Cum să decoreze culoarul ceremoniei de nuntă

Când ți-ai imaginat nunta, probabil că ți-ai imaginat să mergi pe culoar spre viitorul tău soț sau să-i urmărești să mergi spre tine. Că plimbarea este o mare parte din ceremonia de nuntă și un moment monumental în viața ta. Pentru că este scena unui moment frumos, ar trebui să fie decorat frumos, de asemenea. Dacă vă planificați ceremonia de nuntă, există sfaturi, idei și indicii minunate pentru a vă decora culoarul, astfel încât să fie special pentru dvs. și partenerul dvs.

Pași

Metoda 1 din 3:
Decorarea cu flori și verdeață
  1. Imagine intitulată Decorați-vă la ceremonia de nuntă Pasul 1
1. Decoreaza culoarul cu petale de flori. Acesta este un décor clasic Aisle - la urma urmei, scopul unei fete de flori este de a stropi petalele pe tot parcursul anului! Dacă nu aveți o fată de flori sau dacă doriți pur și simplu să plasați petalele în avans, presați petalele de-a lungul culoarului înainte de începerea ceremoniei. Dacă aveți o nuntă de toamnă, puteți pune o răsucire pe această tradiție prin decorarea culoarului cu Frunze colorate de toamnă!
  • Puteți lua această idee un pas mai departe prin crearea de modele cu petalele sau frunzișul dvs. Creați dungi, linii curbate sau chiar inimi în culoarul cu petalele.
  • De asemenea, puteți concentra petalele de-a lungul părților laterale ale culoarului, mai degrabă decât pe tot parcursul întregului lucru.
  • Imagine intitulată Decorați-vă la ceremonia de nuntă Pasul 2
    2. Atârnă aranjamente de flori de-a lungul scaunelor. O modalitate simplă de înfrumusețare a culoarului este prin plasarea aranjamentelor de flori sau buchete de-a lungul scaunelor care guseze culoarul. Puteți să le așezați pe fiecare scaun în apropierea culoarului sau să le plasați pe toate celelalte sau la fiecare câteva scaune. Se va adăuga culoarea spațiului, ajutând, de asemenea, pentru a crea o frontieră de-a lungul culoarului.
  • Imagine intitulată Decorați-vă la ceremonia de nuntă Pasul 3
    3. Plasați ghirlande de-a lungul părților laterale ale culoarului sau de-a lungul scaunelor. Puteți achiziționa ghirlande de verdeață luxuriantă pentru a-ți schița pe culoar, fie prin rularea lor de-a lungul fiecărei părți, fie prin strângerea lor de-a lungul scaunelor exterioare. Aceasta este o modalitate perfectă de a adăuga culoarea și viața la culoar, mai ales dacă nu sunteți mare pe flori excesive sau petale. În plus, nu ia prea mult de asamblat!
  • Pentru ceva foarte simplu, ați putea folosi iedera verde luxuriantă.
  • Eucalipt și lavandă ar putea fi înfășurate împreună pentru ghirlande simple și parfumate.
  • Imagine intitulată Decorați-vă la ceremonia de nuntă aisle Pasul 4
    4. Puneți aranjamente florale pe sol de-a lungul culoarului. Aceasta este o opțiune Easy Décor - nu necesită flori agățate sau petale de împrăștiere. Obțineți câteva aranjamente florale, leați-le în unele vaze sau plante decorative și liniați pe culoar cu ei. Puteți plasa unul la fiecare rând de scaune sau le puteți spăla.
  • Includeți florile folosite în buchetele de nuntă pentru a trage împreună schema generală.
  • Dacă nu sunteți mare pe flori, încercați alte aranjamente, cum ar fi ierburi luxuriale sau ierburi proaspete.
  • Metoda 2 din 3:
    Personalizarea cu alt decor
    1. Imagine intitulată Decorați-vă la ceremonia de nuntă Pasul 5
    1. Decorați părțile laterale ale culorilor cu lumânări. Pentru o nuntă de seară, răsfundarea, lumânările aprinse vor crea o setare confortabilă și intimă. Puteți pune lumanari în lumânări din sticlă, felinare decorative sau borcane Mason - orice lucrează pentru aspectul nunții tale. Plasați-le în rânduri precise pe ambele părți, fie împrăștiați-le totuși, vedeți potrivirea. Acestea sunt ultra romantice și nu necesită prea multă muncă.
    • Dacă nu doriți să riscați să aveți o flacără deschisă de-a lungul culoarului dvs., lumanarile operate de baterii sunt întotdeauna o opțiune.
  • Imagine intitulată Decoreaza-ți cereale de nuntă Aisle Pasul 6
    2. Adăugați culoarea la culoar cu fluxuri decorative și panglici. Păstrați lucrurile simple și căsuța de cascadă, de-a lungul scaunelor, căptușind culoarul. Acest lucru va adăuga un pic de culoare la culoarul dvs. și va lega în culoarea nunții, dar nu trebuie să fie prea scumpă sau extravagantă. Alegeți o culoare care va completa orice flori sau rochii de domnișoare de onoare.
  • Imagine intitulată Decoreaza-ți la nivelul ceremoniei de nuntă Pasul 7
    3. Puneți un alergător în jos pe culoar. Desemnați culoarul dvs. utilizând un alergător de culori. Acesta este un covor, covor sau o bucată de țesătură care rulează lungimea culoarului. Puteți găsi alergători de la culori într-o varietate de culori sau puteți obține tesatura creativă și cumpărați pentru a vă face propriul dvs. Folosirea unui alergător de culoar vă va face culoarul să arate lustruit și special.
  • Pentru un aspect sofisticat, încercați alergători din mătase sau satin.
  • O nuntă boemă ar putea încorpora dantelă sau material de burlap.
  • Imagine intitulată Decoreaza-ți lagărul de ceremonie de nuntă Pasul 8
    4. Adăugați o atingere personală cu imagini sau citate. Ziua nunții dvs. este vorba despre sărbătorirea relației dintre dvs. și partenerul dvs. Vă puteți exprima propria poveste sau relație cu imagini sau citate semnificative care decorează culoarul. Oaspeții dvs. vor aprecia atingerea personală. Cu cât este mai semnificativ, cu atât mai bine.
  • De exemplu, ați putea să vă închideți instantaneele preferate ale dvs. două în cadre decorative pe scaunele de căptușeală pe culoar.
  • Dacă aveți un verset preferat, versuri lirice sau biblioteci, ați putea aceste pe semne de-a lungul culoarului.
  • Imagine intitulată Decorați-vă la ceremonia de nuntă Pasul 9
    5. Obțineți creativi. Nu uitați niciodată că este ziua ta cea mare și vă puteți decora culoarul dvs., oricum doriți. Dacă te căsătorești pe plajă, de ce să nu-ți decorezi culoarul cu scoici și Fake Starfish? Dacă mergeți la o temă rustică sau occidentală, puteți atârna potcoavele și burlapul de-a lungul scaunelor. Dacă tu și partenerul tău iubesc circul, puteți chiar să atârnați decorațiuni colorate, capricioase. Nu sunt reguli!
  • Metoda 3 din 3:
    Folosind mobilier și structuri
    1. Imagine intitulată Decorați-vă la ceremonia de nuntă Pasul 10
    1. Puneți o ușă, o poartă, stâlpi sau posturi pentru a trece prin. Prin adăugarea de structuri la culoarul dvs., puteți crea aproape iluzia unui tunel elegant sau a unei căi de a trece prin. Nu numai că culoarul dvs. va arăta frumos și elaborat, veți putea crea cu adevărat o intrare mare.
    • Luați în considerare lucrurile cum ar fi arcurile florale, ramele de uși antice sau stâlpi sofisticați.
    • De exemplu, o nuntă rustică ar putea avea arcul de respirație al unui copil. Adăugați o culoare cu sprigs lavandă.
  • Imagine intitulată Decorați-vă de la ceremonia de nuntă Pasul 11
    2. Utilizați scaune sau bănci diferite pentru ultimul rând. Cu alte cuvinte, dacă scaunele de ceremonie sunt toate scaunele pliante albe, adăugați o bancă mare de lemn sau pews ca ultimul rând. Aceasta va crea iluzia unei intrări în culoarul dvs. și, de asemenea, adaugă un pic de formalitate întregii setări. Puteți decora aceste lucruri cu flori, verdeață, fotografii, semne și așa mai departe.
  • Imagine intitulată Decorați-vă ceremonia de nuntă aisle Pasul 12
    3. Așezați decorațiuni superioare, cum ar fi draperii sau candelabrelor. Puteți sau nu să puteți suspenda lucrurile deasupra culoarului, în funcție de locul dvs. de desfășurare. Dacă puteți, puteți utiliza acest lucru pentru a crea o atingere frumoasă și elegantă la culoarul dvs. Drapele agățate poate să-ți înmoaie locul, iar candelabrele agățate sau alte iluminat pot adăuga o atingere romantică.
  • Ați putea, de asemenea, să atârnați mai multe flori sau chiar lumânări.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar