Cum să câștigi custodia copiilor cu părinți incarcerați

Pentru a obține custodia legală a copiilor al căror părinți sunt în închisoare, trebuie să petiți-vă o instanță pentru tutelă legală. Puteți face acest lucru contactând un avocat și depunerea documentelor corespunzătoare cu o instanță. Pot exista alte modalități de a avea grijă legal de copii, mai ales dacă părinții sunt în închisoare pentru o perioadă scurtă de timp. De exemplu, ați putea obține o procură de a lua decizii pentru copii. Cu toate acestea, o împuternicire nu este custodia legală. Dacă doriți custodie, trebuie să aplicați pentru a deveni tutorele legal.

Pași

Partea 1 din 4:
Aplicarea pentru tutelă legală
  1. Imagine intitulată Găsiți custodia copiilor cu părinți incarcerați Pasul 1
1. Contactați serviciile de protecție pentru copii (CPS). De îndată ce părinții sunt arestați, ar trebui să vă oferiți voluntari pentru a urmări copiii. Ei ar fi putut fi luați în custodie de către poliție și apoi s-au întors la CPS. Contactați CPS în care locuiesc copiii. Spuneți-le că sunteți membru de familie sau un prieten apropiat și că veți urmări copiii.
  • CPS va efectua probabil o evaluare de urgență. Acest lucru va consta în efectuarea unei verificări de fond penale și verificarea relației dvs. cu copilul. Un CPSWorkerker va vizita, probabil, casa dvs. pentru a vedea că este în siguranță.
  • CPS are o preferință puternică pentru rude sau prieteni apropiați de familie care urmăresc copiii. Dacă nimeni nu depășește, copiii vor deveni o secție a instanței și probabil plasate în îngrijirea foster.
  • Imaginea intitulată Obținerea custodiei copiilor cu părinți incarcerați Pasul 2
    2. Discutați cu părinții. Întrebați-i dacă puteți servi drept tutore legal pentru copiii lor. Când părinții sunt închiși, puteți deveni un tutore legal pentru perioada în care părinții sunt în închisoare. Devenind un tutore, nu vă întrerupeți drepturile părintești. Când cel puțin un părinte este eliberat din închisoare, atunci el sau ea își poate recâștiga custodia copiilor. Procesul de a deveni un tutore legal este mult mai ușor atunci când părinții sunt de acord că ar trebui să fii gardianul.
  • S-ar putea să încercați să obțineți custodia fără consimțământul părinților. Care este foarte dificil și probabil va duce la o audiere cu tutelă contestată.
  • Poate fi, de asemenea, o audiere contestată dacă doi sau mai mulți oameni doresc să devină gardian.
  • Imaginea intitulată Obținerea de custodie a copiilor cu părinți incarcerați Pasul 3
    3. Identificați dacă trebuie să fiți un tutore permanent sau temporar. O tutelă temporară durează o perioadă limitată de timp. O tutelă permanentă durează până la sfârșitul instanței. O tutelă permanentă ar putea fi reziliată, de exemplu, deoarece copilul ajunge la vârsta adultă.
  • Verificați cât timp fiecare părinte este în închisoare pentru. Dacă copilul are șase ani și un părinte servește un termen de închisoare de șase luni, atunci ați putea solicita tutelă temporară.
  • Unele state locul limitează cât timp poate fi o tutelă temporară. În unele state ar putea fi șase luni, în timp ce în altele ar putea fi doar 60 de zile. Ar trebui să verificați cu un avocat pentru a găsi limita din statul dvs.
  • Imaginea intitulată Obținerea de custodie a copiilor cu părinți incarcerați Pasul 4
    4. Verificați dacă sunteți eligibil pentru a servi ca gardian. Nu trebuie să fii o rudă pentru a deveni un tutore legal pentru un copil. Cu toate acestea, trebuie să demonstrați unei instanțe că sunteți suficient de responsabil pentru a avea grijă de copil. Legea dvs. de stat s-ar putea considera neeligibilă dacă vreunul dintre următoarele se aplică:
  • Nu aveți suficientă educație pentru a oferi îngrijire copilului.
  • Ești neexperimentat de oferirea de îngrijire a copiilor.
  • Aveți o istorie de comportament rău, cum ar fi un cazier judiciar pentru violență sau necinstiți.
  • Îți datorezi banii copilului.
  • Sunteți un minor singur.
  • Imaginea intitulată Obținerea de custodie a copiilor cu părinți incarcerați Pasul 5
    5. Faceți cunoștință cu un avocat. Legile de tutelă ale fiecărei stații diferă. În unele state, nu va trebui să depuneți documente cu instanța pentru a obține o tutelă temporară. În schimb, părinții pot finaliza un acord temporar de tutelă. Ar trebui să vă întâlniți cu un avocat de drept familial calificat pentru a discuta cerințele dvs. specifice.
  • Poti Găsiți un avocat de drept familial Contactarea asociației de bare de stat, care ar trebui să ruleze un program de recomandare.
  • De asemenea, puteți obține o trimitere de la orice alt avocat pe care l-ați folosit în trecut. De exemplu, s-ar putea să fi avut un avocat să închidă o afacere imobiliară. Întrebați acest avocat dacă ar putea recomanda un avocat de drept familial.
  • Odată ce aveți numele unui avocat, sunați și cereți să programați o consultare.
  • Image denumită custodia copiilor cu părinți incarcerați Pasul 6
    6. Angajează avocatul într-un caz contestat. Dacă părinții se luptă cu încercarea dvs. de a deveni gardian, sau dacă o altă rudă vrea să fie gardianul, atunci ar trebui să angajeze un avocat. Părinții pot obține, în general, ajutor juridic liber, deci veți fi într-un dezavantaj dacă nu aveți un avocat.
  • Când vă întâlniți pentru un avocat pentru consultarea dvs., cereți-i cât de mult ar costa să vă reprezinte într-o cale de tutelă contestată. Unii avocați factură până la oră, în timp ce alții pot fi dispuși să vă perceapă o taxă fixă.
  • În unele state, s-ar putea să vă calificați pentru ajutor juridic liber sau redus, mai ales dacă copilul trăiește deja cu dvs.
  • Imagine intitulată Găsiți custodia copiilor cu părinți incarcerați Pasul 7
    7. Obțineți formularele necesare. Puteți obține formulare pentru a completa de la grefierul. Mergeți la Curtea de Drept Probate sau Familie din județul în care locuiesc copiii și îi spun grefierului pe care doriți să-l aplicați pentru tutelă. Funcționarul trebuie să vă dea formularele necesare.
  • Imaginea intitulată Obținerea de custodie a copiilor cu părinți incarcerați Pasul 8
    8. Folosiți formularele. Completați formularele în mod perfect, folosind cerneală neagră sau o mașină de scris. Apoi faceți mai multe copii și luați formularele grefierului instanței. Cereți să depuneți originalul.
  • Dacă aveți nevoie de semnătura părinților pe oricare dintre formulare, atunci ar trebui să organizați să obțineți formularele semnate în timp ce acestea sunt în închisoare. Adesea, puteți trimite prin poștă formularele în închisoare sau le puteți lua cu dvs. în timpul unei vizite.
  • Este posibil să plătiți o taxă de depunere. Dacă nu vă puteți permite taxa, cereți un formular de renunțare la taxă și completați-l.
  • Imagine intitulată Obținerea de custodie a copiilor cu părinți incarcerați Pasul 9
    9. Trimiteți o notificare altor persoane. Este posibil să trebuiască să trimiteți o notificare că ați depus pentru tutelă altor persoane care ar putea avea un interes în acest caz. Grefierul dvs. de curte vă va spune metode acceptabile de notificare de servire, cum ar fi plata șerifului de a livra o copie sau prin poștă certificată sau restricționată pentru a trimite o copie. Persoanele de care aveți nevoie pentru a vă anunța vor fi diferite în funcție de instanță, dar de obicei va trebui să notificați următorii oameni:
  • copilul, dacă el sau ea este suficient de vechi încât trebuie să dea consimțământul tuterei
  • Oricine a îngrijit copilul în perioada de timp înainte de a fi depus pentru tutelă
  • oricine altcineva a fost adresat de judecătorul probat
  • Partea 2 din 4:
    Participarea la o judecată de a deveni un tutore
    1. Imaginea intitulată Obținerea de custodie a copiilor cu părinți incarcerați Pasul 10
    1. Imbraca-te potrivit. Vrei să faci o impresie bună asupra judecătorului în timpul ședinței tale, așa că ar trebui să te îmbraci cel mai bine. Salile de judecată sunt locuri conservatoare, astfel încât să ar trebui să vă îmbrăcați într-o manieră care nu atrage atenția negativă asupra dvs.
    • Oamenii ar trebui să poarte pantaloni lungi cu o cămașă de rochie buton-up. Purtați o cravată solidă sau de check-patter și o haină de sport dacă aveți unul. Evitați pantalonii sau pantalonii.
    • Femeile ar trebui să poarte o cămașă sau un panou cuplat cu o bluză. Asigurați-vă că îmbrăcămintea nu este prea strânsă și nu purtați bijuterii flashy sau tare.
    • Vedea Rochie pentru o audiere a instanței pentru mai multe informatii.
  • Imagine intitulată Obținerea de custodie a copiilor cu părinți incarcerați Pasul 11
    2. Ajung devreme. Asigurați-vă că vă oferiți suficient timp pentru a găsi parcare și pentru a trece prin securitate (dacă există securitate la tribunal). Opriți toate telefoanele mobile și dispozitivele electronice înainte de a intra.
  • Nu aduceți în instanță alimente sau băuturi. În schimb, consumați totul în afara tribunalului.
  • Imaginea intitulată Obținerea de custodie a copiilor cu părinți incarcerați Pasul 12
    3. Răspundeți la întrebările judecătorului. Dacă părinții sunt de acord că ar trebui să deveniți gardian, atunci auzul va fi probabil fără probleme. Indiferent de ceea ce doresc părinții, judecătorul trebuie să fie încă de acord cu tutela. Cu toate acestea, judecătorul va fi probabil de acord decât dacă există ceva în aplicația dvs. care sugerează că nu sunteți potrivit să fiți tutore.
  • Fiți pregătiți să discutați despre ceva în cererea dvs. Dacă ați fost condamnat pentru o crimă, fiți pregătiți să discutați despre modul în care sunteți responsabil acum. Vorbește despre locul de muncă și despre activitățile comunitare, precum și cât timp ați avut o înregistrare penală curată.
  • Image intitulată Obținerea de custodie a copiilor cu părinți incarcerați Pasul 13
    4. Explicați de ce tutela este în interesul superior al copiilor. Într-un caz de tutelă contestată, trebuie să dovedești că părinții nu pot avea grijă de copiii lor și că trăirea cu voi va fi în interesul pentru copii.
  • Este ușor să dovedim că părinții nu pot avea grijă de copiii lor dacă sunt în închisoare. Această problemă nu ar trebui să fie în litigiu.
  • Cu toate acestea, dacă un alt membru al familiei urmăresc să fie Guardian, atunci trebuie să dovediți că puteți oferi un sprijin financiar și emoțional mai bun pentru copii. Avocatul dvs. vă va ajuta să găsiți și să prezentați dovezi relevante, care ar putea include dovezi ale venitului dvs., dovada că aveți suficient spațiu în casa dvs. și mărturia mărturiei că aveți o legătură puternică cu copiii.
  • Preferința părinților va fi, de asemenea, un factor critic pe care judecătorul îl va lua în considerare. Judecătorul va considera, de asemenea, preferința copilului, dacă el sau ea este suficient de mare.
  • Imaginea intitulată Obținerea de custodie a copiilor cu părinți incarcerați Pasul 14
    5. Fișier acceptarea dvs. de tutelă. Dacă judecătorul regulă în favoarea dvs., atunci probabil că va trebui să depuneți un formular cu Curtea care acceptă tutela. Cereți grefierului pentru formularul corespunzător.
  • Curtea va trebui apoi să vă emită lucrări care arată că sunteți tutorele copiilor.
  • Partea 3 din 4:
    Adoptarea unui copil
    1. Imagine intitulată Obținerea de custodie a copiilor cu părinți incarcerați Pasul 15
    1. Găsiți informații despre procesul de adopție. Majoritatea adopțiilor efectuate pentru a obține custodia unui copil cu un părinte încarcerat sunt adopții treptate. Dacă vă calificați pentru o adopție vitregă, procesul este adesea mult mai simplu și mai rapid decât dacă trebuia să adopți un alt mod. Dacă sunteți un paspant, întrebați-vă următoarele întrebări. În primul rând, ați fost, ca fiind cei pasiști, căsătoriți cu părintele de naștere la momentul nașterii copilului? În al doilea rând, sunteți și părintele de naștere încă căsătoriți?
    • Dacă puteți răspunde "da" la ambele întrebări, va trebui doar să efectuați un "Adoptarea pentru a confirma parerea." Dacă este cazul, va trebui doar să depuneți câteva formulare cu instanța și să discutați cu copilul despre adopție.
    • Dacă trebuie să răspundeți "Nu" La oricare dintre aceste întrebări, va trebui să treceți prin întregul proces de adopție vitreg.
  • Imagine intitulată Obținerea de custodie a copiilor cu părinți incarcerați Pasul 16
    2. Completați formularele solicitate de instanță. Indiferent de statutul de caz ca un paspant (i.E., Indiferent dacă depuneți o confirmare a părinților sau o adopție vitregă), va trebui să completați o cerere de adopție, un acord și o comandă. Dacă depuneți o confirmare a părinților, trebuie să completați, de asemenea, o declarație.
  • Formularul de solicitare de adopție vă solicită să vă identificați și să furnizați informații de contact, de ce instanța are jurisdicție asupra cazului dvs., ce tip de adopție cereți (i.E., Adoptarea viitoare), informații despre copil, informații despre părinții biologici, de ce vă calificați pentru o adopție viitoare, indiferent dacă ați primit consimțământul necesar al părinților biologici și de ce sunteți potrivit să adoptați (e.G., Sunteți de o vârstă legală, veți sprijini copilul, aveți o casă potrivită pentru copil).
  • Formularul Acordului de Adopție solicită părintelui biologic incarcerat să semneze și să fie de acord cu adoptarea viitoare.
  • Ordinul de adopție va stabili concluziile judecătorului despre cazul dvs. Tot ce trebuie să faceți este să vă completați informațiile personale.
  • Dacă aveți nevoie să completați declarația, vă va cere să afirmăm, sub jurământ, să îndepliniți calificările tipului de adopție. Dacă ați răspuns "da" la ambele întrebări de prag care vă permit să depuneți acest tip de adopție, veți afirma pur și simplu aceste răspunsuri.
  • Imagine intitulată Obținerea de custodie a copiilor cu părinți incarcerați Pasul 17
    3. Fișier de instanță. Odată ce ați completat toate formularele necesare, va trebui să faceți cel puțin două exemplare ale acestora. O copie va fi a ta să păstreze, iar cealaltă copie va fi servită pe părintele incarcerat. Luați toate formularele dvs., inclusiv originalele, la tribunalul județean care are jurisdicție asupra cazului dvs. și depuneți-le cu grefierul instanțelor. Funcționarul instanțelor va explica procesul dvs. și vă va cere să plătiți o taxă de depunere. Dacă nu vă puteți permite taxa de depunere, puteți solicita instanței pentru o renunțare la taxă.
  • Odată ce plătiți taxa sau a fost renunțată, documentele dvs. vor fi ștampilate ca "Filed" și veți lua cele două copii acasă cu dvs. Originalele vor rămâne cu instanța.
  • Imaginea intitulată Obținerea de custodie a copiilor cu părinți incarcerați Pasul 18
    4. Discutați cu copilul despre adopție. Dacă copilul pe care încercați să îl adoptați este de 12 ani sau mai în vârstă, el sau ea va trebui să consimtă adoptarea înainte ca judecătorul să se vadă pe ea. Dacă acesta este cazul, judecătorul și, eventual, lucrătorii sociali, ar putea vorbi cu copilul dvs. pentru a întreba despre dorința lor de a vă avea ca părintele lor. De asemenea, puteți avea o discuție onestă cu ei în prealabil despre această posibilitate. Dacă copilul este sub vârsta de 12 ani, nu veți avea nevoie de consimțământul lor.
  • Dacă copilul consimtează sau este sub vârsta de 12 ani și vă calificați pentru o adopție pentru a confirma parerea, adoptarea dvs. va fi încheiată aici și veți fi părintele juridic al copilului.
  • Dacă nu vă calificați pentru adoptarea pentru a confirma părinții și consimțământul copilului sau este sub vârsta de 12 ani, va trebui să continuați prin restul procesului de adopție vitreg.
  • Imagine intitulată Obținerea de custodie a copiilor cu părinți incarcerați Pasul 19
    5. Serviți hârtiile dvs. pe celălalt părinte. Când aduceți un caz în instanță, trebuie să notificați cealaltă parte. Faceți acest lucru servind cealaltă parte cu o copie a procesului. În cazul unei adopții viitoare, va trebui să serviți formularul de solicitare de adopție pe părintele încarcerat. Pentru a face acest lucru, trebuie să întrebi pe cineva care are 18 ani sau nu legat de cazul pentru a trimite o copie a formularului de solicitare către părintele încarcerat.
  • Odată ce serviciul a fost finalizat cu succes, serverul dvs. va completa o dovadă a formularului de service și va returna acest lucru. Va trebui să depuneți acest formular cu Curtea pentru a dovedi că celălalt părinte a fost servit.
  • Imagine intitulată Obținerea custodiei copiilor cu părinți incarcerați Pasul 20
    6. Obțineți consimțământul părintelui încarcerat. În acest moment, părintele încarcerat trebuie să consimtă adoptarea. Dacă el sau ea nu, veți fi în măsură să finalizați adopția dacă părintele incarcerat este considerat că a abandonat copilul sau dacă judecătorul constată adopția să fie în interesul copilului.
  • Dacă nu puteți obține consimțământul, ar trebui să luați în considerare vorbirea cu un avocat. O adopție contestată poate fi complexă și un avocat vă poate ajuta să obțineți cel mai bun rezultat posibil.
  • Imagine intitulată Obținerea de custodie a copiilor cu părinți incarcerați Pasul 21
    7. Permiteți o investigație. Înainte de a merge la instanță, statul dvs. va efectua o investigație asupra capacității dvs. de a face față copilului în cauză. Ancheta va fi, de obicei, tratată de un investigator al instanței, asistent social sau terapeut de familie. Investigatorul vă poate intervieva, familia, prietenii dvs. și vecinii voștri. În plus, investigatorul ar putea efectua vizite la domiciliu pentru a vă verifica locuința și a vedea cum interacționează copilul în casa dvs.
  • Odată ce investigația este completă, anchetatorul va scrie un raport și va depune acest lucru cu instanța. Veți primi, de asemenea, o copie.
  • Imagine intitulată Obținerea de custodie a copiilor cu părinți incarcerați Pasul 22
    8. Du-te la audierea curții dvs. Luați toate formele pe care le-ați completat vreodată și mergeți la audierea dvs. programată. Copilul trebuie să participe și la audiere. În cadrul audierii, judecătorul vă va cere și ceilalți întrebări părinte cu privire la posibila adoptare. Răspundeți la întrebări cinstit și profesional. Când judecătorul își completează ancheta, ei vor lua o decizie cu privire la adoptare.
  • Dacă se acordă adopția dvs., judecătorul va completa ordinul de adopție și îl veți depune la instanța de judecată. În acest moment, veți fi părintele copilului.
  • Dacă judecătorul neagă adopția, este posibil să fiți în măsură să facă apel la decizia sa. Verificați cu un avocat despre opțiunile dvs.
  • Partea 4 din 4:
    Înțelegerea altor opțiuni
    1. Imagine intitulată Găsiți custodia copiilor cu părinți incarcerați Pasul 23
    1. Au părinții să semneze declarația de autorizare a unui îngrijitor. În unele state, cum ar fi California, părinții pot semna o afirmație. Această afirmație permite rude calificate să obțină îngrijiri medicale și să înscrie copiii la școală. Poate dura doar o perioadă limitată de timp, cum ar fi un an. Statul dvs. poate să nu permită această opțiune, ci să verificați cu avocatul dvs. pentru a vedea dacă statul dvs.
    • Un avantaj al acestei afirmații este că nu este nevoie să obțineți instanțele implicate. În schimb, părinții semnează formularul și puteți începe imediat să aveți grijă de copii.
    • Cu toate acestea, această afirmație nu vă acordă custodia legală a copiilor. De asemenea, nu deveniți automat eligibili pentru beneficiile pentru bunăstarea copilului.
  • Imagine intitulată Obținerea custodiei copiilor cu părinți incarcerați Pasul 24
    2. Obțineți o procură. Aceasta este o altă opțiune în loc să caute custodie legală. Puterea avocatului vă oferă puterea de a asigura îngrijirea medicală pentru copii și de a le înscrie în școală. Membrii familiei, precum și prietenii, pot obține o procură. În funcție de starea dvs., rudele imediate se pot califica pentru beneficiile pentru bunăstarea copilului cu o procură.
  • Există multe forme de procură pe care le puteți găsi pe Internet. Găsiți unul pentru starea dvs. și completați-l.
  • De asemenea, puteți cere avocatului dvs. să vă ajute să proiectați unul.
  • O împuternicire trebuie să fie notatizată. Aceasta înseamnă că părinții trebuie să semneze în fața unui notar public. Ar trebui să coordonezi cu părinții. De exemplu, este posibil să fie nevoie să vizitați părinții în închisoare cu un notar public, sau părinții ar putea semna la o audiere a instanței.
  • Imagine intitulată Obținerea de custodie a copiilor cu părinți incarcerați Pasul 25
    3. Obțineți înregistrări utile pe copii. Dacă obțineți o putere de avocat sau altă autorizație de a avea grijă de un copil, ar trebui să obțineți și înregistrări necesare. Acestea vă vor ajuta să obțineți îngrijirea medicală a copilului sau înscriși în școală:
  • Copia originală a procurii sau a altor autorizații.
  • Certificatul de naștere al copilului.
  • Cardul de asigurare medicală al copilului sau Cardul Medicaid.
  • sfaturi

    Ar trebui să vă gândiți serios înainte de voluntariat pentru a fi tutorele legal pentru copii. Copiii au nevoie de o casă stabilă și să se spele de la domiciliu la casă ar putea fi mai dăunătoare copilului. Nu trebuie să vă oferiți ca un tutore legal decât dacă sunteți pregătit să aveți grijă de copil până când cel puțin un părinte este eliberat din închisoare sau copilul ajunge la vârsta adultă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar