Cum să falsificați că știți despre fotbal

Dacă prietenii sau colegii dvs. se adună pentru a viziona un joc de fotbal, nu vrei să rămâi afară. Desigur, de asemenea, nu doriți să fiți singura persoană care nu știe nimic despre fotbal. Din moment ce probabil că nu aveți timp să urmăriți o grămadă de jocuri pentru a afla sportul în interior și în prealabil, probabil că trebuie să o falsificați puțin. Cu un pic de cunoștințe minuscule, puteți să vă transmiteți ca un ventilator de fotbal informat, cel puțin pentru câteva ore.

Pași

Partea 1 din 2:
Obținerea unor informații de bază
  1. Imagine intitulată falsă pe care o știi despre pasul de fotbal 1
1. Aflați regulile de bază. Va fi foarte dificil să cunoașteți cunoștințele despre sport dacă nu aveți o înțelegere de bază a modului în care funcționează. Fotbalul este un joc complicat, dar o cunoaștere a câteva reguli simple vă va împiedica să cereți ce se întâmplă.
  • Când au mingea, infracțiunea va avea 4 piese pentru a merge la 10 metri. Dacă primesc cele 10 de metri, asta este o primă în jos, ceea ce înseamnă că acum primesc alte 4 piese pentru a merge la mai mult de 10 de metri. O frază ca "3RD și 7" înseamnă că este al treilea în jos (a treia piesă a unui posibil patru) și infracțiunea trebuie să meargă la 7 metri pentru o primă în jos.
  • Există mai multe tipuri de piese de scor în fotbal. Cel mai frecvent este un touchdown, când un jucător primește mingea în zona de sfârșit, ceea ce este în valoare de 6 puncte. După obținerea unui touchdown, echipa care a marcat are șansa de a lovi un punct suplimentar (1 punct) sau de a rula o altă piesă (2 puncte). Alte scoruri includ un obiectiv de teren, lovind mingea prin posturile de țintă (3 puncte) și o siguranță, în cazul în care apărarea abordează jucătorul ofensiv în propria sa zonă finală (2 puncte la apărare).
  • Fotbalul are o mulțime de sancțiuni cu semnale complicate de mână. Din fericire, arbitrul va anunța pedeapsa după ce la numit. Puteți ști că o pedeapsă a fost chemată deoarece arbitrul va arunca un steag galben pe câmp în timpul jocului.
  • O mulțime de reguli mici ale sportului se schimbă anual, iar chiar și fanii arzător pot avea un timp greu să se țină. Șansele sunt dacă există o nouă regulă, comentatorii o vor explica publicului, posibil chiar și de mai multe ori, deci continuați să le ascultați.
  • Imagine intitulată falsă pe care o știi despre Fotbal Pasul 2
    2. Aflați câțiva nume de jucători. Dacă vrei să arăți că știi despre ce vorbești în timpul unui joc de fotbal, probabil că știți câțiva dintre oamenii implicați. Tarnardback-urile sunt, de obicei, cei mai populari și faimoși jucători implicați, deși cunoașterea numelor de antrenori și câțiva alți jucători aleatorii vă vor face să pari mai implicați și să cunoașteți.
  • Căutați motive pentru a ști despre un jucător dincolo de ceea ce fac pe teren. Jucătorii sunt și oameni reali și pot avea diverse interese, medii și lucrări de caritate care pot fi fapte interesante de știut. În plus, unele dintre ele pot avea, de asemenea, părți negative, cum ar fi run-in-ul cu legea.
  • Imagine intitulată falsă pe care o știi despre pasul de fotbal 3
    3. Cercetați echipele care se joacă. Aflați despre echipele care se joacă, astfel încât să puteți avea ceva de vorbit. Probabil că veți dori să cunoașteți câțiva dintre jucătorii-cheie, ceea ce sunt înregistrările echipelor și dacă există o istorie specială între cele două echipe, cum ar fi rivalii sau întâlnirile într-un joc mare în trecutul recent.
  • Site-urile și blogurile echipei sunt surse bune pentru astfel de informații. Unele spărturi casual ale unui site mai generic, cum ar fi Wikipedia, este bun pentru fundalul de bază, în timp ce alte site-uri mai deschise, cum ar fi un blog de echipă sau chiar fire pe Reddit vă pot oferi o idee despre ceea ce se gândesc fanii echipei și ceea ce este important pentru ei.
  • Imagine intitulată falsă pe care o știi despre pasul de fotbal 4
    4. Găsiți unele trivia pentru a discuta. Acestea pot fi obscure fapte despre joc, sau poate o poveste nebună care implică unul sau mai mulți jucători. Nu trebuie neapărat să le spuneți aceste povești, dar ele pot fi lucruri bune de știut în spatele minții voastre. La urma urmei, nu ați avea acele informații dacă nu ați fi cu adevărat informat despre acest sport, corect?
  • Există o mulțime de surse bune acolo pentru informații despre sport și sportivii care le joacă. Puteți vizita site-urile echipei și liga, citiți secțiunea sportivă a ziarului dvs. local sau găsiți bloguri centrate pe echipă. De asemenea, puteți viziona programarea rețelelor TV bazate pe sport, cum ar fi ESPN sau Fox Sports. Amintiți-vă că nu aveți nevoie să aflați tot ce trebuie să știți despre echipă sau sport, doar câteva fapte interesante de spus dacă aveți nevoie să contribuiți la ceva.
  • Imagine intitulată falsă pe care o știi despre Fotbal Pasul 5
    5. Ascultați comentatorii. Acești oameni sunt plătiți pentru a explica jocul publicului, deci profitați de asta. Veți putea să luați mai mulți termeni sau nuanțe de joc și veți putea să le interdicați în conversație mai târziu.
  • Partea 2 din 2:
    Amestecând în timp ce vizionați jocul
    1. Imagine intitulată falsă pe care o știi despre Fotbal Pasul 6
    1. Faceți comentarii ocazionale. Nu veți putea să convingeți oamenii de cunoștințele dvs., rămânând total tăcut și sperând că nimeni nu observă. Aruncați în câteva declarații generice despre joc, așa cum se întâmplă. Acest lucru va lăsa pe alți oameni să creadă că sunteți implicați și dați celor mai cunoscuți oameni în jurul unei șanse de a intampla cu mai multe detalii.
    • Cel mai bine este să vă păstrați comentariile cât mai generice posibil. Ceva de genul "Ce joc" sau "Mare Move" poate contribui la conversație fără a fi nevoie să spunem ceva specific.
    • Ocazional, interogând capacitatea arbitrilor de a face un apel corect este, de asemenea, o modalitate bună de a arunca ceva în conversație. Șansele sunt cineva care va fi în stare să fie de acord atunci când spuneți lucruri precum "ce fac ei?"Sau" apel dur acolo."
  • Imagine intitulată falsă pe care o știi despre Fotbal Pasul 7
    2. Întreabă întrebări. Acestea ar trebui să fie întrebări deschise care permit altora să vorbească. Când se întâmplă ceva în joc, întreabă pe cineva "Ce credeți despre acest joc?"Aceasta dă cealaltă persoană o deschidere pentru a împărtăși opinia lor și înseamnă că nu trebuie să vorbești. În plus, ați putea învăța ceva din gândurile acelei persoane.
  • Imagine intitulată falsă pe care o știi despre pasul de fotbal 8
    3. Schimba subiectul. Dacă conversația începe să se deplaseze în zone, nu vă simțiți confortabil, găsiți modalități de a schimba subiectul sau, cel puțin să vă scoateți din ea. Cu excepția cazului în care oamenii strigă și se încălzesc, subiectul probabil nu este atât de important încât să nu puteți conduce conversația cu ceva mai confortabil, ca un alt sport sau un alt subiect cu totul.
  • Sărind prin a spune: "Știi, asta îmi amintește de altceva..."Poate fi o modalitate bună de a începe să schimbați conversația la ceva cu care sunteți mai confortabil, în timp ce nu dezvăluiți că nu știți ce se întâmplă.
  • O altă modalitate de a crea o distragere a atenției este să ieșiți din conversație. Ia o gustare sau băutură pentru tine sau alte persoane, ca o modalitate de a vă scuza și de a ieși departe.
  • Imagine intitulată falsă pe care o știi despre Fotbal Pasul 9
    4. Încrederea proiectului când vorbiți. Vorbește încet și calm, și evitați să spuneți ceva până când v-ați dat seama ce să spun. Evitați cuvintele de umplere cum ar fi "um" sau "cum ar fi" atunci când afirmați ceva, deoarece acestea tind să sugereze că sunteți incomod cu ideile dvs.
  • Amintiți-vă că alte persoane nu știu nici mai mult. Oamenii iubesc sportul din mai multe motive, inclusiv afilierea tribală de înrădăcinare pentru echipa "dvs." sau narațiunile pe care un joc minunat le poate oferi. În cea mai mare parte, oamenii apreciază că au ceva de vorbit cu ceilalți, la fel ca un bun spectacol de televiziune. S-ar putea să-l facă la fel de mult cât ești, ceea ce înseamnă că încrederea ta poate merge mult.
  • Imagine intitulată falsă pe care o știi despre Fotbal Pasul 10
    5. Urmăriți reacțiile altor persoane. Chiar dacă nu știți destul de ce se întâmplă, alți oameni care fac vor fi capabili să vă dea niște indicii. Dacă alte persoane încep să țipă la televizor, adăugând propriul dvs. "Haideți" sau "Ce gândea el?"Vă face în acțiune.
  • În mod similar, nu fi persoana care reacționează la ceva. Ceea ce arată ca o piesă grozavă poate fi de fapt destul de rutină, așa că nu expuneți lipsa de cunoștințe prin reacția la ea.
  • Imagine intitulată falsă pe care o știi despre Fotbal Pasul 11
    6. Sprijinirea echipei Alte persoane sunt aplauze pentru. Dacă vă uitați la un joc cu un grup, șansele sunt unii dintre oamenii care se ocupă cu adevărat de rezultatul. Nu aveți nevoie să știți de fapt mai mult sau să vă îngrijiți de sportul de a vă alătura mulțimii în vechea echipei. Alți oameni sunt, de asemenea, mai puțin probabil să vă provoace fandomul dacă nu vă sprijiniți în mod activ adversarii lor.
  • Ar trebui să vă dați seama cine aplaudă oamenii. Mulți vor purta uneltele și culorile echipei. Chiar și cei care nu vor reacționa atunci când se întâmplă ceva.
  • Căutați echipa din orașul natal. Dacă locuiți într-o zonă cu o echipă (colegiu sau profesional), probabil că veți fi înconjurați de fanii echipei. Dacă sunteți în căutarea de a se amesteca în mulțime, echipa locală este cea pe care majoritatea oamenilor îl vor sprijini probabil.
  • Purtarea culorilor echipei este o idee bună, deoarece aceasta vă poate ajuta să vă amestecați. În plus, prin cunoașterea culorilor echipei, puteți evita răsturnarea accidentală a culorilor adversarului, care va atrage cu siguranță atenția asupra dvs.
  • Fii atent la purtarea de îmbrăcăminte cu logo-uri, ca un tricou, tricou sau pălărie. Purtând logo-ul echipei, vă brandați ca unul dintre urmașii săi. Oamenii se vor aștepta ca să știi ceva despre echipa dincolo de numele și mascota. Dacă doriți să mergeți la acea traseu, asigurați-vă că ați făcut o mică cercetare asupra echipei și a unor jucători în prealabil, doar în cazul în care vine ceva în timp ce vorbiți. Veți dori să puteți răspunde pe scurt înainte de a schimba conversația.
  • Imagine intitulată falsă pe care o știi despre pasul de fotbal 12
    7. Sunt de acord cu oamenii care vă provoacă. Dacă cineva vă provoacă, doriți să subliniați cât de mult sunteți de acord cu el. Dacă încercați să argumentați înapoi, este posibil să aveți nevoie de dovezi că nu aveți de fapt. În schimb, accentuați lucrurile pe care le faceți sunt de acord și încercați să evitați să răspundeți de fapt la întrebările sale.
  • Spunând ceva de genul: "Haide, suntem amândoi aici pentru a urmări jocul" poate difuza conversația și permite altor oameni în jurul tău credeți că încercați să vă ridicați deasupra argumentului. Persoana poate să nu fie convinsă, dar alții vor fi probabil să fie de acord că vizionarea jocului este cel mai important lucru.
  • sfaturi

    Nu pretindeți că sunteți un fan imens. Încercați să vă falsificați cunoștințele aici, să nu atrageți atenția asupra acestuia. Acționând ca și cum ai avea grijă de o echipă sau jocul este o modalitate bună de a pune oamenii care pun întrebări pe care nu le poți răspunde.
  • Spuneți că știți că există un joc mare. Căutați echipele de joc și aflați despre punctele forte și punctele slabe ale jucătorilor. În acest fel, puteți să comentați despre echipele de joc sau de pricepere.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar