Modalități eficiente de a construi și îmbunătăți scorul dvs. De credit în marea britanie

Scorul dvs. de credit poate avea un impact grav asupra vieții voastre. În Marea Britanie, cele 3 agenții de referință de credit - Experian, Equifax și Transunion-Mențineți fișierul dvs. de credit și calculați scorul dvs. Fiecare dintre aceste agenții ar putea avea un scor ușor diferit în funcție de datoriile care le sunt raportate și de metoda de calcul a acestora. Indiferent dacă nu aveți niciun istoric de credit în Marea Britanie sau aveți deja câteva mărci rele care vă aduc scorul în jos, creditul de construcție nu trebuie să fie dificil. Pur și simplu durează puțin timp și efort.

Pași

Metoda 1 din 2:
Pornind de la zero
  1. Imagine intitulată Credit Credit în Marea Britanie Pasul 1
1. Înregistrați-vă la vot în Marea Britanie Dacă sunteți eligibil, deci este mai ușor să obțineți credit. Înregistrarea la vot la adresa dvs. curentă permite creditorilor să verifice rapid adresa dvs. Această verificare îi ajută să combată frauda de identitate. Dacă nu sunteți pe rola electorală, poate fi mult mai dificil pentru a obține credit - indiferent de scorul dvs. de credit sau de istoricul de credit.
  • Pentru a găsi informații de contact pentru biroul dvs. local de înregistrare electorală, mergeți la https: // Gov.Marea Britanie / Contact-Fictoral-Birou și introduceți codul poștal.
  • A trăi la aceeași adresă de mai mulți ani și menținerea aceluiași loc de muncă vă va îmbunătăți bonitatea, așa că încercați să nu vă mișcați mult dacă vă puteți ajuta.
  • Dacă nu sunteți eligibil pentru a vota, trimiteți dovada rezidenței către fiecare dintre cele 3 agenții de referință de credit (cum ar fi un proiect de lege de utilitate în numele dvs. sau o copie a contractului dvs. de închiriere) și cereți-le să adauge o notă în dosarul dvs. Adresa a fost verificată.
  • Imagine intitulată Credit Credit în Marea Britanie Pasul 2
    2. Deschideți un cont bancar în Marea Britanie cât mai curând posibil. Dacă deschideți un cont bancar din Marea Britanie și utilizați-l în mod responsabil, vă va ajuta să construiți creditul în timp, deși ar putea dura un an sau astfel pentru a vedea rezultatele. Asigurați-vă că aveți întotdeauna suficienți bani în contul dvs. pentru a acoperi plățile.
  • Un cont în stare bună arată că aveți o relație bună cu o bancă. După ce ați avut cont de mai mulți ani, puteți deveni eligibil pentru diverse oferte de credit de la acea bancă care vă poate ajuta, de asemenea, să construiți credit.
  • Dacă banca oferă protecție de descoperit de cont, s-ar putea să vă înscrieți și pentru asta. Acesta va ajuta dacă se întâmplă ceva și faceți o plată pe care nu o puteți acoperi și poate servi și ca formă de credit dacă nu sunteți încă capabili să obțineți un card de credit. Doar asigurați-vă că ați plătit-o cât mai curând posibil pentru a evita taxele și interesul.
  • Imagine intitulată Credit Credit în Marea Britanie Pasul 3
    3. Configurați debite directe pentru a vă plăti facturile. Fie contactați banca sau compania pe care trebuie să o plătiți pentru a începe cu debitul direct. Unele companii oferă, de asemenea, reduceri și alte beneficii dacă alegeți să aveți factura debitat direct din contul dvs. bancar în fiecare lună.
  • Atâta timp cât sunteți sigur că veți avea banii din contul dvs. pentru a plăti facturile atunci când acestea sunt datorate, debitele directe vă ajută să vă construiți creditul și să vă asigurați că facturile dvs. sunt întotdeauna plătite la timp.
  • Imagine intitulată Credit Credit în Marea Britanie Pasul 4
    4. Scoateți un card de credit sau altă formă mică de credit. După ce ați avut contul dvs. bancar pentru o lună sau două, faceți cumpărături pentru un card de credit de start. Deoarece aveți o relație stabilită cu banca dvs., verificați site-ul lor pentru a vedea dacă au tot ce v-ați putea califica.
  • Magazinul de carduri de credit sunt de obicei destul de ușor pentru a obține dacă nu aveți prea mult credit și vă poate ajuta să stabiliți creditul. Obțineți o carte de la un magazin pe care îl faceți la un magazin și utilizați Cardul, mai degrabă decât să utilizați Cash sau Cardul de debit. Din moment ce faceți deja aceste achiziții oricum, nu va trebui să vă faceți griji cât de mult plătiți în fiecare lună.
  • Contractele de telefonie mobilă vă ajută să vă stabiliți creditul. Nu uitați să configurați factura pentru debitul direct!
  • Imagine intitulată Credit Credit în Marea Britanie Pasul 5
    5. Aplicați pentru mai mult credit în 3 luni. Trimiterea unei multe aplicații de credit într-o perioadă scurtă de timp poate răni scorul dvs. de credit, deoarece vă face să arătați ca și cum ați avea unele probleme financiare și sunteți disperați pentru credit. După ce ați obținut primul dvs. card de credit și ați făcut plăți regulate pentru aproximativ 3 luni, uitați-vă să obțineți altul.
  • Verificați scorul dvs. de credit cu Experian, Equifax și Transunion și comparați-l cu scorul minim necesar pentru cardul de credit. Dacă vă asigurați că puteți satisface minimul înainte de a vă aplica, vă va salva să vă pierdeți cererea pe o respingere. Va salva, de asemenea, o pierdere "Căutări greu" înregistrați în fișierul dvs. de credit, care vă poate reduce scorul.
  • Imagine intitulată Build Credit în Marea Britanie Pasul 6
    6. Păstrați balanțele pe cardurile dvs. de credit cât mai scăzute posibil. În mod ideal, vă puteți plăti în întregime echilibrul în fiecare lună. Dar s-ar putea să existe ocazii în care găsiți că trebuie să purtați un echilibru pe una dintre cărțile dvs., cum ar fi un element de bilet mare sau o cheltuială de urgență. Când se întâmplă acest lucru, încercați să vă plătiți cât mai mult posibil în fiecare lună până când soldul se întoarce la zero.
  • De exemplu, dacă aveți o limită de credit de 2.000 de lire sterline, doriți să purtați un echilibru de nu mai mult de 500-600 de lire sterline.
  • Dacă soldurile dvs. sunt mai mult de 30% din creditul dvs. disponibil, acesta trimite un semnal creditorilor că sunteți deja în datorii și, eventual, aveți probleme cu respectarea plăților. De asemenea, scade scorul dvs. de credit.
  • Înainte de a efectua o achiziție de bilete de mare, apelați compania de carduri de credit și aflați dacă puteți obține o creștere a limitei de credit. Care vă va ajuta să păstrați echilibrul în verificare.
  • Imagine intitulată Credit Credit în Marea Britanie Pasul 7
    7. Faceți toate plățile dvs. la timp. Plățile întârziate vă pot costa cu adevărat punctele de pe scorul dvs. de credit, mai ales dacă ajungeți prea mult în urmă. Dacă tocmai ați început să construiți creditul, chiar și o singură plată întârziată sau două vă puteți face înapoi.
  • Păstrați un calendar cu toate datele dvs. scadente și să vă puneți mementouri, astfel încât să nu le uitați. Multe companii oferă, de asemenea, amintiri de mesaje text pe care le puteți înscrie.
  • Chiar dacă aveți un set de plată la debitul direct, este încă o idee bună să aveți un memento, astfel încât să vă puteți asigura că aveți destui bani în contul dvs. pentru a acoperi plata.
  • Imagine intitulată Build Credit în Marea Britanie Pasul 8
    8. Închideți conturile pe care nu le utilizați niciodată sau nu aveți nevoie. Conturile de credit de lungă durată, bine gestionate tind să vă îmbunătățească scorul, în timp ce mai multe carduri pe care nu le utilizați niciodată nu vor face nimic pentru a vă ajuta să construiți credit. Treceți periodic prin fișierul dvs. de credit și căutați carduri sau alte conturi pe care nu le-ați utilizat în ultimele 3-4 luni. Dacă este puțin probabil să utilizați cardul în viitor, să mergeți mai departe și să apelați compania și să o anulați.
  • Acest lucru nu are întotdeauna impact asupra scorului dvs. de credit, ci afectează deciziile creditorilor. Dacă aplicați pentru credit, iar creditorul vede că aveți o mulțime de credite disponibile pe care nu le utilizați, ar putea crede că nu mai aveți nevoie de nimic.
  • Închiderea unui cont poate sa Drop scorul dvs. temporar deoarece scade cantitatea de credit disponibil pe care îl aveți. Asigurați-vă că utilizarea dvs. de credit va rămâne sub 25-30% înainte de a închide un cont.
  • Metoda 2 din 2:
    Îmbunătățirea scorului dvs
    1. Imagine intitulată Credit Credit în Marea Britanie Pasul 9
    1. Obțineți un card de credit preplătit dacă aveți nevoie să vă reconstruiți creditul. Dacă scorul dvs. este atât de scăzut încât creditorii tradiționali nu sunt dispuși să vă aprobe aplicațiile, o cartelă preplătită ar putea fi răspunsul pentru dvs. Cu aceste carduri, faceți un depozit și apoi aveți o limită de credit bazată pe această sumă.
    • Depozitul scade riscul pentru societatea de credit, asigurându-se că vor fi plătiți dacă renunțați la plăți. Cu toate acestea, nu înseamnă că nu trebuie să efectuați plăți! Depozitul pe care îl faceți este acolo ca securitate, la fel ca și cum ați plăti un depozit la închirierea unei case.
    • Încă mai trebuie să efectuați o plată în fiecare lună pentru taxele de pe card, la fel ca orice alt card de credit. Dacă nu reușiți să faceți plățile dvs. și compania trebuie să ia banii de la depozit, probabil vor anula și cardul.
  • Imagine intitulată Build Credit în Marea Britanie Pasul 10
    2. Plătiți datoria existentă înainte de a solicita mai mult credit. Da, utilizarea dvs. de credit va scădea dacă obțineți mai mult credit, dar soldurile mari vor răni în continuare scorul. Plătiți mai mult decât plata minimă în fiecare lună pentru a plăti treptat datoria existentă, apoi puteți aplica pentru mai mult credit dacă doriți sau credeți că aveți nevoie de ea.
  • Plătiți datoria dvs. va îmbunătăți, de asemenea, scorul dvs. de credit dramatic, mai ales dacă purtați solduri înalte.
  • Dacă purtați un echilibru pe o cartelă pe care o utilizați rar sau doriți să închideți, contactați compania și vedeți dacă puteți rezolva o decontare a soldului și închideți cardul.
  • Imagine intitulată Credit Credit în Marea Britanie Pasul 11
    3. Verificați periodic scorul dvs. de credit pentru a continua modificările. Dacă încercați să vă construiți sau să vă îmbunătățiți creditul, trebuie să știți ce este scorul dvs. de credit și cum sa schimbat. Dacă îl verificați cel puțin o dată la 2-3 luni, puteți determina ce acțiuni din partea dvs. afectează scorul dvs. de credit. Cea mai ușoară modalitate de a face acest lucru este online prin intermediul site-urilor web ale fiecărei dintre cele 3 agenții de referință de credit:
  • Equifax: http: // Equifax.Co.Regatul Unit/
  • Experian: http: // Experian.Co.Regatul Unit/
  • Transunion: https: // Transunion.COM /
  • Imagine intitulată Credit Credit în Marea Britanie Pasul 12
    4. Raportați informații incorecte în dosarul dvs. către agenție. Informații incorecte în fișierul dvs. de credit, chiar și ceva la fel de simplu ca o adresă greșită, vă poate reduce scorul de credit. Cele 3 agenții de referință de credit au instrumente pe site-urile lor pe care le puteți utiliza pentru a raporta gratuit informațiile incorecte și pentru a le elimina din fișierul dvs.
  • Dacă utilizați un site web de monitorizare a creditelor sau aplicații mobile, probabil că veți avea nevoie să obțineți o copie a fișierului dvs. de credit direct de la agenția de referință de credit pentru a raporta eroarea.
  • Trageți împreună orice înregistrări pe care le aveți, cum ar fi declarațiile bancare sau declarațiile de facturare, care dovedesc informațiile sunt incorecte. Care va ajuta agenția de referință de credit să elimine sau să corecteze mai repede informațiile.
  • Imagine intitulată Build Credit în Marea Britanie Pasul 13
    5. Setați obiective diferite pentru fiecare dintre agențiile de referință de credit. Scorurile de credit nu sunt standard, deci nu vă puteți aștepta să aveți același scor de credit cu toate cele 3 agenții. În general, vizează următoarele la fiecare dintre cele 3 agenții de referință de credit:
  • Transunion: Cel puțin 781 din 850
  • Equifax: Cel puțin 420 din 700
  • Experian: cel puțin 880 din 999
  • Imagine intitulată Build Credit în Marea Britanie Pasul 14
    6. Încercați un membru al unei agenții de referință pentru credit pentru mai mult ajutor. Fiecare dintre agențiile de referință de credit are programe de membru care vă oferă sfaturi și resurse pentru a vă ajuta să obțineți creditul sub control. Dacă vă luptați, unul dintre aceste programe vă poate ajuta.
  • Cele 3 agenții de referință de credite oferă calitatea de membru gratuit de o singură lună, astfel încât să le puteți încerca și să vedeți dacă face ceva care să vă ajute. Dacă nu, puteți anula întotdeauna.
  • Dacă nu doriți să plătiți, căutați fraza "Raport statutar." Nu trebuie să plătiți pentru un raport statutar, deși nu veți obține niciunul dintre îndrumările sau resursele suplimentare pe care le veți obține cu un membru - obțineți o copie a fișierului dvs. de credit.
  • sfaturi

    Agențiile de referință a creditelor din Marea Britanie compilează numai datele pe baza conturilor din Marea Britanie. Dacă v-ați mutat în Marea Britanie dintr-o altă țară, va trebui să începeți de la zero.

    Avertizări

    Evitați companiile de reparații de credit. Sunt scumpe și nu fac nimic pentru tine că nu poți face pentru tine gratuit.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar