Cum să devii un părinte favorabil când este singur

Decizia de a deveni un părinte favorabil este uneori făcut mai complicat când sunteți singur. Biases încă mai există împotriva persoanelor singure care doresc să promoveze și aceste prejudecăți pot include întrebări cu privire la capacitatea persoanei de a oferi financiar copilului și dezavantajului că nu are oa doua persoană cu care să împărtășească responsabilitățile pentru îngrijirea copiilor. Cu toate acestea, în ciuda acestor prejudecăți, oamenii singuri acționează ca părinți adoptivi și fac acest lucru cu succes. În timp ce o singură persoană care alege să devină un părinte favorabilă poate avea nevoie să facă ajustări pentru a crea o rețea de sprijin și a le lua în considerare finanțele lor mai îndeaproape, oamenii singuri pot oferi o casă temporară stabilă și iubitoare copiilor în nevoie.

Pași

Partea 1 din 3:
Îndepliniți cerințele statului dvs. pentru a fi un părinte favorabilObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
  1. Imagine intitulată Do Cercetare calitativă Pasul 2
1. Examinați cerințele legale pentru promovarea în statul dvs. Fiecare stat are cerințe legale diferite privind îngrijirea favorabilă. În general, statele nu interzic persoanelor unice să devină un părinte favorabil bazat exclusiv pe statutul unic al persoanei. Este important ca un părinte favorabil potențial să revizuiască legile din statul său pentru a determina dacă prospectivul părinte favoral îndeplinește cerințele legale de bază. Organizația adoptă copiii americani oferă informații privind asistența medicală specifică de stat pe site-ul său web.În general, statele solicită ca părinții favoriți potențiali să îndeplinească următoarele calificări:
  • Fi peste 21 de ani.
  • Au venituri regulate care să poată satisface nevoile familiei Foster.
  • Nu au convingeri de crimă sau delicat pentru abuzul copilului sau vârstnicului sau abuzul sexual.
  • Au o casă cu suficiente dormitoare pentru a găzdui un copil foster.
  • Suferă și trece o evaluare la domiciliu a tuturor membrilor familiei care trăiesc în Pooster Pooster Home.
  • Mergeți la toate sesiunile de instruire a părinților obligatorii.
  • Imaginea intitulată deveni un părinte favorabil în Pasul 17 din New York
    2. Participați la orientare dacă este disponibil. Unele state oferă părinților favorabili potențiali, opțiunea de a participa la o orientare liberă cu privire la furnizarea de îngrijire favorabilă. Această orientare informează părinții potențiali potențiali ai obligațiilor și beneficiilor de a deveni un părinte favorabil și ridică întrebări, astfel încât indivizii să poată face o alegere mai informată despre a deveni un părinte favorabil. Orientarea oferă informații despre procesul de aplicare a cererii și poate prezenta o oportunitate pentru o singură persoană să ridice orice întrebări sau preocupări că el sau ea are despre a deveni un singur părinte favorabil.
  • În general, orientarea privind asistența medicală este disponibilă prin intermediul unui departament de servicii sociale sau al unei alte agenții responsabile pentru bunăstarea copiilor sau pentru sănătate și servicii umane.
  • Puteți contacta agenția dvs. de stat sau locală care gestionează îngrijirea favorabilă și întrebați dacă oferă programe de orientare.
  • Imagine intitulată Faceți propria dvs. planificare financiară Pasul 1
    3. Evaluați-vă finanțele. În timp ce toți părinții favoriți potențiali ar trebui să-și evalueze finanțele, acest lucru este valabil mai ales pentru o singură persoană care dorește să devină un părinte favorabil. În timp ce majoritatea statelor nu au cerințe minime de venit pentru a deveni un părinte favorabil, o persoană trebuie să demonstreze că venitul său ar răspunde nevoilor unei familii favorabile. Această sarcină financiară poate fi mai dificilă de a se întâlni ca o singură persoană.
  • U.S. Departamentul de Agricultură a estimat că gospodăriile unice cheltuiesc între 10.000 și 12.000 de dolari pe an pe costurile de îngrijire a copiilor.
  • În timp ce un părinte favorabil primește fonduri din partea statului pentru a sprijini copilul, părintele adoptiv poate fi responsabil pentru costurile dincolo de cele acoperite, cum ar fi costurile de îngrijire a zilei prelungite sau costurile care nu sunt acoperite de sistemul școlar public, cum ar fi taberele de vară.
  • Imagine intitulată Planificați ziua dvs. Pasul 10
    4. Luați în considerare angajarea dvs. Ca un singur părinte, părinții adoptivi potențiali trebuie să se uite îndeaproape la locul de muncă și la beneficii pentru a se asigura că va sprijini responsabilitățile potențialului părintelui părintelui. La evaluarea situației dvs. de angajator și ocuparea forței de muncă, deoarece se referă la a deveni un părinte favorabil, luați în considerare următoarele:
  • Lungimea navetei dvs. la locul de muncă.
  • Indiferent dacă angajatorul dvs. este prietenos cu familia.
  • Cantitatea de timp bolnav și timpul de concediu pe care sunteți alocat.
  • Cantitatea de călătorie pe care o necesită munca dvs. și dacă vă puteți aduce copilul cu dvs.
  • Poziția dvs. permite flexibilitatea în program?
  • Imagine cu titlu de hârtie igienică O casă Pasul 1
    5. Determinați dacă casa dvs. este suficient de mare. Unele state pot avea cerințe legale cu privire la dimensiunea casei dvs. și în special despre numărul de dormitoare. În general, copiii adoptivi pot împărtăși o cameră cu un alt copil dacă copilul este același sex ca și copilul foster, iar copiii sunt sub o anumită cerință de vârstă. Dacă sunteți o persoană singură, este posibil să aveți nevoie să închiriați sau să cumpărați o locuință mai mare pentru a vă adapta copilului dvs. promovat și pentru a îndeplini cerințele legale ale statului dvs.
  • De exemplu, în California, copiii de același sex pot împărtăși o cameră dacă sunt sub vârsta de cinci ani și un copil sub vârsta de doi ani poate rămâne în aceeași cameră ca și părintele său favorabil dacă copilul doarme într-un pat.
  • Partea 2 din 3:
    Aplicând să devină un părinte favorabilObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
    1. Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă cumpăra un laptop Pasul 6
    1. Localizați o agenție foster locală. Unul dintre primii pași de la început Procesul de aplicare a părinților părinți este de a vă localiza agenția locală de îngrijire a FOSTER. U.S. Departamentul de Sănătate și Serviciile Umane oferă informații de contact pentru agențiile locale și de îngrijire a fosterilor de stat pe site-ul său web. De asemenea, oferă legături către resurse pentru a ajuta pe cei care intenționează să devină părinți adoptivi.
  • Imaginea intitulată deveni un părinte favorabil în Pasul 7 din New York
    2. Contactați agenția de îngrijire a statului dvs. Odată ce ați luat decizia de a promova un copil, trebuie să contactați agenția dvs. de îngrijire a statului. Agenția va putea explica cerințele pentru a deveni un părinte favorabil, precum și orice resurse disponibile pentru a ajuta la asistență unică a persoanelor care doresc să devină părinți adoptivi. Unele state sau județe subcontractează cu agențiile private pentru a ajuta la procesul de asistență maternală. Agenția dvs. locală poate explica cine se va ocupa de procesul de asistență maternală și rolul agențiilor private în acest proces.
  • Imaginea intitulată deveni un inspector de sănătate Pasul 3
    3. Aplicați pentru a deveni un părinte favorabil. Fiecare agenție va avea propria aplicație parentală. Aplicația este adesea foarte consumatoare de timp. Va cere să vă oferiți istoricul personal și medical, precum și referințele private și profesionale. De asemenea, este posibil să fie obligat să indicați specificul despre copilul că sunteți dispus să promovați, inclusiv vârsta, rasa, etnia, limba, genul și nevoile speciale. În general, o aplicație de îngrijire a fosterului poate solicita să furnizați următoarele informații:
  • Cei care solicită să devină părinți adoptivi vor trebui să furnizeze informații personale de identificare, care pot include: numele, adresa, alias, rasă, etnie, sex, locul nașterii și data nașterii, numărul de securitate socială, istoria educației și statutul de angajare, afilierea religioasă și limba primară și starea civilă.
  • Solicitanții pot, de asemenea, să furnizeze informații de contact pentru angajatorii lor.
  • O listă a tuturor membrilor gospodăriei, inclusiv numele, relația, vârsta, data nașterii și numărul de licență al șoferului cu numele statului emitent.
  • O cerere de identificare a numărului de copii pentru care solicitantul este dispus să promoveze, precum și vârsta și sexul potențialilor copii adoptivi.
  • O cerere de furnizare a informațiilor despre orice alte aplicații pe care reclamantul le-a făcut statului în ceea ce privește adopțiile, îngrijirea familială, tutela sau altă îngrijire a copiilor.
  • Informații privind experiența solicitantului care oferă îngrijire copiilor.
  • Referinte personale.
  • Surse de venit.
  • Informații privind casa solicitantului, inclusiv numărul de dormitoare și dacă locuința este închiriată sau deținută.
  • Certificarea solicitantului că el sau ea va depune o verificare de fond, amprente sau alte clearance-ul abuzului pentru copii.
  • Imaginea intitulată începe procesul de adopție Pasul 15
    4. Trimiteți la un control de fond criminal. Toate U.S. State, Washington D.C., GUAM, Insulele Mariane de Nord, și Puerto Rico au legi care necesită o verificare de fond penală pentru părinții potențiali și adulții care locuiesc în gospodăriile lor. În funcție de locul în care solicitați să deveniți un părinte favorabil, verificarea de fond poate include: amprente de stat, locale și / sau federale caziere judiciare căutare - abuzul copilului și neglijarea înregistrărilor Checuri de verificare și / sau sex. S-ar putea să fiți împiedicat să deveniți un părinte favorabil dacă verificarea de fond arată că:
  • Tu sau un alt adult care trăiește în casă a fost vreodată condamnat pentru abuzul sau neglijarea copiilor de crimă, abuzul de soț, o crimă împotriva copiilor (inclusiv pornografia infantilă) sau o infracțiune care implică violență, inclusiv violul, asaltul sexual sau omucidere, dar fără a include altele Tipuri de asalt fizic sau baterie.
  • În ultimii cinci ani, dvs. sau un alt adult care trăiește în casă a fost condamnat pentru o infracțiune fizică de asalt, baterie sau o infracțiune legată de droguri.
  • Tu sau o altă persoană din casa ta a fost condamnată pentru o crimă care să ridice o întrebare cu privire la capacitatea dvs. de a oferi o casă sigură pentru copilul foster.
  • Imagine intitulată Deal cu teen Sarcina Pasul 24
    5. Programați o evaluare la domiciliu. În general, vi se va cere să aveți un studiu și o evaluare la domiciliu de către un asistent social. S-ar putea să existe cât mai multe vizite în timpul procesului de aplicare, în timpul căruia asistentul social evaluează dacă casa dvs. este sigură și potrivită pentru un copil adoptiv, investigând dacă sunteți sănătoși psihologic și mental și pentru a completa orice documentație suplimentară necesară pentru dvs. aplicație. Este important să demonstrăm pentru asistentul social pe care l-ați gândit prin modul în care vă veți îngriji de un copil ca un singur părinte și să oferiți exemple de îngrijire de rezervă și de sprijin pe care îl aveți. În timpul unei vizite la domiciliu, un asistent social poate întreba sau evaluează următoarele:
  • Un asistent social vă poate pune întrebări despre starea dvs. maritală, viața profesională și alte întrebări pentru a determina dacă puteți oferi o locuință sigură și stabilă pentru un copil foster.
  • Indiferent dacă dvs. și pe toți membrii gospodăriei dvs. sunt sănătoase, fizic și mental.
  • Indiferent dacă sunteți angajat și dacă aveți planuri pentru îngrijirea și supravegherea copilului în timp ce sunteți la locul de muncă.
  • Caracterul dvs. (asistentul social poate cere să vorbească cu referințele personale și profesionale).
  • Motivele pentru care doriți să deveniți un părinte favorabil și înțelegerea responsabilităților și rolul unui părinte favorabil.
  • Angajamentul dvs. de a colabora cu copilul, familia copilului și agenția pentru a găsi o casă permanentă pentru copil.
  • Autoevaluarea dvs. a capacității dvs. de a forma o relație semnificativă cu copilul foster.
  • Înțelegerea dvs. că plasarea este temporară și capacitatea dvs. de a oferi o casă stabilă, iubitoare și de susținere a copilului.
  • Imagine intitulată Începeți un grup de suport Pasul 12
    6. Formarea completă a părinților. În funcție de starea dvs., este posibil să vi se solicite să finalizați 15 până la 30 de ore de formare matern-părinte. Formarea este concepută pentru a vă pregăti pentru a satisface mai bine nevoile copilului dvs. foster. Pentru a deveni certificat ca un părinte favorabil, este posibil să fie necesar să completați următoarele tipuri de formare:
  • Instruire pentru a vă ajuta să adresați problemele sociale, familiale și personale care duc la nevoia de îngrijire favorabilă.
  • Probleme cu care vă puteți confrunta cu un copil care a fost separat de familia sa.
  • Politicile și procedurile pe care trebuie să le urmați ca părinte de îngrijire favorabilă.
  • Autoritatea agențiilor locale, de stat și federale care supraveghează bunăstarea copilului.
  • Proceduri de plată de îngrijire.
  • Unele județe necesită un program specific de formare numit model abordarea parteneriatelor în domeniul pregătirii și selecției grupului (MAPP / GPS), care subliniază comunicarea deschisă și încrederea în rândul familiilor adoptive, familiilor adoptive, familiilor de naștere și personalului de lucru.
  • De asemenea, este posibil să fiți obligați să faceți o formare specială pentru a aborda nevoile specifice ale copiilor care au nevoi speciale de sănătate medicală și mintală.
  • Partea 3 din 3:
    Îngrijirea unui copil foster ca un singur părinteObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
    1. Imagine intitulată Calm Un copil autism Pasul 5
    1. Așteptați o plasare. Odată ce ați fost considerați eligibili pentru a fi un părinte favorabil, veți fi plasat pe o listă a potențialilor părinți adoptivi. Aceasta înseamnă că, dacă un copil are nevoie de o casă, puteți fi contactat pentru o plasare pe termen scurt sau pe termen lung. O plasare poate dura oriunde de la o noapte la câteva luni.
  • Imaginea intitulată Obțineți o comandă de restricție Pasul 9
    2. Comunicați deschis cu câțiva. Ar trebui să comunicați deschis cu asistentul social care vă cheamă să vă întrebați dacă puteți accepta un copil în casa dvs. Este foarte important să puneți multe întrebări despre copil, fundal sau despre nevoile speciale ale copilului. Trebuie să înțelegeți amploarea obligațiilor dvs., cum ar fi transportul copilului la întâlnirile cu părinții săi sau întâlnirile medicale, și asigurați-vă că sunteți capabili și dispuși să aibă grijă de copil.
  • Imagine intitulată Obțineți un câine de serviciu pentru un copil cu autism Pasul 5
    3. Utilizați în mod corespunzător finanțarea de îngrijire a fosterului. Odată ce acționați ca părinte favorabil, veți primi de obicei rambursarea pentru alimentele copilului și un voucher de îmbrăcăminte. În timp ce suma pe care o primiți depinde de numărul de copii pe care îl încurajați și de nevoile specifice ale copilului, este posibil să nu acopere toate activitățile și nevoile copilului. Trebuie să utilizați fondurile ca fiind desemnate de agenția de îngrijire a Foster și să informeze agenția de orice modificare. De exemplu, dacă primiți bani pentru scutece și copilul devine instruit, trebuie să informați agenția că nu mai solicitați o alocare a scutecului.
  • Imaginea intitulată deveni un părinte favorabil în Pasul 16 din New York
    4. Evaluați sistemul dvs. de asistență. Toți părinții au nevoie de sprijin și acest lucru este valabil mai ales pentru un singur părinte. Este imperativ să determinați cine dintre familia și prietenii dvs. vă poate ajuta să vă îngrijiți copilul dacă vă îmbolnăviți, aveți obligații de muncă sau aveți nevoie doar de o pauză. Înainte de a încuraja un copil, ar trebui să vorbiți cu familia și prietenii dvs. și să le întrebați dacă ar fi dispuși să vă ajute și în ce moduri pot oferi ajutor.
  • Imaginea intitulată deveni un părinte favorabil în Pasul 2 din New York
    5. Determinați dacă ați fi dispus să adoptați. În timp ce majoritatea copiilor aflați în îngrijirea favorabilă familiilor lor biologice, atunci când familiile nu sunt capabile să aibă grijă de copil, Agenția Foster Care caută să facă o plasare permanentă pentru copil prin adopție. Mai mult de jumătate dintre copiii adoptați prin intermediul îngrijirii favorabile sunt adoptate de părinții lor adoptivi. Este important să vă gândiți profund dacă ați fi vreodată dispus să adoptați un copil adoptiv și să comunicați aceste sentimente lucrătorului social. Nu este nimic în neregulă cu faptul că nu dorește să devină un părinte permanent și este important să vă comunicați sentimentele, indiferent de ce ar putea fi, la asistentul social, astfel încât să poată găsi cea mai bună plasare pentru copilul foster.
  • Imagine intitulată Deal cu Sarcina Teen Pasul 12
    6. Ignorați oamenii care vă spun că oamenii singuri nu ar trebui să favorizeze copiii. Când îi spui oamenilor că vrei să devii un părinte favorabil, unii dintre acei oameni vă pot spune că nu ar trebui să devii un părinte favorabil ca o singură persoană. Dacă ați evaluat motivele pentru că doriți să deveniți un părinte favorabil, acceptați că niciun părinte nu este perfect și a înființat sisteme de susținere pentru dvs. și copilul foster, Naysayers nu ar trebui să vă descurajeze. Este o cantitate extraordinară de muncă pentru a fi un părinte și mai mult pentru a fi un singur părinte, dar care nu înseamnă că nu o puteți face. Există o serie de moduri pe care le puteți ocupa de familie și cu prietenii care critică decizia dvs. de a deveni un singur părinte, cum ar fi:
  • Dacă aveți un membru de familie care sugerează că copilul ar fi mai bine cu doi părinți, puteți răspunde: indiferent dacă [el / ea] ar fi mai bine cu doi părinți, [el / ea] are un părinte favorabil. Spui că ar fi mai bine pentru [introduceți numele copilului] să rămână în sistem decât să trăiți într-o casă iubitoare cu mine?
  • Acest răspuns poate fi un pic mai asertiv decât vă simțiți confortabil cu, cu toate acestea, este sigur că veți liniști rapid detractorii.
  • Dacă cineva sugerează că nu veți putea să vă ocupați de un copil pe cont propriu, ați putea răspunde: Am familie și prieteni care mă iubesc și s-au oferit să mă susțină în orice fel de care am nevoie. Intenționez să le iau pe oferta lor.
  • Dacă aveți un membru al familiei care critică în mod constant decizia dvs. și știți că nu le-a făcut să-și schimbe mintea, puteți spune: [Introduceți numele membrilor familiei], vă iubesc, dar dacă vă veți critica în mod continuu pentru decizia mea Pentru a oferi o casă iubitoare pentru un copil în nevoie, atunci nu voi fi capabil să-ți petrec timpul cu tine.
  • sfaturi

    Când vă gândiți să deveniți un părinte favorabil, este important să vă gândiți în motivele pentru care aplicați. Este o cantitate extraordinară de muncă și dedicare pentru a oferi dragoste și stabilitate unui copil în nevoie și trebuie să doriți să faceți acest lucru pentru a ajuta un copil.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar