Cum să prindă un prieten înșelător

Dacă bănuiți că prietenul tău vă înșeală, relația dvs. este probabil pe gheață subțire. Dar poate că nu vrei să-l acuzi până când nu ai dovada unei aventuri. Iată câteva metode pe care le puteți utiliza pentru a aduna dovezi și pentru a afla dacă handa dvs. este corectă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Observând schimbări în comportamentul său
  1. Imaginea intitulată prinde un prieten înșelător Pasul 1
1. Ia în considerare dacă el este mai preocupat de aspectul său fizic decât de obicei. A început să lucreze mai mult, îmbrăcându-se mai bine, îngrijindu-se cu mai multă grijă sau folosind un nou colon Musky? În timp ce îmbunătățirea de sine prin fitness fizic și îngrijire sunt alegeri de viață sănătoase, ia în considerare dacă încearcă să-și îmbunătățească aspectul fizic pentru altcineva.
  • Imagine intitulată prinde un prieten înșelător Pasul 2
    2. Observați dacă obiceiurile sale de dormit sau programul zilnic începe să se schimbe. Dacă prietenul tău este, de obicei, în pat de 9 și este brusc afară toată noaptea sau se strecoară în jurul casei târziu noaptea, acest lucru poate fi un semn de înșelăciune.
  • În mod similar, dacă de obicei se lipeste de o rutină stabilită de a merge la sala de gimnastică dimineața sau de a se îndrepta acasă de la birou cu 5, dar acum dormește sau stau la birou târziu, aceste ajustări în programul său zilnic ar putea sugera la timp petrecut în altă parte, eventual în compania altcuiva.
  • Imagine intitulată prinde un prieten înșelător Pasul 3
    3. Întrebați-vă dacă pare mai distras sau îndepărtat. Dacă el este, de obicei, un partener de susținere, care vă întreabă cum este ziua ta și se bucură să aibă conversații lungi cu tine la cină și apoi pare brusc neinteresat în ziua ta sau plictisit de conversații lungi cu tine, acest lucru poate fi un semn de interes sau angajamentul este concentrat în altă parte și nu pe tine.
  • Partenerul dvs. poate pierde, de asemenea, interesul pentru activitățile interne, cum ar fi petrecerea timpului cu copiii, fixând casa, cosind gazonul etc.
  • De asemenea, el poate petrece mai mult timp pe telefoanele sale texting sau pe computer în camere private de chat sau pagini sociale media. Dacă telefonul sau utilizarea computerului se ridică dramatic sau dacă devine secret despre telefonul sau utilizarea computerului, acesta poate fi un steag roșu.
  • Imagine intitulată prinde un prieten înșelător Pasul 4
    4. Rețineți toate modificările sau schimbările în viața sexuală. Poate că a existat o scădere a cantității de sex pe care o aveți sau o creștere bruscă ciudată a activității sexuale, cu noi preferințe sexuale sau gusturi pe care nu le-ați experimentat anterior.
  • Puteți începe să vă întrebați unde a învățat o anumită mișcare sexuală sau ceea ce ia făcut să dezvolte o anumită preferință în pat. Un posibil motiv este că poate încerca noi mișcări cu altcineva.
  • El poate avea, de asemenea, o unitate de sex mai mici sau să vă spargă încercările de a fi intim cu scuze precum "M-am săturat" sau "poate o altă noapte."
  • Imagine intitulată prinde un prieten înșelător Pasul 5
    5. Observați dacă el devine defensivă sau supărat pe dvs. ușor și mai des. Dacă pare să ia o mulțime de lupte, se înfurie la tine pentru ceva mic, de obicei, nu ar fi supărat sau devine defensivă când îl întrebi despre noaptea lui cu băieții, acestea pot fi semne de înșelăciune.
  • Schimbări în comportamentul său normal care implică furie față de tine ar putea fi, de fapt, o reflectare a vinovăției sale pentru a înșela sau a te teme că puteți afla despre afacerea lui.
  • Imaginea intitulată prinde un prieten înșelător Pasul 6
    6. Acordați atenție modului în care se ocupă de o luptă. Pleacă, ia ceva spațiu și apoi întoarce-te să-mi cer scuze? Sau neglijează să-mi cer scuze sau să demonstreze remușcări pentru cuvintele dureroase pe care ți-a spus-o? Dacă el este de obicei bun la iertarea și uitarea după o luptă și acest lucru nu se mai întâmplă, acest lucru poate fi un steag roșu.
  • Este important să vă amintiți că turbulența interioară a prietenului tău nu are nimic de-a face cu tine și este o reflectare a propriilor anxietate și temeri. Încercați să nu luați mânia față de dvs. personal sau să vă puneți presiune pentru a vă face să vă iertați sau să vă simțiți mai bine, deoarece acest lucru ar putea însemna, de asemenea, el se simte de fapt vinovat de o afacere.
  • Imagine intitulată prinde un prieten înșelător Pasul 7
    7. Notați orice schimbări suspecte în comportamentul prietenului tău. Acest lucru vă va ajuta să compilați dovezi ale înșelătorului său și să determinați vremurile, datele, scuze date etc., care la ajutat să vă mint despre aventură.
  • Un soț de înșelăciune este probabil să-și schimbe povestea, să-ți întrebe memoria sau să-ți refuzi acuzațiile, astfel că păstrarea unei înregistrări a activității lor este critică.
  • Imaginea intitulată prinde un prieten înșelător Pasul 8
    8. Citit Cum să detectați minciunile. Acest articol vă va ajuta să vă oferiți abilitățile de a determina dacă prietenul tău minte. Majoritatea oamenilor sunt mincinoși răi, deci dacă folosiți tehnica potrivită pentru a-și detecta minciunile, puteți să-l duceți să mărturisească afacerea lui.
  • Țineți minte că, odată ce știe că ești suspicios de comportamentul lui, el ar putea lucra ore suplimentare pentru a-și acoperi urmele. Dacă da, va trebui să fiți mai vigilenți și să lucrați mai greu pentru a obține dovezi despre înșelăciunea lui.
  • Imagine intitulată prinde un prieten înșelător Pasul 9
    9. Luați în considerare vorbirea cu el despre suspiciunile voastre. Dacă observați schimbări sau schimbări în comportamentul său, este posibil să vă trateze acest lucru nu pentru că el înșelătoare, ci pentru că se ocupă de alte probleme interne, cum ar fi depresia, durerea, anxietatea severă etc. Vorbind cu el despre suspiciunile voastre, mai degrabă decât să recurgă la măsuri drastice, cum ar fi snooping-ul în jurul valorii sau încrucișând intimitatea sa, vă va arăta că vă interesează relația și despre a face acest lucru.
  • Metoda 2 din 3:
    Privind prin lucrurile lui
    1. Imaginea intitulată prinde un prieten înșelător Pasul 10
    1. Luați notă de activitatea telefonului mobil. Observați dacă a făcut apeluri telefonice lungi în vremuri ciudate ale nopții sau primirea mesajelor text de la alte fete. El poate avea, de asemenea, o nouă etichetă de telefon unde are nevoie de intimitate sau spațiu atunci când vorbește cu cineva, el se blochează de îndată ce te plimbi în cameră sau te îndepărtează când îl întrebi pe cine vorbește la telefon.
    • Dacă vă puteți obține mâinile pe factura de telefon mobil (pe hârtie sau online), puteți să vă uitați la fiecare apel făcut pentru acea lună, ceea ce vă va oferi o șansă de a verifica orice conversații lungi în momente ciudate sau o mulțime de apeluri către un număr particular pe care nu îl recunoașteți.
    • De asemenea, puteți încerca să verificați mesajele telefonului și mesageria vocală, deși acest lucru poate fi o modalitate ușoară de a fi prins în jurul valorii de Snooping. Un moment bun pentru a verifica telefonul său este atunci când el este în duș sau în afară pentru o plimbare și a pus-o pe încărcător.
    • Dacă iubitul tău tinde să-și țină telefonul, un alt lucru pe care îl poți face este să-l iei și să-l spui că a pierdut-o. În acest fel, puteți vedea cine îl cheamă sau îl trimite zilnic.
  • Imaginea intitulată prinde un prieten înșelător Pasul 11
    2. Observați dacă a schimbat toate parolele pentru calculatorul său sau a mutat computerul într-o zonă sau cameră privată. Fiți atenți dacă activitatea sa de calculator devine solidă sau secretă și dacă devine defensivă sau îndepărtată dacă utilizați computerul sau cereți să vedeți ce se uită la ecranul său.
  • Acesta poate fi un semn pe care încearcă să-ți limiteze accesul la computer și să ascundă ceva pe hard disk sau istoria browserului.
  • Încercați să accesați accesul la computer când este în afara și verificați hard diskul pentru dosare ascunse cu imagini ale altor fete sau parteneri, precum și note de dragoste. Vedea Cum să găsiți fișiere și foldere ascunse în Windows pentru cum să faci asta.
  • Imagine intitulată prinde un prieten înșelător Pasul 12
    3. Verificați conturile sale sociale media. Acesta ar putea fi contactele sale, Facebook, Instagram și Conturi de Mesaje instantanee. De multe ori, înșelătorii folosesc Internetul pentru a-și desfășura activitatea pe piața lor, mai ales dacă sunt îngrijorați de verificarea telefonului sau monitorizarea apelurilor.
  • Unii parteneri de înșelăciune pot folosi site-uri de înșelăciune cum ar fi întâlniri2cheat sau ihookup. Căutați istoricul browserului computerului pentru a vedea dacă a vizitat oricare dintre aceste site-uri înșelătoare.
  • Unii înșelători pot crea, de asemenea, diferite profiluri Facebook pentru a găsi apoi alte persoane online pentru a vă trimite mesaje sau pentru a vă întâlni și au o aventură. Deci, verificați dacă a marcat sau a vizionat mai multe profiluri sau pagini Facebook de mai multe ori.
  • De asemenea, puteți căuta profilurile online ascunse ale soțului dvs. folosind un serviciu, cum ar fi Spokeo sau Rapaf.
  • Există site-uri care au stabilit să expună "mincinoși, cheaturi și bastardi" prin postarea de povestiri despre înșelătoare bărbați ca avertismente către alții despre un soț rău.
  • Imagine intitulată prinde un prieten înșelător Pasul 13
    4. Uită-te prin apartamentul său sau partea lui a patului pentru note de dragoste, cadouri și fotografii. Luați în considerare unde ar ascunde obiectele personale sau lucrurile pe care nu vrea să le vezi.
  • Examinați toate dovezile fizice de a înșela îndeaproape pentru a vă asigura că nu interpretați greșit o notă sau un element care poate avea valoare sentimentală, mai degrabă decât romantică. Doar pentru că și-a păstrat imaginea lui EX prietenei sau nota lui de dragoste nu înseamnă neapărat că vă înșeală.
  • Este important să obțineți dovezi solide despre înșelăciunea lui înainte de a-l confrunta, așa că uitați-vă la orice note, daruri sau fotografii cu un ochi discernând.
  • Metoda 3 din 3:
    Monitorizarea activității sale
    1. Imagine intitulată prinde un prieten înșelător Pasul 15
    1. Descărcați software-ul Spy pe computerul său. Keyloggers SPY Software, cum ar fi Spypal, sunt disponibile pentru descărcare online și poate fi instalat într-un computer fără ca persoana care să știe că se desfășoară în fundal.
    • Aceste tipuri de programe pot înregistra informații cum ar fi parolele, e-mailurile tipărite, paginile vizitate sau chiar înregistrează un videoclip al ecranului, pe măsură ce prietenul dvs. utilizează computerul. Țineți minte, totuși, că multe dintre aceste tipuri de spyware sunt foarte ilegale, deci fiți foarte atenți atunci când descărcați-le. De asemenea, un prieten vigilent poate găsi un logger cheie sau un recorder de ecran, descărcați un logger de înaltă calitate care păstrează fișierele ascunse și sub parolă. Unele dintre acestea pot fi găsite, dar cu mare dificultate. Cu toate acestea, unele spyware pot fi făcute complet invizibile atât la utilizator, cât și la sistemul de operare. Probabil că nu veți avea nevoie de ultima opțiune decât dacă iubitul dvs. este un inginer profesionist de calculator sau un hacker profesionist.
  • Imagine intitulată prinde un prieten înșelător Pasul 16
    2. Atașați un monitor GPS în mașina lui sau îl urmăriți cu telefonul. Dacă sunteți în căutarea de a-ți prinde partenerul roșu mâna, puneți un dispozitiv GPS pe partea inferioară a mașinii sale și urmăriți mișcările sale, astfel încât să puteți să-l împingeți dacă pantalonii lui se termină în jurul gleznei sale într-un motel de drum liber.
  • Aplicația "Găsiți telefonul" poate fi folosită și pentru a "găsi prietenul tău înșelător". Dacă aveți acces la iCloud prietenului dvs., vă puteți conecta și viziona telefonul său în timp real în imediata vecinătate a altcuiva.
  • Imagine intitulată prinde un prieten înșelător Pasul 17
    3. Creați un profil de media fals. Apoi, puteți utiliza profilul pentru a vă conecta pe site-uri care promovează înșelăciunea pe soți pentru a vedea dacă partenerul dvs. are un profil pe site sau utilizează unul dintre site-uri pentru a aranja cârligul.
  • De asemenea, ați putea momeala pe prietenul dvs. folosind contul fals la prietenul pe Facebook. Apoi ai putea începe să flirtezi cu el într-o perioadă de timp și să vezi cum îți răspunde. Dacă începe să trimită imagini goale de profil Fake sau să întrebi despre întâlnire la un hotel, el nu este în mod clar monogam cu tine.
  • Imagine intitulată prinde un prieten înșelător Pasul 18
    4. Configurați ocazia ideală pentru a înșela. Deși aceasta poate fi cea mai elaborată opțiune, deoarece necesită o anumită planificare și configurare pe capătul dvs., este un alt mod de a prinde prietenul tău cu mâna roșie. Oferiți o scuză ca o numire de păr sau o întâlnire cu un prieten și apoi vizionați de pe stradă sau în mașina dvs. în jos pe bloc pentru a vedea dacă prietenul dvs. folosește absența dvs. ca o oportunitate de a vă întâlni cu cineva.
  • Țineți minte că aceasta este și cea mai riscantă opțiune, deoarece implică minciuna în mod convingător către partenerul dvs. și apoi uitându-și mișcările până când el alunecă în sus.
  • Imaginea intitulată prinde un prieten înșelător Pasul 19
    5. Luați în considerare angajarea unui investigator privat. Anchetatorii privați sunt licențiați să facă supravegherea și sunt informați despre cea mai bună și cea mai juridică tactică pentru a descoperi dovezi privind infidelitatea.
  • Dacă vă aflați într-o relație pe termen lung în care finanțele dvs. sunt legate sau dacă sunteți căsătoriți, astfel că finanțele dvs. sunt legate legal, este o idee bună să angajați un PI.
  • Căutați un PI care este specializat în investigațiile infidelitate.
  • sfaturi

    Dacă nu sunteți 100%, partenerul dvs. este înșelător, dar aveți suspiciunile dvs. și sunteți angajați în relație, ar putea fi mai bine să-l confruntați cu înșelăciunea lui. În acest fel, nu trebuie să vă strecurați sau să vă loviți în jurul spatelui și puteți încerca să aveți o conversație matură despre încredere și fidelitate în relația care este cinstită și directă.
  • Considerați că ar putea trece printr-un fel de depresie, așa că poate să-i întrebe niște întrebări.
  • Întreabă-i pe prietenii lui despre ceea ce se întâmpla și dacă pleacă cu orice fete. Șansele sunt dacă pleacă cu alte fete prietenii lui știu. Țineți minte că ei nu pot spune adevărul din teama de a-și distruge prietenia cu el.
  • Țineți un ochi pentru semne că prietenul tău este o persoană toxică în general. Vorbește rău despre exes-ul său tot timpul? Este nepoliticos la chelneri sau grefieri? Se laudă foarte mult și încearcă să fure lumina reflectoarelor de la tine? A "da" La oricare dintre aceste întrebări ar putea fi un semn că prietenul tău este imatur și nu un mare partener.
  • Avertizări

    Evitați urmărirea prietenului dvs. tot timpul sau verificați telefonul sau computerul său în fiecare zi, deoarece probabil că veți fi prinși prin spionaj. Dacă el nu este înșelător, aceste acțiuni se pot întoarce, deoarece probabil că va îndoi încrederea în el și poate lua în considerare chemarea relației.
  • Încercați să nu vă obsezați de găsirea de dovezi pentru înșelăciune, deoarece majoritatea cheaturilor sunt expuse accidental, mai degrabă decât cu o confruntare dramatică sau o acuzație.
  • Evitați hărțuirea și urmărirea. Dacă prietenul tău pierde interes, mai degrabă decât să-și asume cel mai rău, să o privești cinstit și la ceea ce aduceți la relație, apoi aveți o conversație non-judecătoare cu el și de fapt ascultă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar