Cum să fii atractiv pentru femele pe care tocmai l-ai întâlnit

Doar dacă nu vă petreceți întreaga viață în interior, geeking-o, jucând jocuri ca minecraft și citirea benzi desenate, vă veți întâlni cu femelele. Cât de atractivă orice femeie pe care o întâlniți găsește, la prima întâlnire, depinde de o mare varietate de factori. Dacă doriți să vă garantați că orice femeie pe care doar vă întâlniți doar vă găsește atractivă, citiți de la pasul de mai jos.

Pași

  1. Imagine intitulată 1349328 1
1. Învață să te apropii. Nu veți putea niciodată să atrageți fetița dacă nu puteți vorbi cu ea.Aproape toți oamenii au o teamă irațională de a se apropia de femele, nu sunteți singuri.Vestea bună este că poate fi controlată pur și simplu!
  • Acesta este cel mai simplu pas. În ciuda temerii că ați putea, știți că abordarea este cea mai ușoară parte.
  • Imagine intitulată 1349328 2
    2. Aflați materialul de atracție.
  • Ce este materialul de atracție? Materialul de atracție este în primul rând bantar și teasing astfel încât să întrebe ceea ce fac sau de unde sunt de la care nu se încadrează în această categorie. Majoritatea nu are și nu ar trebui să însemne nimic. Gândiți-vă la acest conținut de conversație care are un alt sens decât să creeze amuzament pentru dvs. În alte cuvinte, prostii aleatoare cuplate cu unele afirmații.
  • Imagine intitulată 1349328 3
    3
    Fi sexual. Există o avertizare, materialul de atracție ar trebui să aibă un indiciu de sexualitate, altfel deveniți maimuța de dans... Cu elementul sexual adăugat devine Flirt. Băieții drăguți sunt doar... Grozav. Slezatii sunt... dezgustător. Ce au in comun? Ambii se simt rușine sau ca și cum ar fi greșit să-și demonstreze sexualitatea și dorințele. Tipul frumos pretinde că nu este acolo, în timp ce tipul mânzator acționează oricum, dar într-un mod care încearcă să ascundă jena sau într-un mod care le permite deniabilitatea plauzibilă atunci când este chemată. Imaginați fluierul înfloritor sau prinderea fundului într-un mod care dacă (când!) El devine suflat că încă mai ajunge la cinci colegi. Transmiterea masculinității puternice și a proprietății asupra sexualității dvs. sunt esențiale, precum și a fi mai emoționante. Fiind în jurul tău ar trebui să ai acel mic indiciu de risc și de intrigi. Ar trebui să spike conversația cu Innuendo sexual, dar este mult mai mult decât atât. Este proximitatea, limbajul corpului care domină spațiul, Kino (atingere) care vă arată că sunteți confortabil cu propria dvs. sexualitate, precum și luarea conducerii. Este calm și colectat într-un moment acuzat cu tensiune și ocazional spirind interacțiunea cu un kino foarte dominant.
  • Imagine intitulată 1349328 4
    4. De ce este atractiv materialul atractiv? Nu este important materialul care este atractiv pentru femei.În schimb, este ceea ce se comunică materialul despre tine că femeile găsesc atractive. Când sunteți destul de confortabil în jurul femeilor la banter, tachinează și aruncați declarații (Cold Citește) Sunteți subpuneți o serie de lucruri:
  • În timp ce o poți dori, cu siguranță nu ai nevoie de ea. Necesitatea în orice formă este Kryptonite. Când sunteți încercați din greu cu o fată, întrebându-i întrebările și agățându-i răspunsurile (Wow, veniți de la Londra, care este atât de rece!!), sau chiar încercarea de a construi raportul sugerează prea mult interes pentru cineva pe care nu-l cunoști. Materialul de atracție vă permite pretenția de a nu fi care a fost deranjată de ea.
  • Nu o cunoști încă și ca atare, nu sunteți interesat de ea. Doar dacă nu te-a îndepărtat cu un ochi serios din întreaga cameră, caz în care creați un balon în jurul celor doi, dețineți-i spațiul și ei și să-și asume familiaritatea și că sexul (care va fi suflarea minții) este atât de evident să se întâmple, nu este nevoie de mențiune. Pentru fiecare altă ocazie, este tipul de valoare ridicată care are o grămadă de opțiuni atractive. Cu alte cuvinte, ei arata ea un picior în ușă, dar ce altceva a primit pentru că nu este suficient. Astfel încât spike emoțiile ei pozitiv și negativ. Are o cantitate sănătoasă de dezinteresare sau nu permite întotdeauna să vă țină această atenție. Care dintre cele două depinde de cât doriți să spike și cât de departe în interacțiunea în care vă aflați în ceea ce privește investiția ei.
  • Sunteți încrezători. Daca esti încrezător în jurul ei decât trebuie să fii obișnuit să vorbești cu fetele, de aceea ai o mulțime de femei frumoase în viața ta. Acest lucru se numește fiind pre-selectat și îi spune că sunteți în siguranță să fiți în jur, nu este probabil să fiți nevoiași, distractiv să fiți cu și un bărbat cu valoare ridicată. Cu alte cuvinte, tu ești felul de fete de tip vrea să ajungă.
  • Aveți putere reală (interioară). În discuția într-un mod care servește ca o distracție de sine (Bantering și distracție), transmiteți că nu aveți nevoie de validarea sau aprobarea altora pentru a vă simți bine despre dvs. Vă mulțumiți că sunteți voi și nu încercați din greu să vă mulțumiți pentru alții în scopul de a le avea ca tine. Având acel fel de putere interioară, știind cine sunteți și nu permiteți altora să vă pună într-o cutie și să spuneți "Nu, asta e cine ești" Cu opiniile lor despre tine, aceasta este fundamentul atracției și asta te face grozav. Dacă aveți o adevărată forță interioară, știți cine sunteți, știți ce vreți, aveți un sentiment sănătos de drepturi și nu sunteți neafectați de opiniile celor din jurul vostru (nu aveți nevoie de aprobarea lor de a simți Bine despre tine este o parte din acest lucru), atunci probabil că ești foarte reușit în alte domenii ale vieții. Este posibil să fii foarte bine ajustat din punct de vedere social, popular, charismatic, un lider al altora, înseamnă ceea ce crede el, cineva care își asumă riscuri și culege recompensele, care are o poveste de spus și își aruncă propriul traseu. Lista continuă, punctul de a fi toate aceste calități sunt ceea ce femeile sunt atrase de. Fiind capabil să-i transmită pe aceștia, bine rezultatul este de spus.
  • Nu vă este frică să fiți prostie. Acest lucru se leagă de cele de mai sus, în care arată că nu luați viața prea în serios, nu sunteți înfășurat strâns, astfel încât să aflați cel mai probabil că succesul vine ușor, iar încercările și necazurile care fac viața în valoare de viață. De asemenea, sugerează că, dacă ar fi în jurul tău, ea ar avea un moment minunat.
  • Metoda 1 din 1:
    Faza 3: Aplicați materialul
    1. Imagine intitulată 1349328 5
    1. Aplicați materialul de atracție: Există trei moduri în care puteți aplica materialul de atracție: conversational, fizic și psihologic.
  • Imagine intitulată 1349328 6
    2. Conversational: În primul rând, ieșirea din cap și într-o stare în care conversația și banterul pur și simplu curg din interior și vă aflați că râde de propriul tău sh * t este dur. Poate fi foarte greu să ieșiți dintr-un cadru de minte și în altul, mai ales dacă lucrați într-un mediu înfundat. Cea mai ușoară modalitate este de a pretinde că dețineți locul de desfășurare și acționați în consecință. Acest lucru vă permite să vă simțiți confortabil în împrejurimile dvs. Așa că umblați în jurul setării scurte, deschideți, săriți, deschideți, săriți.Întrebați oamenii dacă se simt bine, cum fac ei, etc.Sau poate fi la fel de simplu ca mersul pe jos printr-o locație cu adevărat aglomerată de ochelari cu toată lumea și spunând hi. Doar obțineți sucurile de conversație care curg și începe să se distreze interacționând cu oamenii. Uită-te la creșterea lungimii și jucării interacțiunilor pe măsură ce mergeți. Este foarte ușor să vă întoarceți și să vă deschideți fetele sau să vă găsiți în set fără să o planificați. Acum pentru unele aspecte mai specifice:
  • Tranziții (deplasarea de la un subiect la alta). O altă zonă o mulțime de băieți par să se lupte cu. Acest lucru poate părea complicat, dar este ceva ce faceți deja cu toată lumea din viața voastră și în aproape orice conversație obișnuită pe care o aveți fără să o realizați.
  • Conversațiile nu trebuie să urmeze o cale logică, de multe ori pleacă pe tangenți sau să sară la noi subiecte care nu au nimic de-a face cu nimic despre care ați vorbit anterior, nu vă faceți griji prea multe despre găsirea modalităților de a conecta conversațiile împreună. Aflați câteva tranziții de aici sau de la manualul de rutină și le folosiți. Odată ce vă aflați mai mult în conversația, veți înceta să le aveți nevoie de ele. Doar aruncați chestii acolo, care nu are nimic de-a face cu ceea ce vreți să vorbiți și să urmăriți cât de repede este uitat randomia.
  • Teasing. Acesta este unul dintre acele lucruri pe care o luptă o mulțime de băieți și adesea cred că nu o pot face. Cea mai bună modalitate de a învăța dacă nu știți deja este să scrieți propoziții fetele ar putea spune și să găsească cuvintele în ea că poți să-l pante sau să declanșeze cuvinte.
  • Găsiți modalități de a vă tachina eficient de la ei și de a petrece ceva timp în fiecare săptămână, practicând să o facă. Fă-o pe telefon când ești așezat cu nimic altceva de făcut. Când sunteți Infield (într-un club, bar, stradă etc.) încercați să găsiți nu numai cuvintele ei, ci și indicii sau observațiile situaționale pe care le puteți tachina și banter. Ceea ce poartă, băutura ei etc.
  • Amintiți-vă că tachinarea ar trebui făcută în mod jucăuș.Nu ar trebui să se desprindă ca fiind spirited sau ca o insultă.
  • Rutinele și citește rece.Mulți bărbați se tem de "a renunța la lucruri de spus".Cea mai mare frică este că tăcerea îngrozită nemulțumită va fi inevitabil în.Pentru a evita acest lucru, ar trebui să memorați și să practici câteva rutine de stoc și tranziții ca o opțiune de reveni.
  • Marele lucru despre citește și rutinele frigorifice este că vă permit să umpleți tăcerea ciudată cu felul de lucruri pe care le puteți obișnui să faceți, dar într-un mod care generează atracție bazată pe intrigi. Așa spunând "Arăți ca un stripper sau un contabil, nu pot spune care" este asemănător cu întrebarea "Cu ce ​​te ocupi?". Practica de a refuza întrebări ca declarații și folosiți manualele de traducere a forumurilor de atracție și de dragoste pentru a găsi câteva exemple mari de citește și rutine rece.Unele exemple mai specifice vor fi incluse într-o secțiune bonus la sfârșitul acestui wiki.
  • Descalificatoare false: declarație care afișează un nivel sănătos de dezinteresare, în timp ce acționează, de asemenea, ca o modalitate de a transmite interesul într-un mod flirt.De exemplu, "Vă pot spune deja și nu mă voi întâlni" sau "Dacă nu erai așa de Dorky, probabil că încerc să intru în pantalonii tăi acum, rușine că ești un tocilar".
  • Imagine intitulată 1349328 7
    3. Fizic:Limbajul corpului spune mai mult decât cuvintele vreodată. Poate fie să întărească calmul, răcoros, colectat, distractiv iubitor, etc, că încercați să vă prezentați sau să vă trădezi și să o expuneți ca un act.
  • Păstrați-vă spatele drept, umerii înapoi, bărbie în sus, chiar înclinat înapoi ușor și cu un zâmbet pe față sau un rahat care mănâncă zâmbetul ca și cum știți ceva ce nu. Dețineți spațiul dvs. și fiți conștienți de prezența dvs., care ar trebui să fie îndrăzneață și mare.
  • Pentru a înțelege cum arată, încercați să vă imaginați că aveți o bucată de șir atașat la cap și vă încurcați de la el, coloana vertebrală este la fel de dreaptă, deoarece poate fi în această situație, așa ar trebui să fiți.
  • Când mergi pe stradă în viața de zi cu zi, ține-ți capul în sus. Veți observa cât de inconfortabil se simte și cum trebuie să luptați cu dorința de a privi în jos sau departe. Nu! Rămâneți puternici și mărturisiți rezultatul. Păstrați un zâmbet pe fața dvs. și mențineți contactul cu ochii, fetele vor zâmbi înapoi, băieții se vor uita departe sau vor da din cap nervos. În ochii străinilor trebuie să fiți foarte mare pentru a avea această încredere.
  • Când așezați spațiu, relaxați-vă și încercați să fiți cât mai orizontal posibil, fără să se uite ciudat. Fii James Dean.
  • Mișcarea ar trebui să fie lentă și deliberată, niciodată să nu fițită sau niciodată neregulată. Imaginați-vă că sunteți umăr adânc în apă, acum mergeți.
  • Niciodată nu se confruntă cu fata complet până când nu vă confruntă. Acest lucru poate telegraful de interes semnificativ. Dați-i doar atenția dvs. corporală completă atunci când este pe. Ca toate jocurile joc, jucați cu acest lucru până când se simte confortabil, și studiați-vă prietenii și alții în timp ce interacționează unul cu celălalt. Urmăriți modul în care o persoană va încerca pentru atenția celuilalt. Două persoane vorbind vor avea rar ambele părți cu care se confruntă direct unul pe celălalt. Nu fi cel care încearcă atenția.
  • Blocați sau înclinați ceva pentru a vă face confortabil. Pentru cei mai mulți tipi (inclusiv) Blocarea este importantă și ar trebui să o faceți cât mai curând posibil. Dacă asta înseamnă că mutați oamenii în jur, doar o faceți, amintiți-vă că creierul de bulfuri de rahat astfel încât să continue să vorbească banter aleatorii în timp ce le mutați.
  • Ca un concept nu pare să se hrănească în modelul de progresie, deoarece nu poți fi dominant, Kino escaladați sau creați un balon în jurul celor doi cu proximitate și vibe în timp ce încercați să arătați răcoros înclinat pe un perete. Aceste lucruri ar trebui să apară numai în spikes. Ori de câte ori vorbești în mod normal, încercați să găsiți ceva pentru a vă sprijini.
  • Utilizați Takeaways pentru a arăta unele dezinteresare. O tayAway înseamnă pur și simplu să vă luați atenția sau interesul, pentru a-și îndrepta emoțiile. Puteți face acest lucru într-o serie de moduri care pornește cu o priveliște foarte subtilă la unghiile degetului sau la țigară, așa cum vorbește. Există mai multe piese medii, cum ar fi obținerea telefonului pentru a citi rapid un text. Takeway-urile foarte bune includ întoarcerea înapoi atunci când spune ceva stupid sau că vă dezaprobați. Ceea ce faci este să-i dai darul de a vă lipsi și de a spui această emoție care o face să vrea să se agațe de tine și să te țină în jur.
  • Unele alte locuințe traversează brațele, uitându-se peste umăr, re-organizează ceva la masă (nu fidget), etc.
  • Kino (atingere). Subiectul lui Kino este foarte extins și acoperit în altă parte, astfel încât acest lucru va fi scurt. Când începeți, ar trebui să vă împingeți mai repede decât credeți că este posibil. Mergeți dincolo de ceea ce credeți că fata va răspunde pozitiv și va fi complet nemulțumită de a face acest lucru. Nu, asta nu înseamnă că ar trebui să-ți întemeiați sânii sau să-i prindeți fundul în timp ce vă prezentați.
  • Luați mâna, conduceți-o cu încredere și ea va urma. Ușor, frecați mâna pe antebrațul ei și legați mâna cu două degete în timp ce vorbiți. Țineți-o așa pentru câteva secunde, apoi lăsați să plece.
  • Puneți mâna pe spatele umărului și înclinați-vă să vorbiți în urechea ei opusă, aplicați în același timp o presiune blândă la umăr pentru ao face să se simtă ca și cum ați aduce-o la dvs. (făcută când ați terminat deja). Data viitoare când faci cele de mai sus, pune mâna cu degetul mare atingând gâtul ei.
  • Puneți o mână pe șold în timp ce vorbiți cu ea.
  • Mutați-o în jurul ei, literalmente. Mișcați corpul cu mâinile. Fă-o să stea într-o parte, împingeți-o pe un perete sau de barul (acoperit sub dominație).
  • Când vorbim în urechea ei, după a doua sau a treia oară, mângâiați ușor părul de la ureche și țineți-i capul în acest fel.
  • Bump merge ușor pe măsură ce ieșiți de la urechea ei.
  • Stați într-adevăr aproape (acoperit mai jos în proximitate)
  • PROXIMITY: Faceți acest lucru când fata vă arată câteva semne că ea este atrasă de dvs., care se poate întâmpla instantaneu dacă vă apropiați pozitiv. Poate ajuta la crearea de chimie cele mai multe interacțiuni lipsesc. De exemplu, pas în apropiere, adânc în spațiul ei personal și creați un sentiment de emoție, fără a spune nimic. Uită-te în ochi, priviți-vă peste umăr decât să vă întoarceți la ochi. Acest tip de tensiune creează cantități uriașe de atracție, dar funcționează numai atunci când aveți unii pentru a începe. Altfel este doar înfiorător. Folosind proximitatea atunci când nu aveți o mulțime de atracție este încă importantă, deși ar trebui să o temperați cu o conversație mai puțin riscantă sau tensionată și faceți-o în mini spikes.
  • Notă finală privind proximitatea. Atunci când vă apropiați, chiar în spațiul ei, cu foarte puțin spațiu pentru ea să se miște. O mulțime de băieți fac greșeala de gândire în picioare închidere este proximitatea - nu este într-un cadru de bar sau club, care este doar în picioare. Cu proximitate se simte prezența fiecăruia pe un nivel diferit.
  • Dominance: Prin stabilirea cadrului mai devreme că sunteți responsabil, demonstrați încrederea. Tipul de dominanță pe care îl utilizați la început este să nu întrebați, ci mai degrabă de lucruri de a face. Asa de "Vrei să mergi la bar?" devine "Haide, mergem la bar să lovească fotografii". Apoi luați mâna și conduceți-o și faceți acest lucru fără ezitare. De asemenea, înseamnă să-i luați mâna când doriți, fiind puțin forțată să o mutați (puțin, să nu vă împingeți, ci să îi permiteți să simtă presiunea) și să fiți confortabil cereri. Din nou, cu aceasta necesită calibrare. Nu o comandați ca un sergent de găurit, ci mai degrabă o dați într-un mod iubitor, faceți deciziile și purtați acea povară.
  • Fiind congruent cu un rol dominant necesită încredere în rocă sau poate cel puțin să proiecteze acest lucru. Deci, evitați ochii tăi și orice fel de comportament de fidelitate.
  • Notă finală privind dominația - ar trebui să ruleze întreaga interacțiune cu dvs. luând conducerea, dar dominația fizică foarte fizică ar trebui să vină în spikes.
  • Imagine intitulată 1349328 8
    4. Psihologic
  • Să presupunem atracția: majoritatea tipilor cred că femeile nu au aceleași îndemnuri și dorințe că noi ca bărbați experimentați. Ei fac, ei doar nu-l verbaliză așa cum oamenii fac sau fac atât de evident. Ei rareori urmăresc, astfel încât poate fi foarte ușor să cadă în capcana gândirii aproape toate fetele doresc doar o mică mână de băieți, deoarece nu recunosc niciodată în mod deschis să plătească pe oricine altcineva. De aceleași token este foarte ușor să te superi cu majoritatea tipilor care pleacă.
  • Ar trebui să meargă fără a spune că nu este adevărat. Nu prea trebuie să fii deosebit de bun la întâlnirea femeilor pentru a obține o întâlnire cu cele mai multe fete, ai nevoie de încredere pentru a vorbi cu ei. Fetele sunt la fel ca băieții care pot fi atrași de tine cu cele mai mici indicii. În cazul în care oamenii diferă este că, de obicei, se uită în timp ce fetele merg pe sub comunicații. Dacă umblați cu ușurință în jurul unui loc de întâlnire și cu felul de limbaj al corpului descris mai sus, exudând încrederea în timp ce mergeți, femeile vor fi atrase de tine.
  • Nu vă atașați la un rezultat. Uită-te doar să te distrezi. Acest lucru înseamnă să nu vă îngrijorați prea mult de locul în care vă aflați în modelul triad (sistemele de dragoste vorbesc pentru planul unei interacțiuni reușite) sau încercând să găsească oportunități pentru ao arăta cât de cool sunteți sau aruncați într-o anumită rutină pe care ați memorat-o toată noaptea.
  • Cea mai ușoară cale de a fi rezultatul independent este să ai o mentalitate de abundență. Din păcate, ajungerea la acel punct necesită să fiți buni la întâlnirea femeilor și dacă ați fi acolo, probabil că nu ați citi acest lucru. În schimb, puteți falsifica până când o faceți. Acționați ca și cum aveți multe femei frumoase în viața voastră, gândiți-vă astfel, chiar încercați să vă convingeți. Cel puțin să înțelegi că ceea ce o singură fată, care nu te cunoaște, crede că nu înseamnă nimic. De asemenea, amintiți-vă că femeile nu vă resping, respingându-vă setul de abilități dacă nu reușiți. Un set de calificare pe care lucrați și cu practica se va îmbunătăți mai bine. Așa că nu vă bateți sau nu vă prindeți în modelele de gândire negative distructive pe care le permiteți să vă definiți și să vă hotărâți.
  • Știți că este perfect normal să doriți și să faceți sex. Nu este o afacere mare și nu este un premiu care să fie câștigat. Acest lucru este uriaș. Tipul de tip care își poate defini viziunea asupra sexului prin cuvintele din acest cântec probabil devine foarte puțin.
  • Adoptarea unei mentalități în care credeți că fetele care doresc să facă sex cu dvs. este perfect normal, dar nu imposibil. Din nou, este o altă falsă până când o faci credința.
  • De asemenea, realizând că fetele vor și vor dormi cu un tip în aceeași noapte pe care le întâlnesc vă permite să radiați încrederea și o lipsă de judecată. Atât de mulți tipi, în special cei care au foarte multe opțiuni în viață atunci când vine vorba de întâlniri (aka cei mai mulți tipi), cred că dacă o fată doarme cu tine în aceeași noapte sau la o primă sau a doua dată (cu alte cuvinte nu te face săriți printr-o grămadă masivă de cercuri), atunci este în mod clar cineva de standarde scăzute. Acest lucru nu este adevărat deloc. Dacă singurele fete pe care le aveți vreodată "tras" (pentru dorința unui termen mai bun) au fost fete foarte ușoare, genul care au puțin în calea standardelor, atunci este ușor de văzut cum ar părea logic să tragem această concluzie.
  • Adevărul este că unele fete vor face sex cu tipul potrivit la scurt timp după ce le-au întâlnit (există excepții de curs la acest lucru). Este doar atât de simplu! În timp ce poate părea că au o mulțime de alegere și într-un mod pe care îl fac (orice fată, chiar cea mai mare femeie mai urâtă, ar putea obține în mod realist mai mult sex decât orice tip doar cerându-l), femei care nu sculează potențialul sexual Partenerii sunt considerați neglijenți, sunt expuși riscului de rănire, sarcină, cancer de col uterin, STD și pierde statutul social. Ele sunt, de asemenea, adesea judecate negativ de către tipii pe care îi fac sex cu care adaugă un element suplimentar de risc, iar în trecut va fi probabil să fi fost dumping la scurt timp după ce au făcut sex. Din cauza acestor, și alți factori (inclusiv, ajungând la un tip care inărăște de zece ori pe zi și nu poate accepta, a fost doar o singură noapte), femeile nu fac doar ceea ce este oferit.
  • Fii tipul în care își pot exprima confortabil sexualitatea, fără judecată. Permite femeilor să fie libere de constrângerile sociale normale din jurul dvs. și vă vor mulțumi pentru asta.
  • Femeile sunt colegii tăi, nu adversarii tăi. Te-ai întrebat vreodată de ce este atât de ușor pentru câțiva băieți și totuși, fiecare alt tip se luptă să tragă? Este aproape ca o mică femeie secretă au cu băieți care "ia-l". Înțelegeți modul în care funcționează procesul: nevoia de "Bitch Shield" (mecanismul prin care fetele vor respinge o abordare), problema cu băieții drăguți, ura naturală spre tipul mânzator, nevoia de a-și proteja reputația, logistica, teama de judecată negativă de la băieții pe care o întâlnesc, nevoia de Densibilitate plauzibilă și cerința ca omul, depinde de tine să se întâmple. Deci, cu acea fi fost spus, nu gândiți-vă la sex ca un premiu pe care femeile îl îndepărtează atunci când ați sărit prin cercurile lor, înțelegeți că există o nevoie pentru ca femeile să fie afișate. Ca un tip care înțelege acest lucru, împărțiți în secret și puteți trece cu încredere procesul de screening.
  • Înțelegeți că vă așteaptă să conduceți. Pe aceeași notă, căutați absența unei lumini roșii, mai degrabă decât o lumină verde. Nu toate fetele sunt atât de înainte ca să indice în mod activ interesul, dar acest lucru nu înseamnă că nu sunt în tine. Deci, continuați să vă deplasați înainte, continuați să împingeți limitele și să vă închideți întotdeauna. Nu mergeți doar pentru numărul, mergeți mai mult. Încercați un sărut aproape sau dacă ați întârziat, și ați fost cu puțin timp, sugerează că lăsați împreună.
  • Recunoaște feminitatea lor. Ca un om ar trebui să vrei să o ții și să o protejezi. Fii omul pe care ea poate fi prințesa cu și să fie îngrijită. Lăsați-o să fie moi, blândă și vulnerabilă în jurul vostru. Această polaritate extremă a masculinității voastre puternice la feminitatea lor vulnerabilă va fi o cheie a succesului. Când vă aflați o mentalitate similară și țineți această credință să fiți adevărată, atunci devine foarte ușor să transmiteți multe dintre calitățile atractive fără a fi nevoie să spunem un cuvânt. Ei o vor vedea în ochii tăi și o vor simți în prezența voastră.
  • Amintiți-vă, practica este cheia. Trebuie să vă obișnuiți să ieșiți din zona dvs. de confort pentru a obține bine la întâlnirea femeilor și pentru a avea o viață de alegere. Acest lucru este denumit efectul pendulului, mergeți dincolo de ceea ce funcționează și apoi reveniți invers, până când găsiți un echilibru. Deci, ieșiți și încercați apele, practicați toate acestea și împingeți limitele. Nu vă fie frică din cauza unei noțiuni percepute de consecință negativă, de obicei cel mai rău care se va întâmpla este că vă respingeți într-un mod ușor mai aspru decât cel normal, dar care nu este atât de rău.
  • sfaturi

    Învelire

    1. Există o mulțime de informații aici și pentru o mulțime de dvs. va fi copleșitoare. Procesul mic procesul și învățați-l în pași. Dacă doriți mai multe sfaturi Checkout Love Systems Inc. Acest articol este reprodus din articolul original prezentat pe forumurile de atracție . Un site pentru bărbați care doresc să-și îmbunătățească capacitatea de a se întâlni cu femeile și de a le aduce în viața lor.

    Avertizări

    • Kino ar trebui să se facă într-un mod sexual, până când nu aveți permisiunea fetei de a face altfel.
    • Când o fată spune nu, ia-o ca nu, chiar și atunci când ești sigur că înseamnă da, așa că oprește orice fel.
    • Sfaturile oferite aici nu trebuie luate verbatim. Pentru termeni și condiții complete de utilizare a informațiilor conținute în acest articol, vă rugăm să vizitați site-ul web al sistemelor de dragoste și să vizualizați termenii și condițiile de acolo.

    Bonus Sfaturi

    • Materialul de atracție este piperul, nu friptura. BLAGELUL unei conversații minunate de atracție nu este: rutină, tease, rutină, rece citire, rutină, tease, concurentă ad nauseum.Nu ar trebui să arate așa.
    1. FATĂ: "Cu ce ​​te ocupi"
    2. TIP: "Lucrez la McDonald`s, de fapt, suntem de fapt sărbătoriți în seara asta. Am primit a doua mea stea astăzi, așa că pot acționa acum cadranul pe frite. Bate palma?!?"
    3. FATĂ: "hahaha"
    4. TIP: "Da, am lucrat la el timp de doi ani, șapte luni și patru zile. În cele din urmă, a dat seama că o transformi în stânga, a fost punctul meu de lipire"
    5. FATĂ: "hahaha. Deci, ce faceți cu adevărat?"
    6. TIP: "Sunt un model de fund, vreau sa vad? Puteți arăta, dar nu atingeți. Bine bine că poți să te atingi, dar te va costa"
    7. FATĂ: "Err, nu e în regulă. Ce faci cu adevărat?"
    8. TIP: "Îți amintești că documentarul, Charlie și fabrica de ciocolată?"
    9. FATĂ: "ce?"
    10. TIP: "Ei bine, Willy Wonka a murit, așa că am cumpărat fabrica. Sunt de fapt în seara asta cu Oompa Loompa....."
    11. Fată {spate se întoarce cu aspect care sugerează "ciudat"}
    12. Interacțiunea ar trebui să fie structurată mai mult ca: distracție, distracție, normală, distractivă, sexuală, distractivă, normală, normală, distractivă, sexuală, distractivă, normală, normală, sexuală, distractivă, normală și așa mai departe.
    13. Începeți întotdeauna o rutină cu un avantaj în care creează interesul și construiește suspans. Câteva exemple ar:
    14. "Dumnezeule, am observat ceva... Voi sunteți prieteni destul de buni, nu sunteți?" [Du-te în cea mai bună rutină de testare a prietenilor]
    15. "Aveți o față cu adevărat expresivă... Pun pariu că ești un mincinos foarte rău" [Conduceți în joc minciună]
    16. "Oh wow, tocmai am observat... Modul în care stai când vorbești cu mine... [Pauză] îmi dă sentimentul că ești destul de încrezător și prietenos... am dreptate?" (După cum puteți observa că acest lucru ar putea fi foarte bine utilizat în faza de calificare (vizitați site-ul Systems Love Systems pentru a afla despre diferitele faze ale unei interacțiuni [LoveSystems.com]), ca multe alte citeste rece care spun ceva despre ea.)
    17. "Te uiți japonez, probabil că ai îmbrăcăminte de școală și ucide delfini, rușine pe tine"
    18. "Știi ce, ești drăguț drăguț, nasul tău când vorbești. Îmi place asta, îmi amintește în totalitate de sora / nepoata mea / prietenul meu [temperament cu ea este o durere în fund prea] [conduce în poveste... Știi amuzant, ultima oară când am văzut-o"
    19. "Da, tu ești cel liniștit ... Kinda ca Velma de la Scooby Doo ... Ești inteligent ... și pariez că îți place să rezolvi misterele."
    20. Sau transformați întrebările în declarații
    21. "Ce faci?".... devine ...."Probabil că ești un profesor nu ești tu. Aveți acest lucru Salvați lumea vibească despre dvs"
    22. "Deci, ce faci în seara asta".... devine ...."Deci, ce faci în seara asta... așteptați să mă gândesc, vă îmbătați, luați băieți și îngrijiți celelalte două"
    23. "Cu ce ​​te ocupi".... devine ...."cu ce te ocupi.. Așteaptă să-mi ghicesc, ești o asistentă medicală sau un profesor pe care îl arăți ca și cum ai avea de-amean."
    24. Descalificatoare false.
    25. "Dacă nu erai așa de Dorky, probabil că încerc să intru în pantalonii tăi acum, rușine că ești un tocilar".
    26. "Vă pot spune deja și nu mă voi întâlni"
    27. "Nu sunt în totalitate materialul prietenului. Aveți nevoie de un tip drăguț care vă va cumpăra flori și vă va spune cât de mare vă uitați. Hei, tipul ăsta de acolo arată perfect pentru tine"
    28. Acestea pot, de asemenea, să acționeze ca tranziții de la un subiect la orice altceva.
    29. Oh, momentele pentru că atunci când literalmente nu se poate gândi la nimic de spus:
    30. "De ce îl urăști pe Isus?"
    31. "Ascultă, am întrebat asta pentru o vreme și ați putea fi capabil să mă ajutați că sunteți o fată pe care probabil o cunoașteți mai mult despre acest lucru. Mă întrebam cât de multe cămăși credeți că Iron Man poate fi fier într-o oră?"
    32. "Ești rasistă?
    33. "Deci, practic crezi că ești mai bun decât mine"
    34. "Este o amenințare?"
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar