Cum să aduceți un animal de companie în statele unite dintr-o altă țară

Aducerea unui animal de companie în Statele Unite dintr-o altă țară nu este o mică sarcină. La fel de interesant, deoarece ar putea fi să vă aduceți animalul cu dvs. în SUA, nu lăsați-vă entuziasmul să ajungă în calea asigurării faptului că animalul dvs. de companie îndeplinește cerințele de intrare atunci când ajungeți. Lăsând o mulțime de timp pentru a cerceta cerințele de intrare, obținerea documentației adecvate și pregătirea pentru călătoria aeriană a PET va face ca procesul să meargă mult mai ușor.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătirea pentru călătoria cu aer cu animalul dvs. de companie
  1. Imaginea intitulată aduce un câine în Statele Unite Pasul 6
1. Luați în considerare opțiunile pentru călătoria aeriană a animalului dvs. de companie. Aveți mai multe opțiuni pentru călătoriile aeriene: având călătoria dvs. de companie cu dvs. în același avion, rezervând animalul dvs. pe un alt zbor sau transportați animalul dvs. de companie către SUA prin intermediul unui expeditor comercial licențiat. Dacă animalul de companie va călători pe același avion cu dvs., el poate călători în cabină cu dvs., să fie verificat ca bagaje sau expediate ca încărcătură.
  • Doar câinii mici și pisicile au voie să călătorească în cabină cu dvs. și trebuie să fie sârmă în siguranță sub scaun într-un transportator special în fața dvs. Adresați-vă companiei aeriene despre cerințele operatorului dacă animalul dvs. va călători în cabină.
  • Câinii și pisicile checked-in ca bagaje sau expediate, deoarece încărcătura trebuie să fie într-un purtător robust, care îi va permite suficient spațiu pentru a sta confortabil, stai și se întinde jos.
  • Călătoria cu avionul poate fi foarte dificilă pe animalele de companie, dar companiile aeriene fac eforturi pentru a face ca zborul să fie confortabil pentru animalele expediate ca bagaje sau încărcătură. De exemplu, bagajele și zona de încărcare sunt presurizate și liniștite.
  • Carasele de expediere pot fi achiziționate la magazinul dvs. local de animale de companie sau prin compania dvs. aeriană. Asigurați-vă că Crate este aprobată de USDA.
  • Dacă nu vă simțiți confortabil cu rezervarea călătoriei animalului dvs. într-un zbor diferit sau folosiți un expeditor comercial, urmați cerințele proprii ale companiei aerian pentru a vă asigura un proces de călătorie fără probleme pentru dvs. și pentru animalul dvs. de companie.
  • Imaginea intitulată Obțineți o comandă de restricție Pasul 2
    2. Contactați compania dvs. aeriană pentru a afla despre cerințele sale de călătorie pentru animale de companie. Este foarte important să știți cerințele de călătorie ale companiei dvs. de companie inainte de Vă rezervați zborul. Rețineți că cerințele de călătorie pentru animale de companie vor varia de la compania aeriană la compania aeriană și pot diferi între noi și companiile aeriene din SUA și SUA.
  • Prin urmare, companiile aeriene americane necesită, în general, un certificat de sănătate pentru animalele de companie care călătoresc pe plan internațional. Unele companii aeriene americane necesită ca certificatul să nu fie mai vechi de 10 zile, în timp ce altele pot necesita un certificat mai mic de 10 zile.
  • Fiți conștienți de faptul că animalele de companie cântărind 100 de lire sterline sau mai mult vor fi considerate marfă. Dacă animalul dvs. de companie este în jur de 100 de kilograme, verificați cu compania aeriană pentru a afla dacă veți fi taxat o taxă de marfă.
  • Ar fi de asemenea util să întrebați unde ar trebui să vă ridicați animalul de companie după zborurile de zbor.
  • Imaginea intitulată aduce un câine în Statele Unite Pasul 8
    3. Atașați informațiile de identificare a transportatorului dvs. de companie. Este foarte important! Includeți informațiile dvs. de contact, precum și adresa la locul unde veți călători. Ar fi, de asemenea, de ajutor să atașați o imagine clară a animalului dvs. de companie la transportatorul său, în cazul în care scapă de transportatorul său.
  • Atașați un semn "animal live" la transportatorul animalului dvs., împreună cu săgețile care să indice care parte a cutiei ar trebui să se confrunte cu.
  • Imagine denumită nava un câine Pasul 19
    4. Notificați angajații companiilor aeriene pe care călătoriți cu un animal de companie. Din momentul în care verificați până la momentul în care vă stabiliți în loc, notificați cât mai multe personal aerian, pe care animalul dvs. este în avion cu dvs. Ei pot fi capabili să facă cazare specială pentru a vă asigura că animalul dvs. este confortabil și sigur.
  • Imaginea intitulată Obțineți câinele dvs. pentru a înghiți o pastilă Pasul 6
    5. Maximizați confortul animalului dvs. în timpul zborului. În plus, pentru a vă asigura că animalul dvs. este sănătos, puteți face ca aerul să se deplaseze cât mai confortabil pentru el posibil. De exemplu, vă puteți hrăni cu animalele de companie o masă ușoară cu aproximativ două ore înainte de a ajunge la aeroport. Nu vrei ca el să aibă o mulțime de mâncare pe stomac înainte de a intra în avion.
  • Dacă aveți un câine, este o idee bună să-l duceți la o plimbare înainte de a merge la aeroport și, din nou, după ce ați verificat. Acest lucru îi va da un exercițiu, precum și o oportunitate de a merge la baie înainte de a ajunge în avion.
  • Minimizați numărul de preluări pentru călătoria dvs. Depozitele pot fi inevitabile, în funcție de locul în care călătoriți. Dacă nu sunteți în stare să obțineți un zbor direct, un itinerar cu cât mai puține laootres, va reduce la minimum stresul de încărcare și descărcare de companie pentru tine și pentru el.
  • Pentru zboruri lungi, este util să înghețe o pungă de mâncare și apă cu o noapte înainte de zborul tău. Înghețarea mâncării și a apei va împiedica o mizerie în transportatorul animalului dvs. și poate face mai ușor pentru dvs. sau personalul companiei aeriene să-l hrănească.
  • Partea 2 din 3:
    Obținerea documentației necesare pentru animalul dvs. de companie
    1. Imaginea intitulată aduce un câine în Statele Unite Pasul 4
    1. Determinați dacă aveți nevoie de un certificat de sănătate pentru animalul dvs. de companie. Un certificat de sănătate, cunoscut oficial ca un certificat de sănătate veterinară, nu este necesar pentru intrarea celor mai multe animale de companie în SUA. Cu toate acestea, majoritatea companiilor aeriene, precum și unele state, necesită certificate de sănătate. Verificați cu compania aeriană și starea la care veți călători, pentru a obține mai multe informații despre cerințele certificatelor de sănătate.
    • Odată ce știți destinația dvs. în SUA, sunați la Ambasada americană din țara dvs. pentru a afla dacă există cerințe specifice de intrare pentru acel stat.
    • Dacă aveți nevoie de un certificat de sănătate, acesta trebuie completat și semnat de un medic veterinar licențiat.
    • Pot exista restricții privind cât de vechi poate fi certificatul de sănătate pentru călătoriile internaționale. Acordați o atenție deosebită acestor restricții pentru a vă asigura că obțineți certificatul de sănătate în intervalul de timp corespunzător înainte de a călători în SUA.
  • Imagine intitulată Obține un ID fiscal federal (SUA) Pasul 10
    2. Aflați cerințele de intrare pentru vaccinarea caninei Rabies. O vaccinare a rabiei este necesară pentru toți câinii care intră în SUA, inclusiv cățeluși și câini de serviciu. Câinele dvs. trebuie să aibă un certificat de vaccinare rabie care a fost finalizat și semnat de un medic veterinar licențiat.
  • Certificatul va include informații precum informațiile dvs. de contact (nume și adresă), informații despre câinele dvs. (e.G., Vârsta, rasa, sexul), data vaccinării rabiei și a informațiilor despre produsul vaccinului.
  • Dacă câinele dvs. nu a primit o vaccinare anterioară a rabiei, va trebui să primească vaccinarea cu cel puțin 30 de zile înainte de sosirea dvs. în SUA.
  • Este acceptabil ca câinele dvs. să primească o vaccinare rabie de rapel mai puțin de 30 de zile înainte de sosire dacă îndeplinește următoarele cerințe: 1) cel puțin 15 luni, 2) a primit un vaccin rabie după 3 luni și 3) Vaccinul a expirat.
  • Dogul tău de câine nu Aveți nevoie de o vaccinare rabie dacă călătoriți dintr-o țară fără rabie în care ați trăit în ultimele șase luni. O listă curentă a țărilor fără rabie poate fi găsită la: http: // CDC.Gov / Importare / Rabie-Țări.HTML
  • Fiți atenți că câinele dvs. poate fi refuzat intrarea dacă nu aveți o dovadă valabilă a vaccinării sale rabiei sale.
  • Imaginea intitulată Găsirea cazurilor în instanță Pasul 8
    3. Aflați cerințele de intrare pentru păsările de companie. Dacă doriți să vă aduceți pasărea de companie cu dvs., fiți conștienți de faptul că importurile de păsări sunt interzise din unele țări datorită gripei aviare de risc. Vizitați site-ul USDA APHIS (https: // aphis.USDA.GOV / WPS / PORTAL / APHIS / NOUFOCUS / IMPORTEXPORT) pentru o listă a acestor țări.
  • Chiar dacă nu călătoriți dintr-una din țările interzise, ​​pasărea dvs. va trebui să intre într-o carantină de 30 de zile la Centrul de Import USDA pe cheltuiala ta.
  • Păsările de animale de companie necesită mai multe documentații pentru intrarea în SUA: certificarea de sănătate veterinară a țării, USDA de import și o certificare a peștilor și a faunei sălbatice (dacă este necesar).
  • Imagine intitulată Găsiți un crescător de câini reputați Pasul 2
    4. Aflați cerințele de intrare pentru alte animale decât pisicile, câinii sau păsările. Nu există restricții sau cerințe privind importul de iepuri, porci de guinee, hamsteri sau dirale. Dacă aveți unul din aceste animale de companie, ele trebuie să fie sănătoase la portul de intrare. Dacă animalul dvs. de companie pare rău atunci când intrați în SUA, va trebui să fie în carantină pe cheltuiala ta.
  • Dacă aveți o broască țestoasă de companie, lungimea cochiliei va fi importantă pentru intrarea în SUA. O broască țestoasă a cărei cochilie este mai mică de patru centimetri (aproximativ 12 centimetri), poate fi permisă pentru intrarea în SUA, atâta timp cât nu este folosit în scopuri comerciale.
  • Partea 3 din 3:
    Obținerea îngrijirii veterinare înainte de a călători în SUA
    1. Imaginea intitulată Faceți alimentarea cu pisica brută 1
    1. Luați animalul de companie la medicul veterinar. Asigurați-vă că animalul dvs. de companie este sănătos și actualizat în vaccinările sale este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteți face pentru a vă asigura o intrare sigură și fără probleme în SUA pentru animalul dvs. de companie. Este posibil să existe un interval de timp specific pentru această vizită, de obicei nu mai mult de șapte zile înainte de a călători. Fiți conștienți de faptul că un animal de companie care pare rău la portul de intrare va trebui să fie examinat de un medic veterinar licențiat la cheltuiala proprietarului.
    • Notificați-vă medicul veterinar când programați numirea pe care o veți călători în SUA. Veterinarul dvs. vă va asigura că animalul dvs. de companie este complet vaccinat și asigurați-vă că aveți toate documentele veterinare necesare înainte de a călători.
    • Medicul veterinar trebuie să fie aprobat de țara dvs. de origine pentru a verifica exportul de animale. Adresați-vă medicului veterinar dacă sunt certificați să facă acest lucru. Dacă nu, contactați Agenția Guvernului responsabil de importul / exportul de animale din țara dvs. de origine. Acestea ar trebui să poată oferi o listă de veterinari instruiți corespunzător în zona dvs.
    • Este, de asemenea, o idee bună să contactați ambasada americană în țara dvs., să întrebați despre orice cerințe specifice necesare pentru a obține un animal de companie din țara dvs. în SUA. Acest lucru poate varia în funcție de ce boli sunt comune în țara respectivă, mai ales dacă sunt rare sau nu în Statele Unite.
  • Imaginea intitulată aduce un câine în Statele Unite Pasul 5
    2. Verificați starea de vaccinare a rabiei. Pentru SUA, starea de vaccinare a rabiei se aplică câinilor și pisicilor. Pisicile nu sunt obligate să aibă o vaccinare rabie pentru intrare. Cu toate acestea, unele state pot solicita ca pisica dvs. să aibă o vaccinare curentă a rabiei. Verificați cerințele privind vaccinarea rabiei pentru statul la care veți călători.
  • Imagine intitulată Găsiți un crescător de câini de reputație Pasul 1
    3. Discutați despre călătoria dvs. de aer cu medicul veterinar. Călătoria cu aer poate fi dificilă pentru animalele de companie. Anxietatea călătoriei, împreună cu confruntarea pe un avion, poate fi foarte stresantă pentru animalul dvs. de companie. Societatea americană pentru prevenirea cruzimii față de animale (ASPCA) sfătuiește puternic împotriva oferind sedativelor unui animal de companie pentru călătoriile aeriene, deoarece sedativele le pot afecta negativ respirația.
  • Discutați cu medicul veterinar despre opțiunile de siguranță pentru a vă menține calmul de companie în timpul zborului.
  • Imagine intitulată Microchip pisica ta Pasul 10
    4. Microcip animalul dvs. Acest lucru este cel mai aplicabil pentru câini și pisici. Un microcip nu este necesar pentru intrarea în SUA, dar este foarte recomandat pentru călătoriile cu avionul. Microchipul vă va ajuta să vă identificați animalul de companie dacă se întâmplă să scape.
  • Veterinarul dvs. vă poate microcip pe animalul dvs. de companie în timpul numirii pentru a-și verifica sănătatea generală.
  • Asigurați-vă că câinele sau pisica are, de asemenea, o etichetă de guler și de identificare.
  • sfaturi

    Aducerea animalului dvs. de companie în SUA necesită pregătire diligentă. Permiteți o mulțime de timp să pregătească și să fie conștienți de costurile suplimentare (e.G. vizite veterinare, taxe de transport aerian) asociate cu aducându-l în SUA.
  • Deoarece puii nu pot primi o vaccinare rabie până când nu au cel puțin trei luni, trebuie să aibă cel puțin patru luni pentru a intra în SUA.
  • Avertizări

    Câinele dvs. va fi refuzat intrarea în cazul în care el ca o boală transmisibilă - o boală care poate fi răspândită la oameni. Luați animalul către medicul veterinar pentru a vă asigura că el nu este de boli transmisibile.
  • Câinele dvs. va fi, de asemenea, refuzat intrarea în cazul în care are șuruburi. Șuruburile de șuruburi pot fi devastatoare pentru agricultura americană, astfel încât câinele dvs. va avea nevoie de un certificat care să verifice că este lipsit de șuruburi dacă călătoriți dintr-o țară în care sunt prezente șuruburi. Vizitați site-ul USDA APHIS (https: // aphis.USDA.GOV / WPS / PORTAL / APHIS / NOUFOCUS / IMPORTEXPORT) pentru o listă a acestor țări.
  • Sedativele pot afecta capacitatea animalului dvs. de companie de a respira în timpul unui zbor.
  • Este posibil ca animalul dvs. de companie să se îmbolnăvească sau chiar să moară, în timpul zborului. Dacă animalul dvs. de companie moare în timpul călătoriei, oficialii din domeniul sănătății publice vor trebui să se asigure că nu are o boală transmisibilă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar