Cum de a alege un pian

Având în vedere cumpărarea unui pian? Să fie metodice atunci când alegeți un pian. Veți beneficia de timpul petrecut mai târziu. Nu intrați doar într-un magazin de pian și lăsați-l pe vânzătorul să tragă la inimile voastre. Pianii nu sunt achiziții impulsuri. Aflați cum să alegeți pianul drept pentru dvs. și cum să faceți o achiziție sigură de mai jos.

Pași

Metoda 1 din 2:
Alegerea pianului drept
  1. Imagine intitulată Alegeți un pas de pian 1
1. Asigurați-vă că doriți un pian și nu o tastatură digitală. Nimic nu prea bate sunetul unui pian autentic, dar multe tastaturi digitale pot replica sunetul unui pian, precum și alte instrumente Mimic. Ele sunt, de asemenea, mai ușoare și mai ieftine.
  • Imagine intitulată Alegeți un pas de pian 2
    2. Aflați ce dimensiune și sunet doriți într-un pian. Mărimea contează când vine vorba de piane. Cu cât este mai mare pianul cu atât mai bine va suna. Ai lovit o cheie pe pian. Declanșează un ciocan care lovește o coardă în pian. Un pian mai mare înseamnă că există mai mult spațiu pentru ca coarda să vibreze. Mai multă vibrație este egală cu tonul mai bogat.
  • Luați în considerare cantitatea de spațiu pe care îl aveți. Există două tipuri de pian - în poziție verticală și mare. Curățenii salvează mai mult spațiu decât Grand Pianos. S-ar putea să nu aveți loc pentru un pian mare de concert acasă.În poziție verticală vin în diferite dimensiuni și pot varia de la 35 "tot drumul până la 52". Grand Pianos nu sunt la fel de înalți ca în picioare, măsurând în jur de 36 de ani" la 48" Tall și până la modelul lui Fazioli 10 `.
  • Luați în considerare cât de des vă mutați, atunci când determinați dimensiunea pianului. Amintiți-vă că atunci când vă mișcați, va trebui să mutați și pianul. Acest lucru poate deveni scump.
  • Imagine intitulată Alegeți un pas de pian 3
    3. Luați în considerare cine va folosi pianul. Sunteți sau copiii dvs. instruiți clasic? Sau ești un novice? Unii oameni cumpără pian începător și apoi upgrade mai târziu. Acesta este un pariu sigur, deoarece mulți oameni își pierd interesul pentru a juca pianul în timp.
  • Dacă vă decideți să cumpărați un pian începător, cumpărați un pian drept. Ele sunt mai ieftine. Ei sună minunat. Ei economisesc spațiu. În general, ele sunt ideale pentru oamenii începu.
  • Imagine intitulată Alegeți un pas de pian 4
    4. Alegeți finisajul dorit. Vrei un finisaj de cereale de lemn sau un exterior pictat? Figurați-vă care vă place și cât de întuneric sau lumină doriți ca pianul dvs. să fie.Majoritatea oamenilor consideră doar pianul, mărimea acestuia și calitatea sunetului. Ei adesea uită să se gândească la modul în care pianul va arăta cu alte mobilier.
  • Imagine intitulată Alegeți un pian Pasul 5
    5. Cercetați diferitele mărci de piane. Fiecare companie de pian este diferită. Unele caracteristici mai multe modele contemporane, în timp ce alții păstrează înflorirea clasică. Uită-te la exemplele fiecărui proiect de pian pe site-urile producătorilor. Aceasta este o modalitate bună de a vă simți prețurile celor mai multe pianuri.
  • Imagine intitulată Alegeți un pian Pasul 6
    6. Determină un buget. Pianurile verticale costă între 5.000 și 15.000 de dolari în medie. Grand Pianos costă în mod normal oriunde de la 10.000 $ la 50.000 $. Desigur, acestea sunt prețurile medii. Puteți găsi piane la capetele sălbatice diferite ale spectrului de prețuri. Pianurile pot fi scoase mai mari pentru a achiziționa și au, de asemenea, taxe suplimentare de întreținere cum ar fi costurile de reglare. Așteptați să vă reglați pianul cel puțin o dată pe an.Acest lucru poate costa între 100 și 350 de dolari în funcție de locul în care locuiți.
  • Anulați o indemnizație de 250 până la 1000 USD pentru reparațiile și transportul inițial.
  • Luați în considerare clima în care locuiți și lăsați-vă deoparte bani pentru păstrarea pianului în stare bună. Pianurile sunt în general din lemn și sârmă, ambele care se extind și se contractă ușor cu schimbările de temperatură. Clima poate afecta frecvența ajustării.
  • Spre deosebire de alte achiziții mari, pianul depreciază în valoare foarte puțin în timp dacă este păstrat în stare bună, condiție de lucru. Cumpărarea unui pian ar putea fi o investiție bună.
  • Metoda 2 din 2:
    Cumpărarea unui pian
    1. Imagine intitulată Alegeți un pas de pian 7
    1. Vizitați dealerii de pian în zona dvs. Asigurați-vă că aflați dacă sunt sau nu dealerii înregistrați. Puteți apela pur și simplu și cereți să aflați. Căutați oferte. La fel ca și magazinele de mașini, dealerii de pian au vânzări și cupoane.
    • Întrebați despre garanții. Un bun producător de pian va sta în funcție de produsul lor și va oferi o garanție. Garanțiile pot contribui la compensarea costurilor pentru reparații.
  • Imagine intitulată Alegeți un pas de pian 8
    2. Găsiți un expert pentru a vă ajuta. Dacă începeți doar experiența dvs. de cumpărături de pian, aduceți pe cineva cu dvs. care vă poate ajuta să alegeți un pian cu sunet de calitate.
  • Aceasta este situația ideală. Ei vor putea examina calitatea pianului. Ei pot să le joace pentru a se asigura că sunt în stare de funcționare. Ele pot, de asemenea, să facă recomandări la fața locului despre tipurile de piane și materialele folosite în piane.
  • Imagine intitulată Alegeți un pas de pian 9
    3. Cumpărați de la un dealer de pian reputat. Acest lucru vă asigură atât pacea minții. Linia de fund: găsiți un dealer în care aveți încredere și cine cunoaște produsele lor. Ai putea cumpăra de la cineva cu puțin sau deloc înțelegere aprofundată a pianilor.
  • Este posibil să nu puteți spune dacă un dealer este demn de încredere, dar puteți pune întrebări pentru a vă ajuta să evitați înșelătoriile. Intreaba mereu:
  • De cât timp ați deținut afacerea dvs?
  • Care este politica dvs. de garanție?
  • Poți să-mi oferiți orice mărturii?
  • Aveți propriul magazin de reparații?
  • Care este politica dvs. de cumpărare și returnare?
  • Imagine intitulată Alegeți un pas de pian 10
    4. Nu lăsați vânzătorul să vă rătăcească într-o achiziție mai scumpă. Asociații de vânzări iau o comision de vânzări. Amintiți-vă că pianele sunt investiții uriașe și iau o mulțime de spațiu. Nu vă împovărați în nici un departament.
  • Imagine intitulată Alegeți un pas de pian 11
    5. Contactați o companie de restaurare a pianului de renume și cereți-le să completeze o inspecție a instrumentului înainte de ao cumpăra.
  • Când cumpărați o mașină nouă sau uzată, este întotdeauna o idee bună să obțineți un mecanic informat pentru ao inspecta. Pianii nu sunt diferiți. Uneori, un specialist va recunoaște o problemă pe care agentul de vânzări nu a reușit să menționeze și ați pierdut complet.
  • sfaturi

    Rămâneți clar de piane care necesită lucrări de restaurare majoră. Vă vor rupe inima și contul dvs. bancar.
  • Dealerii și furnizorii privați vinde piane sparte la licitație. Marea majoritate a acestora necesită reparații și renovare semnificative. Încă mai rău, regulile de licitație, de obicei, nu vă permit să efectuați o inspecție adecvată înainte de licitare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar