Cum să schimbi bani în marea britanie

Schimbul de bani în Marea Britanie poate deveni destul de scump. Taxele care pot suporta de la schimbarea banilor depind de metoda de plată pe care o utilizați, unde mergeți la schimbarea banilor și cât de mult ați făcut să vă planificați călătoria în străinătate. Prin decizie înainte de a călători care metodă de plată veți folosi, precum și care instituția veți vizita pentru a-ți schimba banii, procesul de schimb de bani în Marea Britanie poate fi ușor și eficient.

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea unei metode de plată
  1. Imagine intitulată Banii de schimb în Marea Britanie Pasul 1
1. Utilizați numerar. Este întotdeauna o idee bună să luați niște bani în moneda locală cu dvs. când călătoriți. Vei avea cel mai probabil nevoie de numerar pentru a plăti pentru transport și alimente odată ce ajungeți la destinație.
  • Înainte de a călători, convertiți banii la moneda locală. Cel mai bine este să schimbi banii la banca ta, mai întâi. Banca dvs. va avea rate de schimb și taxe mai reduse în comparație cu alte locații.
  • Imagine intitulată Banii de schimb în Marea Britanie Pasul 2
    2. Utilizați carduri de credit și de debit. Utilizarea unui card de credit pentru a schimba banii poate fi una dintre cele mai ieftine modalități de a cheltui bani în străinătate, dacă este făcut corect. Salvați banii prin obținerea unui card de credit sau de debit "prietenos de călătorie". Dacă utilizați cartea obișnuită în străinătate, puteți obține lovituri cu patru tipuri diferite de taxe: o taxă de utilizare externă, o taxă de retragere a numerarului, dobândă de card de credit și taxe plate. De exemplu, banca dvs. vă poate percepe taxe de utilizare de peste mări de la 2.75 până la 3% din suma percepută pe cardul dvs. În general, cărțile de credit și de debit oferă cursuri de schimb competitive și sunt mai sigure decât numerarul.
  • Alegeți cea mai bună carte pentru călătoria dvs. vizitând banca dvs. Spuneți-le că veți călători și că doriți să știți dacă cardul dvs. actual de credit sau de debit este "prietenos de călătorie" sau nu. Dacă nu este, întrebați-le despre cărțile pe care le oferă că sunt potrivite pentru călătoria în străinătate.
  • De asemenea, puteți vizita site-urile de comparare online, unde puteți obține recomandări de specialitate pe care carduri pentru a utiliza în străinătate.
  • Imagine intitulată Banii de schimb în Marea Britanie Pasul 3
    3. Utilizați carduri preplătite. Dacă doriți să evitați supunerea taxelor de taxe însoțite de utilizarea unui card de credit sau de debit, gândiți-vă la obținerea unui card preplătit. Puteți încărca carduri preplătite în avans cu numerar înainte de a călători. Și, dacă le precupeți când rata de schimb este bună, puteți economisi o mulțime de bani. Puteți găsi cartele preplătite care sunt proiectate special pentru călătorii străine.
  • Alegeți dintre unele carduri preplătite populare: Card American Express GlobalTravel, carte de viză Travelmoney, carte de călătorie MasterCard Prepaid, carte de pașapoarte de numerar Travelex.
  • Cardurile preplătite nu sunt fără dezavantajele lor, totuși. Există încă taxe care pot aplica în funcție de cardul pe care îl obțineți, cum ar fi o taxă de solicitare, o taxă de retragere, o taxă de inactivitate sau o taxă lunară. Verificați imprimarea fină a fiecărui card preplătit.
  • Imagine intitulată Banii de schimb în Marea Britanie Pasul 4
    4. Utilizați cecurile călătorului. Verificările călătorilor sunt verificări preintroduse cu sumele setate. Puteți utiliza cecurile călătorului pentru a plăti pentru lucruri sau pentru a le schimba pentru bani. Ei lucrează foarte asemănător cu cecurile bancare regulate. Nu puteți cumpăra ceva care merită mai mult decât valoarea cecului călătorului, cu toate acestea. Puteți vizita o bancă, un oficiu poștal, un Birou de schimbare sau un agent de turism pentru a achiziționa cecuri de călătorie.
  • Un dezavantaj al utilizării controalelor călătorului este că există un număr limitat de locuri care le vor schimba pentru numerar. Prin urmare, va trebui să faceți niște căutări dacă doriți să le schimbați.
  • Un alt dezavantaj este că plătiți taxe atunci când cumpărați cecurile și o comision atunci când le utilizați.
  • Metoda 2 din 3:
    Găsirea unui loc pentru a vă schimba banii
    1. Imagine intitulată Banii de schimb în Marea Britanie Pasul 5
    1. Vizitați o bancă sau o societate de construcții. Puteți să vă schimbați banii de numerar sau de retragere din cardul dvs. de credit sau de debit la o bancă sau o societate de construcții. Societățile de construcții sunt foarte asemănătoare cu băncile. Unele bănci notabile pentru a-ți schimba banii în Marea Britanie sunt Banca Angliei, Banca Irlandei, Citibank, Barclays, Halifax, Nationwide, HSBC, Banca Scoției și Banca irlandeză Allied.
    • Schimbul de bani la o bancă sau o societate de construcție este una dintre modalitățile mai bune de a face schimb de bani în ceea ce privește cele mai puține și mai mici. Cu toate acestea, unele bănci nu vă vor schimba banii dacă nu sunteți un client.
    • Veți avea nevoie de identificare, cum ar fi pașaportul dvs. pentru a schimba sau a retrage bani.
  • Imagine intitulată Banii de schimb în Marea Britanie Pasul 6
    2. Du-te la un oficiu poștal. Oficiile poștale vor schimba, de asemenea, bani pentru dvs. Oficiile poștale sunt locuri convenabile pentru a-ți schimba banii, deoarece există o mulțime de locații. Ele sunt, de asemenea, deschise mai mult decât banca dvs. medie. Ele sunt de obicei deschise mai devreme și mai târziu. Cele mai multe oficiile poștale deschise la 7:30 a.M. și aproape la 10:30 p.M.
  • Cu un oficiu poștal, puteți comanda și banii online. Biroul va avea banii pregătiți pentru a vă ridica odată ce ajungeți acolo la contorul de bani de călătorie. Trebuie doar să vă aduceți pașaportul și cardul de credit pe care l-ați folosit pentru a cumpăra banii cu.
  • Imagine intitulată Banii de schimb în Marea Britanie Pasul 7
    3. Găsiți un Birou de schimbare sau un agent de turism. Un Birou de schimbare sau un agent de călătorie local vă va schimba și banii pentru dvs. Întrebați întotdeauna despre taxele, comisioanele și ratele de schimb atunci când faceți schimb de bani. Unele locuri au rate de schimb mai competitive, mai puține taxe și comisioane mai mici decât altele.
  • Biroul de schimbare la porturile de feribot sau aeroporturile sunt unele dintre cele mai scumpe locuri pentru a cumpăra valută.
  • Imagine intitulată Banii de schimb în Marea Britanie Pasul 8
    4. Utilizați un ATM. De asemenea, vă puteți schimba banii la un ATM. Înainte de a pleca pentru călătoria dvs., asigurați-vă că cardul ATM este legat de rețelele Plus, Maestro sau Cirrus. Aceste rețele vă vor permite să schimbați bani aproape oriunde. Rețeaua Plus este asociată cu Visa, în timp ce rețelele Maestro și Cirrus sunt asociate cu MasterCard. Asigurați-vă că ATM-ul are aceste logo-uri înainte de schimbul de bani.
  • Rețineți că ATM-urile din străinătate, în special cele din Europa, nu acceptă carduri ATM cu știfturi mai lungi de patru cifre și pini care sunt litere. Dacă știftul dvs. este mai lung de patru cifre și este compus din litere, contactați banca pentru a vă schimba PIN-ul.
  • În timp ce schimbul de bani la un ATM este convenabil și poate fi mai ieftin, poate fi, de asemenea, riscant în ceea ce privește informațiile dvs. protejate. Prin urmare, este mai bine să schimbi banii la un bancomat care se află într-o bancă majoră.
  • Înainte de a călători, verificați cu banca dvs. cu privire la taxele internaționale de retragere. Aceste taxe pot varia de la 1 la $ 6 sau pot fi un procent stabilit din retragerea totală.
  • Metoda 3 din 3:
    Sortarea afacerilor dvs. înainte de a călători
    1. Imagine intitulată Banii de schimb în Marea Britanie Pasul 9
    1. Monitorizați cursul de schimb. Multe companii vă vor vinde valută străină, dar trebuie să fiți conștienți de ratele de schimb ale acestor companii. Unele companii au cursuri de schimb mai mari decât altele. În plus, ratele de schimb se schimbă în mod constant. Verificați mai întâi cu banca proprie. Banca proprie oferă, de obicei, cursuri de schimb mai mici clienților săi.
    • Puteți monitoriza cursurile de schimb descărcând aplicații pe telefon sau pe computer care să facă acest lucru. De exemplu, moneda XE este o aplicație gratuită care funcționează atât pentru Androids, cât și pentru iPhone. Moneda și moneda + sunt ambele aplicații gratuite de curs care funcționează pe iPhone. Rata de schimb și ușor de convertor valutar sunt ambele aplicații gratuite de curs care funcționează pe Androids.
    • Există, de asemenea, servicii de monitorizare a ratei de schimb pe internet care vă vor avertiza dacă o rată sa schimbat prin e-mail sau alte notificări.
  • Imagine intitulată Banii de schimb în Marea Britanie Pasul 10
    2. Sortați banii înainte de a pleca. Înainte de a pleca, determina câți bani veți avea nevoie pentru întreaga dvs. călătorie. Apoi, calculați cât de mult bani de buzunar veți avea nevoie de sosirea pentru transport, alimente și alte cheltuieli imediate. De asemenea, nu uitați să factor în cursuri de schimb și taxe atunci când se calculează cât de mulți bani veți avea nevoie. Schimbați banii la domiciliu înainte de a pleca în străinătate.
  • Este întotdeauna cel mai bine să aveți o varietate de opțiuni de plată, eu.E., Numerar, card, cecuri, pentru că dacă pierzi unul, veți avea în continuare alte modalități de a-ți schimba banii.
  • Imagine intitulată Banii de schimb în Marea Britanie Pasul 11
    3. Notificați-vă banca. Înainte de a călători, notificați întotdeauna banca dvs. că veți călători la destinația dvs. Acest lucru va împiedica banca să pună o așteptare pe cardul dvs. pentru taxe suspecte. Apelați numărul gratuit al băncii dvs. și notificați-le despre unde și când veți călători.
  • sfaturi

    Schimbul de bani în țara dvs. de origine este întotdeauna o opțiune mai ieftină de a face schimb de bani într-o țară străină.
  • Este întotdeauna o idee bună să aveți o varietate de metode de plată în cazul în care se pierde sau furate.
  • Avertizări

    Încercați să nu purtați o mulțime de numerar. Purtând în jurul valorii de o mulțime de bani vă pune la risc pentru a-l pierde sau a fi furat. Numerarul este mult mai greu de înlocuit decât un card de credit, o cartelă preplătită sau o verificare a călătorului.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar