Cum să intri într-o mașină

Dacă ați blocat cheile în mașină, poate fi o propunere dezordonată și costisitoare în obținerea mașinii deblocate de un profesionist. 80 de dolari pentru cinci minute de muncă? Haide. Nu este super-dificil să se rupă în vehicule cu încuietori automate, încuietori manuale sau chiar verificați dacă puteți intra prin trunchi, toate metodele gratuite disponibile pentru dvs. Nu recurgeți la ruperea unei ferestre pentru a vă întoarce cheile înapoi.

Pași

Metoda 1 din 3:
Ruperea încuietorilor electrice sau automate
  1. Imagine intitulată Pauză într-o mașină Pasul 1
1. Găsiți instrumentul de alegere. Metoda de bază pentru ruperea într-o mașină cu încuietori automate fără a deteriora nimic este de a lega un spațiu în ușă și de a folosi un poker lung pentru a atinge butonul de blocare. Poate fi crud, dar este mai mult sau mai puțin exact ceea ce va face un lăcătuș dacă îl apelați, cu excepția faptului că acest lucru nu vă va pierde 80 de dolari pentru cinci minute de muncă. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de o pană și un poker. Posibilitățile includ:
  • Cele mai bune pene pot include cuțite de chit și opriri ușii, mai subțire, cu atât mai bine. În mod ideal, doriți să deschideți doar cât mai mult spațiu necesar pentru a introduce pokerul dvs. Locksmiths utilizează un balon de umflare pentru a pompa aerul și a crea spațiu.
  • Cei mai buni pokeri Includeți antena de la mașină, deșurubată și un cuier de sârmă îndreptat. S-ar putea să aveți nevoie de o pereche de clești pentru a îndrepta cuierul și ia în considerare dublarea acestuia pentru a avea mai bine controlul și împingerea puterii atunci când ajungeți la butonul de blocare. Destul de mult orice instrument care este suficient de îngust pentru a se potrivi prin crack-ul ferestrei și suficient de lung pentru a ajunge la butonul de blocare va funcționa.
  • Imagine intitulată Pauză într-o mașină Pasul 2
    2. Panca ușa deschisă. Blocați o ușă sau un instrument echivalent de pană în spațiul dintre partea superioară a ușii și a mașinii. Atingeți ferm pană în spațiul ușii / mașinii folosind călcâiul mâinii.
  • Dacă sunteți preocupat de deteriorarea vopselei mașinii, acoperiți pană cu o cârpă sau o suprafață felică pentru a proteja vopseaua înainte de a începe.
  • Imagine intitulată Pauză într-o mașină pas 3
    3. Introduceți tija. Pensiunea blocată va crea un decalaj între ușă și corpul mașinii. Introduceți tija în spațiul dintre ușă și corpul mașinii. Ghidați tija spre butonul de blocare.
  • Imagine intitulată Pauză într-o mașină Pasul 4
    4. Apăsați butonul și deblocați. Apăsați ferm butonul cu tija. Ar putea dura câteva încercări de a ajunge la ea, dar odată ce ați făcut-o, ați fi avut cu succes în mașină. Deschideți ușa și recuperați cheile.
  • Metoda 2 din 3:
    Blocarea încuietorilor manuale
    1. Imagine intitulată Pauză într-o mașină Pasul 5
    1. Lasso blocarea cu un cuier de haină. Cea mai mare diferență dintre ruperea într-un vehicul cu încuietori manuale este că trebuie să trageți în sus pe pinul de blocare după ce ați intrat dacă doriți să o faceți manual. Urmați aceleași direcții, căsătoriți și primiți spațiul pe care îl creați, dar atunci va trebui să trageți cu atenție pentru a debloca mașina.
    • Împingând un buton este un lucru, dar lassoingul știftului este mult mai dificil. Va trebui să alunece bucla deasupra capului nubului de blocare ca o fâșie și trageți în sus pentru a debloca mașina. Poate dura câteva încercări pentru ao obține.
  • Imagine intitulată Pauză într-o mașină Pasul 6
    2. Luați în considerare utilizarea unui Jim Slim, sau modelarea propriei dvs. Un subțire Jim, numit altfel un instrument de blocare, este un instrument de mașină emis în mod obișnuit ofițerilor de poliție pentru a ajuta la deschiderea ușilor cu încuietori manuale. Este folosit de nunta în mecanismul ușii, între fereastră și striparea vremii, jucând știftul de blocare și tragându-l din interior. Dacă aveți acces la un Jim Slim, poate fi o reparație rapidă.
  • Creați-vă propriul prin îndreptarea unui cuier de haină, lăsând doar capătul curbat (cârlig) în forma originală. Este posibil să trebuiască să folosiți cleștele nasului de ac pentru a vă relaxa cuierul de haină să îl îndreptați și să-l dublați pentru a-l întări.
  • Rețineți că această metodă nu este recomandată pentru mașinile cu ferestre și încuietori automate. Aceste mașini au o mulțime de cabluri în ușile lor, care ar putea fi deteriorate în acest proces în proces.
  • Imagine intitulată Pauză într-o mașină Pasul 7
    3. Alegeți ușa laterală a pasagerului. Există, de obicei, mai puțin cabluri pe partea pasagerului decât pe ușa laterală a șoferului, făcându-l oarecum mai ușor de rupt.
  • Imagine intitulată Pauză într-o mașină Pasul 8
    4. Introduceți instrumentul. Identificați vremea din cauciuc negru stripându-se de-a lungul marginii inferioare a ferestrei mașinii. Mecanismul de blocare este în general aliniat cu blocarea în sine, de obicei spre partea din spate a ușii în sine.
  • Cu degetele voastre, îndepărtați această bandă de cauciuc înapoi de pe fereastră ușor pentru a expune decalajul dintre fereastră și partea exterioară a ușii mașinii. Introduceți ușor cuierul de haină îndreptată, mai întâi curbat, în decalajul dintre fereastră și striparea vremii.
  • Imagine intitulată Pauză într-o mașină Pasul 9
    5. Coborâți cuierul de haină în. Ar trebui să puteți coborî cu cârligul de haină în acest decalaj cu câțiva centimetri fără rezistență, apoi începeți să vă simțiți pentru știftul.
  • Dacă vă puteți uita la manualul magazinului, veți putea avea un sentiment deosebit în care va fi știftul de blocare și cum să îl accesați. Dacă vă sapa orbește în ușă, riscați să vă împiedicați cablurile și să provocați daune. Încercați să aflați unde este PIN de blocare înainte de a introduce Jim Slim.
  • Imagine intitulată Pauză într-o mașină Pasul 10
    6. Găsiți codul PIN. Mutați cârligul de haină în jurul golului până când vă simțiți un pin mic. Acest știft poate fi tras pentru a dezactiva blocarea ușii. Acesta va fi de obicei localizat de aproximativ 2 inci (5 cm) sub partea de jos a ferestrei, lângă mânerul ușii interioare.
  • Imagine intitulată Pauză într-o mașină Pasul 11
    7. Trageți ușor știftul spre partea din spate a mașinii. Când găsiți știftul, legați-l și trageți ușor. Dacă reușiți, veți simți mișcarea pinului și veți auzi deblocarea ușii. După deblocarea cu succes a ușii, trageți ușor cârligul de acoperire și deschideți ușa pentru a vă întoarce cheile înapoi.
  • Metoda 3 din 3:
    Ruperea prin trunchi
    1. Imagine intitulată Pauză într-o mașină Pasul 12
    1. Găsiți cablul de urgență. Dacă trunchiul dvs. este deblocat de orice șansă, dar cabina este blocată cu cheile înăuntru, deschideți-o și priviți în interior pentru cablul de portbagaj de urgență care se deschide în mașină. Este adesea în trunchi "uşă" sau acoperișul trunchiului.
  • Imagine intitulată Pauză într-o mașină Pasul 13
    2. Trageți cablul. Odată ce găsiți cablul, trageți-l. Acest lucru va debloca scaunele de pasageri din spate, permițându-le să cadă înainte în unele modele de mașini. Aceasta este o caracteristică comună în unele sedan.
  • Imagine intitulată Pauză într-o mașină Pasul 14
    3. Crawl in. Odată ce scaunele de pasageri sunt deblocate, împingeți-le înainte. Acum puteți urca în mașină prin această nouă intrare și puteți debloca manual o ușă pasagerului din spate.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Aveți grijă să nu vă deteriorați mașinile dvs. vopsea sau striparea vremii în timpul ruperii.
  • Înainte de a vă rupe singur mașina dvs. încuiată, luând în considerare apelarea unui lăcătuș sau AAA să vină și să vă deblocați profesional ușa cu a "Slim Jim".
  • Dacă se confruntă cu o problemă mai gravă, cum ar fi o victimă de accident sau un copil singur într-o mașină fierbinte, este aproape întotdeauna mai adecvată pentru a rupe o fereastră.
  • Avertizări

    Furtul și furtul auto este o crimă. Aceste informații sunt destinate exclusiv în scopul deschiderii ușilor blocate pe mașini care vă aparțin.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Hanger sau tija
    • Clești nasul acului
    • Wedge sau uși
    • Cârpă sau simțit pentru a proteja vopseaua (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar