Cum să aflați dacă soțul dvs. Este înșelător

Nimeni nu va argumenta că este incredibil de dureros să se ia în considerare posibilitatea ca soțul tău să te înșele. Cu toate acestea, dacă aveți motive să bănuiți că este înșelător - sau credeți că faceți - atunci este timpul să începeți să căutați semnele că el este necredincios. Cu cât mai mult ați renunțat la această situație devastatoare, cu atât mai rău vă veți simți dacă aflați că nu a fost sincer cu dvs. Dacă vrei să știi dacă soțul tău te-a înșelat, atunci ar trebui să te uiți la ceea ce spune și o face în jurul tău și să acorde atenție la ceea ce sa schimbat. Dacă doriți să știți dacă este înșelătoare, urmați doar acești pași.

Pași

Metoda 1 din 3:
Observați ce face el
  1. Imaginea intitulată Aflați dacă soțul dvs. este înșelați pasul 1
1. Căutați o schimbare a unității sexuale a omului. Există două schimbări pentru a căuta aici. Cel mai evident este că, dacă omul tău văd pe altcineva, poate să nu mai fie încântat de sex. Dacă viața sexuală a scăzut pentru o vreme, atunci nu a avut prea mult sex nu înseamnă că omul tău este înșeală, dar dacă ar fi fost încântat să devină în pat cu tine și nu mai este, ar putea fi un semn el o primește în altă parte.
  • O altă schimbare pe care o puteți observa este că dintr-o dată omul dvs. are un apetit sexual insatiabil. Acest lucru poate însemna că unitatea sa sexuală a devenit mai intensă pentru că dorm cu o altă doamnă.
  • Vedeți ce este ca în pat. Este brusc mult mai aventuros decât înainte? A rămas mereu la aceeași rutină și acum încearcă să spieze lucrurile de fiecare dată când intrați în pat? El poate să-și facă mișcările de la o altă femeie.
  • De asemenea, ar trebui să vedeți dacă este brusc timid cu corpul din jurul vostru și nu vrea să-l vezi cu cămașa. Dacă vrea doar să facă sex în întuneric, atunci ar putea fi pentru că nu se simte bine să-și împărtășească corpul cu două femei.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă soțul dvs. este înșelarea pasului 2
    2. Vedeți dacă omul dvs. se tem brusc cu bunătate. El poate fi mult mai frumos pentru tine pentru că se simte vinovat pentru a fi necredincios. Dacă a fost îndepărtat sau necomunicativ sau dacă nu este o persoană foarte demonstrativă, dar este brusc foarte drăguț și dulce și întotdeauna să vă spună lucruri frumoase, atunci ar putea fi pentru că încearcă să compenseze pentru a vedea pe cineva de partea laterală.
  • Dar din nou, el ar putea fi mai frumos pentru că treceți printr-un plasture dur și el încearcă să-l revină la tine.
  • Dacă vă aduce brusc flori, ciocolată și cărți dulci, el ar putea încerca să aducă înapoi sentimentul iubitor. Alternativ, el poate fi compensat pentru înșelăciune.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă soțul dvs. este înșelătoare Pasul 3
    3. A se vedea dacă este brusc mult mai util. Dacă soțul tău nu este în mod normal prea mare în jurul casei, dar acum face feluri de mâncare, făcând cumpărăturile de bacanie, sau chiar să facă gătitul, apoi ceva poate fi în sus. El încearcă cu siguranță să compenseze ceva și poate fi înșelător.
  • Dar din nou, poate că încearcă să fie frumos brusc sau vrea altceva de la dvs. ca rezultat. Totuși, când își schimbă complet obiceiurile de gospodărie, ar trebui să fii în alertă.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă soțul dvs. este înșelător Pasul 4
    4. Căutați schimbări în starea de spirit a omului. Dacă omul tău este de obicei moody și se plimba brusc pe soare, sau dacă este în mod normal stabil și acum trece prin ursuri și coborâșuri, atunci ceva poate fi în sus. Dacă el a zâmbit urechea la ureche și se uită la distanță ca și cum se gândește la altcineva, atunci starea lui bună nu poate avea nimic de-a face cu tine.
  • De asemenea, uitați-vă dacă se furtuiește acasă și arată supărat și apoi încearcă să-l învinovățească pe muncă sau ceva care nu la făcut niciodată supărat.
  • Dacă vă vedeți schimbarea dispoziției sale după ce ia un "apel telefonic rapid" sau citește un text, atunci o altă femeie poate fi motivul.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă soțul dvs. este înșelător Pasul 5
    5. Vezi dacă și-a schimbat obiceiurile în jurul telefonului său. Dacă obișnuia să-și lase telefonul pe masă timp de ore, sau dacă ar fi fost tipul de om care să părăsească casa și să-și uite telefonul tot timpul, dar dintr-o dată el și telefonul lui sunt inseparabile, apoi se întâmplă ceva. Dacă nu mai părăsește niciodată telefonul, panică când nu-și găsește telefonul și nu-și verifică textele în jurul vostru sau doar acționează pe fiecare umbră în jurul telefonului său, atunci puteți avea motive să vă faceți griji.
  • Dacă a pus brusc o parolă pe telefonul său, dar nu a mai avut grijă de intimitate înainte, atunci ceva poate fi în sus.
  • Dacă urmează să ia un apel telefonic și se întoarce în căutarea fie supărată, excitată sau apologetică, puteți începe să vă întrebați cine este pe cealaltă linie.
  • Dacă intrați când este la telefon și el încheie brusc conversația, atunci el poate vorbi cu o altă femeie.
  • Dacă ar fi fost diligent să răspundă la telefon, și acum puteți merge ore fără să intrați în legătură cu el, atunci el poate petrece acel timp cu o altă femeie.
  • Dacă își închide telefonul timp de ore și nu a obișnuit niciodată să facă asta, nu este un semn bun.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă soțul dvs. este înșelătoare Pasul 6
    6. Verificați comportamentul său lângă computerul său. Dacă nu a mai păsat niciodată computerul prea înainte, dar își petrece brusc totul online, poate fi din cauza unei alte femei. Dacă rămâne târziu pe calculator, după ce te-ai culcat brusc sau dacă își închide brusc calculatorul când intri, e un semn rău.
  • Dacă îl vezi pe computer, fața lui se aprinde brusc, ca și cum vorbește cu o pasiune, atunci ar însemna că înșelătoare.
  • Dacă el nu merge pe computer când te afli în cameră, atunci nu vrea să vezi ce este pe ecran.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă soțul dvs. este înșelat pasul 7
    7. Acordați atenție scuzelor sale. Dacă tu și soțul tău ai petrecut cea mai mare parte a timpului liber împreună și brusc niciodată în jurul motive suspecte, atunci el ar putea să-și petreacă timpul cu o altă doamnă. Dacă întotdeauna are a "Noaptea tipului," petrecând în fiecare noapte târziu la locul de muncă sau a găsit brusc o pasiune pentru un nou sport și își petrece tot timpul liber la sala de gimnastică, apoi poate folosi aceste scuze pentru a scăpa de amanta lui.
  • Desigur, el ar fi putut să-și ia o iubire pentru un nou sport, sau ar putea avea cu adevărat să rămână târziu la locul de muncă în fiecare noapte, dar dacă nu a făcut niciodată nici una dintre aceste lucruri înainte și a arătat mai multe alte semne suspecte, atunci poate înseamnă că înșelăciune.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă soțul dvs. este înșelător Pasul 8
    8. Observați ce spune el. Mai multe lucruri pe care omul tău le poate spune poate indica faptul că te înșeală. Iată câteva lucruri de văzut pentru:
  • Dacă el obișnuia să vă complimenteze tot timpul, dar nu vă mai complimentează niciodată, ar putea fi pentru că se gândește la altcineva.
  • Dacă nu a fost mult mai mare vorbitor înainte, dar întotdeauna vă completează brusc, el poate face acest lucru pentru a compensa că este cu altcineva.
  • Dacă el sună doar diferit, folosind cuvinte pe care nu le-ai auzit niciodată înainte, râzând într-un mod nou, sau doar împrăștie cuvintele sale în mod diferit, el ar fi luat-o de la o altă doamnă.
  • Metoda 2 din 3:
    Observați apariția lui
    1. Imaginea intitulată Aflați dacă soțul dvs. este înșelătoare Pasul 9
    1. Căutați o schimbare a obiceiurilor de îngrijire ale omului. Dacă omul tău nu a fost niciodată un aparat de bărbierit obsesiv sau un tăietor de păr și acum el se rătăcește întotdeauna fața, menținându-și părul și se verifică în oglindă, apoi se poate pregăti pentru o altă femeie.
    • De asemenea, trebuie să verificați dacă începe să se ducă mai des, mai ales dacă o face chiar atunci când vine acasă. Acest lucru poate fi pentru că dorește să spală mirosul unei alte doamne cât mai curând posibil.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă soțul dvs. este înșelător Pasul 10
    2. Vedeți dacă el plătește mai multă atenție corpului său. Dacă omul tău nu a îngrijit niciodată despre fizicul său înainte, dar brusc merge la sala de sport în fiecare zi, alergând sau ridică greutăți în subsol, acest lucru poate însemna că încearcă să-și facă corpul în formă pentru o altă doamnă.
  • Desigur, ar trebui să luați în considerare alți factori: poate că are o criză mijlocie și vrea să arate din nou bine, sau poate că a devenit motivat să-și pasă mai mult de corpul său.
  • De asemenea, ar trebui să vă uitați să vedeți dacă este brusc obsedat de dieta sa. Acest lucru ar putea indica, de asemenea, că el plătește o atenție deosebită corpului său pentru o altă femeie.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă soțul dvs. este înșelătoare Pasul 11
    3. Vezi dacă miroase diferite. Acesta este un steag roșu mare. Dacă omul tău miroase dintr-o dată, poate fi pentru că chimia corpului său sa schimbat de la a fi cu o altă femeie. Și dacă miroase doar ca parfumul, loțiunea girlică sau orice altceva feminin, atunci acest lucru spune cu siguranță că a petrecut timp cu o altă femeie.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă soțul dvs. este înșelător Pasul 12
    4. Observați limba corpului. Limba corpului soțului dvs. poate spune, de asemenea, multe despre faptul că vă înșeală. Chiar dacă spune lucrurile potrivite, trupul lui l-ar putea trăda. Iată câteva semne că ceva sa schimbat pentru el:
  • Rețineți cantitatea de contact vizual pe care El vă oferă. Dacă ați fi obișnuit să vă uitați întotdeauna în ochii voștri când ați vorbit, dar acum se uită întotdeauna, el poate face din vinovăție.
  • Notați o lipsă de afecțiune. Dacă te-a sărut să te sărute, să te îmbrățișezi, să-i pui brațul în jurul tău și să te spună cât de mult îi îngrijea prin atingerile sale, dar nu te mai atinge niciodată, atunci ceva poate fi în sus.
  • Vezi dacă se întoarce de la tine când vorbești. Dacă își traversează brațele, se întoarce de la tine și nu se confruntă cu corpul său, atunci el se poate retrage, pentru că este incomod.
  • Observați dacă vă arată afecțiunea când sunteți singuri, dar nu când ieșiți. Dacă vă este peste tot atunci când sunteți acasă, dar el este îndepărtat al doilea pe care îl ieșiți pe ușă, poate fi pentru că îi este teamă că amanta lui îl va prinde cu o altă femeie.
  • Metoda 3 din 3:
    Aflați dacă înșelătoare
    1. Imaginea intitulată Aflați dacă soțul dvs. este înșelătoare Pasul 13
    1. Uită-te prin lucrurile lui. Deși în căutarea prin lucrurile soțului dvs. este o modalitate rapidă de a-și rupe încrederea, dacă sunteți sigur că este înșelătoare și doresc dovezi concrete, puteți încerca această manevră. Dacă doriți cu adevărat să știți dacă înșelăci, iată câteva locuri pentru a arăta:
    • Telefonul său. Dacă este savury, nu veți putea găsi dovezi despre cheierea telefonului dvs. Dar dacă nu este, puteți căuta un schimb cu o femeie pe care nu ați auzit-o niciodată. Poate că nu și-a conectat numărul de amantă în telefonul său - căutați texte și apeluri către numere neidentificate.
    • Căutați computerul. Dacă doriți cu adevărat să știți dacă este înșeală, verificați mesajele de e-mail sau Facebook. Puteți aștepta ca el să iasă departe de computerul său când este conectat la e-mail. Dacă și el a început să-și șterge meticulos e-mailurile, acesta poate fi un semn că el ascunde ceva de la tine.
    • Căutați prin chestiile sale. Treceți prin valiză, birou, portofel sau chiar buzunarele pantalonilor lui pentru indicii.
    • Verificați declarațiile sale bancare. Priviți pentru oricând a cheltuit sume mari de bani la un restaurant pe care nu l-ați auzit niciodată. Verificați datele și gândiți-vă unde a spus că este ... Dacă el a spus că lucrează târziu într-o noapte, dar a petrecut o mulțime de bani într-o cină fantezie, ceea ce este un motiv să vă faceți griji.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă soțul dvs. este înșelat pasul 14
    2. Urmareste-l. Dacă vă este frică să întrebați dacă înșeală sau nu a găsit suficiente dovezi, puteți încerca să-l urmați pentru a vedea unde el într-adevăr merge. Din nou, acesta este un alt mod de a-și pierde încrederea foarte repede. Iată câteva modalități de a scoate acest lucru:
  • Nu-l urmați în mașina voastră. Împrumuta mașina unui prieten, așa că nu observă că ești în spatele lui.
  • Păstrați o distanță sigură. Fie că sunteți pe jos sau într-un vehicul, nu vă apropiați prea mult sau vă va vedea.
  • Verificați-l când nu se așteaptă. Dacă spune că lucrează ore suplimentare sau urmărește jocul la casa unui prieten, "picătură" în mod neașteptat și vezi dacă este într-adevăr acolo. Doar asigurați-vă că aveți o scuză bună pentru motivul pentru care tocmai ați apărut.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă soțul dvs. este înșelătoare Pasul 15
    3. Întrebați dacă este înșelător. După ce ați văzut suficiente semne că el nu este credincios, va fi timpul să vorbiți cu soțul dvs. despre asta. Deși conversația va fi dureroasă, este mai bine să nu întârzieți dacă doriți cu adevărat să aveți adevărul. Iată cum puteți găsi o modalitate de a vă întreba soțul dacă este necredincios:
  • Întreabă-l când nu-l așteaptă. Atâta timp cât vă aflați într-un loc privat, puteți avea conversația. Nu-i spuneți că doriți să aveți o discuție mare sau el poate ști exact ce aveți în minte și va fi deja pregătit să facă scuze.
  • Spune-i că vrei adevărul. Amintește-i că nu vă face favoruri prin faptul că este necinstit.
  • Arătați-i că el vă rănește cu adevărat. Lasă-l să vadă cât de supărat ideea lui de a fi necredincioasă te face.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar