Cum de a aplica o ordine de custodie

O ordine de custodie este o hotărâre a unei instanțe care prevede regulile privind modul în care părinții care au fost divorțați sau separați pot exercita custodia juridică și fizică a copiilor lor și pot exercita dreptul de a vizita copiii. Custodia legală dă unul sau ambii părinți dreptul de a lua decizii privind bunăstarea copilului, educația, îngrijirea medicală, instruirea religioasă și alte decizii pe termen lung legate de creșterea copilului. Custodia fizică dă unul sau ambii părinți dreptul și responsabilitatea de a oferi îngrijirii fizice și supravegherii copilului. Pentru părintele care nu are custodie fizică, ordinul de custodie oferă dreptul de a vizita copiii prin drepturi de vizitare. Dacă fostul dvs. soț încalcă termenii ordinului de custodie emis de o instanță cu privire la copiii dvs., aveți o serie de opțiuni de aplicare a comenzii. Încălcările comune ale ordinelor de custodie nu includ respectarea drepturilor de vizitare, luarea copilului fără a informa celălalt părinte, încercând să înstrăineze copilul de la celălalt părinte și să nu respecte termenii expresii de custodie.

Pași

Metoda 1 din 2:
Aplicarea unei comenzi de custodie în statul dvs. de origine
  1. Imaginea intitulată Obțineți o comandă de restricție Pasul 12
1. Păstrați o copie a hotărârii judecătorești într-un loc sigur. Este foarte important. Aceasta ar trebui să fie o copie certificată emisă de Curte. În orice litigiu despre custodia copilului, este foarte important să existe dovezi privind drepturile și responsabilitățile legale privind custodia copilului, iar ordinul Curții oferă dovezi cele mai bune și din punct de vedere juridic ale acestor drepturi și responsabilități.
  • Imaginea intitulată Obține o comandă de restricție Pasul 14
    2. Examinați comanda. Dacă vă aflați în stadiile incipiente ale unei dispute de custodie a copilului, revizuiți detaliile comenzii pentru a vedea ce drepturile și responsabilitățile dvs. sunt în conformitate cu ordinul respectiv. Acest lucru este important deoarece puteți crede că fostul dvs. partener încalcă acordul de custodie a copilului, dar acest lucru nu poate fi neapărat cazul. Revizuiți cu atenție detaliile ordonanței de a determina dacă cealaltă parte încalcă ordinea.
  • Imaginea intitulată Obțineți o comandă de restricție Pasul 19
    3. Începeți prin trimiterea unei scrisori către fostul dvs. soț. Poate fi o idee bună să începeți cu metode soft de executare, mai degrabă decât să mergem direct la autorități. În acest fel, disputa dvs. cu privire la ordinul de custodie poate fi rezolvată pe cale amiabilă și cu puțină perturbă emoțională copiilor dvs. Un exemplu de metodă moale de aplicare este de a trimite o notificare scrisă părintelui, încălcând ordinul care îi cere să respecte ordinea. Puteți folosi ajutorul unui avocat al dreptului familiei pentru a vă ajuta cu scrisoarea. Utilizați limba oficială atunci când scrieți litera și includeți în literă următoarele informații:
  • Că intenționați să vă exercitați drepturile în conformitate cu ordinul (e.G. prin vizitarea copiilor la un anumit timp și locație).
  • Că intenționați să vă exercitați responsabilitățile în conformitate cu ordinea (e.G. prin returnarea copiilor la un moment dat, conform cerințelor comenzii).
  • Această încălcare a ordinului ar putea duce la depunerea unei acțiuni în instanță împotriva părinților neconforme (i.E. părintele în încălcarea ordinului).
  • Imagine intitulată Call 911 Pasul 4
    4. Contactați poliția pentru a vă ajuta să puneți ordinul. S-ar putea să simțiți că natura încălcării este de așa natură încât aveți nevoie de ajutorul aplicației legii pentru a vă ajuta să puneți ordinea. În acest caz, chemarea poliției este o opțiune.
  • Rețineți că, deși aplicarea poliției a unei comenzi de custodie este o posibilitate în teorie, în practică, aplicarea legii locale poate fi dispusă să se implice într-un litigiu familial, cu excepția cazului în care încălcarea ordinului implică infracțiuni penale (e.G. abuz sau răpire).
  • Poliția poate fi dispusă să se implice în astfel de cazuri care necesită apelarea părintelui neconformă sau pentru a vă escorta la casa părinților care nu sunt conforme pentru a vă ridica copiii.
  • Alternativ, poliția nu poate fi vrut să se implice dacă infracțiunea nu este criminală în natură și vă poate cere să luați problema cu o instanță.
  • Imaginea intitulată Fii un avocat de succes Pasul 20
    5. Fișier o acțiune pentru dispreț. Dacă scrieți o scrisoare sau având poliția implicată nu funcționează, puteți lua în considerare solicitarea instanțelor să aplice ordinea printr-o acțiune pentru dispreț. Într-o acțiune de dispreț, solicitați unei instanțe să aplice ordinul. Curtea poate determina dacă celălalt părinte a încălcat intenționat ordinea. O astfel de determinare poate avea consecințe grave pentru părintele care nu respectă.
  • Povara probei se află cu dvs. Cu alte cuvinte, depinde de dvs. să se dovedească cu dovezi solide că părintele neconforme a încălcat cu intenție ordinul de custodie. "Voiarea intenționată a ordinului înseamnă că părintele neconformat știa despre existența ordinului, a fost capabil să respecte ordinea, dar a încălcat cu bună știință ordinea și nu are o cauză dreaptă sau o scuză pentru încălcarea ordinului.
  • O acțiune pentru dispreț necesită depunerea unei propuneri în aceeași instanță care a emis ordinul de custodie. Depunerea unei mișcări va duce la emiterea unei date de audiere. Dacă utilizați ajutorul unui avocat, vă poate ajuta să depuneți mișcarea. Dacă vă reprezentați, contactați grefierul pentru informații despre documentele și procedurile.
  • Părintele non-conforme are dreptul de a fi informat oficial cu privire la propunerea și taxele în așteptare împotriva lui. Prin urmare, după ce instanța emite o audiere, trebuie să serviți documentele către părintele neconforme. Avocatul dvs. vă poate ajuta cu acest proces.
  • În cadrul ședinței, judecătorul va auzi dovezi de la dvs. (partidul întemeiat pe faptul că ordinul a fost încălcat) și părintele neconforme. După auzul dovezilor, judecătorul va determina dacă părintele neconforme nu a încălcat intenționat ordinea și, prin urmare, indiferent dacă părintele care nu respectă este sau nu dispreț. Dacă judecătorul constată dovada necesară, instanța va emite un ordin care să detalieze modul în care părintele care nu respectă trebuie să respecte și modul în care problema poate fi rezolvată.
  • Observați că scopul unei acțiuni de dispreț nu este de a "pedepsi" părintele neconforme, ci de a-l presa în respectarea ordinii de custodie. Evitați să încercați să utilizați această metodă pentru soluționarea litigiilor minore, deoarece constatarea disprețului poate duce la consecințe grave pentru părintele care nu respectă. Aceste consecințe includ acuzații civile și penale, cum ar fi amenzile, plata taxelor dvs. de avocat, timpul de custodie compensatorie sau chiar o consecință la fel de gravă ca timpul de închisoare.
  • Metoda 2 din 2:
    Aplicarea unei comenzi de custodie din starea de stat
    1. Imagine intitulată face cercetarea calitativă Pasul 1
    1. Cunoașteți-vă drepturile în ceea ce privește aplicarea pe liniile de stat. Dacă dvs. sau fostul dvs. soț s-au mutat într-un alt stat, deoarece ordinul dvs. de custodie a fost făcut, este necesar să se cunoască regulile privind aplicarea ordinelor de custodie din liniile de stat.
    • În prezent, actul de jurisdicție și de executare a copiilor uniforme (Uccja) reglementează aplicarea "străinilor" (i.E. Out-of-State) Comenzi de custodie.
    • Uccja este un "act uniform", ceea ce înseamnă un act model propus de Conferința Națională a comisarilor cu privire la legislația uniformă a statului, o organizație neguvernamentală care publică acte de model care promovează uniformitatea juridică în diferitele jurisdicții din Statele Unite ale Americii. Un act model trebuie adoptat de către state pentru a deveni executoriu în acel stat.
    • Începând cu luna februarie 2015, Uccja a fost adoptată în 49 U.S. Statele Unite, districtul Columbia, U.S. Insulele Virgine și Guam. Puerto Rico a respins o propunere de adoptare a Legii în timp ce Massachusetts rămâne 1 din cele 50 de state care nu a adoptat încă actul, deși a fost introdus un proiect de lege în Massachusetts pentru a adopta actul.
  • Imaginea intitulată Obțineți o comandă de restricție Pasul 7
    2. Luați în considerare înregistrarea ordinului de custodie în afara statului. Dacă aveți o comandă de custodie în afara statului, luați în considerare înregistrarea ordinului în starea dvs. actuală de reședință. Uccja stabilește o procedură pentru înregistrarea comenzii de custodie din statul de stat. Înregistrarea comenzii dvs. nu este necesară, dar acest lucru poate fi benefică din mai multe motive, care includ următoarele:
  • Prin înregistrarea, ați pus instanțele în stadiul actual de reședință în legătură cu comanda dvs. de custodie.
  • Prin înregistrarea, testați în vigoare dacă comanda dvs. este executorie în viitor. Înregistrarea vă oferă asigurarea că ordinul va fi executoriu în viitor, dacă este necesar.
  • Prin înregistrarea, limitați posibilele apărare la executarea care ar putea exista. Aceasta înseamnă că, dacă aveți nevoie să aplicați ordinul ceva timp în viitor, puteți face acest lucru fără întârzieri.
  • Prin înregistrarea comenzii, puteți reduce sau elimina necesitatea unui avocat, care vă poate economisi bani.
  • Prin înregistrarea comenzii, efectuați ordinea (de la data înregistrării) executorie ca și cum ar fi o ordine de custodie în stat.
  • Imaginea intitulată Sue cineva pentru încălcarea contractului Pasul 13
    3. Înregistrați comanda. Dacă decideți să vă înregistrați ordinul de custodie în noul dvs. stat de reședință, trebuie să trimiteți o cerere de înregistrare într-o instanță în noul stat. Veți furniza, ca documentație pentru această solicitare, ordinea de custodie și alte informații solicitate. Această instanță va depune apoi ordinea și va "servi notificare" (i.E. informează formal) pe celălalt părinte cu privire la înregistrare. Celălalt părinte are 20 de zile pentru a solicita o audiere pentru a contesta validitatea ordinului, iar dacă celălalt părinte nu contestă, ordinea devine executorie ca și cum ar fi fost locală (i.E. In-stat) Ordinul de custodie.
  • Imaginea intitulată Sue cineva pentru încălcarea contractului Pasul 12
    4. Căutați executarea rapidă, dacă este necesar. Uccja creează un mecanism de executare rapidă în acele cazuri în care obiectivul dvs. este de a recâștiga imediat custodia fizică a copilului dumneavoastră. Dacă celălalt părinte prezintă un risc pentru copilul dumneavoastră de rău sau răpire fizică, poate fi utilizat acest remediu expediat. Un mandat va fi emis pentru a vă permite să luați custodia fizică a copilului. Acest lucru va apărea după o audiere care va avea loc cât mai curând posibil (i.E. în aceeași zi sau a doua zi) și mandatul va fi emis, cu excepția cazului în care celălalt părinte are o apărare valabilă.
  • Imaginea intitulată Obțineți o comandă de restricție Pasul 2
    5. Informați poliția dacă copilul dvs. este în pericol de a fi răpit. Uccja include dispoziții de executare concepute pentru a preveni unul dintre părinți să rădăcină copilul. Dacă vă faceți griji că copilul dvs. este ca un iminent să sufere rău gravă sau este pe cale să fie luată fizic de la stat de către celălalt părinte, puteți depune o petiție pentru ceea ce este cunoscut ca o comandă "pickup".
  • Curtea are mărturie (prin telefon sau în persoană de către dvs. sau un alt martor). În cazul în care Curtea constată că copilul este probabil ca să sufere rău grav sau să fie înlăturată din stat, Curtea va emite un mandat care să direcționeze personalul de aplicare a legii pentru a lua custodia fizică a copilului.
  • Celălalt părinte va fi servit cu petiția, mandatul și ordinea la momentul preluării copilului și va exista o oportunitate pentru ca o audiere să aibă loc cât mai curând a doua zi, dacă este posibil.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar