Cum să vă schimbați pielea minecraft cu mc skinedit

Dacă apăsați F5, E sau I în Minecraft, știți că puteți vedea supraviețuitorul de bază pe care îl începe toată lumea. Vrei să fii unic? Doriți să fiți diferiți? Urmați acest articol pentru a afla cum!

Pași

  1. Imagine intitulată Schimbă pielea dvs. Minecraft cu MC Skinedit Pasul 1
1. Alegeți sau faceți o piele. Dacă doriți să alegeți o piele, citiți mai departe. Dacă doriți să creați o piele, săriți la pasul 5.
  • Imagine intitulată Schimbați pielea Minecraft cu MC Skiropit Pasul 2
    2. Du-te la minecraftskins.com sau priviți pe forumurile Minecraft. Alegeți pielea dorită și descărcați-o în fișierul dvs. preferat.
  • Imagine intitulată Schimbă-ți pielea Minecraft cu MC Skinedit Pasul 3
    3. Du-te la Minecraft.net. Odată ce vă aflați pe site, conectați-vă astfel încât să vă puteți schimba pielea. Odată ce ați ajuns din nou la pagina principală, faceți clic pe Profil.
  • Imagine intitulată Schimbați pielea Minecraft cu MC Skinedit Pasul 4
    4. Faceți clic pe butonul Răsfoiți. Odată ce ați făcut acest lucru, găsiți pielea din folderul preferat. Deschideți și faceți clic pe Încărcați.
  • Imagine intitulată Schimbă pielea Minecraft cu MC Skiropit Pasul 5
    5. Complet! Acum ți-ai schimbat pielea făcută de altcineva. Dacă doriți să învățați cum să vă faceți propriile skin-uri, poate chiar și cu propriile sale pălării, citiți mai departe pentru a vedea cum să faceți acest lucru.
  • Imagine intitulată Schimbă pielea Minecraft cu MC Skinedit Pasul 6
    6. Descărcați MC Skinedit. Puteți scoate acest lucru de pe forumuri. Odată ce ați descărcat și ați instalat-o, deschideți-o. Uneori trebuie să introduceți un link, să căutați pe pagina forumului pe care l-ați descărcat.
  • Imagine intitulată Schimbă pielea Minecraft cu MC Skinedit Pasul 7
    7. Începeți să vă faceți pielea. Ok, de acum înainte, acest editor este în esență auto-explicativă și nu aveți nevoie de detalii mult mai detaliate.
  • Imagine intitulată Schimbă pielea dvs. Minecraft cu MC Skinedit Pasul 8
    8. Adaugă zgomot. Zgomotul poate fi găsit într-un meniu. Trageți bara la 50 și faceți clic pe butonul Adăugare sau completare.
  • Imagine intitulată Schimbați pielea Minecraft cu MC Skinedit Pasul 9
    9. Caracterul tău va avea acum pixeli mai ușori și mai întunecați pe el / ea. Acesta este un efect foarte rece, ceea ce face ca personajul să pară mai realist. Acest lucru este cel mai bine merge cu costumele Camo și copiile de jocuri ca rebelii de pe jumătate de viață 2.
  • Imagine intitulată Schimbați pielea Minecraft cu MC Skinedit Pasul 10
    10. Salvați-vă designul. Odată ce ați salvat-o, încărcați-o la Minecraft.net. Mai întâi faceți clic pe Răsfoiți, deschideți pielea și încărcați-o. Asta ar trebui să facă trucul.
  • Imagine intitulată Schimbă-ți pielea Minecraft cu MC Skinedit Pasul 11
    11. Felicitări! Ați creat pielea proprie a minelor! Acum poți să mergi pe multiplayer și să te bați despre noua ta piele. Bucurați-vă de joc cu Skinedit și poate chiar să conduceți o mică afacere.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar