Cum să permiteți jocurilor multiplayer în centrul de joc pe un iphone

Toți te-ai făcut cum să activezi telefonul pentru a vă permite să jucați jocuri cu prietenii dvs. prin intermediul Centrului de jocuri.

Pași

  1. Imaginea intitulată permite jocuri multiplayer în centrul de joc pe un pas 1 iPhone
1. Deschideți setările iPhone-ului. Aceasta este o pictogramă Grey Cog pe ecranul dvs. de pornire pe care îl puteți găsi într-un folder etichetat "Utilități."
  • Dacă nu sunteți în meniul principal al setărilor, trebuie să atingeți săgeata din spate din colțul din stânga sus al ecranului până când ajungeți.
  • Imaginea intitulată permite jocuri multiplayer în centrul de joc pe un pas iPhone pas 2
    2. Atingeți General.
  • Imaginea intitulată permite jocuri multiplayer în centrul de joc pe un pas 3 iPhone
    3. Atingeți Restricții. Acest lucru va aduce meniul restricțiilor.
  • Dacă vedeți "Activați restricțiile" în partea de sus a paginii, aceasta înseamnă că nu aveți nicio restricție activată pe telefonul dvs. și ar trebui să puteți juca jocuri multiplayer.
  • Imaginea intitulată permite jocuri multiplayer în centrul de joc pe un Pasul 4 iPhone
    4. Introduceți parola dacă vi se solicită să faceți acest lucru.
  • Imaginea intitulată permite jocuri multiplayer în centrul de joc pe un pasaj iPhone
    5. Derulați în jos și glisați butonul "Jocuri multiplayer" în poziția "On". Acesta va fi în partea de jos a paginii sub titlul "Centrul de jocuri."Acest lucru vă permite să jucați jocuri în centrul de jocuri care au o opțiune multiplayer.
  • Imagine intitulată permite jocuri multiplayer în centrul de joc pe un pasaj iPhone
    6. Glisați butonul "Adăugați prieteni" în poziția "On". Acest lucru vă permite să invitați prieteni sau să acceptați invitațiile lor de a juca jocuri multiplayer în centrul de jocuri.
  • sfaturi

    Dacă v-ați actualizat iOS la iOS 10, nu veți mai avea o aplicație de centru de joc. Mai degrabă decât invitarea prietenilor prin aplicație, va trebui să le invitați prin jocul pe care doriți să îl jucați, în sine. Acesta va trimite invitația prin aplicația de mesaje.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar