Cum să devii un inspector de domiciliu

Dacă aveți tendința de a acorda o atenție deosebită detaliilor și sunteți un Stickler pentru reguli, urmărirea unei cariere ca inspector de domiciliu ar trebui să fie ceva ce vă gândiți. A deveni inspector de domiciliu poate fi o carieră de împlinire care include călătoria și vă permite să interacționați cu alte persoane pe o bază zilnică. Prin obținerea educației și certificării corecte și continuând să vă perfecționați abilitățile, puteți avea o carieră de îndeplinire ca inspector de acasă.

Pași

Partea 1 din 3:
Obținerea licențiată
  1. Imaginea intitulată deveni un inspector de acasă Pasul 1
1. Cercetarea cerințelor de acordare a licențelor din statul dvs. Pentru a găsi cerințe de licențiere în statul dvs., vizitați site-ul Societății Americane de Inspectori de acasă. Cerințele de licențiere variază de la stat la stat și pot varia de la nici o experiență într-o diplomă de liceu, cursuri, licențiere și o ucenicie. Găsiți cerințele pentru starea dvs. particulară, astfel încât să aveți o idee despre ceea ce aveți nevoie înainte de a începe să începeți.
  • Unele state solicită să treacă, de asemenea, o verificare a istoriei de fond și a istoriei penale.
  • În Texas trebuie să transmiteți cursuri de pre-licențiere și să completați 128 de ore de clasă înainte de a putea lua examenul inspectorului.
  • În New York trebuie să transmiteți cursuri de pre-licențiere și să completați 140 de ore de clasă.
  • Idaho nu necesită să aveți o licență pentru a fi un inspector de domiciliu.
  • Dacă locuiți în afara U.S., Verificați cu o agenție guvernamentală relevantă în care locuiți.
  • Imaginea intitulată deveni un inspector de acasă Pasul 2
    2. Aflați cum sunt construite case. Având cunoștințe despre cablurile electrice, instalațiile sanitare, sistemele de încălzire, sistemele de răcire și acoperișurile sunt critice dacă doriți să fiți un inspector bun de acasă. Practicile de construcție s-au schimbat în timp, astfel încât o casă care a fost construită acum decenii va fi foarte diferită de cea construită recent. Având cunoștințe detaliate despre modul în care sunt construite toate casele vă vor oferi o mai bună înțelegere a condițiilor de locuit periculoase.
  • Imaginea intitulată deveni un inspector de acasă Pasul 3
    3. Luați cursuri de inspecție și licențiere la domiciliu. Există diverse organizații și instituții de învățământ care oferă cursuri de inspecție la domiciliu. Dacă nu doriți să mergeți la o locație fizică ca o universitate Kaplan, puteți lua cursuri online pentru a vă atinge licența. Organizațiile care oferă cursuri online includ asociații de certificare inspecție, formarea inspectorilor americani și Societatea Americană de Inspectori de acasă.
  • Imaginea intitulată deveni un inspector de acasă Pasul 4
    4. Studiu pentru examenul de inspecție la domiciliu. Examinarea Națională pentru Inspector (NHIE) oferă o listă cuprinzătoare de conținut care va apărea la examenul dvs. Accesați site-ul lor web pentru a obține o copie a schițelor și a cercetării fiecărui detaliu în detaliu. Asigurați-vă că studiați conținutul care va fi suficient de la test înainte de a vă înregistra pentru testare.
  • Întrebările privind subiectele de siguranță NHIE includ, drenaj, uși exterioare și ferestre, căi de acces, amenajări de amenajare, balcoane, structuri de susținere, cabluri și electrice și instalații sanitare.
  • Testul este de patru ore și are aproximativ 200 de întrebări.
  • Imaginea intitulată deveni un inspector de acasă Pasul 5
    5. Înregistrați-vă pentru examinarea națională a Inspectorului de la domiciliu. NHIE este necesară dacă doriți să practici în 29 de state, inclusiv locuri precum California, New York, Florida și Texas. Înregistrați-vă pentru examen prin vizitați HomeInspectionExam.Org.
  • Nu uitați să verificați dacă această licență este necesară în starea dvs. înainte de a le plăti.
  • În majoritatea statelor, examenul costă 225 de dolari.
  • Chiar dacă trecerea examenului nu este necesară în starea dvs., ar trebui să o luați oricum, deoarece trecerea testului este un indicator bun dacă sunteți gata să fiți un inspector de acasă.
  • Imaginea intitulată deveni un inspector de acasă Pasul 6
    6. Treceți examenul de inspecție la domiciliu și deveniți certificați. După ce v-ați înregistrat pentru examen online, probabil că veți primi o locație fizică și o dată pe care va trebui să o faceți testul. Asigurați-vă că obțineți o mulțime de odihnă cu o noapte înainte de testare și de a studia conducerea la ea.
  • Dacă nu reușiți examenul inițial, puteți relua examenul în 30 de zile dacă plătiți o altă taxă.
  • Partea 2 din 3:
    Obtinerea unei slujbe
    1. Imaginea intitulată deveni un inspector de acasă Pasul 7
    1. Obțineți un loc de muncă la o firmă de inspecție stabilită. Uită-te la motoarele de căutare și panourile de locuri de muncă pentru inspectarea locurilor de muncă. Odată ce aveți certificarea și educația necesară și ați umbrit un alt inspector de acasă, aplicați pentru locul de muncă. Companiile caută oameni curate, organizați și de încredere. Urmați liniile directoare pentru a Interviu bun și asigurați-vă că comunicați eficient și apăsați la timp.
    • De asemenea, puteți utiliza orice conexiuni de rețea disponibile și puteți cere să vedeți ce companii caută noi angajați.
    • Când pe interviu, nu uitați să accentuați cunoștințele dvs. de construcție, reglementare și inspecție.
    • Un dezavantaj de la lucrul pentru o firmă este că vor lua în mod obișnuit o tăietură de 40-60% a taxei de inspecție.
  • Imaginea intitulată deveni un inspector de acasă Pasul 8
    2
    Începeți propria afacere. Dacă nu doriți să lucrați la o firmă și aveți deja o experiență sub centura dvs., puteți începe propria afacere. Activitățile de inspecție la domiciliu nu au o mulțime de capital uman dacă sunteți singurul care va inspecta casele. Pentru a vă începe propria companie de inspecție la domiciliu, veți avea nevoie de un vehicul fiabil, un computer și un minim de 25.000 de dolari în capitalul de lucru pentru elementele aeriene.
  • Luați în considerare încorporarea afacerii dvs. pentru a vă proteja de faliment dacă compania dvs. nu reușește.
  • Un cost inițial mare pe care va trebui să îl investiți este asigurarea de afaceri.
  • Alte costuri potențiale includ marketingul și publicitatea, instrumentele, taxele de asociere și spațiul de birouri.
  • Imaginea intitulată deveni un inspector de acasă Pasul 9
    3. Achiziționați o franciză de inspectare la domiciliu. O franciză de inspecție la domiciliu vă va oferi instrumentele inițiale și contactele necesare pentru ateriza clienții și începeți să faceți bani. Marketingul și publicitatea sunt, de asemenea, acoperite de obicei sub formă de logouri și alte materiale promoționale. De asemenea, vor avea metode care s-au dovedit a fi profitabile în trecut, precum și sprijin suplimentar dacă nu sunteți sigur ce să faceți ca proprietar de afaceri. În timp ce costul unei francize poate fi uneori costisitor, poate fi în valoare de costul dacă aveți experiență limitată.
  • Costurile inițiale, inclusiv o taxă de franciză inițială, pot costa oriunde până la 40.000 $ și mai mult.
  • Nu uitați să citiți documentul de dezvăluire a francizei (FDD) înainte de a achiziționa orice franciză.
  • Populară Franchise de inspecție la domiciliu pe care le puteți achiziționa includ servicii de inspecție Ameri-Specific, echipa de acasă, câștig și un pro.
  • Partea 3 din 3:
    Împărțiți-vă abilitățile
    1. Imaginea intitulată deveni un inspector de acasă Pasul 10
    1. Alăturați-vă unei organizații de inspectori de origine. Un grup de inspectori de origine vă va oferi o multitudine de cunoștințe sub formă de educație la distanță și de formare în clasă. Organizațiile de top pentru inspectorii de acasă în U.S. Includeți Nahi (Asociația Națională a Inspectorilor de acasă) și Ashi (Societatea Americană a Inspectorilor de acasă). Ambele organizații au un număr semnificativ de membri care lucrează profesional ca inspectori de origine. În plus față de educație, veți putea, de asemenea, să participați la întâlnirile și atelierele de lucru pentru a vorbi despre inspecție și reglementare.
  • Imaginea intitulată deveni un inspector de acasă Pasul 11
    2. Obțineți un mentor când începeți mai întâi. Unele state solicită să dedicați orei spre o ucenicie înainte de a putea deveni un inspector de domiciliu certificat. Chiar dacă statul dvs. nu necesită acest lucru, umbrirea și lucrul sub un inspector de acasă condimentate vă va oferi o perspectivă și abilități asupra modului în care ar trebui să inspectați casele. Dacă vă faceți parte dintr-o asociație de inspector de acasă, discutați cu inspectorii veterani și întrebați dacă puteți fi un ucenic sub ele. Dacă nu sunteți într-o organizație, contactați diferite firme și vedeți dacă există cineva disponibil pentru a vă lua sub aripa lor.
  • Fiind un ucenic vă va oferi și formare hands-on.
  • Puteți să întrebați spunând ceva asemănător, "Cred cu adevărat munca mare pe care o faci și toată experiența ta. Caut pe cineva care să mă poată călători și să-mi arăt frânghiile. Crezi că aș putea lucra cu tine pentru un pic?"
  • Imaginea intitulată deveni un inspector de acasă Pasul 12
    3. Du-te pentru o pregătire suplimentară și educație odată ce ești inspector. Căutați întâlniri și seminarii regionale pe care le puteți participa la starea curentă și exactă. Multe capitole ale organizațiilor de inspecție la domiciliu vor pune adesea evenimente educaționale și ateliere de lucru pentru inspectorii existenți. De asemenea, puteți utiliza timpul în jurul colegilor dvs. la rețeaua cu alți inspectori.
  • Urmăriți-vă cu oamenii pe care îi întâlniți la ateliere de învățământ și formare, apelându-le la telefon sau împușcându-le un e-mail.
  • În unele state, cum ar fi Oregon, trebuie să completați unele clase de educație continuă pentru a vă menține permisul de inspecție la domiciliu până la data actualizării.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar