Cum să vă ocupați de perioada dvs. La școală

Având în vedere perioada dvs. la școală nu este întotdeauna distractivă, mai ales dacă primiți crampe și că este greu să faceți timp pentru a face o excursie la baie. Cu toate acestea, dacă faceți un plan solid de joc, nu va trebui niciodată să vă faceți griji cu privire la rezolvarea perioadei dvs. la școală - sau despre a fi prins cu o surpriză neașteptată - din nou. Cel mai important lucru este să aveți consumabilele dvs. gata și să vă confortabil cu călătorii în baie. Amintiți-vă că ar trebui să fiți mândri că ați primit perioada și că nu ar trebui să fie o sursă de jenă.

Pași

Partea 1 din 4:
Fiind pregatit
  1. Imagine intitulată Deal cu perioada dvs. la școala Pasul 1
1. Au tampoane sau tampoane cu dvs. în orice moment. Dacă chiar vrei să fii pregătit pentru perioada ta la școală, atunci cel mai important lucru este să ai tampoane, tampoane, pantalineri sau orice altceva pe care le folosiți în mod regulat cu tine pe tot parcursul anului școlar, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la orice surprize neplăcute. În acest fel, sunteți întotdeauna pregătiți - și puteți ajuta un prieten care nu este.
  • De asemenea, puteți lua în considerare utilizarea cupelor menstruale, care sunt introduse în vagin și colectează sânge la baza sa. Ei pot dura până la 10 ore și nu veți putea să le simțiți. Deși nu sunt la fel de populare ca tampoanele sau tampoanele, ele sunt la fel de sigure.
  • Dacă aveți perioade și credeți că perioada dvs. va veni astăzi (conform ciclului dvs. de perioadă), este întotdeauna mai bine să puneți pe un tampon sau un pantilier chiar înainte de a merge la școală, doar pentru a evita îngrijorările. Chiar dacă nu puneți un tampon, pantiliner sau tampon, aveți întotdeauna lenjerie de corp și pantaloni utili.
  • 2. Înțelegeți că obținerea perioadei dvs. nu este nimic de subliniat. Când vine perioada dvs., ar trebui să existe o sumă mică, nu o mare viteză de sânge. Prin urmare, nu există niciun motiv să vă faceți griji pentru colegii dvs. de clasă care descoperă faptul că ați obținut perioada. Și nu există nici un motiv să vă faceți griji cu privire la oamenii care vă audă deschideți un tampon sau un tampon în baie. Majoritatea oamenilor vor ignora probabil orice rusting pe care au auzit, la fel ca probabil că faceți.
  • 3. Lansați o campanie pentru a vă face școala "Perioada prietenoasă." Cereți plăcuțele și tampoanele care vor fi puse la dispoziție în băi, astfel încât fetele nu trebuie să ia timp liber, deoarece nu le au la îndemână. Cereți toate băile au facilități pentru eliminarea tampoanelor și tampoanelor second-hand. Și, cel mai important, cereți ca elevii să fie permise o pauză pe clasă, astfel încât să poată merge dacă își iau brusc perioada.
  • Imagine intitulată Deal cu perioada dvs. la școala Pasul 2
    4. Găsiți locuri bune pentru a vă stoca consumabilele sanitare. Deși nu există nici o rușine în a avea cineva să vadă bunurile dvs. sanitar, puteți găsi locuri pentru a le stivui dacă sunteți preocupat de asta. Pentru un singur lucru, le puteți pune în geantă, dar dacă nu puteți purta genți de mână în școală, puteți să le plasați în mod inteligent în cazul creionului, puneți un tampon în buzunarul dosarului sau al liantului sau chiar plasați un tampon în jos în cizme dacă nu aveți opțiuni mai bune. Dacă vă gândiți la unele "locuri de ascundere" în prealabil, atunci nu veți fi atât de nervos când vine timpul al lunii.
  • Dacă aveți o dulap, utilizați-l. Acest lucru va fi, de asemenea, un loc ușor pentru dvs. pentru a vă menține consumabilele pe tot parcursul anului, în loc de a le aduce atunci când vine timpul lunii.
  • Imagine intitulată Deal cu perioada dvs. la școala Pasul 3
    5. Împachetați o pereche suplimentară de lenjerie de corp și pantaloni să se simtă în siguranță. Este puțin probabil ca să vă scurgeți prin lenjerie de corp și pantaloni, dar fiind pregătită cu o pereche suplimentară de lenjerie de corp și pantaloni sau jambiere în caz de urgență vă va ajuta să evitați îngrijorarea. Doar știind că sunt acolo dacă aveți nevoie de ele vă vor împiedica să vă îngrijorați de perioada sau să aveți o scurgere.
  • De asemenea, puteți aduce un pulover sau o jachetă pentru a vă înfășura în jurul taliei, doar în caz.
  • Imagine intitulată Alegeți cea mai sănătoasă Pasul de ciocolată 6
    6. Împachetați o bară de bomboane de ciocolată. Dacă aveți perioada sau experimentați PMS, atunci vă recomandăm să adăugați ceva de ciocolată suplimentară în dieta dvs. Studiile arată că ciocolata ameliorează unele dintre simptomele PMS, iar în plus, ciocolata este delicioasă. Având puțină ciocolată vă poate face să vă simțiți mai stabili emoțional, în plus față de a vă oferi un tratament gustos.
  • Imagine intitulată Deal cu perioada dvs. în timpul campingului Pasul 10
    7. Au un medicament gata să amelioreze durerea menstruală. Dacă aveți tendința de a suferi de dureri menstruale, cum ar fi crampe, balonare, greață sau oricare dintre celelalte simptome care vă pot însoți perioada, atunci puteți purta un medicament doar în caz. (Asigurați-vă că școala dvs. permite acest lucru.) Puteți utiliza Tylenol, Advil, Midol sau o altă formă de medicamente de peste-counter care funcționează cel mai bine pentru dvs. Nu trebuie să o luați când veți obține perioada, dar având-o la îndemână vă va ajuta să vă simțiți mai bine dacă vă simțiți mai puțin decât minunați.
  • Asigurați-vă că ați vorbit cu părinții dvs. și un medic înainte de a lua orice medicament pentru a vă asigura că este potrivit pentru dvs.
  • Imagine intitulată Înapoi Un copil frumos Pasul 9
    8. Știți când să vă așteptați perioada. Perioada dvs. poate să nu fie destul de regulată, dar poate ajuta la începerea urmăririi acestuia, astfel încât să știți doar când să vă așteptați. Nu numai că acest lucru vă va păstra de la a fi surprins în școală, dar vă poate duce, de asemenea, să luați măsuri de precauție care vă pot împiedica să aveți o urgență, cum ar fi purtarea unui pantaloner săptămâna în care vă așteptați să vă aduceți perioada, doar în cazul în care vă aflați Ia-o mai devreme. Dacă nu ați început perioada încă pregătiți-vă pentru prima dată, în cazul în care este la școală.
  • Ciclul mediu menstrual este de 28 de zile, dar poate varia de la 21 la 45 de zile la adolescenți și adulți tineri. Marcați ziua în care perioada dvs. începe pe un calendar personal sau utilizați o aplicație mobilă care vă ajută să urmăriți perioada, cum ar fi indici, perioadă de tracker lite, calendarul meu sau ciclurile lunare.
  • Imagine intitulată Administrați o etapă de clisme 9
    9. Familiarizați-vă cu semne de avertizare privind menstruația. Menstruația provoacă adesea efecte secundare, cum ar fi crampe, balonare, breakouts acnee și sensibilitate la sân. Dacă vă confruntați cu unul sau mai multe dintre aceste simptome decât de obicei, perioada dvs. poate fi pe drum.
  • Când observați simptome precum acestea, este un moment bun pentru a vă verifica consumabilele. Asigurați-vă că tampoanele dvs. de urgență sau tampoanele sunt în locurile lor adecvate și vă reproduceți alimentarea cu tampoane / tampoane și ameliorator de durere la domiciliu.
  • Purtați haine întunecate când vă așteptați ca perioada dvs. să se apropie. În acest fel, dacă obțineți orice sângerare neașteptată, culoarea va ajuta la masca.
  • Partea 2 din 4:
    Reacționarea când începe perioada
    1. Imaginea intitulată Supraviețuiește prima dată Pasul 5
    1. Du-te la toaletă cât mai curând posibil. Acest lucru vă permite să evaluați situația în mod privat și să găsiți consumabile pe care trebuie să o faceți prin restul zilei. De îndată ce bănuiți că ați început perioada, cereți-vă discret profesorului pentru permisiunea de a merge la toaletă.
    • Încercați să vă apropiați de profesorul în timp ce restul clasei este ocupat de lucru. Puteți explica situația direct dacă vă simțiți confortabil să faceți acest lucru, dar dacă nu, ați putea obține și mesajul cu ceva de-a lungul liniilor "Trebuie să mă duc la toaletă - este o problemă de fată."
  • Imagine intitulată Deal cu Sarcina Teen Pasul 2
    2. Adresați-vă unui profesor, asistentă medicală sau prietenilor pentru Backup dacă aveți nevoie de ea. Dacă te-ai găsit brusc cu perioada ta și nu ai furnizare, atunci nu fi jenat să te duci la prietenii tăi să întrebi dacă au tampoane sau tampoane pe care le poți folosi. Dacă nu vă pot ajuta, încercați să vă întrebați pe unul dintre profesorii dvs. de sex feminin pentru ajutor (știți doar că femeile nu mai trebuie să folosească tampoane sau tampoane după ce trec prin menopauză, care se întâmplă în jurul vârstei de 45-50 de ani, astfel încât să nu puteți doriți să întrebați profesorii dvs. mai în vârstă).
  • Puteți chiar să mergeți la biroul școlii pentru a cere consumabile suplimentare sau cereți-i să-i sună pe mama dvs. dacă aveți nevoie de ajutor. Nu vă fie frică să mergeți acolo dacă aveți într-adevăr o urgență și nu puteți obține niciun ajutor în altă parte.
  • Dacă aveți nevoie de mai mult ajutor, luați în considerare vizitarea asistentei medicale. Asistenta sau consilierul școlar poate explica INS și OUTS de menstruație dacă aceasta este prima perioadă sau vă ajută să obțineți produse feminine și o schimbare de îmbrăcăminte dacă este necesar.
  • Imaginea intitulată Supravegheați prima dată Pasul 12
    3. Faceți un tampon de urgență dacă este necesar. Dacă nu aveți opțiuni mai bune și găsiți-vă în baie cu noua sosire a vizitatorului dvs. lunar, atunci cel mai bun pariu poate fi să faceți un tampon de urgență. Tot ce trebuie să faceți este să luați o bucată lungă de hârtie igienică și înfășurați-o în jurul mâinii de cel puțin zece ori până când tamponul este suficient de gros. Așezați-o, în lungime, în lenjeria dvs., apoi luați o altă bucată lungă de hârtie și împachetați-o în jurul plăcii și lenjeria de corp 8-10 ori, până când tamponul este în siguranță în poziție. Puteți repeta acest lucru încă o dată cu o altă bucată de hârtie igienică. Deși acest lucru nu este aproape la fel de bun ca cel real, se va face într-un vârf.
  • Dacă aveți perioada, dar este într-adevăr lumină, puteți face și un pantalon de urgență. Doar obțineți o lungime de hârtie igienică despre atâta timp cât linia de pantaloni a lenjeriei dvs., odați-o peste el în sine sau trei ori și plasați-o în lenjeria dvs.
  • Imaginea intitulată Fiți pregătit pentru perioada dvs. Pasul 11
    4. Înfășurați o jachetă în jurul taliei, dacă este necesar. Dacă aveți unul disponibil, înfășurați un tricou de rezervă, jachetă sau jachetă în jurul taliei, mai ales dacă suspectați că sângele menstrual sa scurs prin îmbrăcămintea dvs. Acest lucru ar trebui să ajute la ascunderea petelor întunecate până când nu puteți schimba îmbrăcămintea.
  • Dacă aceasta este prima dvs. perioadă, rețineți că primele perioade, în general, nu sunt foarte grele, deci este posibil să fiți observat înainte ca sângele să se scurgă prin haine. Acestea fiind spuse, este încă o idee bună să aveți grijă de această problemă cât mai curând posibil pentru a limita riscul oricărei scurgeri jenante.
  • Dacă descoperiți că sângele s-a scurs prin haine, se schimbă în kit-ul PE (dacă este disponibil) sau întrebi asistenta medicală sau consilierul școlar să-i cheme părinții pentru o schimbare de haine. Nu vă faceți griji cu privire la colegii de clasă care indică schimbarea bruscă a dulapului - Dacă cineva îl întreba, puteți spune ocazional că ați vărsat ceva pe pantaloni și lăsați-l la asta.
  • Partea 3 din 4:
    Având un plan solid de joc
    1. Imaginea intitulată Obțineți cele mai bune imagini pe o etapă 3D cu ultrasunete 3
    1. Stai hidratat. Deși ar părea contra-intuitiv, starea hidratată va păstra corpul de la reținerea apei, ceea ce vă va face să vă simțiți mai puțin umflați. Ar trebui să transportați o sticlă de apă sau să vă asigurați că ați lovit fântâni de apă între clase cât de mult puteți. Scopul este de a obține cel puțin 10 pahare de apă de 8 uncii pe tot parcursul zilei. Poate fi dificil să bei foarte mult în timpul școlii, dar vă puteți asigura că beți ochelari suplimentari înainte și după școală.
    • De asemenea, puteți încerca să încorporați alimente cu o mulțime de apă în ele în dieta dvs. pentru a vă asigura că rămâneți hidratat. Aceste alimente includ pepene verde, căpșuni, țelină și salată salată.
    • Minimizați aportul de cofeină, luându-l ușor pe soda, ceaiul sau cafeaua cofeină. Acest lucru vă poate face să vă deshidratați și să vă simțiți mai rău.
  • Imaginea intitulată pierde greutatea apei Pasul 1
    2. Mănâncă alimente care împiedică balonarea. Dacă doriți să vă ocupați de perioada dvs. în cel mai bun mod posibil, atunci ar trebui să evitați consumul de alimente care cauzează balonare. Cei mai mari vinovați sunt alimentele grase și alimentele carbogazoase. Aceasta înseamnă că ar trebui să săriți pe cartofi prăjiți, înghețată sau hamburger și sodă la prânz și concentrați-vă pe Wraps, salate sau sandvișuri mai sănătoase. Înlocuiți sifonul cu o apă sau un ceai cu gheață nesănătoasă și vă puteți simți mai bine.
  • Alimentele grase vă fac să rețineți apa, ceea ce vă face să vă simțiți umflați.
  • De asemenea, ar trebui să evitați cerealele integrale, fasole, linte, varză sau conopidă.
  • Imaginea intitulată Fiți pregătit pentru perioada dvs. Pasul 14
    3. Încercați să nu treceți la clasa de gimnastică - poate ameliora durerea menstruală. Deși s-ar putea să vă simțiți ca ultimul lucru pe care doriți să-l faceți este să mergeți la clasa sala de gimnastică, sa dovedit că exercițiul vă face să vă simțiți mai bine atunci când sunteți în perioada voastră. Sa arătat că exercițiul aerobic face ca corpul să pompeze mai mult sânge, ceea ce permite eliberarea endorfinelor pentru a contracara prostaglandinele din corpul dvs., reducând crampele și durerea. Nu fiți tentați să stați în coliachers cu o încruntare pe față și să ieșiți acolo în schimb.
  • Desigur, dacă vă simțiți groaznic, poate fi necesar să faceți o pauză de la exercițiu într-o anumită zi, dar veți fi surprinși de cât de mult vă simțiți mai bine.
  • Dacă săriți sală de gimnastică din cauza perioadei voastre, vă veți arăta și vă veți atrage atenția asupra dvs., în loc să faceți ceea ce face toți ceilalți și să vă luați mintea de la durerea voastră.
  • Imaginea denumită tratați greața și diareea în timpul perioadei Pasul 15
    4. Planificați să luați pauze de baie la fiecare 2-3 ore. Înainte de a începe ziua școlii, puteți face un plan de a lovi băile la fiecare 2-3 ore, astfel încât să vă puteți schimba tampoanele sau tampoane dacă fluxul dvs. este greu, sau asigurați-vă că totul este în stare de funcționare. S-ar putea să fiți nervos cu privire la scurgeri și doar să aveți confirmarea că totul este bine vă poate face să vă simțiți mai bine. Deși nu va trebui să vă schimbați tamponul la fiecare 2 ore, puteți încerca să o modificați la fiecare 3-4 ore dacă aveți un flux greu - dacă perioada dvs. este mai ușoară, este posibil să puteți merge până la 5 sau 6 ore Dar acest lucru nu este recomandat deoarece poate duce la sindromul de șoc toxic. De asemenea, pentru a evita acest lucru asigurați-vă că purtați doar cea mai mică absorbție de care aveți nevoie.
  • Luarea pauzelor de baie la fiecare 2-3 ore vă va ajuta, de asemenea, să vă ușurați mai des vezica urinară. Reducerea vezicii urinare atunci când aveți nevoia de a utiliza toaleta, poate ajuta la ameliorarea crampe asociate cu perioada dvs.
  • Imaginea intitulată Supraviețuiește prima dată Pasul 10
    5. Aruncați corect tampoanele sau tampoanele. Când sunteți în școală, ar trebui să vă asigurați că aruncați tampoanele și tampoanele într-un mod sanitar. Evitați spălarea tampoanelor în toaletă, chiar dacă faceți asta la domiciliu, pentru că nu știți cât de puternică sunt țevile în școala dvs. și nu doriți să faceți o inundație. Încercați să utilizați tarabe de baie cu mici recipiente în ele - dacă aveți pe acei, ar trebui să încercați încă să încheiați tampoanele și tampoanele cu ambalajele originale sau hârtia igienică, astfel încât să nu se lipească de partea binului.
  • Dacă nu sunteți destul de norocoși pentru a avea un coș de gunoi în standul dvs., înfășurați-le cu hârtie igienică și aruncați-le în coșul de gunoi - nu fiți timizi și amintiți-vă că toate fetele trebuie să dispună de sanitar-ul lor servetele.
  • Asigurați-vă întotdeauna să vă spălați mâinile după ce ați schimbat tamponul sau tamponul.
  • Imaginea intitulată Spune-ți profesorului tău
    6. Purtați haine mai întunecate dacă vă face mai confortabil. Deși este puțin probabil că veți avea o scurgere, poate doriți să purtați haine mai întunecate în timpul săptămânii sau înainte de perioada dvs., doar pentru a vă menține să vă simțiți în siguranță. Puteți purta blugi mai întunecați sau o rochie mai închisă, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la verificarea spatelui dvs. sau pentru a vă cere prietenilor să vă verifice la fiecare două secunde. Planificați câteva zile de a purta culori drăguțe, mai întunecate dacă vă face mai confortabil.
  • Acestea fiind spuse, nu lăsați perioada dvs. să vă împiedice să vă purtați costumele noi. Dacă doriți să purtați ceva de culoare sau pastel, faceți ceea ce doriți, știind că nu este nimic de îngrijorat.
  • Imagine intitulată Deal cu un prieten backstabbing Pasul 6
    7. Știți cum să răspundeți când cineva face o observație insensibilă. Amintiți-vă să le tratați cum doriți să fiți tratați, chiar dacă ar fi nepoliticoși și să nu fie meniți sau insensibili înapoi. Dacă persistă, contactați un adult de încredere. Încercați următoarele răspunsuri între timp:
  • "Chiar nu sunt în starea de spirit. Ați putea să vă opriți asta?"
  • "Chiar am nevoie de spațiul meu chiar acum. Vă rog să opriți asta?"
  • Imaginea intitulată face ca profesorul să creadă că sunteți inteligent Pasul 1
    8. Cereți să fiți scutiți atunci când este necesar. Dacă în clasă, o opțiune bună trebuie să fii scuzat de asistenta școlară sau să-ți explicați calm învățătorul și să plecați la dulapul tău și la baie. Unele explicații bune fără a merge prea detaliat sunt mai mici.
  • "Am un moment feminin, pot să folosesc toaleta?"
  • "Mătușa Flo mi-a dat o vizită. Aș vrea să fiu scuzat de clasă pentru câteva minute."
  • "Am o urgență feminină... tu stii."
  • Partea 4 din 4:
    Menținerea unei mentalități sănătoase
    1. Imagine intitulată Deal cu Sarcina Teen Pasul 12
    1. Nu fi jenat de asta. Fie că sunteți una dintre primele fete din clasa dvs. de a vă obține perioada sau una dintre ultimele fete, vor primi perioadele lor în cele din urmă. Nu este nevoie să fii jenat de ceva care afectează multe femei acolo și care este o parte naturală de creștere și de a avea un corp mai matur și schimbator. Perioada ta este un semn de fertilitate și ar trebui să fii mândru de asta, nu-l jenat. Nu lăsați pe nimeni să vă tachineze despre asta sau să vă faceți pe cineva să vă facă să simțiți altceva decât mândru de perioada voastră.
    • Au un chat cu ceilalți prieteni despre asta. Veți simți mai bine știind că nu sunteți singuri în sentimentele voastre.
  • Imaginea intitulată spune dacă descărcarea vaginală este normală Pasul 7
    2. Nu vă faceți griji cu privire la mirosul. O mulțime de oameni se îngrijorează cu privire la perioadele lor "mirositoare" sau oamenii care pot spune că sunt în perioada lor. Cu toate acestea, perioada ta însăși nu va mirosi - ceea ce mirosi este mirosul unui sânge sanitare absorbant de sânge după câteva ore. Pentru a contracara această îngrijorare, puteți schimba tamponul la fiecare 2-3 ore sau puteți purta un tampon. Unii oameni le place să poarte tampoane sau tampoane parfumate, dar acest miros poate fi de fapt mai puternic decât mirosul șervețelelor sanitare neschimbate, astfel încât acest lucru poate chiar să irită vaginul. Dar totuși, puteți decide dacă acest lucru este potrivit pentru dvs.
  • Puteți încerca un tampon parfumat sau tampon la domiciliu înainte de a decide dacă doriți sau nu să le utilizați în școală.
  • Imagine intitulată Deal cu un prieten backstabbing Pasul 8
    3. Asigurați-vă că părinții dvs. știu despre asta. Perioada dvs. nu ar trebui să fie un secret sau ceva de care sunteți jenat. Deși ați putea fi inițial timid despre asta, este important să-i spuneți mamei sau părintelui dvs. de îndată ce l-ați obținut. Mama sau o altă femeie din familia dvs. vă pot ajuta să obțineți consumabilele potrivite, să vă faceți să vă simțiți confortabil și vă ajută să evitați să vă strecurați cu perioada. Amintiți-vă că multe fete trebuie să treacă prin aceasta și să le spună părinților dvs. când se întâmplă - cu cât le spuneți mai devreme, cu atât veți simți mai bine.
  • Părinții tăi vor fi mândri de tine pentru că le-ai spus. Mama ta poate chiar să arunce câteva lacrimi.
  • Dacă locuiți singur cu tatăl tău, poți fi puțin cam timid să-i spui. Dar odată ce o faci, va face lucrurile mult mai ușor și se va bucura că ești cinstit și deschis.
  • Imaginea intitulată Fiți pregătită pentru perioada dvs. Pasul 13
    4. Nu vă fie frică să cereți să utilizați toaleta în clasă dacă aveți nevoie. Dacă cereți să folosiți toaleta unui profesor de sex masculin sau băieți să auziți, puteți spune că aveți nevoie urgentă de a pipăi sau altceva dacă doriți (nu doriți să fiți jenați în fața lor). Dacă aveți o urgență sau doar știți că este timpul să vă schimbați șervețelele sanitare, atunci nu ar trebui să vă fie rușine să cerați să utilizați toaleta. Dacă intrați în școală cu mentalitatea că nu va fi greu să utilizați toaleta dacă aveți nevoie, atunci veți simți mult mai încântați să vă faceți o zi. Adresați-vă profesorilor dvs. dacă puteți folosi toaleta în clasă cu încredere sau chiar discutați cu profesorii dvs. despre el în prealabil dacă vă face mai confortabil.
  • Fiți conștienți de faptul că profesorii și administratorii dvs. ar trebui să fie mai mult decât pregătiți să vă ajute cu această problemă. Trebuie să vă reamintiți că nu sunteți primul care trebuie să vă ocupați de perioada lor în școală!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Multe magazine vinde Boyshorts Spandex. Le puteți purta pe lenjerie regulată dacă doriți.
  • Dacă sunteți conștienți de sine în legătură cu sacul de furnizare a perioadei, încercați să puneți lucrurile pe partea de sus a consumabilelor pentru al ascunde - cum ar fi pachetele mici de țesuturi sau machiaj.
  • Dacă purtați uniforme la școala dvs., buzunarele pantalonilor sau fustelor dvs. vă vor ajuta. Păstrați tamponul în buzunar și mergeți direct în toaletă.
  • Nu vă fie frică să întrebați un profesor sau alt adult pentru ajutor.
  • Dacă aveți un profesor de sex masculin și sunteți speriat sau jenat să-i spuneți despre asta, spuneți că nu vă simțiți bine sau doar spuneți că este un lucru fată sau asigurați-vă că mergeți înainte de clasă.
  • Dacă utilizați un tampon, purtați și o căptușeală pentru prevenirea scurgerilor.
  • Rețineți că toate fetele își iau perioadele și nu este nimic de rușine.
  • Fiind târziu la clasă vă poate preocupa dacă sună clopotul târziu.Nu vă faceți griji, o perioadă este un lucru natural pe care toată lumea trebuie să o facă și o zi târzie nu va afecta educația.
  • Dacă vă prindeți fără consumabile, întrebați un prieten de încredere care a avut a lor sau a face un tampon de hârtie de urgență. Nu fi jenat. Este procesul natural pentru a obține perioada dvs. Uneori se poate arăta în mod neașteptat.
  • Dacă sunteți conștient de termenul dvs. de scurgere, adăugați un tampon sau un tampon suplimentar.
  • Schimbați tamponul sau tamponul în timpul nopții. Acest lucru face mai puțin probabil să aibă alte persoane în baie știu.
  • Dacă sunteți îngrijorat de ceilalți știți că sunteți în perioada dvs., încercați să utilizați o baie cu un singur stand (dacă este disponibilă), cum ar fi o baie de invaliditate sau toaletă în biroul asistentei medicale. Este mult mai privat și vă poate ajuta să vă simțiți mai relaxați.
  • Dacă școala dvs. nu vă lasă să purtați pungi, atunci puteți face un kit mic de poate o pereche curată de lenjerie de corp și două tampoane. Apoi ați putea să o ascundeți într-o blazer, cămașă / bluză, pantaloni scurți sau buzunar de fuste.
  • Dacă nu aveți jeg-uri negre sau blugi, puteți purta întotdeauna orice fel de jambiere cu o fustă sau câteva pantaloni scurți.
  • Încercând buzunarele de cusut pe lenjeria dvs. (lângă talie) și puneți tampoane sau tampoane în buzunare pentru a le ascunde.
  • Dacă aveți perioade grele sau nu sunteți prea sigur în acest moment, cumpărați plăcuțe super-absorbante pentru a evita orice disconfort sau scurgeri. Evitați tampoanele super-absorbante - acestea sunt asociate cu un risc sporit de sindrom de șoc toxic.
  • Rămâi calm și colectiv, pentru că dacă nu ai putea să fii slab. Este posibil să leșine în timpul perioadei dacă aveți o fobie de sânge.
  • Dacă sunteți îngrijorat de pantaloni scurți de gimnastică în PE fiind prea liberă și tamponul dvs. zboară, în special în climatul umed, purtați pantaloni scurți de biciclete sau spandexi scurți. Sau cea mai bună opțiune, fundații de tracțiune!
  • Nu purtați haine colorate luminoase pentru a evita petele vizibile de scurgere.
  • Dacă aveți o uniformă școlară și scurgeri pe fusta / pantalonii dvs., înfășurați jumperul în jurul taliei. Dacă mergeți la o școală în care nu vă lasă să mergeți la baie în timpul clasei, mergeți înainte sau după, în funcție de cât timp sunt clasele. Dacă este un profesor de sex feminin, spune-i că este urgent și probabil că te va lăsa să pleci.
  • Dacă sunteți primul cronometru, ați putea vorbi întotdeauna cu fetele care au avut deja perioada lor.
  • Vei stai foarte mult la școală, așa că asigurați-vă că tamponul sau tamponul este confortabil și nu se va scurge.
  • Când vă aflați în perioada dvs., asigurați-vă că sunteți confortabil și relaxat. Găsiți produsele perioadei pentru a păstra medicamentul curat și de ameliorare dacă aveți crampe proaste.
  • Dacă vă lăsați brusc fundul la școală și nu aveți consumabile, atunci nu vă faceți griji. Doar cereți unui profesor să-l aranjeze. Nu fi timid.
  • Dacă aveți tampoane regulate sau grele, dar nu le puteți schimba de multe ori, încercați să purtați un tampon și un tampon în timpul școlii.
  • Unele școli au tampoane și tampoane disponibile în baia femeii.
  • Dacă aveți uniforme și nu puteți purta haine mai întunecate, purtați o a doua pereche de pantaloni (sau jambiere sub ele) sau vedeți dacă puteți purta pantaloni scurți sau jambiere sub fuste.
  • Dacă sunteți foarte disperați, puteți înfășura întotdeauna o șosetă curată în hârtie igienică pentru un tampon de urgență. Poate fi spălat sau puteți să-l aruncați.
  • Avertizări

    Fii curat. Când ieșiți din baie, asigurați-vă că ați lăsat curat și ordonat și nu murdar. Amintiți-vă întotdeauna să vă spălați mâinile.
  • Înainte de a aduce Advil sau Pamprin, etc. la școală, asigurați-vă că este permisă. Majoritatea școlilor au reguli stricte privind drogurile, care includ asupra medicamentelor contrare, și aducerea acestuia ar putea să vă facă probleme.
  • Dacă lăsați un tampon prea mult, ați putea fi dezvoltat Sindromul de șoc toxic, care este o boală rară, dar mortală. Asigurați-vă că vă schimbați tamponul la fiecare 4 - 8 ore pentru a fi în siguranță. Citiți instrucțiunile de pe ambalajul dvs. de tampon pentru a fi pe deplin conștienți de riscuri.
  • Schimbați tamponul la fiecare 4-6 ore sau tamponul dvs. la fiecare 4 - 8 ore. Acest lucru se poate schimba în funcție de cât de greu este perioada.
  • Amintiți-vă să nu pulverizați niciodată parfumul pe tampoane și / sau tampoane înainte de utilizare și niciodată să pulverizați parfumul în jurul vaginului. Ar putea irita organele genitale.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Tampoane sau tampoane
    • Dureri de ameliorare (e.G. Tylenol, Advil, Midol)
    • Schimbarea rezervării în cazul în care toaletă de toaletă a școlii dvs. vinde tampoane sau tampoane
    • Schimbarea de rezervă a pantalonilor și a lenjeriei de corp
    • Pulover
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar