Cum se îmbracă pentru o nuntă de seară

Nunțile ținute în seara tind să favorizeze îmbrăcămintea oficială puțin mai mult decât cele deținute în timpul zilei. Multe invitații de nunta oferă un fel de așteptare de îmbrăcăminte pentru a netezi confuzia peste ceea ce să poarte. Dacă invitația nu specifică rochia, sunați la locul de desfășurare pentru a întreba ce recomandă. Când aveți îndoieli, îmbrăcați-vă în loc de jos.

Pași

Metoda 1 din 5:
Dressing pentru o formală (sau "Negru cravată opțională") Nunta
  1. Imagine intitulată rochie pentru o seară de nuntă Pasul 1
1. Purtați o rochie de seară de culoare închisă.În timp ce nunții în timpul zilei favorizează adesea tonuri mai ușoare pentru rochii de femei, este opusul pentru nunțile de seară. O rochie de seară mai întunecată va reflecta aerul pașnic al nopții. O rochie de seară bună ar trebui să curgă și mătase. Navigarea exemplelor de rochii tipice de seară vă va oferi o idee mai atentă despre ceea ce ar trebui să purtați la nuntă.
  • Stofa ca mătase sau satin sunt potrivite pentru ceremonii de seară.
  • Urmăriți lungimea rochiei. Un mini este prea informal și este inadecvat pentru cele mai multe nunți, dar mai ales nunți de seară. Purtați o rochie care este lungimea genunchiului sau lungimea ceaiului.
  • Imagine intitulată rochie pentru o seară de nuntă Pasul 2
    2. Accesați cu bijuterii. Accesorii, cum ar fi bijuterii și genți de mână, mergeți mult spre ridicarea costumului. Dacă evenimentul este formal, îmbrăcați-vă în coliere, pandantive și inele pot oferi aspectul dvs. un stil mai distinct. În timp ce aceste accesorii sunt cele mai bine păstrate în mod moderat, acestea vor adăuga unicitate la așteptările altfel rigide ale unui eveniment formal.
  • Imagine intitulată rochie pentru o seară de nuntă Pasul 3
    3. Moderați părul și machiajul. Cele mai multe ceremonii de nuntă favorizează gustul tradițional peste flash. Deși partidul ulterior poate fi mai casual, nu doriți să exagerați părul și machiajul. Mai degrabă, păstrați lucrurile în limitele relativ conservatoare. Păstrați părul în sus și utilizați nuanțe nude și naturale pentru cosmeticele dvs.
  • Imagine intitulată rochie pentru o seară de nuntă Pasul 4
    4. Păstrați mireasa (și soțul / soția) în minte. În cele din urmă, ceremonia de nuntă este pentru mireasă (și soț / soție), nu tu. De dragul de a nu suporta mireasa și soțul / soția, este important să nu treceți peste bord cu ceea ce purtați. În general, ar trebui să optați pentru ceva elegant care nu este scurt de a fi flashy.
  • Sequinele sunt, în general, considerate a fi prea arătate pentru un eveniment de noapte. Cel mai bine este să le evitați.
  • Imagine intitulată rochie pentru o nuntă de seară Pasul 5
    5. Purtați un costum întunecat. Pentru bărbați, purtarea unor evenimente negre la formale este aproape întotdeauna potrivită. Dacă nu purtați negru, asigurați-vă că pantalonii și meciul de sacou, deoarece acest lucru dă un aer de formalitate.
  • Purtați o cămașă de rochie albă sub costumul tău.
  • Alegeți pantofi de îmbrăcăminte care se potrivesc cu culoarea costumului și a centurii.
  • Imagine intitulată rochie pentru o seară de nuntă Pasul 6
    6. Alegeți o cravată pentru a vă potrivi costumul. Majoritatea invitațiilor vor indica o preferință pentru legături. În timp ce preferința de legătură este, în general, înțeleasă pentru a indica o instrucțiune de îmbrăcăminte mai largă, ar trebui să faceți un punct specific de urmărire a instrucțiunii de legare.
  • Cu excepția cazului în care a declarat în mod specific într-un fel sau altul, veți avea, de obicei, o opțiune între o cravată standard sau o cravată de arc. Legăturile de arc funcționează bine într-un context tuxedo.
  • O cravată regulată ar trebui să fie bine, atâta timp cât nu este deosebit de strălucitoare.
  • Metoda 2 din 5:
    Dressing pentru o nuntă semi-formală
    1. Imagine intitulată rochie Pasul 12
    1. Puneți o rochie neagră sau o rochie de cocktail. O rochie neagră simplă este foarte versatilă și ar trebui să se potrivească cu condițiile semi-formale și de seară ale ceremoniei. Spre deosebire de o rochie de lungime mai formală, veți putea să dansați într-o rochie de cocktail, ceea ce înseamnă că nu va trebui să stocați o a doua pereche de haine dacă nu doriți.
    • Bumbacul sau țesătura din jersey este perfectă pentru o rochie semi-formală.
    • Îmbrăcați-vă când aveți îndoieli. Există o mulțime de zonă gri în ceea ce se așteaptă pentru un eveniment semi-formal. În orice caz, este mai bine să suprasolicitați pentru o ocazie decât să nu. Într-o singură instanță, veți arăta ciudat. În cealaltă, veți arăta fără respect.
  • Imagine intitulată rochie pentru o seară de nuntă Pasul 8
    2. Purtați un costum întunecat. Un costum de culoare închisă nu va merge prost în ceremonia de nuntă ASEMI-formală. Deoarece este doar semi-formal, aveți opțiunea de a vă afla la sacou sau nu. Un costum adaptat nu va fi de așteptat pentru un eveniment semi-formal, dar poate lăsa o impresie de durată mai bună asupra gazdei de nuntă dacă vă decideți să mergeți la acea extra mile.
  • Stratificați costumul dvs. cu o cămașă de îmbrăcăminte simplă dedesubt. Nu trebuie să fie fantezie, atâta timp cât este curat.
  • Purtați cravată la alegere. Pentru o nuntă semi-formală, nu există, de obicei, o recomandare de cravată.
  • Imagine intitulată rochie pentru o etapă de seară de nuntă 9
    3. Alunecați pe pantofi de bază din piele de bază sau tocuri. Pantofii din piele pentru bărbați și tocuri pentru femei sunt încălțămintea tipică pentru un eveniment semi-formal. Există o mai mare clemență într-un cadru semi-formal, dar ar trebui să evitați ceva de genul adidaților.
  • Sandalele sunt o alternativă acceptabilă în locul tocurilor, dacă ceremonia este în aer liber.
  • Metoda 3 din 5:
    Dressing pentru o nuntă de cravată neagră
    1. Imagine intitulată rochie pentru o seară de nuntă Pasul 10
    1. Alegeți o rochie de seară sau o rochie de cocktail. O rochie de seară de la podea este văzută ca cea mai formală formă de uzură pentru femei pentru un eveniment de noapte. Scopul pentru o țesătură de culoare închisă pentru a merge cu noaptea. Blues și negrii întunecați sunt perfecți pentru o ceremonie de timp de noapte.
    • Luați în considerare aducerea unui al doilea set de îmbrăcăminte pentru postparte. Nunțile de seară urmează adesea la scurt timp după o cină și o recepție de nuntă. Această postparte a tinde să fie mai casuală decât procedura în fața acestuia. În timp ce îmbrăcămintea dvs. de recepție ar trebui să rămână elegantă, puteți schimba rochia pentru un set mai confortabil, cum ar fi o fustă și o bluză.
    • Dacă aveți doar spațiu pentru un set de îmbrăcăminte, încercați o rochie formală care se termină în jurul genunchiului. În acest fel, veți fi liber să dansați dacă alegeți așa.
  • Imagine intitulată rochie pentru o seară de nuntă Pasul 11
    2. Exprimați-vă la o "creativi" Black Tie Event. Dacă cuplul care se căsătorește vrea să tempereze formalitatea înfundată cu un pic de silliness, ei pot sugera o "Creative Black Tie Rochie" în invitația. Aceasta înseamnă că puteți avea un pic de distracție cu ceea ce purtați. Legăturile tăiate și cămășile de rochie colorate vor fi considerate acceptabile în acest caz.
  • Imagine intitulată rochie pentru o seară de nuntă Pasul 12
    3. Utilizați machiaj plin de farmec și o coafură de îmbrăcăminte. Machiajul și părul pentru femei ar trebui să fie mai lucioase decât ar fi pentru evenimente regulate, dar nu ar trebui să o luați peste bord până la punctul de a privi înalță. Conservatoare, tonuri elegante de machiaj sunt cele mai bune pentru o ceremonie de nunta. Excepțiile pot aplica dacă cuplul sau ceremonia vor fi "alternativă" într-o formă sau formă.
  • Fluturarea părului este considerată plină de farmec și funcționează bine pentru nunți de legătură albă. Părul curling este, de asemenea, o modalitate bună de a se potrivi aspectului dvs. către situație.
  • Machiajul poate include culori mai îndrăznețe decât ați folosi în mod normal pe stradă, dar nu ar trebui să vă simțiți prea mult cu ea.
  • Imagine intitulată rochie pentru o etapă de seară de nuntă 13
    4. Purtați un tuxedo. Un tuxedo este un tarif standard pentru bărbați la evenimente oficiale. Dacă aveți timp să planificați în avans și de fonduri pentru a vă rezervă, obțineți un tuxedo montat în mod profesionist de către un croitor. Un costum montat se va potrivi cu figura dvs. mult mai bine decât un set cumpărat de magazin și va avea confortul suplimentar pentru a se potrivi. În locul unui adevărat tuxedo, un costum cu buton negru ar trebui să fie suficientă.
  • Imagine intitulată rochie pentru o seară de nuntă Pasul 14
    5. Purtați pantofi din piele sau tocuri. Încălțămintea este la fel de importantă într-un cadru formal ca și celelalte părți mai vizibile ale costumului dvs. Pantofii din piele întunecată sunt alegerea așteptată pentru bărbați, în timp ce femeile pot purta papuci de rochie sau tocuri, în funcție de preferința lor și de probabilitatea de a dansa. Indiferent dacă purtați tălpi de piele sau tocuri, este o idee bună să vă coordonați în culoarea încălțămintei dvs. cu restul costumului.
  • Pentru o ceremonie de timp în aer liber, femeile pot purta sandale în loc de tocuri.
  • Șosetele negre sunt un dat dacă purtați pantofi de îmbrăcăminte.
  • Imagine intitulată rochie pentru Promul 13
    6. Stratificați costumul dvs. cu o cămașă de rochie albă. În cazul în care cu evenimente albe cravată un vesta albă de pique este norma, o cămașă de rochie albă fină va fi suficientă în situații de nunta cravată neagră. Călca și pune-l pe costumul tău.
  • Fabric Broadcloth este o alegere bună pentru cămăși de îmbrăcăminte.
  • Pentru că veți purta o cămașă albă, aveți grijă să nu le pătați cu alimente, fie înainte, fie în timpul ceremoniei de nuntă. Petele sunt notorii dificil de a ieși din haine albe.
  • Imagine intitulată rochie pentru o seară de nuntă Pasul 16
    7. Sash talia ta într-un cummerbund. Bărbații își pot cerceta talia într-o cârpă cummerbundă, o cârpă de mătase care se potrivește de obicei ca o centură. Deși nu este întotdeauna așteptat la nunțile moderne, flerul fantezist îl va face evident că ați pus efort în apariția dvs. pentru seară.
  • Imagine intitulată rochie pentru o etapă de seară de nuntă 17
    8. Sport un Bowtie. O Bowtie neagră este o piesă perfectă pentru o formală "cravată neagră" imbracaminte. Deși sunt disponibile versiuni clip-on, acesta poate fi văzut ca fiind lipsit de respect pentru a merge "uşor" traseu. In schimb, pus în efortul manual Pentru aspectul optim. Unele nunți negre de legătură pot aștepta în mod tacit legăturile de afaceri regulate. Dacă aveți îndoieli, există puține ceremonii în care un Bowtie va fi încruntat.
  • Silk, satin și Twill sunt toate țesăturile acceptabile pentru un Bowtie Black Tie Event.
  • Metoda 4 din 5:
    Dressing pentru o nunta de cravată albă
    1. Imagine intitulată rochie pentru o seară de nuntă Pasul 18
    1. Rochie într-o rochie de seară de la podea. Deoarece ceremonia va avea loc noaptea, este recomandat să alegeți o culoare mai închisă pentru rochia ta. O rochie de seară ar trebui să fie făcută din mătase sau satinată și atingeți pământul în timp ce mergeți în mod normal.
    • Țesăturile de înaltă clasă, cum ar fi satin, mătase sau catifea, sunt perfecte pentru un eveniment formal.
    • Din cauza naturii de îmbrăcăminte a unei rochii de seară, este adesea o idee bună să luați o a doua rochie mai confortabilă împreună cu dvs. În acest fel, veți putea să dansezi mai fluidly în timpul posterior al ceremoniei.
  • Imagine intitulată rochie pentru o nuntă de seară Pasul 19
    2. Optați pentru părul plin de farmec și machiajul. Deși machiajul nu este esențial pentru femei, există o înțelegere tacită că participanții la o ceremonie de nuntă de legătură albă va depune eforturi suplimentare în apariția lor. Scopul pentru tonurile de machiaj care sunt pline de farmec, fără a fi în afara orașului. Du-te la un coafor sau stilist de machiaj înainte de nuntă și ai făcut profesional dacă aveți îndoieli.
  • De pe buclele de umăr sunt o alegere perfectă de coafură pentru o ceremonie de nuntă ultra-formală.
  • Machiajul ar trebui să fie plin de farmec, dar nu prea arătat. Scopul pentru rujuri roșii, mascarari întunecați și a ochilor de ochi. Culorile fanteziste sau jucăuș trebuie evitate.
  • Imagine intitulată rochie pentru o seară de nuntă Pasul 20
    3. Purtați un tuxedo specifice alb-cravată. A "Cavale albe" evenimentul este adesea văzut ca și mai formal decât o aventură de legătură neagră. Este de așteptat o coadă de rochie neagră pentru o nuntă cu cravată albă. Cu toate acestea, datorită specificității unui eveniment alb de cravată, pot exista instrucțiuni speciale enumerate în invitație, ceea ce vă poate cere să cumpărați un set de îmbrăcăminte albă. Deoarece pete de îmbrăcăminte albă ușor și de obicei trebuie să fie achiziționate special pentru eveniment, aceste evenimente tind să fie rare.
  • Imagine intitulată rochie pentru o seară de nuntă Pasul 21
    4. Puneți pe un bowtie albă. Bowties sunt de obicei văzuți ca o alternativă de crescătorie la regulate "Afaceri" legături. Bowtile adecvate pot fi achiziționate la un magazin de îmbrăcăminte adecvat. În funcție de numele codului de îmbrăcăminte, cravata dvs. ar trebui să fie albă, spre deosebire de acoperirea dvs. neagră. O Bowtie poate fi văzută ca fiind echivalentul bărbatului cu bijuterii.
  • Deși puteți cumpăra clipuri simple clip-on, este de obicei văzută ca o formă mai bună pentru a pune pe una care necesită efort manual.
  • Imagine intitulată rochie pentru o seară de nuntă Pasul 22
    5. Purtați pantaloni negri potriviți. Pantalonii negri dungați sunt forma așteptată de îmbrăcăminte pentru bărbați. În timp ce o singură bandă de satin este norma în SUA, două dungi sunt de obicei așteptate în Europa. Pantalonii dvs. ar trebui să fie făcuți din aceeași țesătură ca și haina.
  • Imagine intitulată rochie pentru o etapă de nuntă de seară 23
    6. Stratificați costumul dvs. cu o vestă albă. Un costum cu adevărat formal pentru bărbați va veni în mai multe straturi. Sub învelișul tău, ar trebui să ai o vestă albă. Acestea pot fi achiziționate de obicei aceleași prize pe care le veți cumpăra. Fier de vesta în prealabil pentru a netezi creasta.
  • Pique este o țesătură tricotată cu un aspect în formă de fagure.
  • Sub vesta, un substraj alb este util pentru a prinde sudoare.
  • Imagine intitulată rochie pentru o etapă de seară de nuntă 24
    7. Accesați cu mănuși. Pentru evenimente de legătură albă, mănușile sunt recomandate atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Mănușile ar trebui să fie albe, să coincidă cu cravata albă. Mănușile tind să fie așteptate în cazul dansului.
  • Bijuterii de lux este, de asemenea, o modalitate excelentă de a adăuga unicitate pentru aspectul dvs.
  • Metoda 5 din 5:
    Dressing pentru o nunta casual
    1. Imagine intitulată rochie pentru o seară de nuntă Pasul 25
    1. Recunoașteți diferența dintre casualul de nuntă și adevăratul ocazional. Nu există nici un fel de adevărat "casual" pentru o ceremonie de nuntă. La urma urmei, nunțile sunt menite să fie evenimentul unei vieți! Deși în cele din urmă ar trebui să vă bazați pe definiția gazdei de nuntă a termenului, este mai sigur să aerizi pe partea de prudență cu afacerea casual. Aceasta include pantaloni de rochie și o cămașă de polo pentru bărbați și o fustă și bluză pentru femei.
  • Imagine intitulată rochie pentru o etapă de nuntă de seară 26
    2. Purtați o cămașă de îmbrăcăminte sau o rochie.O cămașă de rochie simplă este o alegere bună pentru bărbați, cu o jachetă care merge mai departe. Pentru femei, o rochie de cocktail se va potrivi fiecărei etape a ceremoniei casual de nuntă.
  • Țesăturile grafice pot fi purtate la ceremonii casual și semi-casual.
  • Imagine intitulată rochie pentru o etapă de seară de nuntă 27
    3. Includeți o cravată dacă doriți. Nu trebuie să purtați o cravată într-o setare ocazională. Cu toate acestea, cu siguranță nu se va uita în jos și poate adăuga un sentiment de clasă la aspectul dvs., indiferent de ce altceva pe care îl purtați.
  • Imagine intitulată rochie pentru o etapă de seară de nuntă 28
    4. Purtați părul și machiajul de zi cu zi. "casual" Aspectul ceremoniei de nuntă va fi accentuată atunci când vine vorba de machiaj și păr. Deși puteți pune în efortul suplimentar dacă doriți, nu ar trebui să mergeți prea departe cu să vă ridicați. Dacă gazdele subliniază un eveniment casual, nu veți dori să atrageți prea multă atenție asupra dvs., mergând peste bord.
  • Imagine intitulată rochie pentru o etapă de seară de nuntă 29
    5. Evitați logo-urile și îmbrăcămintea de marcă. În timp ce este ocazional înseamnă îmbrăcarea doar un pic mai frumos decât în ​​mod normal, ar trebui să evitați orice fel de haine care caracterizează nume de marcă sau artă grafică. Păstrați îmbrăcămintea simplă, dar elegantă.
  • Imagine intitulată rochie pentru o etapă de seară de nuntă 30
    6. Păstrați-l ca casual ca gazdele doresc. Dacă nunta este menită să fie casuală, acolo este un astfel de lucru ca fiind suprasolicitat. Faceți tot ce este mai bun pentru a adera la instrucțiunile de rochie Invitația de nuntă se află pentru dvs. și este puțin probabil că veți intra în probleme.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Radeți sau tăiați părul facial. Deși menținerea părului facial în linie este recomandată pentru majoritatea ocaziilor sociale, este important să arătați bine îngrijit în cazul unei ceremonii de nuntă. Dacă intenționați pentru o ceremonie de seară, este o idee bună să radeți direct înainte de a merge. În acest fel, veți evita "Ora 5 umbra" acumularea de miriște care apare într-o zi. Dacă purtați o barbă în mod regulat, este încă o idee bună să o tăiați puțin. Care va face părul mai mult chiar pe fața ta.
  • Uită-te la locul de desfășurare. Cu cât este mai formal locația, cu atât mai formală ar trebui să fie îmbrăcămintea dvs. Verificați site-ul web al locului în prealabil pentru a obține o idee despre cât de fantezie este.
  • Examinați invitația de nuntă. În timp ce bărbații se pot lipi de obicei la un costum pentru majoritatea nunților, decor pentru femei tinde să fie mai percepută. Deoarece există adesea confuzie cu privire la modul în care este adecvat modul de îmbrăcăminte, multe invitații de nuntă vor specifica dacă este oficial, semi-formal sau a "Black Tie Event." În cazul unui eveniment negru cravată, ar trebui să optați pentru o rochie de seară.
  • Scopul de a cumpăra îmbrăcăminte pe care o veți putea purta din nou în viitoarele ocazii speciale. Dacă bugetul este o preocupare, secțiunile de vânzare din magazine vor veni îmbrăcăminte de înaltă calitate, uneori, la o reducere severă.
  • Avertizări

    În cazul în care există vreo scurgere, pete sau lacrimi, este o idee bună să aduceți un set de haine de back-up cu dvs.
  • Dacă trebuie să întrebați dacă este potrivit sau nu, șansele sunt probabil că nu este.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar