Cum să cumpărați o mașină din afara de stat

Veți naviga pe mașini de vânzare online când vă poticni pe mașina dvs. de vis - la o fracțiune din prețul pentru mașini similare din zona dvs. Singura problemă este că mașina este 4 state departe. În timp ce cumpărarea unei mașini în afara statului necesită o mică legătură suplimentară decât dacă cumpărați o mașină la un dealer pe stradă, procesul este de obicei destul de simplu.

Pași

Partea 1 din 3:
Finalizarea achiziției
  1. Imagine intitulată Cumpărați o mașină din stadiul statului pas 1
1. Evaluați diferențele în cerințele de inspecție de stat. Multe state solicită ca autovehiculele să fie inspectate înainte de a putea fi înregistrate. Aceste cerințe de inspecție pot varia foarte mult între state. O mașină care este înregistrată într-un alt stat nu poate trece de inspecție în statul dvs. de origine.
  • Dacă cumpărați de la un dealer, ele vor verifica de obicei mașina și asigurați-vă că va trece inspecția în starea dvs. de origine. Cu toate acestea, este posibil să trebuiască să le cereți să facă acest lucru și vă pot percepe o taxă suplimentară.
  • Dacă cumpărați de la un individ, sunteți responsabil pentru a vă asigura că veți putea înregistra mașina odată ce ați primit-o acasă. Dacă găsiți că va trebui să faceți reparații pe mașină, astfel încât să treacă inspecția în starea dvs. de origine, renegociate cu actualul proprietar pentru un preț mai mic.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină din stadiul statului Pasul 2
    2. Obțineți mașina inspectată înainte de a finaliza achiziția. Mai ales dacă intenționați să călătoriți la o distanță lungă pentru a ridica o mașină în afara statului, doriți să vă asigurați că știți ce obțineți înainte de a merge la toate aceste eforturi și cheltuieli.
  • Dacă cumpărați mașina de la un dealer, acestea ar trebui să vă ofere documente de inspecție și informații când cumpărați mașina. Dacă nu se oferă voluntar să facă acest lucru, ar putea fi dispuși să o facă pentru o taxă suplimentară.
  • Dacă cumpărați mașina de la un individ, aranjați un mecanic local pentru a inspecta mașina și pentru a vă trimite raportul înainte de a face călătoria pentru a ridica mașina. Poate doriți să luați proprietarul actual să ia mașina unui dealer care este specializat în mașină, în special dacă cumpărați un vehicul rar sau colectiv.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină din etapa 3
    3. Semnați un proiect de vânzare scrisă. Dacă cumpărați o mașină de la vecinul următor, este posibil să fiți bine cu o afacere de mână. Cu toate acestea, dacă cumpărați o mașină de la out-of-stat, toți termenii de vânzare ar trebui să fie în scris pentru a evita orice hassles mai târziu.
  • Programul de vânzare ar trebui să precizeze vehiculul vândut în mod specific, inclusiv marca, modelul, anul și Vinul mașinii.
  • Puteți descărca Formulare Blank de vânzare online pentru a fi utilizate în acest scop. Unele state vor lua, de asemenea, o factură de vânzare scrisă de mână, atâta timp cât conține limbajul corect, afirmând că proprietarul actual vinde mașina pentru dvs. pentru prețul convenit și descrie complet mașina.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină din masina de stat Pasul 4
    4. Transferați titlul corespunzător. Nu este necesar să obțineți un nou titlu pentru a arăta că dețineți mașina. Atâta timp cât partea din spate a titlului este completă corect pentru a vă transfera proprietatea, documentul dovedește că sunteți proprietarul de drept al mașinii.
  • Actualul proprietar al mașinii ar trebui să semneze partea din spate a titlului în spațiul furnizat. Dacă titlul afișează mai mult de un proprietar, listați pe toți să semneze titlul, doar pentru a fi în siguranță.
  • Când cumpărați de la un dealer, acestea vor avea în mod normal grijă de transferul de titlu pentru dvs. Obțineți documentația pe care o manipulează transferul de titlu în starea dvs. de origine, astfel încât să puteți oferi acest lucru, dacă este necesar.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină din starea de stat Pasul 5
    5. Păstrați înregistrările dacă plătiți impozite în celălalt stat. Dacă vă cumpărați mașina prin intermediul unui dealer, dealer-ul poate avea grijă de impozitele pe vânzări în statul dvs. pentru dvs. Acestea au de obicei programe de calculator concepute pentru această persoană. Cu toate acestea, doriți să vă asigurați că aveți dovada acestui lucru pentru a vă arăta când înregistrați mașina, deci nu ajungeți la plata taxelor de două ori.
  • Când cumpărați o mașină, sunteți responsabil pentru plata taxelor în statul în care îl înregistrați. Din acest motiv, nu ar trebui să vă faceți griji cu privire la plata oricăror impozite în statul în care cumpărați mașina dacă cumpărați mașina de la o persoană individuală.
  • Partea 2 din 3:
    Obținerea noii mașini acasă
    1. Imagine intitulată Cumpărați o mașină din stadiul statului Pasul 6
    1. Aranja ca masina să fie expediată la dvs. Multe companii de transport maritim auto permit persoanelor fizice să contract cu ei pentru a avea o mașină expediată de la un stat la altul. Deși acest lucru costă în mod obișnuit între 800 și 2.000 $ (în funcție de distanță), poate fi mai puțin costisitoare decât cumpărarea unui bilet de avion pentru a merge să ridicați singur mașina.
    • Contactați un dealer local în zona dvs. de asistență. Deformațiile mici de mașini folosite pot fi dispuse să vă ajute să vă livrați mașina pentru o rată ușor mai mică.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină din masina de stat
    2. Asigurați-vă mașina înainte de a vă ridica. Dacă intenționați să zburați sau să conduceți pentru a ridica mașina și pentru ao conduce acasă, asigurați-vă că mașina este asigurată înainte de a ajunge pe drum. În acest fel, nu va trebui să vă faceți griji dacă întâmpinați probleme.
  • Cel mai bine este să mergeți mai departe și să vă asigurați mașina înainte de a pleca. Dacă vânzarea se încadrează și ajungeți să nu luați mașina acasă cu dvs. din orice motiv, veți fi doar câteva zile de asigurare.
  • Imprimați-vă cardurile de asigurare înainte de a pleca, astfel încât să le aveți cu dvs. să plasați în compartimentul mănușii mașinii.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină din stadiul statului Pasul 8
    3. Aplicați pentru înregistrarea temporară, dacă este necesar. În unele state, va trebui să solicitați o înregistrare temporară înainte de a merge să ridicați o mașină în afara statului, dacă intenționați să o conduceți acasă după finalizarea achiziției.
  • Pentru a afla sigur, apelați biroul dvs. local DMV sau de înregistrare a vehiculului și întrebați dacă este necesară înregistrarea temporară atunci când cumpărați o mașină în afara statului.
  • Înregistrarea dvs. temporară și eticheta pot fi valabile timp de 30 de zile sau poate fi valabil numai pentru câteva săptămâni. Verificați datele și asigurați-vă că. Dacă va fi doar valabil pentru câteva săptămâni, asigurați-vă că este vorba de datele dvs. de călătorie.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină din stadiul de stat Pasul 9
    4. Cereți proprietarului anterior dacă vă puteți folosi plăcile. Dacă intenționați să conduceți mașina înapoi acasă, puteți conduce mașina cu înregistrarea și plăcile proprietarului anterior atâta timp cât aveți permisiunea lor de a face acest lucru. Acest lucru vă economisește riscul de a conduce o mașină fără plăci.
  • Dacă cumpărați mașina de la un dealer, vă vor oferi de obicei etichete temporare, astfel încât să puteți conduce mașina acasă. Odată ce ajungeți la starea dvs. de origine, veți înlocui etichetele temporare cu etichete locale atunci când vă înregistrați vehiculul.
  • Dacă proprietarul anterior nu vă va permite să conduceți pe plăcile lor, merită să mergeți la o distribuție mai mică a mașinilor și întrebându-vă dacă ar fi dispuși să vă ajute cu etichete temporare, astfel încât să puteți obține mașina înapoi acasă.
  • Partea 3 din 3:
    Înregistrarea noii mașini
    1. Imagine intitulată Cumpărați o mașină din starea de stat Pasul 10
    1. Obțineți mașina dvs. inspectată în statul dvs. de origine. În multe state, mașina dvs. trebuie să treacă o inspecție de siguranță înainte de a putea fi înregistrată. Fiecare stat are propriile standarde de inspecție, deci veți avea nevoie de o nouă inspecție, chiar dacă a trecut deja inspecția în celălalt stat.
    • Verificați cerințele de inspecție înainte de a vă deplasa pentru a obține mașina (sau înainte de a vă livra) și faceți o programare dacă este necesar.
    • De obicei, aveți doar 30 de zile după ce mașina dvs. ajunge în statul dvs. de origine pentru a vă înregistra, deci obțineți toate inspecțiile necesare completate cât mai curând posibil. Dacă sunt necesare reparații pentru a trece inspecția, veți avea nevoie de timp pentru a obține cele făcute.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină din masina de stat Pasul 11
    2. Respectați cerințele privind emisiile locale. Emisiile pot fi unul dintre cele mai dificile lucruri despre cumpărarea unei mașini din stat. Acest lucru este valabil mai ales dacă locuiți California, care are cele mai stricte standarde de emisii din țară.
  • Dacă este necesară o inspecție a emisiilor pentru a vă înregistra mașina, faceți o programare dacă este necesar și obțineți acest lucru cât mai curând posibil după ce mașina dvs. ajunge în statul dvs. de origine.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină din starea de stat Pasul 12
    3. Plătiți impozite dacă nu ați făcut-o deja. Dacă ați cumpărat mașina de la un dealer în afara statului, dealerul i-ar fi putut găsi deja taxele și le-a plătit pentru dvs. Cu toate acestea, dacă ați cumpărat mașina de la un individ, probabil că trebuie să plătiți vânzări sau să utilizați taxe în starea dvs. înainte de a vă putea înregistra mașina sau obțineți un nou titlu emis cu numele dvs. pe acesta.
  • Păstrați documentele și dovada plății dacă ați cumpărat mașina de la un dealer care a luat bani de la dvs. pentru impozite. Dacă există o problemă cu prelucrarea plății, este posibil să fie necesar să contactați distribuitorul.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină din stadiul de stat
    4. Adunați documentele necesare pentru a vă înregistra mașina. Pentru a vă înregistra noua mașină în statul dvs. de origine, veți avea nevoie de titlul, factura de vânzare, rapoartele de inspecție și dovada asigurării pentru vehicul. De asemenea, va trebui să vă aduceți permisul de conducere. De asemenea, este posibil să aveți nevoie să furnizați dovada adresei sau a altor identificări.
  • Dacă vi se obligă să plătiți impozite înainte de a aplica pentru înregistrare, veți avea nevoie de dovadă că taxele au fost plătite.
  • Contactați biroul de înregistrare DMV sau alt vehicul înainte de a vă asigura că aveți toate documentele de care aveți nevoie. Aceste informații pot fi, de asemenea, disponibile pe site-ul web al departamentului că titlurile și înregistrează vehiculele din statul dvs.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină din stadiul statului Pasul 14
    5. Completați formularul de înregistrare. Formularul de înregistrare necesită informații despre dvs. și vehiculul. De obicei, va trebui să cunoașteți marca, modelul și anul vehiculului, precum și kilometrajul curent. De asemenea, cererea poate cere mașinii Vin. Strângeți aceste informații înainte de a începe completarea formularului.
  • Va trebui să plătiți o taxă de înregistrare pentru a vă înregistra mașina în afara statului. Taxele de înregistrare variază foarte mult de la stat la stat. Așteptați să plătiți suplimentar dacă doriți o placă de înmatriculare personalizată sau de specialitate.
  • Imagine intitulată cumpăra o mașină din statul de stat pas 15
    6. Obțineți plăci de licență pentru noua mașină. Dacă ați comandat plăci de licență standard pentru mașina dvs., veți obține de obicei când vă întoarceți formularul de înregistrare și veți plăti taxele de înregistrare necesare. Dacă ați ales plăci de specialitate sau personalizate, veți obține o etichetă temporară de utilizat.
  • Unele plăci de specialitate pot fi disponibile imediat. Alții vor ajunge în poștă în 2 până la 3 săptămâni. Plăcile personalizate durează de obicei 2 până la 3 săptămâni pentru a ajunge și sunt de obicei trimise prin poștă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar