Cum să găsiți purtătorul de derailiere dreapta pentru bicicleta dvs

Un cuier de derailieur (numit și un hanger de mech sau un hanger din spate) este o parte "sacrificată" care este concepută pentru a proteja părțile mai scumpe ale bicicletei. Un hanger este ușor de ignorat până când se rupe - atunci devine foarte important să găsești meciul potrivit! Din moment ce nu există un standard universal de cuier, este important să comparați cu atenție vechile și noile umerase înainte de a cumpăra, fie online, fie la un magazin de biciclete.

Pași

Metoda 1 din 3:
Căutarea online
  1. Imaginea intitulată Găsiți purtătorul de derailiere dreapta Pasul 1
1. Îndepărtați curularul curent, dacă sunteți în stare, pentru comparație. Pentru a elimina cuier în prezent pe bicicletă, începeți prin scoaterea bicicletelor din spate a roții din spate, puteți face acest lucru fără unelte. Utilizați o cheie hexagonală (denumită și o cheie Allen) pentru a scoate șurubul care leagă derailierul la cuier și apoi pentru a scoate șurubul care leagă cuierul la cadrul bicicletei.
  • Nu sunteți sigur care parte este cuierul tău de derailleur? Este piesa metalică mică, subțire, ușor L, care se conectează la dispozitivul dvs. de derailleur - micul sistem de transmisie care mișcă lanțul la diferite cogs atunci când schimbați uneltele. Faceți o imagine online de căutare pentru "Hanger deleilleur" sau "Hanger Mech din spate."
  • Dacă nu puteți elimina curentul curentul din anumite motive, nu vă faceți griji - încă aveți opțiuni! Fie luați o fotografie de înaltă calitate a cuierului instalat, fie aduceți întreaga dvs. bicicletă la un magazin de biciclete.
  • Imagine intitulată Găsiți curatorul Drailight Drept Pasul 2
    2. Alegeți un site de distribuție a pieselor de biciclete și utilizați interfața de căutare a pieselor. Cele mai multe site-uri generale de piese de biciclete poartă umerase de derailiere și există, de asemenea, site-uri care se concentrează în mod specific pe aceste componente mici, dar critice de biciclete. Majoritatea acestor site-uri se bazează pe casetele de căutare pentru a vă ajuta să găsiți cuierul drept - de exemplu, introducerea făcute de biciclete, modelul și anul dvs. vă va oferi rezultate potrivite cu hangarul. Dacă nu aveți toate aceste informații (cum ar fi anul, de exemplu), introduceți cât mai mult posibil pentru a restrânge rezultatele.
  • Faceți o căutare pe web pentru "Înlocuire Derailleur Hanger" sau "Înlocuire Spland Mech Hanger" pentru a obține rezultate de la numeroși comercianți cu hanger online. Retailerii populari includ Derailleurhanger.com, derailleurhangerstore.Co.Marea Britanie, Wheelsmfg.com, și elanusparts.com, pentru a numi, dar câteva.
  • Nu există nici un retailer online "cel mai bun" online pentru umerasele de derailleur. Check out mai multe opțiuni și comparați interfețele de căutare, rezultatele inventarului, prețurile, tarifele și orele de expediere, recenzii ale clienților și așa mai departe.
  • Imagine intitulată Găsiți purtătorul de derailiere dreapta Pasul 3
    3. Încărcați o fotografie de înaltă calitate, dacă este necesar, pe site-ul web al pieselor. Multe site-uri de comercianți de la Derailieur oferă o opțiune de încărcare a imaginilor pentru înlocuirea cu hanger. Probabil că va trebui să furnizați adresa dvs. de e-mail și orice detalii de bază despre bicicleta pe care o puteți oferi. Asigurați-vă că iluminarea și claritatea imaginii sunt bune, astfel încât cuierul să fie clar vizibil.
  • Veți obține cele mai bune rezultate dacă scoateți mai întâi cuierul. Dacă acest lucru nu este posibil, încercați să obțineți ca fiind completă o lovitură a întregului hanger cât puteți.
  • Dați distribuitorul 24 de ore pentru a vă întoarce înainte de a încerca unul dintre concurenții lor. Sau încercați imediat mai mulți comercianți cu amănuntul și vedeți care vă oferă cele mai bune rezultate.
  • Metoda 2 din 3:
    Cumpărături în magazin
    1. Imagine intitulată Găsiți purtătorul de derailiere dreapta Pasul 4
    1. Mergeți la un magazin de cicluri care vă vinde brandul de bicicletă ori de câte ori este posibil. Dacă aveți o bicicletă Schwinn, de exemplu, un magazin de biciclete care vinde Bicycles Schwinn este cel mai bun pariu de cărămidă și mortar pentru a găsi un cuier care se potrivește. Dacă în zona dvs. există mai multe magazine de biciclete, sunați-vă pentru a vedea care dintre ele poartă marca dvs. de biciclete.
    • Dacă nu puteți găsi un magazin care vinde brandul dvs. de biciclete, există încă o șansă bună să găsiți un cârlig de potrivire la un magazin de biciclete de bună calitate în zona dvs. Dacă nu aveți magazine de biciclete în zona dvs., sunați în apropiere de magazine de bunuri sportive și comercianții cu amănuntul general care vinde biciclete și întreabă dacă poartă umerase de derailieur.
  • Imagine intitulată Găsiți purtătorul de derailiere dreapta Pasul 5
    2. Aduceți-vă de-a lungul vechiului cârlig - sau o fotografie a acestuia - dacă intenționați să faceți o auto-instalare. Eliminarea unui cuier este, de obicei, destul de ușoară: Scoateți șurubul care leagă derailierul bicicletei la cuierul de derailleur cu o cheie Hex (Allen), apoi faceți același lucru cu șurubul care leagă cuierul la cadrul bicicletei. Dacă nu puteți aduce în cuierul îndepărtat, faceți o fotografie de înaltă calitate a vechiului cuier pentru a aduce la magazin.
  • Dacă luați o fotografie, asigurați-vă că există iluminare bună și focalizați, astfel încât detaliile cuierului sunt clar vizibile.
  • Imagine intitulată Găsiți purtătorul de derailiere dreapta Pasul 6
    3. Aduceți întreaga dvs. bicicletă dacă magazinul oferă o instalare profesională. Adevărul este spus, umerasele de la derailleur sunt destul de ușor de instalat, făcându-l un proiect ușor de gestionat pentru bicicletele medii DIY. Care a spus, reglarea fină a instalării pentru a obține performanța maximă de la derailleurul dvs. necesită eforturi suplimentare și experiență. Dacă magazinul de biciclete oferă instalarea, considerați serios, lăsând un asociat magazin să facă treaba pentru tine.
  • Întrebați dacă puteți viziona instalarea se întâmplă și obțineți niște indicatori de-a lungul drumului. Înlocuirea unui purtător de derailleur este o mare abilitate de a învăța dacă vă plimbați cu bicicleta în mod regulat.
  • Continuați și obțineți o tunere cu bicicleta în timp ce faceți acest lucru, îmbunătățește acest lucru performanța bicicletei dvs. și vă sprijină magazinul local de biciclete!
  • Metoda 3 din 3:
    Cumpărarea și instalarea
    1. Imaginea intitulată Găsiți Dreptul de derailieur Pasul 7
    1. Asigurați-vă că noul hanger se potrivește vizual cu cel vechi înainte de a cumpăra. Odată ce ați găsit un meci aparent de cuier, confirmați-l de fapt, este un meci comparând cu curentul dvs. curent. Faceți o comparație laterală prin menținerea vechilor și a noilor umerase (sau imagini ale acestora) pentru a verifica un meci adevărat. În cazul în care forma, locațiile găurilor și alte detalii fine, toate verificați, vă puteți simți încrezător în a face achiziția.
    • Doar pentru a fi sigur, totuși, asigurați-vă că distribuitorul are o politică bună de returnare!
    • În timp ce prețurile variază, cuierul mediu costă aproximativ 30 USD USD.
  • Imaginea intitulată Găsiți Hangarul Dreilyur Drept Pasul 8
    2. Cumpărați 2 umerase noi când găsiți potrivirea perfectă. Aceasta este o bună regulă de cuier de derailiere a degetului mare - dacă puteți găsi un cârlig de potrivire, cumpărați 2! Umerii sunt părți sacrifice care sunt menite să se îndoaie și să se spargă destul de ușor, deci este o investiție inteligentă pentru a cumpăra un înlocuitor pentru înlocuirea dvs. La aproximativ 30 USD o bucată, ea nu va rupe banca să cumpere o pereche de înlocuiri.
  • Având o copie de rezervă pentru backup-ul dvs., vă veți salva problemele de a căuta din nou pentru un cuier care se potrivește în viitor.
  • Imaginea intitulată Găsiți Dreptul de derailieur Pasul 9
    3. Obțineți un cârlig "universal", dar tratați-l ca un cârlig de "urgență". Veți vedea uneori umerase comercializate ca "Universal", dar nu luați acest lucru pentru a însemna că acestea sunt potrivite pentru utilizarea pe termen lung pe orice tip de bicicletă. Ele sunt mai precise numite "urgente de urgență" și ar trebui să fie tratate mai mult ca anvelopa de rezervă a unei mașini. Cu alte cuvinte, cumpărați una și păstrați-o la îndemână în timpul ciclului, dar îl folosiți doar ca o reparație rapidă pentru a vă întoarce acasă.
  • Chiar dacă purtați un cuier de înlocuire potrivită, nu este o idee rea să purtați și un cuier de urgență. Umerii sunt mici și ușoare, la urma urmei, iar cuierul de urgență se poate dovedi deosebit de util dacă ați bicicletei cu alții.
  • Ca un bonus suplimentar, unele umerase de urgență, de asemenea, dublu-intențional, ca deschizători de sticle!
  • Imagine intitulată Găsiți curatorul Drailger dreapta Pasul 10
    4. Practicați înlocuirea cuierului în condiții ideale la domiciliu. Dacă aveți un accident minor în timpul călătoriei dvs. după întuneric într-o furtună de ploaie, într-adevăr doriți ca să fiți prima dată când înlocuirea unui cuier spart? În schimb, faceți o practică de a elimina și înlocui un cuier în timpul garajului dvs. Va dura doar câteva minute și, chiar dacă perfect, reglarea perfectă a instalării are practică - este o lucrare de reparații destul de ușoară pentru a face competent.
  • Procesul de instalare variază într-o oarecare măsură pe bicicleta dvs. și tipul de cuier utilizează. În general, înlocuirea implică ieșirea anvelopei din spate, folosind o cheie hex (Allen) pentru a deconecta derailleurul și apoi cuierul vechi și apoi inversând procesul de atașare a noului hanger.
  • Cea mai bună modalitate de a învăța cum să faceți dreptul de lucru este să urmăriți pe cineva cu o mulțime de experiență, faceți-o, apoi obțineți câteva mâini pe sine sub supravegherea lor. Dacă acest lucru nu este posibil, urmăriți mai multe videoclipuri online și urmați de-a lungul.
  • Imagine intitulată Găsiți purtătorul de derailiere dreapta Pasul 11
    5. Cumpărați un cârlig de rezervă de potrivire data viitoare când cumpărați o nouă bicicletă. În mod ideal, toate bicicletele noi cu mai multe trepte ar veni cu un cuier de derailieur de rezervă, dar asta e rar dacă vreodată cazul. Ia-o pe tine însuți să cumperi o înlocuire potrivită de fiecare dată când primești o nouă bicicletă. În acest fel, veți avea o copie de rezervă perfect pregătită pentru a merge când curentul dvs. curent este în mod inevitabil deteriorat.
  • Dacă cumperi bicicleta la un magazin bun de biciclete, ar trebui să aibă umerase de înlocuire în stoc. Alternativ, a se vedea dacă un asociat magazin vă poate ajuta să urmăriți un meci sau să contactați producătorul pentru unul.
  • sfaturi

    Un purtător de derailleur este menit să se îndoaie sau să se spargă mai ușor decât alte, mult mai scumpe, elemente ale bicicletei. De asemenea, acționează ca o punte de legătură între cadrul bicicletei și derailleur-componenta care mișcă lanțurile atunci când schimbați uneltele.
  • Vă va costa în jur de 30 USD pentru un nou purtător de derailleur. Pe de altă parte, în timp ce derailleurs ultra-bază nu sunt atât de scumpe, un model de top-of-on-line poate costa cu ușurință 500 USD sau mai mult. Astfel încât cuplarea subțire poate să vă economisească o mulțime de bani!
  • Toate bicicletele au marca (numele producătorului) imprimate pe ele și majoritatea au și numele modelului. Dacă nu găsiți numele modelului sau anul, faceți o fotografie a bicicletei dvs. și trimiteți-o prin portalul de service pentru clienți de pe site-ul producătorului.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar