Cum să fii bărbat

Cum ar fi sau nu, este nevoie de mai mult decât o pereche de Cojones pentru a obține bărbăție. Culturile din întreaga lume au ritualuri de trecere pentru a simboliza-o și obiceiurile pentru a le păstra. Deși nu există niciun fel de a clasifica manualitatea, există anumite atribute aproape oricine ar considera a fi "bărbătesc."

Pași

Partea 1 din 4:
Minte
  1. Imagine intitulată Fii un manager de scenă Pasul 15
1
Cunoaste-te. Aflați cine sunteți și fiți mulțumiți de acea persoană. Nu există nici o cale de a fi un om. Un om "real" poate fi un logger care poartă Plaid și nu are duș timp de 10 zile - un om "real" poate fi, de asemenea, profesor care vorbește despre Milton și Shakespeare. Toți oamenii știu cu cine sunt și se respectă în și în afara.
  • Imagine intitulată Alegeți un curs de gestiune financiară pentru revendicarea pasului 2
    2. Să fie informați despre ceva. Nu contează cu adevărat ce este, dar ar trebui să vă considerați destul de familiarizați cu un domeniu de expertiză. Bărbații nu pot cunoaște sau vor să folosească cuvinte fanteziste, cu două dolari, dar când vine timpul să facă lucrurile, ei știu cum să acționeze. Ei folosesc inteligența lor pentru ao face. Ce domeniu de expertiză știi? Iată doar câteva zone pe care le-ați putea lua în considerare scufundarea.
  • Cultura generala. Tu ești Jackul tuturor tranzacțiilor. Ai putea câștiga un ban Primejdie! Dacă ați îngrijit deloc despre a fi la televizor. Știți diferența dintre participii și părți de vorbire, pterodactil și Pterorhenchus și un costum de 99 $ și un costum de 6.000 $.
  • Istorie. Din ce în ce mai rar, omul care este student al istoriei își dă beneficiul unei lentile foarte largi în contemplarea problemelor: el poate atrage strategia de artilerie romană, tactici de negociere a războiului rece și obscură politica economică franceză, printre altele. El știe că istoria nu este doar de a împiedica greșelile din trecut să se întâmple în viitor.
  • femei. Unii bărbați transformă sexul opus într-un câmp de studiu. Dacă doriți să aveți cunoștință despre femei, fiți pregătiți să faceți greșeli și să învățați de la ei. Nu este nimic mai rău decât un om care crede că este darul lui Dumnezeu pentru toate femeile, dar care este insultător cu încăpățânare, cavalier și clueless. Rețineți că acest lucru nu se aplică tuturor bărbaților și astfel de stereotipuri cum ar fi "Fiind o doamnă-om" nu sunt numai în afara datate, dar și prezumtuați.
  • Imagine intitulată Data unui MAN Leu Pasul 8
    3. Știți când ați făcut o greșeală și știți când să spuneți "Îmi pare rău." Nu este nimic în neregulă cu a face o greșeală. Numai omul nesigur crede că face o greșeală este rea, pentru că nu se simte confortabil cu cine este în primul rând. Încrezători bărbați știu când se înșeală și nu se tem să o recunoască.
  • Învață să spun "Îmi pare rău" în diverse feluri. Bărbații știu că spunând "Îmi pare rău" nu trebuie întotdeauna să fie verbal. Un bilet la un joc de baseball, mic dejun în pat, și o excursie de camping sunt toate modalitățile de a spune "Îmi pare rău" Fără mișcarea vechilor corzi vocale înainte și înapoi. Bărbații știu că acestea sunt adesea modalități mai eficiente de comunicare a regretului de două cuvinte.
  • Imagine intitulată Manipulați îndoieli cu privire la romantismul dvs. și căsătoria dvs. Pasul 6
    4. Cunoaște codul omului. Care este codul omului? Codul omului este un set nescris de reguli pe care unii bărbați trăiesc, adesea în evoluție, dar rareori se schimbă. Dacă înseamnă ceva pentru tine, ia-o în serios codul omului. S-ar putea să-i spună altor oameni că le respectați la fel de mult cum vă respectați. Amintiți-vă că acest lucru este vorba cu un vârf de sare. Fiecare om este diferit, sunteți diferit și dacă această listă nu rezonează cu dvs. sau înseamnă ceva pentru dvs., nu vă simțiți ca și cum trebuie să ieșiți din calea dvs. pentru a atinge aceste lucruri. Iată câteva elemente din listă:
  • Dating No-Nos. Nu puteți întâlni niciodată sora unui alt prieten (sau fratele), dacă nu intenționați să vă căsătoriți cu ei. Nu puteți să vă întâlniți niciodată lui un alt prieten, dacă nu aveți permisiunea explicită. Permisiunea explicită înseamnă că îl întrebă de fapt.
  • Distribuiți posesiunile dvs. atunci când este posibil. Dacă un prieten cere o pereche de cizme de lucru, un burghiu sau un vas de o zi în avans, ar trebui să fii destul de bun să-l împrumuți. Mașinile, obiectele norocoase sau partenerii nu sunt neapărat aplicabile.
  • Ziua de naștere cadouri pentru alți bărbați sunt întotdeauna opționali. Dacă ați apăsat pentru informații, puteți să vă mințiți întotdeauna și să le spuneți că alții semnificativi vă ordonați să acționați.
  • Nu inițiați niciodată conversația cu alți bărbați la o stație urină. Nu este niciodată acceptabil să alegeți un urinar imediat adiacent unui alt bărbat dacă este disponibil un urlin deschis, îndepărtat suplimentar.
  • Nu sunt necesare fețe de zâmbet sau emoticoane atunci când trimiteți un alt tip. Deși acceptabil (nu este preferabil) să se utilizeze la textarea intereselor de dragoste, păstrați-vă la un minim gol.
  • Imagine intitulată Diagnosticarea și gestionarea tulburării bipolare de înaltă funcționare Pasul 10
    5. Lăsați gândurile sau obiceiurile auto-distructive.Înțelegeți că toți oamenii din toate culturile pot fi, într-o oarecare măsură, socializate în moduri care pot fi dăunătoare psihologice și culturale și pot aduce nefericire.Primul pas în crearea unui sentiment de sine în bărbat este de a examina mediul în care ați fost ridicați, la fel de obiectiv cât puteți.
  • Ați crescut într-o cultură în care era acceptabil să abuzezi pe cineva, fie fizic sau verbal, care a fost "in afara liniei" sau insubordinate? Violența este mai des rezultatul de lașitate decât un impuls original de a rezolva o problemă. Folosind violența sau amenințările împotriva prietenilor sau a familiei "Arătați-vă autoritatea" este nesănătoasă și dăunătoare.
  • Ați învățat că este "greu" înseamnă suprimarea emoției, ținând lacrimi și nu expune niciodată vulnerabilitatea? Dezavantajul aici este că, de asemenea, învățați să vă internalizați și să suprimați aceste emoții, apoi să vă înflorească și să se înrăutățească.Concentrați-vă pe a fi un alt fel de dur: fi o cifră fiabilă și puternică care se poate ocupa de adversitate.
  • Ați învățat să vă urăști / să vă temeți de cineva care este homosexual?Înțelegeți că un singur lucru te face gay: având o preferință romantică și sexuală pentru oamenii de același sex.Tipul de muzică vă place, hainele pe care le purtați, indiferent dacă plângeți la filme triste, cumpărați flori soția dvs., fiind sensibil sau frumos față de ceilalți - niciunul dintre acestea nu vă face gay.Afișajele exterioare ale homofobiei indică o insecuritate sexuală a unui bărbat, nu la priceperea lui și nu este rece în nici un fel, formă sau formă.
  • Partea 2 din 4:
    Corp
    1. Imaginea intitulată face ca frică de abandon cu o tulburare mentală Pasul 11
    1. Curățați-vă, chiar dacă trăiți în pădure. Un bărbat știe că este necesar un corp de curățenie, fiecare animal o face, dar nu cădea în capcana lui "Îngrijindu-te" ca parte a unor tendințe sociale moderniste. Îngrijirea a devenit o afacere și corporații și companiile nu se obosesc niciodată de a vă convinge că aveți nevoie de cantități nesfârșite de produse inutile. Modernul "îngrijirea" și "Manscaping" Afacerea este făcută pentru a face bani, nu pentru că este nobil, sănătos sau moral.
    • Nu trebuie să radeți în fiecare zi, mai ales dacă creșteți o barbă. Unii bărbați nu pot crește o barbă adecvată și asta e în regulă, poate că este mai bine să rămâi curat ras. Alți bărbați au o creștere foarte bună a barbă, ceea ce este chemarea naturii pentru a crește o barbă completă. Bărbații tind să se teamă de ce parteneri potențiali se gândesc la părul facial. Nimeni nu ar trebui să domine (sau să manipuleze) să vă răsturnați barba când nu doriți. Fii tu însuți, așa cum te-a creat natura, fii stăpânul tău.
    • Nu trebuie să vă radeți sau să tăiați părul pieptului, părul din spate sau părul corpului în general. Nu trebuie să trăiți până la nici o imagine nonsensalică și superficială a "Smooth, Chyleled (plastic) om" create de moda modernă, de publicitate și industria cinematografică, din nou pentru a face bani. Unii bărbați sunt foarte părosi, alții sunt complet netedici, fie că sunt mândri de corpul vostru și toate atributele fizice naturale a creat pentru a vă oferi identitatea dvs. de sex masculin.
    • Duș și baie atunci când este necesar. Un om beneficiază de dușuri când este murdar sau mirositor - nu neapărat în fiecare zi. Unii pot alege să rămână murdară sau mirositoare pentru un motiv bun (care lucrează la o mașină sau pe cale să lucreze).
    • Vă puteți tăia în mod regulat părul și degetul cu degetul. Cei mai mulți bărbați ca tunsori fără prostii, deși unii bărbați preferă părul care este puțin mai lung sau stil și asta este și bine.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de natura Pasul 1
    2. Exercițiu. Fiind un om nu înseamnă că trebuie să fii rupt. Înseamnă că trebuie să aveți grijă de corpul vostru (pentru unii bărbați, care înseamnă greutăți de ridicare.) Ajustarea la responsabilitatea de a fi prin menținerea potrivită: CARDIO, YOGA sau PILATES (nu numai pentru femei), formarea forței, clădirea corpului sau sport, combinată cu o dietă sănătoasă. Cel puțin, umblați aproximativ 30 de minute pe zi pentru a arde grăsimea și a construi niște mușchi.
  • Imaginea intitulată este un gânditor creativ Pasul 6
    3. Purtați haine care se potrivesc cu tine. Hainele tale nu trebuie să fie designer sau să costă un braț și un picior. Ei, totuși, trebuie să vă potrivească. Nu toți oamenii sunt musculari și stânci și, prin urmare, nu arata grozav în haine de îmbrăcăminte, potrivite. Toți oamenii vor avea nevoie de:
  • Marele blugi. O pereche de blugi casual, o pereche de blugi de lucru și o pereche de blugi formali ar trebui să-ți roture garderoba. Construiți în jurul elementelor de bază.
  • Unele cămăși butoane. Din nou, un element casual simplu, un cuplu pentru muncă și un cuplu de coborâre formală ar trebui să fie suficient pentru omul mediu.
  • Pantofi decent. Bărbații doresc probabil între trei și cinci tipuri diferite de pantofi la un moment dat: pantofi formali (pentru muncă și / sau ocazii mari), pantofi de tenis, cizme de lucru, pantofi casual (Chukkas, Lace-Ups, adidași etc.) sau pantofi puțin mai puțin decât formali (Oxfords, Siders, Loafers, etc.). Se amestecă și se potrivește în funcție de nevoile și obiceiurile dvs.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în școala de mijloc (pentru fete) Pasul 13
    4. Nu utilizați droguri ca o cârpă. Bărbații sunt aventurieri născuți, făcând adevaratul de droguri foarte real. Bărbații care se simt confortabili cu ei înșiși au tendința de a nu se baza pe Crupe de Medicamente pentru sprijin. Chiar și cu facturile care le cântăresc, lucrează în fața lor și proiectele personale (să nu mai vorbim de fotbal), bărbații găsesc o modalitate de a aprecia frumusețea vieții fără sedarea ei înșiși.
  • Partea 3 din 4:
    Spirit
    1. Imaginea intitulată dezvăluie boala mintală la locul de muncă Pasul 1
    1. Dezvoltați propriile principii. Un bărbat nu este întotdeauna confortabil să fie judecător, juriu și călău, dar știe bine de la greșit și se așteaptă ca alții să joace prin aceleași reguli. Uită-te în interiorul tău și întrebați: Vreau ca altcineva să-mi facă asta? Acest lucru ar trebui să vă ajute să dezvoltați principiile de a trăi prin.
    • Un om nu fură niciodată, chiar dacă el este disperat. Un om disperat învață să-i ceară pe alții să-l ajute în loc să se ajute la ceva la ceva ce nu are dreptul.
    • Un om îi ajută pe alții să aibă nevoie. El știe când alții sunt în jos pe noroc și au nevoie de o mână de ajutor, chiar dacă utilitatea se află în gestul însuși.
    • Un om încredințează prietenilor săi, alții semnificativi și familia. El urmează prin ceea ce spune el că va face și se așteaptă ca alții să facă același lucru.
    • Un om nu se află niciodată - spre el sau alții. El dezvoltă o conștiință care îi dă un feedback bun și îi permite să se simtă confortabil cu adevărul, chiar dacă doare.
  • Imaginea intitulată atinge obiectivele ca elev de îngrijire medicală Pasul 9
    2. Fii ambițios în felul tău. Bărbații sunt în mod natural ambițios. Vrem să fim susținători și să avem admirația și respectul colegilor noștri. Nu toți oamenii aleg aceleași căi de carieră, totuși, astfel încât ambiția nu este întotdeauna decât același lucru. Oricare ar fi cariera sau profesia pe care o alegeți (poate avea multe), stabiliți obiective pentru dvs., trăiți până la sau depășiți-vă și reinventați-vă ori de câte ori aveți nevoie. Definiți-vă propria idee de succes.
  • Imagine intitulată Alegeți o echipă de baseball pentru a susține pasul 12
    3
    Căutați responsabilitatea și să vă asumați responsabilitatea pentru acțiunile dvs. Principala diferență dintre un bărbat și un băiat și adult și un copil, este că bărbații sunt responsabili. Bărbații își onorează angajamentele, își acceptă îndatoririle și sunt răspunzătoare pentru acțiunile lor.Bărbații curățați după ei înșiși (figurativ și literalmente).
  • Bărbații știu asta oricine poate tatăl un copil, dar numai un om care înțelege și acceptă responsabilitatea poate fi un tată bun.
  • Bărbații refuză să facă pe oricine să facă ceva pe care ei înșiși nu doresc să facă. Ca rezultat, ei apreciază dificultatea și riscul altor oameni își iau în numele lor.
  • Imagine intitulată Răspunde la întrebările interviului privind resursele umane Pasul 9
    4. Învață să faci sacrificii pentru oamenii pe care îi iubești și îi pasă. Efectuarea sacrificii face parte din creșterea, fie că vă place sau nu. Diferența dintre un bărbat și un băiat este că un om trec până la farfurie, în timp ce un băiat ezită sau se plânge. Mai ales pentru oamenii din viața sa pe care o iubește, un bărbat se uită la sacrificiu - fie că înseamnă a dedica timp, bani sau alte resurse oamenilor deoparte de la sine - ca datoria sa.
  • Imagine intitulată Fii prieteni cu colegii dvs. Pasul 2
    5. Fi a bun om. Integritatea face ceea ce trebuie, pentru motivul potrivit, Chiar și atunci când nimeni nu se uită. Acesta poate fi tentant să credem că, prin îndeplinirea responsabilităților dvs. de sine, ca om, slujba ta se face, dar asta nu te face întotdeauna bine persoană. Nu încetați niciodată să încercați să faceți ceea ce trebuie și să vă reevaluați caracterul și integritatea. Dacă veți fi un om, fiți un om bun, altfel nu este mai bun decât să rămână un băiat.
  • Partea 4 din 4:
    Dragoste
    1. Imagine intitulată Evitați stereotipurile masculine Pasul 4
    1. Utilizați domnul dvs. interior. Gentlemanul tău interior îți spune că trebuie să faci asta, dar uneori sunt prea leneși - să faci:
    • Plata pentru date, cu excepția cazului în care interesul de dragoste în cauză oprește actul ca o reducere barbară într-un timp mai misoginist. Tratați cu prudență.
    • Deschiderea ușilor, ajutând la scaune și spunând "Vă rog" și "mulțumesc." Punând în general iubitul în cauză înainte de respect.
    • Efectuarea îndatoririlor interne. Unii bărbați care se află deja în relații pe termen lung, își shirk îndatoririle interne: uitând să scoateți coșul de gunoi, să faceți feluri de mâncare, să schimbați scutecele. Bărbații adevărați știu că trebuie să împărtășească îndatoririle interne, la fel de neplăcute cum ar putea fi.
    • Fiind un ratat milos. Omul este în mod natural competitiv, făcând acest lucru dur pentru unii. Acceptați înfrângerea cu același har pe care îl acceptați victoria. Mai ușor de zis decât de făcut.
  • Imagine intitulată face iubitul tău dragoste să sărute pasul 7
    2. Nu vă sărutați și spuneți. Bărbații iubesc urmărirea romantismului, dar prea adesea ajungându-se în bragging despre cucerire. Nu cadeți victima la ideea că, dacă nu vă lăudați, nu sa întâmplat. Succesul în dragoste vorbește destul de tare pentru sine. O încredere liniștită va sugera chiar și prietenilor dvs. că sunteți un lothario regulat, chiar dacă nu sunteți.
  • Imaginea intitulată face un Balan om să cadă în dragoste Pasul 12
    3. Tratați întotdeauna celălalt semnificativ cu respect. O listă simplă a DOS și DONS:
  • Do:
  • Ascultați ce au de spus.
  • Iartă-i când fac o greșeală simplă.
  • Urmați prin ceea ce spuneți că veți face.
  • Tratați-le în același mod în care doriți să fiți tratați.
  • Nu:
  • Țineți-le la așteptări nerealiste.
  • Manipulați-i să obțină ceea ce doriți.
  • Tratați-le ca obiect în loc de o persoană.
  • Presupuneți că știți cum se vor simți sau vor reacționa.
  • Imagine intitulată Spune-ți prietenului tău pe tine
    4. Nu grăbiți o relație. O mulțime de băieți se grăbesc oamenii în situații incomode. Făcând acest lucru, ei nu numai că înstrăinează iubitul, ci și ei se păstrează de la obținerea a ceea ce vor. Oamenii drepți știu că atunci când vine vorba de întâlniri, doamna stabilește ritmul: Dacă vrea să se grăbească într-o romantism de vârtej, el este de obicei joc - dacă vrea să ia lucrurile mai lente, o va liniști pe ea că este acolo pentru lungi așezare. Lăsându-i să stabilească ritmul, omul stabilește relația pentru succes și, de obicei, se termină mai bogată în afacere. Acest lucru se poate aplica și relațiilor non-heterosexuale, dar amintiți-vă pentru toți, cel mai bun lucru într-o relație este comunicarea. Discutați cu partenerul dvs!
  • Imagine intitulată Spune-ți prietenului tău pe tine
    5. Țineți un mic mister în rezervor. Fiind încurcat intrigant poate fi foarte atrăgător și seductiv la unii. Fiind misterios nu înseamnă a fi tipul puternic și tăcut. Înseamnă doar reținerea unui pic mai târziu, surprinzător cu o abilitate neașteptată, trăsătură sau gest.
  • sfaturi

    Înconjurați-vă cu modele bune, chiar dacă sunt mai tineri decât sunteți. Cine în viața ta crezi că este un model bun de rol masculin? Cum acționează? Ce fac ei? Aflați de la ei, dar amintiți-vă că nimeni nu este perfect - ei încă învață, la fel ca tine.
  • Fiind un bărbat și a fi o femeie înseamnă același lucru, când vine vorba de ea - fiind un fel, respectuos și adevărat față de tine. Nu este definită de nimic altceva, cum ar fi preferința de îmbrăcăminte, hobby-urile sau preferințele sexuale.
  • Este posibil să nu doriți să vă căsătoriți. Aceasta este alegerea dvs. - căsnicia nu este o cerință pentru a fi un om.
  • Luați în considerare luarea unui interes sănătos la copii. Nimic nu este mai atractiv decât un om care este bun cu copiii.
  • "Un om puternic nu are nici o problemă care să se apere, ci o om mai puternică." -Perussi - cunoașteți propria dvs. putere cu alte cuvinte. Un om mai mare și mai bun nu se apără cu pumnii. Liniștiți-vă. Nu puteți lovi din punct de vedere fizic la tot ceea ce vă doare sau veți fi răniți mai mult. Nu puneți cu BS, dar nu utilizați puterea decât dacă trebuie să. În plus, veți fi mult mai respectabil dacă nu vă răzbunați și încercați să practicați metoda de întoarcere a celuilalt obraz.
  • Avertizări

    Este nevoie de ani pentru a dezvolta calitățile care diferențiază bărbații de la băieți.Noi toți cresc la viteze diferite.Continua să lucreze la el.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar