conservarea și energia verde este importantă pentru dvs., alegeți un model care are un rating ENERGY STAR. Dacă vă place să faceți o mulțime de încărcături mici de rufe, asigurați-vă că selectați un model care are setări reduse, precum și setări de încărcare ridicate sau grele. Alte considerații care depind de preferința dvs. includ plasarea ecranului de scame în uscător, buzzerul sau clopotul care vă avertizează că uscarea este completă, simplitatea adăugării detergentului și a înălbitorului la șaibă și cât de zgomot este atunci când este zgomotos rulează.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină de spălat și uscător stivuitor Pasul 8
    8. Magazin în jurul valorii de cele mai bune prețuri și selecții. Șaibe și uscătoare stackable pot fi achiziționate în magazinele de acasă, magazinele majore departamente și la centrele de îmbunătățire la domiciliu și lanțurile de depozitare. De asemenea, puteți găsi oferte online, la site-urile majore de vânzare cu amănuntul. Dacă sunteți într-un buget, luați în considerare verificarea Craigslist în zona dvs. pentru un model folosit.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină de spălat și un uscător Stackable Pasul 9
    9. Întrebați despre garanții. Majoritatea unităților de spălare și uscător stackable au o garanție standard de 1 an. Garanțiile extinse sunt adesea disponibile, dar pot fi costisitoare.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină de spălat și uscător capitol
    10. Cercetări recenzii ale consumatorilor online. Înainte de a cumpăra o mașină de spălat și uscător stivuitoare, căutați recenzii furnizate de clienții care dețin în prezent unul. Cele mai vândute mărci în magazine și online includ Kenmore, General Electric și Whirlpool.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Multe magazine vor furniza livrarea și instalarea. Întrebați dacă serviciul este gratuit sau dacă va trebui să plătiți o taxă suplimentară. Aflați dacă vor îndepărta orice șaibe vechi și uscătoare pe care le aveți, de asemenea.
  • Unele uscătoare vor rula pe gaz, iar în timp ce sunt mai scumpe să cumpere inițial, ei vă vor economisi bani pe costurile de utilitate. Cu toate acestea, cele mai multe șaibe și uscătoare stackable sunt electrice.
  • Avertizări

    Unele unități mai mici nu vă vor permite să rulați șaiba și uscătorul în același timp. Asigurați-vă că ați întrebat despre capacitatea lor înainte de a cumpăra.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Bandă de măsurare
    • Scaun
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar