Cum de a alege un soț

Mulți oameni vor spune că o vei face "doar știu" Dacă ați găsit viitorul soț perfect. În realitate, cele mai fericite cupluri căsătorite nu "știi" că au găsit "alesul" până după ce au fost deja căsătoriți. Alegerea unui soț este foarte personală și nu are criterii universale. Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care să le țineți minte atunci când ați imaginat dacă ați găsit dl. Dreapta.

Pași

Metoda 1 din 3:
Găsirea unui potențial soț
  1. Imagine intitulată Alegeți un soț Pasul 1
1. Evitați să decideți dacă este sau nu un om "Materialul soțului" Pe baza primelor date. Primele date sunt adesea ciudate și poate fi dificil de a judeca în mod corespunzător pe cineva după ce a petrecut câteva ore împreună. Bineînțeles, dacă nu sunteți atras de el sau face ceva de rău, nu aveți nicio obligație să îl vedeți din nou. De asemenea, chiar dacă căsătoria este foarte importantă pentru dvs., nu vă gândiți la modul în care fiecare tip pe care îl puteți întâlni "alesul." Acest tip de gândire pune prea multă presiune asupra relațiilor în dimineața și vă poate face să vă grăbiți într-o căsătorie că nu sunteți pregătiți.
  • Imaginea intitulată Alegeți un soț Pasul 2
    2. Fi sincer în timp ce se întâlnește. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să-i spui unui om pe care tocmai l-ai întâlnit cu toate cele mai personale secrete. Cu toate acestea, faceți tot ce este mai bun pentru a fi dvs. în timpul fazei de dating casual, mai degrabă decât persoana pe care credeți că ar vrea să fie. Dacă nu-i place adevăratul dvs. acum, voi doi probabil că nu veți fi un meci bun atunci când lucrurile devin mai grave.
  • Imagine intitulată Alegeți un soț Pasul 3
    3. Consultați un Matchmaker. Cele mai multe culturi din întreaga lume au folosit în mod tradițional o formă de potrivire pentru a ajuta oamenii să-și găsească colegii ideali. Chiar și în țările în care se află în afara mandatului, practica a înregistrat o creștere recentă a popularității.
  • Dacă v-ați alăturat vreodată unui site web cu un test de personalitate extins, ați angajat într-o formă modernă de potrivire. Cele mai multe potrivite își împerechează clienții în funcție de personalitate, valori, hobby-uri, obiective și alte trăsături.
  • Metoda 2 din 3:
    Asigurați-vă că sunteți gata
    1. Imaginea intitulată Alegeți un soț Pasul 4
    1. Cunoște-l bine. Acesta este cel mai important factor în alegerea unui soț. Alegerea dvs. trebuie să fie bine educată. Asigurați-vă că cunoașteți personalitatea, temperamentul și obiectivele sale înainte de a lua în considerare căsătoria.
    • Dacă partenerul dvs. este păzit, așteptați până când vă deschide. Acest lucru poate dura ceva timp, dar este un aspect crucial al unei relații sănătoase și durabile.
    • Unii oameni se căsătoresc cu bărbați pe care îi văd ca având potenţial a fi soțul perfect. Aceasta este adesea o greșeală. În timp ce creșterea personală este întotdeauna sperată, nu este niciodată garantată. Se căsătorește cu omul pe care îl iubești acum decât unul pe care îl credeți că îl puteți crea.
  • Imagine intitulată Alegeți un soț Pasul 5
    2. Vorbește cu prietenii tăi. Prietenii tăi vor fi cea mai importantă placă sonoră atunci când lucrurile încep să devină serioase. Întrebați-i pentru opiniile lor asupra potențialului dvs. soț. Dacă considerați că sunteți judecători buni ai caracterului, întrebați-i dacă au rezerve despre el și iau cuvintele lor în serios. Nu vă faceți griji dacă au doar probleme minore sau superficiale cu el, cum ar fi aspectul sau cariera lui.
  • Imagine intitulată Alegeți un soț Pasul 6
    3. Faceți cunoștință cu familia celuilalt. Dacă aveți o relație strânsă cu familia dvs. și nu se înțeleg cu partenerul dvs., acesta ar putea fi un semn rău. În timp ce este normal ca acolo să fie o frecare între un soț și "in-legi," Dacă familia dvs. are rezervări serioase, aflați ce sunt. Să abordeze orice probleme semnificative înainte de a lega nodul.
  • De asemenea, dacă menține contactul cu propria familie, dar totuși nu vrea să le întâlnești bine în relația dvs., aceasta ar putea fi o problemă majoră. Vorbiți cu el direct înainte de a lua lucrurile la nivelul următor.
  • Imagine intitulată Alegeți un soț Pasul 7
    4. Trăiesc împreună. Mutarea împreună pentru un timp înainte de căsătorie vă poate oferi o idee mai bună despre ce căsătorie cu el, fără a face un angajament mult mai important. Cu toate acestea, asigurați-vă că relația dvs. este sănătoasă și bine stabilită înainte de a vă deplasa împreună. Coabitare, la fel ca și căsătoria, poate împiedica cuplurile care ar trebui să se despartă de a face acest lucru pentru a evita hassle.
  • Cobitarea premaritală este considerată imorală de multe religii. Dacă merge împotriva credinței voastre, nu vă simțiți presați să o faceți.
  • Imagine intitulată Alegeți un soț Pasul 8
    5. Asigurați-vă că nu vă grăbiți în căsătorie. În mod ideal, cei doi ar fi trebuit să fie datând și / sau angajați timp de cel puțin doi până la trei ani. Aceasta nu înseamnă că căsătoriile cu o curte mai scurtă sunt condamnate pentru a eșua - numai că problemele cele mai grave, potențial de distrugere a căsătoriei se vor dovedi în două până la trei ani. Amintiți-vă că divorțurile pot dura foarte mult timp pentru a finaliza și sunt adesea extrem de costisitoare, atât din punct de vedere financiar, cât și din punct de vedere emoțional.
  • Metoda 3 din 3:
    Verificarea compatibilității pe termen lung
    1. Imagine intitulată Alegeți un soț Pasul 9
    1. Asigurați-vă că valorile dvs. se potrivesc. Acest tip de compatibilitate este motivul pentru care cunoașterea partenerului dvs. este de cea mai mare importanță. Urmăriți dacă vreunul dintre voi se simte pasionat de o problemă, indiferent dacă este vorba de natură religioasă sau politică, că celălalt nu este de acord. Este posibil ca acum să nu fie o problemă acum, dar probabil va duce la frecare gravă pe drum. Acest lucru este deosebit de important dacă alegeți să aveți copii.
    • Un alt tip de valoare pentru a ține minte este stilul de viață. Asigurați-vă că aveți obiective similare despre modul în care viața voastră ar trebui să fie în viitor. Un partener nu ar trebui să vrea să fie un călător mondial în timp ce celelalte preferă să rămână puse. Dacă un partener cere un stil de viață luxos, în timp ce altul preferă o existență mai umilă, ei nu pot fi potriviți unul pentru celălalt. Spre deosebire de dezacordurile bazate pe emisiuni, acestea nu sunt, în general, de acord pentru o relație, doar semne că nu sunteți gata pentru căsătorie încă.
  • Imagine intitulată Alegeți un soț Pasul 10
    2. Aflați cum se simte despre copii. Este mai bine dacă tu și soțul tău doriți un număr similar de copii în același interval de timp general. Este un semn rău dacă un partener nu dorește copii, în timp ce celălalt dorește o familie mare. De asemenea, dacă doriți timp să vă stabiliți mai întâi cariera, în timp ce soțul dvs. vrea să fie tatăl imediat, probabil că ar trebui să vă mențineți căsnicia. Acesta este un alt factor pe care îl simțiți că vă va rezolva pur și simplu atunci când în realitate va fi probabil o sursă majoră de conflicte maritale.
  • Imagine intitulată Alegeți un soț Pasul 11
    3. Ia în considerare considerații financiare. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să te căsătorești cu un bărbat pentru banii lui. Cu toate acestea, dacă are o cantitate mare de datorii, lucrurile nu pot să-i facă bine pentru viitorul dvs. financiar. În plus, dacă ratingul său de credit este sărac, va trebui să vă bazați singur dacă vă decideți să cumpărați o casă. Asigurați-vă că sunteți confortabil cu acești factori înainte de a vă angaja.
  • Imagine intitulată Alegeți un soț Pasul 12
    4. Discutați despre orice probleme de sănătate cronice pe care le puteți avea. La fel ca problemele financiare, problemele medicale, atât fizice, cât și cele mentale, pot avea un impact serios o căsătorie. Îngrijirea pentru un soț bolnav este adesea extrem de impozită, atât din punct de vedere emoțional, cât și din punct de vedere financiar. Prin a fi informat, veți putea face o decizie educată cu privire la viitorul dvs.
  • Cunoașterea istoriei sănătății familiei sale este, de asemenea, foarte importantă dacă alegeți să aveți împreună copii biologici. Chiar dacă este în prezent sănătos, el poate fi un transportator pentru condiții grave. Acest lucru este deosebit de relevant dacă aceleași boli se execută în propria dvs. familie.
  • Căsătoria are un efect pozitiv asupra sănătății, cu oameni căsătoriți în medie trăiesc mai mult și experiența unor probleme medicale mai puțin severe. Cu toate acestea, divorțul are rezultatul opus, demonstrând în continuare importanța de a alege omul potrivit înainte de a se căsători.
  • Imagine intitulată Alegeți un soț Pasul 13
    5. Țineți un ochi pentru steaguri roșii. Dacă el este retras emoțional, posesiv sau gelos sau nu are o familie apropiată sau prieteni, să fie atenți și să vă asigurați că sunteți suficient de matur pentru a gestiona situații potențial dificile. Dacă ți-a înșelat, și-a abandonat copiii, te-a mințit despre probleme majore, a fost crud față de ceilalți sau a demonstrat în mod repetat iresponsabilitate financiară, probabil că nu este material de căsătorie.
  • În nici un caz nu ar trebui să vă căsătoriți cu un om care este abuziv emoțional sau fizic. Găsiți un soț care vă oferă dragostea și respectul pe care îl meritați.
  • sfaturi

    Nu vă căsătoriți deoarece societatea sau familia dvs. vă așteaptă. Căsătoriți pentru că doriți.
  • Amintiți-vă că nimeni nu este perfect, chiar și cel mai bun soț.
  • Dacă aveți probleme în găsirea soțului potrivit, luați în considerare lucrul la mai bine înainte de a căuta dl. Dreapta. Ești mai probabil să-l găsești pe calea de auto-actualizare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar