Cum să adoptăm un membru al familiei

Adoptarea unui membru al familiei, cunoscut în mod obișnuit ca o adopție de rudenie, poate beneficia nu numai a copilului, ci și familia extinsă. Atunci când un părinte moare, devine incapabil să aibă grijă de copil, sau copilul se termină în sistemul de îngrijire a fosterului, o adopție de rudenie poate păstra legăturile familiei și poate netezi tranziția pentru copil într-o viață nouă. Adopțiunile privind rudenii pot fi complicate și, de obicei, necesită asistență juridică completă. Cu toate acestea, există mulți pași pe care îi puteți lua pentru a face ca procesul să meargă mai neted.

Pași

Partea 1 din 3:
Planificarea adoptării
  1. Imaginea intitulată începe procesul de adopție Pasul 4
1. Luați în considerare efectul asupra familiei dvs. Multe destinații de plasare cu rudele sunt rezultatul părinților care nu pot să-i pasă de copil. S-ar putea să fi fost neglijent, chiar abuzul copilului, iar situația poate fi încărcată foarte emoțional în familie.
  • Bunicii pot fi rupte mai ales între loialitatea față de copilul lor și îngrijorarea pentru nepotul lor. Mătușii și unchii sunt de obicei mai aproape de vârsta părinților de naștere, dar luând într-o nepoată sau nepotul poate schimba dinamica în căsătorii și familiile existente. Dacă copilul este suficient de mare pentru a avea o relație cu părinții ei de naștere, pot exista probleme de separare și abandonare. Părinții potențiali de rudenieri ar trebui să ia în considerare sesiunile de consiliere familială înainte de a se angaja la adopție.
  • Dacă copilul a venit la familia dvs. prin intermediul unui caz de judecată, discutați despre adopția de rudenie cu asistentul social al copilului. Asigurați-vă că înțelegeți rolul statului în adopție.
  • Imaginea intitulată începe procesul de adopție Pasul 21
    2. Evaluați-vă opțiunile și asigurați-vă că o adopție este potrivită pentru familia dvs. O adopție de rudenie este diferită de alte tipuri, deoarece necesită persoane pe care le cunoașteți personal, părinții naturali, atât consimțământul, să moară, fie să fie declarați necorespunzători. Pot exista interese concurente între bunicii maternali și paterni și alte facțiuni ale familiei. Agenția de bunăstare a copilului de stat este aproape întotdeauna implicată. Există mai multe opțiuni pentru plasarea copilului și ar trebui să vorbiți cu un avocat sau un asistent social pentru a face ceea ce este mai bun pentru copil și pentru familia dvs.
  • Custodie și plasare juridică. Pentru a ține copilul din sistemul de îngrijire a fosterului, instanța va privi mai întâi rudele de sânge. Dacă sunteți în formă și aveți resursele de îngrijire a copilului, statul va lua adesea custodia legală a copilului și va pune-o în casa dvs. Vă ocupați de toate activitățile de zi cu zi ale unui părinte sub supravegherea instanței. Aceasta este întotdeauna o situație temporară, de obicei durabilă mai puțin de un an.
  • Tutelă. Aceasta poate fi o opțiune bună pentru plasamentele de rudenie. Curtea emite un ordin care vă oferă custodia juridică a copilului și toate drepturile legale de a acționa ca părintele ei. Diferența dintre o tutelă și o adopție este că drepturile părinților de naștere nu sunt tăiate. Cu toate acestea, dacă părinții de naștere doresc să fie implicați în viața copilului, ei trebuie să meargă la tribunal. Într-o tutelă, puteți fi eligibil să primiți plăți de sprijin pentru copii de la părinții de naștere.
  • Adoptarea complet a drepturilor legale ale părinților nașterii la copil. În calitate de adoptator de rudenie, deveniți părintele copilului în toate fațetele legii. Aveți aceleași drepturi și responsabilități ale oricărui părinte.
  • Imagine intitulată face cercetarea calitativă Pasul 1
    3. Cunoașteți drepturile dvs. în cazurile judiciare. În general, în conformitate cu legea, rudele de sânge au un statut special în cazurile judiciare care implică îngrijirea și plasarea copiilor minori. Aceste cazuri includ atunci când copilul se află în custodia statului, când copilul supraviețuiește ambelor părinți și nu există nici o tutelă sau într-o procedură de adopție.
  • Legea federală cere agențiilor să depună eforturi rezonabile pentru a menține frații împreună într-o singură casă, oferind servicii necesare pentru a face munca de plasare.
  • Dacă există un caz care implică un copil care este relativa dvs. de sânge și vă puteți arăta că aveți o relație cu copilul, puteți solicita instanței "Partidul interesat" stare. Aceasta înseamnă că aveți dreptul de a primi documente și rapoarte, precum și notificarea audierilor în instanță.
  • Zece state au legi care necesită agenții să acorde prioritate rudelor de sânge atunci când evaluează plasamentele de adopție.
  • În majoritatea statelor, dacă părintele au trimis intenționat copilul să trăiască cu rude și să consimtă adoptarea, legile sunt înființate pentru a eficientiza procedura. În mod obișnuit, dacă copilul locuiește cu ruda de ceva timp, studiul de acasă va fi sumbru sau va renunța la toți împreună.
  • Imagine intitulată Raport Fraudă Pasul 1
    4. Beneficiile de cercetare și asistență de adopție. Chiar dacă protejarea nepotului sau a nepoatei poate fi cel mai important lucru în mintea și inima voastră, trebuie, de asemenea, să faceți față realităților financiare de ridicare a unui copil. Majoritatea statelor oferă un fel de asistență pentru părinții adoptivi. Dacă copilul are nevoi speciale, majoritatea statelor vor oferi sprijin, acces la servicii și, în unele cazuri, stipendii financiare. Ca părinte adoptiv, veți fi, de asemenea, eligibili pentru a adăuga copilul la asigurarea de sănătate angajatorului sau pentru asigurarea prin stat.
  • Imagine intitulată Selectați un avocat privind impozitul pe proprietate Pasul 7
    5. Confruntați cu un avocat de drept familial. O adopție de rudenie este adesea cea mai complicată din toate procedurile de adopție. Într-o adopție străină, drepturile părinților au fost întrerupte și custodia transferate la stat înainte de a fi chiar luate în considerare. Într-o adopție vitregă, unul dintre părinții de naștere este implicat activ. Cu toate acestea, într-o adopție de rudenie, problemele cu părinții de naștere pot fi nerezolvați, poate fi resentimente în familie, agenția de asistență pentru copii de stat poate avea un interes de custodie, iar copilul poate fi ambivalent cu privire la adoptarea. Ca rezultat, nu este recomandat să încercați să faceți o adopție de rudenie pe cont propriu ca a pro SE parte.
  • Dacă aveți resursele financiare, puteți păstra o Avocatul dreptului de familie Pentru a acționa în numele dvs.
  • A scrie scrisoare către Curtea audierea cazului de bunăstare a copilului și întrebați dacă vă calificați pentru consilierul numit în instanță.
  • Vorbiți cu biroul dvs. de asistență juridică locală. Există un birou de asistență juridică pentru fiecare județ din Statele Unite și, dacă îndepliniți liniile directoare ale veniturilor, vă puteți califica pentru reprezentare.
  • Contactați Asociația Baroului Local. Cele mai multe asociații de bare au avocații care sunt dispuși să ajute cu acest tip de caz pentru o taxă redusă sau pro bono.
  • Partea 2 din 3:
    Depunerea adopției
    1. Imaginea intitulată Creați o vaste 16
    1. Instituie o procedură de adopție. Dacă statul nu este implicat, avocatul dvs. va depune adoptarea în instanța corespunzătoare în numele dvs. O audiere preliminară va fi programată să ofere părinților nașterii posibilitatea de a depune un răspuns la petiție.
    • În cazul în care părinții de naștere ambele consimtă, vor semna formele notariale care își predau drepturile părintești.
    • În acest stadiu, familia celuilalt părinte poate solicita dreptul de a interveni sau de a contesta adopția.
  • Imaginea intitulată începe procesul de adopție Pasul 5
    Imaginea intitulată începe procesul de adopție Pasul 5
    2. Solicită cooperarea agenției. Dacă este implicată o agenție de stat, veți avea nevoie de cooperarea și de aprobarea unei adopții de rudenie. Un asistent social de susținere poate fi cel mai mare avantaj al tău.
  • Agenția ar trebui să aibă documentele necesare pentru adoptare, cum ar fi certificatele de naștere certificate și certificatele de decesare parentală. Ei au, de asemenea, acces la înregistrări care pot ajuta la localizarea părinților absenți pentru service și consimțământ.
  • Colaborați pe deplin cu vizitele, interviurile și verificările de fond penale. Cele mai multe state au legi care să raționalizeze aceste proceduri și să acorde preferință rudelor de sânge, dar cooperarea dvs. este esențială. Fi deschis și cinstit. După ce statul devine implicat, nu există "Afaceri private de familie."
  • Bunicii pot fi rugați să se supună examinărilor fizice pentru a determina dacă sunt suficient de sănătoși pentru a fi părinți adoptivi pentru copii mici.
  • Imagine intitulată Curtea unei femei Pasul 16
    3. Discutați consimțământul la adopție. Dacă doriți să adoptați un nepoț sau copilul fratelui dvs., discutați cu părintele nașterii membrilor familiei cu privire la consimțământul la adopție. De asemenea, ar trebui să discutați cu restul familiei imediate despre sentimentele lor. Forțarea instanței de a se îndepărta drepturile părintești poate provoca disidență în familie care nu este bună pentru copil.
  • Imagine intitulată apăra în instanță Pasul 3
    4. Lucrați cu avocatul dvs. Este posibil să fie necesar să vă furnizați propriile certificate de naștere, documentele de căsătorie și divorț și înregistrările privind ocuparea forței de muncă. Nu păstrați secrete de la avocatul dvs. Dacă există ceva în trecutul dvs., care poate fi o problemă, cum ar fi o fostă problemă de droguri, o problemă de sănătate sau o condamnare penală, să fie cinstit cu privire la aceasta înainte de a deveni o problemă în adopție.
  • În cazul în care avocatul dvs. este numit în instanță, asistență juridică sau de lucru pro bono, probabil că va fi capabil să obțină taxele de depunere a instanței au renunțat. Vorbiți cu avocatul dvs. despre înregistrările pe care trebuie să le oferiți.
  • Dacă există un caz de bunăstare a copilului, statul se va ocupa de despărțirea drepturilor părinților de naștere. Dacă cazul merge la proces, este posibil să fiți chemat să mărturisiți despre tot ce ați asistat și despre cum ați îngrijit copilul. Dacă primiți o citație sau altă notificare din partea statului, contactați imediat avocatul.
  • Partea 3 din 3:
    Finalizarea adoptării dvs. de rudenie
    1. Imaginea denumită se comportă în instanța 7
    1. Participă la toate audierile instanțelor. Avocatul dvs. vă va da observați și discutați despre ceea ce crede că se poate întâmpla la audieri. Prima dată de instanță va fi după ce toate părțile au fost servite și timpul lor de a răspunde a expirat.
    • Dacă părinții de naștere au consimțit sau au avut drepturile lor separate de stat, ei nu sunt obligați să participe.
    • În cazul în care familia celuilalt părinte de naștere sau alți membri ai familiei doresc să se opună adoptării sau să intervină, pot apărea. Nu fiți ostili, indiferent cât de supărat sau dezamăgit poate fi. Direcționați toată comunicarea la avocatul dvs.
    • Nu aduceți copiii decât dacă sunteți instruiți să faceți acest lucru de către avocat. Unii judecători au reguli împotriva copiilor din sala de judecată și nu le puteți lăsa nesupravegheați în hol. Dacă lucrați cu agenția de asistență socială, ei pot avea o cameră de joacă la birourile lor în care copiii pot aștepta în timp ce sunteți în instanță.
  • Imaginea intitulată începe procesul de adopție Pasul 23
    2. Anticipați un proces. Majoritatea adopțiilor de rudenie sunt necontestate. Familia înțelege, este de acord și cooperează pentru a face ceea ce este mai bun pentru copil. Cu toate acestea, până la emiterea ordinii finală, un studiu este o posibilitate. Un părinte de naștere poate să-și retragă consimțământul sau un alt membru al familiei poate interfera. Cel mai bun pariu este să te comporți ca și cum cazul va merge la proces.
  • Nu discutați detaliile cauzei cu copilul. Dacă primiți întrebări care nu pot fi răspunsate la generalități, luați în considerare o sesiune de consiliere familială. Nu respectați părinții de naștere la copil.
  • Nu discutați detaliile cauzei cu alte familii, cu excepția unor termeni foarte generali. Dacă este nevoie de contribuția sau cooperarea lor, permiteți avocatului să se ocupe de comunicarea.
  • Nu fi ostili față de familia celuilalt părinte de naștere. Chiar dacă drepturile au fost predate sau tăiate, ele sunt familia copilului la fel de mult ca tine. Copilul poate avea o afecțiune semnificativă pentru ceilalți bunici și mătuși, unchii și veri. Discutați problema cu avocatul dvs. și asistentul social Cum să permiteți contactul cu copilul, în special în jurul sărbătorilor.
  • Imaginea denumită se comportă în instanța 7
    3. Să participe la audierea definitivă a instanței. În această audiere, dacă a existat sau nu un proces, Curtea va examina documentele și va cere dacă doriți să adoptați copilul. Agenția de Stat va participa probabil și va acorda aprobarea pentru adoptarea finală. Dacă copiii participă, judecătorul poate vorbi cu ei.
  • Judecătorul cu recunoașterea că părinții de naștere au consimțit sau că există drepturi au fost anterior separate. Dacă nu, judecătorul va constata că părinții sunt incapabili și intră în ordine de despăgubire.
  • La semnarea comenzii, deveniți părintele juridic al copilului.
  • Imaginea intitulată începe procesul de adopție Pasul 24
    4. Actualizați certificatul de naștere al copilului. Când primiți copia ștampilată a fișierelor de adoptare finală, puteți depune un nou certificat de naștere. În funcție de relația dvs. cu copilul, de exemplu, sunteți bunicii materni, puteți schimba numele de familie al copilului pentru a se potrivi.
  • Imaginea intitulată începe procesul de adopție Pasul 12
    5. Creați un plan de siguranță. Adopțiunile de rudenie sunt unice în sensul că unul sau mai mulți dintre părinții de naștere pot fi în continuare în imagine. Depinde de dvs. să decideți cât de mult, dacă este cazul, contactați dvs. va permite între părinții de naștere și copilul. Majoritatea adopțiilor de rudenie sunt de succes și fericit. Cu toate acestea, în funcție de situația familială, trebuie să fiți conștienți de pericolul rezidual al unei adopții de rudenie.
  • Dacă drepturile părinților au fost separate forțat, pot exista ostilitate și pericol pentru copil. Actualizați informațiile despre familie cu școala și îngrijitorii copilului. Să le informeze cine poate și nu pot alege copilul de la școală și care pot accesa înregistrările școlare.
  • Dacă drepturile părinților au fost tăiate din cauza abuzului de substanțe sau a abuzului fizic, utilizați judecata dvs. în a permite contactul. Protejați copilul ca și cum ați fi cu cineva pe care îl simțiți ar putea fi un pericol.
  • Dacă un părinte de naștere sau altă familie devine amenințător, luați în considerare scoaterea unei comenzi de restrângere pentru a vă proteja, copilul și casa dvs.
  • Dacă un părinte de naștere sau alt membru al familiei pleacă cu copilul sau nu va returna copilul după o vizită, ia lucrările de adopție și noul certificat de naștere la aplicarea legii. Acest Willhelp îi face să înțeleagă situația și să le facă pentru a vă ajuta să recuperați copilul.
  • sfaturi

    Dacă membrul familiei pe care doriți să îl adoptați nu locuiește în Statele Unite, contactați U.S. Departamentul de Stat pentru Informații privind regulile și reglementările privind adopțiile internaționale.
    • Fii atent cu ceea ce întrebi copilul. Nu doriți să le supărați sau să le faceți stresați.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar