Cum să devii un nebun

Deși un proverb spune: "proștii disprețuiesc înțelepciunea și disciplina"-Yet înțelepciunea este supremă și de dorit mai sus [multe] alte lucruri.Înțelepciunea dă lumină ochilor, în timp ce nebunia provoacă orbire.Dacă ați fost vreodată făcuți un nebun, fie prin alegerile dvs. sărace, fie prin alegerea săracă a altcuiva - altcineva altceva sau "Conning" Tu - Asta ți-a influențat viața, vei înțelege complet de ce este nevoie de acest articol.A se vedea, nebunia este ceva mai bine prevenit decât vindecat (a se vedea Cum să evitați să deveniți un criminal).Biblia spune în mod clar: Dacă vreunul (omul) nu are înțelepciune, ar trebui să-l ceară lui Dumnezeu, care o va da liber (el). Deci, nu vă grăbiți orbește (fericiți) în contracte și alte acorduri și dezacorduri. Un act de nebunie poate fi rar inversat și adesea lasă o traseu de distrugere și furie.Iată câteva indicii de bază, care pot părea evidente, pentru a evidenția diferite tipuri de comportament prostești și luarea unei decizii dureroase, în încercarea de a împiedica nebunia în viața voastră.

Pași

  1. Imaginea intitulată devine un prost pas 1
1. Face ipoteze.Se spune că presupunând "face un fund din tine și de mine".Ei bine, nimic nu sa schimbat.Se întâmplă.Atenție este că, uneori, oamenii nu le place să fie verificați și, deși aveți cele mai bune intenții, pentru a evita presupunerea, încă mai puteți ajunge să vă loviți sau ați spus de cineva dacă întrebați "prea multe" sau "gresit" întrebări. Este recomandat un echilibru sănătos între cele două.
  • Efectuarea de decizii majore privind ipotezele este foarte periculoasă.Oamenii ar trebui, totuși, să fie mai toleranți unul de celălalt atunci când vine vorba de ipoteze despre lucrurile mai mici și minore.Este natura umană să presupunem și ar trebui să fim mai iertați de frații și surorile noastre pentru acest lucru.
  • Aflați să nu transpirați lucrurile mici.Fiți gata să vă apărați cu motive întemeiate dacă cineva face o presupunere despre tine sau despre viața ta.Trăiți o viață curată și transparentă a integrității care va lăsa o cameră mică pentru o presupunere.Nu fi rapid să judecați pe alții. Faceți toate eforturile pentru a trăi în pace cu toată lumea.
  • Imaginea intitulată deveni un Pasul 2
    2. Nu citiți programul de asigurare și formularea politicilor.Dacă ați avut o afirmație de asigurare a scăzut de compania dvs. de asigurări, veți ști că acesta este unul dintre cele mai dăterioare acte de nebunie pe care le putem angaja.
  • În total, bazându-vă pe brokerul dvs. pentru a vă reprezenta -- nu "compania" -- este nebunie. În punctul de vedere al cererii dvs., nu există nimic de oprire a brokerului dvs. să dovedească doar că ți-au trimis documentele de a citi și de a aproba, nu ați făcut-o și ei înșiși în timp ce v-ați fugit oportunitatea.Citiți cu atenție documentele justificative și puneți multe întrebări.Aceasta este o zonă în care trebuie să fiți cât mai pedantic posibil.Te-ar putea salva o mulțime de bani și dezamăgire pe termen lung.
  • Imaginea intitulată deveni un Pasul 3
    3. Nu aveți o privire legală a ochilor în legătură cu contractele dvs.Cei care cred că pot face acest lucru numai sunt oarecum nebuni.Dacă nu aveți o cunoaștere solidă a legii, având o persoană calificată legal aprobă contractele dvs. este o necesitate.Impactul de a avea o clauză împotriva drepturilor constituționale ale unei persoane într-un contract, de exemplu, este o cale sigură de probleme.Puneți multe întrebări.
  • Verificați zonele gri, deoarece acestea vor fi întotdeauna transformate în favoarea persoanei care a elaborat și a oferit contractul.Nu fiți înșelat "necitit" Obligații contractuale și imprimare mică (scoateți geamul).Insistă asupra deschiderii, transparenței și a limbii care sunt ușor de înțeles.Domeniile de evidențiere pe care le doriți ca cealaltă parte la un contract să acorde o atenție deosebită fie prin introducerea aceluiași cu caractere aldine sau subliniind astfel încât să nu fiți acuzați de "ascunde lucrurile" În imprimarea mică a unui contract într-o etapă ulterioară.
  • Obțineți unul sau doi consilieri de încredere pentru a citi un contract înainte de a-l semnaliza și nu accepta nimic nu sunteți mulțumit până când nu înțelegeți pe deplin impactul a ceea ce vă angajați prin acceptarea contractului.
  • Imaginea intitulată deveni un Pasul de nebun 4
    4. Continuați, încălcați un contract.Odată ce contractul dvs. este semnat, o modalitate sigură de a bea din Cupa de nebunie este de a încălca (încalcă) contractul dvs. Deși încălcarea contractului poate fi o mișcare strategică, dar în general, acest lucru ar trebui evitat.
  • Sunt modalități mai bune de a ieși dintr-o situație Dacă aveți nevoie decât să încălcați în mod deliberat un contract.Impactul s-ar putea dovedi a fi mai multe probleme decât vă puteți gestiona și vă puteți vedea înfășurate în litigii scumpe pentru a veni un timp.
  • Imaginea intitulată deveni un Pasul 5
    5. Extindeți-vă financiar.Guvernele care au adoptat acte de credit naționale și au impus legi stricte care înconjoară împrumuturile și împrumuturile de bani trebuie să fie lăudate.
  • Puține lucruri sunt mai stresante decât să fie supra-extinse din punct de vedere financiar.Oamenii și-au luat propria viață peste asta.Rușinea datoriilor nepotrivite, a judecăților și a repozărilor de active sunt dureroase nu numai persoanei care o experimentează, ci și pe cei dragi.Nu merită.
  • Imaginea intitulată deveni un prost pas 6
    6. Siguranța pentru datoria altcuiva.Biblia învață că aceasta este nebunie.Siguranța în picioare pentru datoria altcuiva este adesea o decizie emoțională.
  • O decizie emoțională despre bani este de obicei o decizie prostească.Zicală "Nu" ar putea să-i ajute pe cealaltă persoană să-și reevalueze nevoile și prioritățile.Dacă nu vă puteți permite cu o declarație onestă sau fără garanție, nu o cumpărați.Simplu ca buna ziua.
  • Imaginea intitulată deveni un Pasul 7
    7. Cumpărare proprietate imobiliara, Timeshares sau fracțiuni de proprietate fără vizualizarea fizică a proprietății.Există o zicală - "În Dumnezeu avem încredere, orice altceva am audit".Același lucru ar trebui să fie pentru proprietate sau imobiliare înainte de ao achiziționa.
  • Evitați bunurile imobile nedovedite sau neimpozitate: doriți să vedeți fizic vopseaua, cărămizile și mortarul sau să vedeți teren înainte de a investi în ea.Cumpărare "off plan" este o afacere riscantă, dar acest lucru este exclus din sfatul de aici.Mulți oameni au fost prinși cumpărați "Imobiliare neexistente," fracțiuni, acțiuni de teren nedivizate sau au investit în domeniul de timp numai pentru a fi foarte dezamăgit.
  • Utilizați numai companiile reputate (și utilizați asigurări de titlu) pentru acest tip de investiție și vă rugăm să vizitați locația, dacă este posibil, înainte de semnarea liniei punctate. Curtea de distrugere sau fermă de porci Următoarea ușă - pe care nu ați văzut-o niciodată - poate să vă gunoi planificați complet.
  • Imaginea intitulată deveni un prost pas 8
    8. Utilizați Internetul fără setările corecte de securitate / antivirus.Doriți banii tăi furați din contul dvs. bancar?Hard-ul dvs. infectat cu înfricoșător Viruși?Hard diskul tău se prăbușește în acel moment crucial?Dacă nu, nu faceți asta.
  • Un computer care accesează Internetul fără securitatea corectă și anti-virus este un risc pentru noi toți. Asigurați-vă că încărcați un sistem anti-virus reputat.Încercați să evitați "Funcții gratuite" Disponibil pe internet.În schimb, achiziționați software-ul original aparținând unei companii anti-virus și de securitate reputate.
  • Actualizați-vă în mod regulat anti-virusul sau cumpărați un produs care actualizează automat de fiecare dată când accesați Internetul.Acesta este un non-negociabil.
  • Imaginea intitulată devine un prost pas 9
    9. Încercați să fixați un bărbat / femeie.Obiectarea unor trăsături sau aspecte neaplicate ale bărbaților / femeilor din viața voastră nu este întotdeauna un lucru rău.Ar trebui să fim uneori pregătiți să ne angajăm cu ceilalți într-un efort "Sunați-le mai sus".Nebunia constă în credința că ați fost trimis în viața cuiva pentru a le repara.
  • Necesitatea de a repara o persoană este adesea înrădăcinată în propriile nesiguranță sau necesitatea de a fi nevoie.Căutați semnele de avertizare.Vechea zicală "un leopard nu își schimbă spoturile" este o înțelegere înțeleaptă.Așteaptă ca oamenii să nu se schimbe și să se accepte de ei așa cum sunt.Dacă se schimbă, va fi o raritate și foarte des din curajul propriului lor experiență de viață sau convingeri, și va avea prea puțin probabil ca ceva de-a face cu dvs.Acest lucru nu este adesea un efort care merită să fie făcut și ar trebui evitat.
  • Imaginea intitulată deveni un nebun Pasul 10
    10. Încercați să învățați pe cineva o lecție.Acest lucru este similar cu a lua dreptate în mâinile tale (vezi mai jos).Întotdeauna se întoarce.Mereu.Se spune că "drumul spre iad este pavat cu intenții bune".Asta este adevărat.Un efort activ, strategic la încercarea de a învăța pe cineva o lecție nu este niciodată un lucru bun.Ar trebui să avem încredere că Dumnezeu are viața lor în mâna lui și că El le va lua în călătorie pe care le-a intenționat să fie.
  • Interferența strategică în viața oamenilor, în general, înapoi, și veți ajunge să fiți priviți ca făptuitor.Acest lucru nu este un risc care merită luat și vă va transforma într-un nebun în cel mai scurt timp.
  • Imaginea intitulată deveni un Pasul de nebun 11
    11. Se angajează într-o afacere extra-maritală (aceasta nu se aplică căsătoriilor deschise dacă este în termenii înțelegerii dvs. reciproce).Trebuie să spun mai mult?Aceasta se termină mereu la durere și durere.Încă nu am auzit de o afacere extra-maritală care nu sa încheiat în acest fel.Întreaga idee a "el este sufletul meu" atunci când tu sau el / ea sa angajat în altcineva etc. etc. este nebunie.Suntem toți victimele sau victorii alegerilor pe care le facem.
  • Ia o lungă perioadă de timp pentru a lua decizia de a se angaja în căsătorie în primul rând și de a respecta responsabilitatea angajamentului pe care l-ați făcut.O afacere extra-maritală aduce întotdeauna rușine, trădare și dezonoare tuturor părților implicate.Mulți lideri puternici au văzut lumile lor care se prăbușesc la mila acestui act nebun.Rezista și ispita va fugi.
  • Imaginea intitulată deveni un Pasul nebun 12
    12. Ia dreptate în mâinile tale.Am văzut acest lucru în filme de câteva ori, nu am?Uneori, apare un erou.Acest lucru este din nou, foarte rar.Adesea, angajarea în acest comportament vă va vedea revenirea de la erou la zero în câteva minute plat.Există un timp și un loc pentru tot - și care include abuzul de nedreptate.
  • Sistemul judiciar al țării dvs. ar trebui să vă ofere suficient protecție și răscumpărare pentru orice nedreptate pe care ați experimentat-o.Dacă percepeți o nedreptate a avut loc sau altul, căutați un avocat juridic înainte de a încerca să luați dreptate în mâinile voastre.
  • Imaginea intitulată deveni un Pasul nebun 13
    13. Bârfă despre, calomnie sau demean cineva.Doriți să vă vedeți în instanță într-un caz de defăimare?Du-te și șopti neadevărul (sau adevărurile percepute) la altul despre altcineva.Gossip se întâmplă atât de repede și este deosebit de agresiv în comunitățile închise, cum ar fi birourile și bisericile.
  • Consecințele la acest lucru sunt minunate și adesea irevocabile în viața victimei.Semințele otrăvitoare plantate în mintea unei persoane despre altul vor crește într-un copac, iar relațiile vor fi întotdeauna afectate de acest act nebun.Opriți acest lucru înainte de a începe.
  • Imaginea intitulată deveni un Pasul 14
    14. Cred că tot ce auziți sau citiți.Acest Piggy-Back este pe comentariul de mai sus cu privire la bârfe și calomnie.Odată ce acele semințe otrăvitoare au fost plantate, aveți ocazia de a exercita înțelepciune sau nebunie în modul în care reacționați la aceste semințe.
  • Puteți dezroduce buruienile de bârfe, luându-le înapoi imediat când vă puteți planta sau le puteți lăsa să se așeze și să se rădăcească în inimile și mințile voastre.Păstrarea conștiinței noastre clare și restaurarea oamenilor îndrăgostiți, corecționând-o când bârfele despre alții este cu siguranță soluția.
  • Imaginea intitulată deveni un Pasul 15
    15. Faceți promisiuni pe care nu le puteți păstra.Este frustrant și dezamăgitor atunci când sunteți de cealaltă parte a unei promisiuni sparte.Există adesea consecințe financiare și juridice față de acest lucru, de exemplu să se descompună un angajament sau o încălcare a contractului.Uneori, circumstanțele nu pot fi prevenite și nu aveți de ales decât să renunțați la o promisiune.
  • Trucul este de a exercita prudență înainte de a comite o promisiune cuiva, fie că este vorba de verbal sau scris.Gândiți-vă la toate consecințele înainte de a face o promisiune.Luați în considerare dacă aveți de fapt mandatul sau permisiunea de a face această promisiune.Evitați să fiți un popor plăcut, spunând oamenilor ce vor să audă spre deosebire de adevăr.Pauza unei promisiuni din partea dvs. (fie percepută sau factuală) vă ruinează reputația.Odată ce acest lucru este pierdut, sunteți marginalizați să fiți printre sfatul nebunilor.Încercați să evitați acest lucru, fiind proactiv și gândirea înainte de a acționa (sau faceți o promisiune în acest caz).
  • Imaginea intitulată deveni un prost pas 16
    16. Citiți contraindicațiile privind medicamentele și ingredientele privind produsele de sănătate naturale și produsele alimentare.Mulți vindecători vin în numele "terapiei naturale" cu intenția de a înșela oamenii.Aveți grijă înainte de a achiziționa aceste produse și asigurați-vă că unele cercetări științifice sau cercetări medicale acceptă produsul pe care îl utilizați.Cele mai multe medicamente ilegale sunt de asemenea derivate din surse naturale.Dă-ți seama!
  • Verificați ingredientele de produse alimentare și vitamine și minerale.Chiar și elementele de urmărire ale alergenelor, cum ar fi iodul, ar putea duce la pierderea vieții dvs. dacă sunteți sensibil la acest lucru.Acest lucru nu este cu siguranță un risc care merită luat.Mulți oameni au fost făcuți un nebun sau au folosit flippant aceste produse, doar pentru a fi râs de profesioniști sau au provocat mai multe daune sau rău pe termen lung.
  • Imaginea intitulată deveni un Pasul de nebun 17
    17. Cred că HIV și STD se întâmplă doar "alti oameni".Sexul neprotejat și comportamentul promiscurut, inclusiv împărtășirea acelor cu consumul de droguri etc. este nebunie.Primiți educație despre aceste probleme, care este disponibilă în mod liber în majoritatea țărilor.
  • Luați responsabilitatea pentru dvs. în aceste circumstanțe.Iresponsabilitatea în acest domeniu provoacă un efect de ripple și multe vieți pot fi deteriorate sau distruse de acte nebunești, cum ar fi acestea.De asemenea, ați putea vedea în instanță pentru încercarea de crimă.Luați responsabilitatea înainte ca lucrurile să iasă din mână.Adoptați filozofia că nici un bărbat sau o femeie nu poate fi de încredere în această zonă și să vă protejeze.Este nevoie doar de o dată să cadă în această capcană, și foarte des o viață pentru a recupera, dacă este deloc.
  • sfaturi

    Ajutați-vă prietenii când vedeți că se încadrează în nebunie - sau caută ajutor de la prieteni, de preferință -- înainte de a face prejudiciul.
  • Adesea, mentorat și înţelept sfatul este de neînlocuit. Dar nu întotdeauna, deci: Înconjurați-vă cu mulți consilieri. Aplicați discreția, chiar și în îndrumarea la evita:
  • Acceptarea arsurilor, a vederilor cinice (negative) sau
  • învățând cum să ("fi inteligent") cheat și con "mentor."
  • Păstrați relațiile curate - dar urmăriți-vă pentru neglijență sau chiar trădare.Viața pură, sensibilă este un mod aproape nebun de evitare a nebuniei.Trăiesc cu integritate, iar plimbarea dvs. va fi fără vină.
  • Reveniți la elementele de bază în care se află multă înțelepciune adevărată.Păstrați-vă viața necomplicată și implicându-vă numai în altele trăiește atunci când este absolut necesar este esențială pentru evitarea nebuniei. Țineți rapid la învățătura bună a tinereții dvs.
  • Avertizări

    Exercitați avertizări când se ocupă de fiecare persoană cu care interacționați.
  • Vasele goale fac cel mai mare zgomot.Uită-te la cei care sunt tare și au multe de spus.Veți găsi adesea nebunia care curge din buzele lor.
  • Nu judecați aspru.Astăzi poți fi umplut cu înțelepciune - mâine poți fi declarat un nebun.Înțelepciunea este o alegere zilnică și ar trebui să facem petiții zilnice lui Dumnezeu să ne ofere o înțelepciune suficientă pentru această zi.
  • Oamenii sunt adesea înșelători (slick), deoarece au agende proprii atunci când se ocupă de dvs.Chiar și pură la inimă se împiedică și se încadrează în ispite.Nu este necesar să se arate și să insulte pe alții cu neîncredere foarte bună față de ceilalți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar