Cum se schimbă o adresă de titlu a mașinii

Ori de câte ori vă mutați în SUA, actualizați etichetele de înregistrare și de licență pentru vehiculele pe care le dețineți este o sarcină necesară și importantă. Dacă ați plătit mașina dvs., veți dori, de asemenea, să schimbați adresa de pe titlul mașinii pentru a reflecta unde locuiți în prezent. Unele state schimbă automat adresa de pe titlul mașinii atunci când actualizați înregistrarea. Dacă statul dvs. nu face acest lucru, totuși, puteți schimba cu ușurință adresa titlului mașinii. În timp ce nu există nici o taxă pentru a vă schimba adresa dacă vă deplasați în aceeași stare, va trebui să plătiți taxe regulate de înregistrare a vehiculelor dacă vă deplasați într-un alt stat.

Pași

Metoda 1 din 2:
În stat

Utilizați această metodă dacă vă deplasați la o nouă adresă în aceeași stare și vă propuneți mașina dvs. Dacă mașina dvs. este finanțată și încă mai faci plăți, compania de finanțe vă va actualiza titlul mașinii atunci când vă actualizați adresa cu ei.

Imaginea intitulată Fii un adolescent rece Pasul 16
  1. Imagine intitulată Schimbarea unei adrese ale titlului mașinii Pasul 1
    1. Verificați site-ul web al departamentului de autovehicule (DMV). Fiecare stat are un proces ușor diferit pentru schimbarea adresei dacă vă deplasați în aceeași stare. De obicei, trebuie să vă actualizați adresa cu DMV mai întâi, care actualizează licența dvs. Unele state actualizează automat adresa de înregistrare și titlul dvs. atunci când actualizați adresa de pe licența dvs.
  2. Majoritatea statelor vă solicită tehnic să vă actualizați înregistrarea vehiculului cu noua adresă imediat după mutare. De exemplu, în NY, aveți 10 zile pentru a vă actualiza înregistrarea și titlul după mutare.
  3. În unele state, titlul este tratat într-un birou separat de la DMV. Cu toate acestea, site-ul DMV va mai spune unde trebuie să mergeți și ce trebuie să faceți pentru a actualiza adresa dvs. din titlul dvs.
  4. Imagine intitulată Schimbarea unei adrese Titlu al mașinii Pasul 2
    2. Schimbați adresa dvs. online, dacă este posibil în statul dvs. Verificați site-ul web al DMV al statului dvs. pentru opțiunile online. Dacă v-ați mutat în aceeași stare, unele state vă permit să vă schimbați adresa dvs. la titlul și înregistrarea online, fără a completa un formular de hârtie sau de a merge la un birou personal.
  5. Dacă aveți opțiunea de a vă schimba adresa de înregistrare online, DMV ar putea schimba automat adresa dvs. de la titlul dvs. Site-ul web vă va informa dacă trebuie să faceți ceva suplimentar pentru a schimba adresa dvs. din titlul dvs.
  6. Imagine intitulată Schimbarea unei adrese Titlu al mașinii Pasul 3
    3. Completați o schimbare a formularului de adresă. Furnizați informații despre dvs. și despre alți proprietari ai vehiculului, inclusiv noua dvs. adresă. Apoi, furnizați informații despre vehiculul care se potrivește cu informațiile enumerate în înregistrarea vehiculului.
  7. Dacă schimbați altceva decât adresa dvs., este posibil să trebuiască să completați o altă formă. De exemplu, este posibil să nu puteți schimba proprietarul înregistrării vehiculului folosind același formular pe care l-ați folosi pentru a modifica adresa.
  8. Imagine intitulată Schimbarea unei adrese a autovehiculului Pasul 4
    4. Trimiteți-vă formularul la DMV. Cu excepția cazului în care vă schimbați adresa online, faceți formularul la biroul local în persoană sau trimiteți-l la adresa listată pe formular. Dacă trimiteți formularul dvs., faceți o copie a acesteia pentru înregistrările dvs. înainte de a le trimite prin poștă.
  9. Contactați biroul pe săptămână sau așa după ce ați trimis formularul pentru a confirma că adresa dvs. a fost modificată pe titlul dvs.
  10. Dacă doriți o copie a titlului dvs. cu noua adresă, comanda unul din același birou. Nu trimiteți pur și simplu noua adresă pe certificatul dvs. de titlu existent. Este posibil să trebuiască să plătiți o mică taxă pentru copie, dar acest lucru nu va fi mai mult de câțiva dolari.
Metoda 2 din 2:
In afara statului

Utilizați această metodă dacă vă deplasați într-un alt stat, indiferent dacă vă dețineți mașina dvs. sau încă efectuați plăți către o companie de finanțe. Statul emite noul dvs. titlu când vă înregistrați mașina în afara statului.

  1. Imagine intitulată Modificare A Adresa Titlului auto Pasul 5
1. Contactați compania de finanțe dacă faceți încă plăți pe mașina dvs. Atâta timp cât efectuați plăți în mașina dvs., compania de finanțe are titlul. Vor trebui să trimită titlul noului stat pentru a obține un titlu în acel stat. Apelați serviciul clienți și aflați ce este procesul lor pentru a schimba adresa de pe titlu. S-ar putea, de asemenea, să găsiți aceste informații pe site-ul lor.
  • În majoritatea statelor, furnizați numele companiei de finanțe la DMV și vor solicita titlul pentru dvs., astfel încât să poată emite un nou.
  • În unele state, cum ar fi Connecticut, trebuie să cereți ca compania de finanțe să trimită titlul dvs. noului dvs. stat.
  • Imagine intitulată Modificarea adresei titlului mașinii Pasul 6
    2. Vizitați cel mai apropiat birou DMV pentru a obține o nouă licență. Verificați site-ul DMV pentru a afla ce trebuie să vă aduceți cu dvs. când veniți să aplicați pentru o nouă licență. De obicei, va trebui să faceți o programare. Atâta timp cât aveți o licență valabilă dintr-un alt stat, de obicei, nu va trebui să luați teste pentru a obține noua dvs. licență.
  • Dacă sunteți sub 21 de ani sau nu ați avut licența de prea mult timp, este posibil să fiți obligați să faceți un test scris. Site-ul DMV va avea mai multe informații despre acest lucru.
  • Imagine intitulată Schimbă o adresă de titlu a mașinii Pasul 7
    3. Transferați asigurarea auto în noul dvs. stat. După ce vă mutați, sunați compania de asigurări auto și schimbați adresa dvs. cu ei. Ele vă vor cita o nouă primă pentru politica dvs. auto pe baza noii dvs. adrese și cerințele minime de asigurare din noul dvs. stat.
  • Imprimați cardul de asigurare după ce vă transferați asigurarea. Veți avea nevoie să vă înregistrați mașina.
  • Imagine intitulată Schimbarea unei adrese ale titlului mașinii Pasul 8
    4. Obțineți orice inspecții necesare sau teste de emisii în noul dvs. stat. Contactați biroul local de autovehicule pentru a afla ce teste sau inspecții sunt necesare pentru o nouă înregistrare. De asemenea, puteți găsi aceste informații online, de obicei cu locații care sunt aprobate pentru testare.
  • Când inspecția sau testarea dvs. este completă, un ofițer vă va oferi un certificat care să arate că ați trecut. Păstrați acest certificat - veți avea nevoie să vă înregistrați vehiculul și să vă transferați titlul la noul dvs. stat.
  • Imagine intitulată Modificare A Adresa Titlului auto Pasul 9
    5. Aduceți documente pentru a dovedi proprietatea, rezidența și identitatea cu DMV. Când vă înregistrați mașina pentru prima dată, statul vă cere să furnizați documente care dovedesc cine sunteți și că dețineți mașina pe care încercați să o înregistrați. În timp ce documentele specifice necesare variază între state, documentele tipice de care aveți nevoie includ:
  • Titlu de la vechea ta stare
  • Licența de conducere din noul dvs. stat
  • Card de asigurare
  • Factura de utilitate, închiriere, declarația ipotecară sau altă dovadă a rezidenței
  • Imagine intitulată Schimbarea unei adrese Titlu de mașină Pasul 10
    6. Completați titlul și aplicația de înregistrare la DMV-ul local. Furnizați numele și adresa dvs., informațiile despre licența de conducere și informațiile despre vehiculul pe care doriți să îl înregistrați. Imprimați informațiile dvs. în mod perfect pentru a evita greșelile sau întârzieri în procesarea cererii dvs.
  • În mod obișnuit, nu puteți înregistra o mașină într-o stare pentru prima dată online. Cu toate acestea, este posibil să puteți descărca aplicația de înregistrare online, astfel încât să puteți merge mai departe și să o completați.
  • Imagine intitulată Schimbarea adresei titlului mașinii Pasul 11
    7. Plătiți taxa de înregistrare la funcționarul DMV. Taxele de înregistrare variază foarte mult între state și chiar între orașele și județele din cadrul aceluiași stat. Dacă sunteți preocupat de cost, contactați DMV înainte de timp. De asemenea, puteți găsi de obicei aceste informații online. Funcționarul emite înregistrarea și noul titlu al mașinii de stat atunci când plătiți comisioanele noastre.
  • De obicei, veți primi imediat înregistrarea. Cu toate acestea, certificatul dvs. de titlu va fi trimis prin poștă prin poștă.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Avertizări

    Acest articol discută cum să modificați o adresă de titlu a mașinii în SUA. Dacă locuiți într-o altă țară, procesul ar putea fi diferit. Contactați autoritatea locală de automobile pentru a afla mai multe.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar