Cum de a alege o mașină de spălat vase

Cumpărarea unei mașini de spălat vase poate fi un ajutor imens atunci când vine vorba de curățarea mâncărurilor murdare. Spălarea mâinilor este cea mai puțin eficientă modalitate de a face feluri de mâncare deoarece este o mulțime de apă, astfel încât o mașină de spălat vase este o mare investiție pentru tine și pentru mediul înconjurător. Mașinile de spălat vase vin în mai multe tipuri, dimensiuni și cu multe opțiuni diferite pentru detalii. Alegeți o mașină de spălat vase potrivită pentru dvs. prin inspectarea casei dvs., cercetarea mașinilor de spălat vase și, în final, cumpărați o mașină de spălat vase.

Pași

Partea 1 din 3:
Inspectați-vă casa
  1. Imagine intitulată Alegeți o mașină de spălat vase Pasul 1
1. Verificați dacă bucătăria dvs. este gata de spălat vase. Uită-te la toate corpurile de apă pentru a vă asigura că puteți adăuga într-o mașină de spălat vase. Cele mai multe case ar trebui să fie mașina de spălat vase gata cu o instalare necesară, ceea ce se face de obicei de către compania de mașini de spălat vase de la. Casa veche, totuși, pot avea nevoie de anumite lucrări electrice pentru a se conforma noilor reguli pentru noi mașini de spălat vase.
  • Mașinile de spălat vase acum trebuie să fie pe propriul lor circuit dedicat.
  • O închidere trebuie să fie în termen de patru picioare de mașina de spălat vase.
  • Un întrerupător GFCI (protecție împotriva umidității și a scântei) trebuie să fie pe panoul întrerupătorului de circuit.
  • Imagine intitulată Alegeți o mașină de spălat vase Pasul 2
    2. Obțineți o mașină de spălat portabilă dacă nu există nici un cârlig. Dacă nu există o mașină de spălat vase în apartament, alegeți o mașină de spălat vase portabilă care poate fi conectată la robinet de bucătărie. Odată ce ați terminat să o utilizați, puteți să o depozitați într-un dulap sau într-o altă zonă a casei. De asemenea, puteți alege să cumpărați o mașină de spălat vase mică, deși, deși va oferi mai puțin spațiu pentru feluri de mâncare.
  • Branduri precum Kenmore, SPT, Whirlpool și Danby oferă mașini de spălat vase portabile.
  • SPT oferă, de asemenea, mașini de spălat vase de blat.
  • Imagine intitulată Alegeți o mașină de spălat vase Pasul 3
    3. Măsurați spațiul destinat mașinii de spălat vase. Mașinile de spălat vase vin în mai multe dimensiuni. Va trebui să alegeți una potrivită pentru dimensiunea casei sau a apartamentului dvs. Luați un măsurător de bandă și măsurați adâncimea și lățimea zonei pe care intenționați să o instalați o mașină de spălat vase în. Notați măsurătorile, luați-le într-un magazin de îmbunătățire la domiciliu și întrebați ce mașină de spălat vase va funcționa pentru acele măsurători.
  • De asemenea, puteți privi cataloagele online pentru a vedea care mașină de spălat vase va funcționa cu măsurătorile dvs.
  • Imagine intitulată Alegeți o mașină de spălat vase Pasul 4
    4. Decide între integrat sau freestanding. Spălătorii de mașini de spălat vase sunt mai frecvente decât mașinile de spălat vase integrate. Mașinile de spălat vase sunt mai frecvente, deoarece se pot încadra în orice bucătărie care are suficient spațiu pentru ei. Mașinile de spălat vase integrate sunt proiectate pentru a fi încorporate în bucătării încorporate. Mașinile de spălat vase complet integrate sunt ascunse în spatele unei uși dulapuri, iar mașinile de spălat vase semi-integrat sunt în mare parte acoperite, cu excepția panoului de control.
  • Freestanding Mașini de spălat vase sunt o alegere excelentă pentru că aveți opțiunea de a le lua cu dvs. când vă mutați.
  • Mașinile de spălat vase integrate sunt o alegere bună dacă doriți ca aspectul unei bucătării raționalizate.
  • Partea 2 din 3:
    Cercetarea mașinilor de spălat vase
    1. Imagine intitulată Alegeți o mașină de spălat vase Pasul 5
    1. Alegeți între compact și standard. Mașini de spălat vase compacte sunt bune pentru spațiile mai mici. Acestea sunt de obicei 18 inci, care lasă o cameră suplimentară pentru depozitare. O mașină de spălat vase standard este de obicei de 24 de centimetri, și este ideal pentru casele cu familii.
    • O mașină de spălat vase compactă este o alegere mai bună dacă locuiți singur, sau cu un partener sau coleg de cameră.
    • O mașină de spălat vase standard este ideală dacă dvs. sau altcineva va găti pentru o familie de trei persoane sau mai mult aproape în fiecare noapte.
  • Imagine intitulată Alegeți o mașină de spălat vase Pasul 6
    2. Asigurați-vă că are toate ciclurile pe care le doriți. Mașinile de spălat vase moderne au de obicei mai multe cicluri mai degrabă alte spălări și uscate. Gândiți-vă la ce nevoi veți avea atunci când utilizați mașina de spălat vase și ce tip de feluri de mâncare veți pune în mașina de spălat vase. Căutați mașini de spălat vase care vă satisface nevoile. O mașină de spălat vase bună ar trebui să aibă o spălare întârziată, clătire și de așteptare, un program de spălare, spălare rapidă și un ciclu de sanitizare.
  • Un ciclu de spălare întârziată vă permite să setați un timp de pornire oriunde între o oră și douăzeci și patru de ore înainte de timp.
  • Un ciclu de clătire și de așteptare va clătea alimentele de la o încărcătură parțială de feluri de mâncare pentru a îndepărta bacteriile și mirosurile rele fără a folosi detergent.
  • Un program de spălare vă permite să alegeți o setare personalizată pentru lucruri cum ar fi mâncăruri fragile și rafturi pentru cuptor.
  • Un cadru sanitizant va ucide 99.9% din bacterii.
  • Imagine intitulată Alegeți o mașină de spălat vase Pasul 7
    3. Luați în considerare oțel inoxidabil pentru cadă. Există mai multe opțiuni pentru materialele pentru cada interioară a mașinii de spălat vase. Tuburile din plastic sunt comune și găsite cel mai adesea în mașini de spălat vase la prețuri accesibile. O culoare gri sau ardezie este o altă opțiune și este bună la ascunderea petelor. Oțelul inoxidabil este o alegere excelentă deoarece rezistă petelor și mirosurilor și transferă căldura mai bună decât alte materiale, ceea ce face ca o uscare mai rapidă.
  • O cada din oțel inoxidabil este de obicei mai scumpă, dar de obicei va dura mai mult decât o cadă de plastic.
  • Tuburile din plastic tind să se răstoarne cu căldură în timp, ceea ce poate provoca scurgeri.
  • Imagine intitulată Alegeți o mașină de spălat vase Pasul 8
    4. Căutați rafturi superioare reglabile. Ramele reglabile vă permit să vă puneți împreună mașina de spălat într-un mod care să se potrivească cel mai bine nevoilor dvs. Acest lucru ar veni la îndemână când spălați în special articole mari. Căutați un suport reglabil în înălțime, cu două clipuri de eliberare rapidă. Acest lucru vă permite să mutați rack-ul, chiar dacă există mâncăruri în ea. Un rack cu role este o altă opțiune, dar puteți să o mutați doar când rackul este gol.
  • Asigurați-vă că aveți o privire bună în interiorul mașinii de spălat vase înainte de a cumpăra pentru a vedea ce tip de rafturi sunt utilizate.
  • Imagine intitulată Alegeți o mașină de spălat vase Pasul 9
    5. Obțineți un model liniștit. Un zgomot este adesea un factor luat în considerare la cumpărarea unei mașini de spălat vase. O mașină de spălat vase tare poate fi enervantă într-o bucătărie unde are loc conversația. Verificați nivelul decibelului dacă sunteți preocupat de zgomot. Un nivel de decupare de 45 de ani sau mai puțin va fi aproape tăcut. Un nivel de 50 de decibeli este egal cu volumul unei conversații normale. 44 decibeli este nivelul ideal.
  • De asemenea, puteți adăuga o izolație suplimentară în jurul cavei de spălare, panoul de la toalete și comenzile de acces pentru a reduce zgomotul.
  • Imagine intitulată Alegeți o mașină de spălat vase Pasul 10
    6. Gândiți-vă la detalii. O mașină de spălat vase de bază poate fi bine cu dvs., dar ar trebui să luați în considerare în continuare ce detalii doriți să aveți înainte de cumpărare. Detalii precum un blocaj de siguranță pentru copii, protecția împotriva inundațiilor, spălarea senzorului și senzorul de detergent pot veni la îndemână. Mașinile de spălat vase care au cele mai multe sau toate aceste detalii vor fi probabil mai scumpe decât mașina dvs. de spălat vase, totuși.
  • Detectarea anti-inundațiilor are două setări principale. Un comutator plutitor detectează când apa este în partea de jos a mașinii și o oprește să umple mai departe în cadă. O oprire Aqua împiedică inundațiile dacă furtunul se scurge sau scurgeri.
  • Detaliile de spălare a senzorului determină cât de murdar este apa și reglează temperatura și lungimea spălării în funcție de acea citire.
  • Un senzor de detergent vă poate împiedica să spălați cu prea mult detergent. Senzorul eliberează cât mai mult detergent pentru spălare.
  • Partea 3 din 3:
    Cumpărarea unei mașini de spălat vase
    1. Imagine intitulată Alegeți o mașină de spălat vase Pasul 11
    1. Alegeți mașina de spălat din dreapta. Aveți nevoie doar de o mașină de spălat vase care are capacitățile pe care le doriți și că este în intervalul de prețuri. Diferitele mașini de spălat vase au caracteristici diferite, deci alegeți cu înțelepciune și asigurați-vă că nu vă petreceți economiile vieții pe o mașină de spălat vase fantezie. O mulțime de senzori și detalii suplimentare sunt minunate pentru a avea, dar nu sunt necesare dacă vă aflați într-un buget. Tot ce aveți nevoie cu adevărat sunt locuri pentru a pune în argintărie, ochelari, plăci și boluri. Fii rezonabil.
    • Un preț bun pentru o nouă mașină de spălat vase este de aproximativ 800 la 900 de dolari.
  • Imagine intitulată Alegeți o mașină de spălat vase Pasul 12
    2. Verificați mai multe magazine de aparate pentru branduri și prețuri. Nu cumpărați de la primul loc pe care îl priviți la mașinile de spălat vase. Uită-te la site-uri precum revizuit.COM și rapoartele de consum pentru a vedea care modele sunt cele mai bune. Prețurile pot varia în funcție de magazin, iar unele magazine pot avea vânzări atunci când altele nu sunt. Unele magazine diferite care vând mașini de spălat vase ar putea fi depozitul de acasă, Lowe sau chiar eBay.
  • Asigurați-vă că dacă comandați unul, verificați pentru a vă asigura că totul funcționează, cum ar fi rackul glisant.
  • Imagine intitulată Alegeți o mașină de spălat vase Pasul 13
    3. Cumpărați în timpul celui potrivit anului. Anumite momente ale anului sunt mai bune pentru cumpărarea de mașini de spălat vase. De exemplu, mașinile de spălat vase vor merge adesea în vânzare în jurul sărbătorilor și când se dezvăluie noi modele. Orice weekend de vacanță, septembrie și octombrie, ianuarie, iar sfârșitul lunii sunt momente bune pentru a căuta o mașină de spălat vase.
  • Septembrie și octombrie este un moment bun pentru a căuta o mașină de spălat vase, deoarece producătorii dezvăluie noile modele în acest timp, astfel încât modelele mai vechi vor merge adesea la vânzare.
  • Selecția poate fi limitată în ianuarie, dar toate modelele rămase din anul precedent vor fi adesea reduse chiar mai mult decât au fost în timpul sărbătorilor.
  • Angajații vor avea adesea o cotă pe care trebuie să o completeze până la sfârșitul lunii, astfel încât sfârșitul lunii este un moment bun pentru a negocia prețul.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    sfaturi

    Economisiți apa prin răzuirea mâncărurilor înainte de a le pune în mașina de spălat vase, în loc să le puneți prin ciclul de clătire.
  • Căutați o mașină de spălat vase cu două sau trei brațe de pulverizare care umple mașina de spălat vase cu apă. Ele sunt cele mai performante mașini de spălat vase.
  • Aspectul și prețul unei mașini de spălat vase nu indică neapărat calitatea. Faceți o mulțime de cercetări pe modelul dorit înainte de cumpărare.

    Avertizări

    Încercați să cumpărați numai de la comercianții cu amănuntul verificat.
  • Black Friday este un moment bun pentru a căuta o nouă mașină de spălat vase, dar feriți-vă de mulțimile.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar