Cum de a face față fetelor medii la școală

Vârful de rău în timpul școlii medii și pot continua să meargă în timpul liceului. Nesiguranța poate face niște copii viciosi. Înseamnă că fetele participă la un fel de agresiune socială care este vorba despre includerea unora și atacarea restului. Pentru a scăpa de jocurile lor enervante, construiți propria voastră viață socială care nu are nimic de-a face cu ei.

Pași

Metoda 1 din 4:
Fiind bun pentru tine
  1. Imagine intitulată Deal cu fetele medii la școală Pasul 1
1. Practicați auto-liniștirea. Auto-liniștit este o modalitate de a vă ajuta să vă simțiți mai bine făcând lucruri pe care le bucurați. Dacă aveți de-a face cu câteva fete medii pe o bază zilnică, atunci este important să exersați și în mod zilnic. Puteți face acest lucru prin:
  • Angajarea într-un hobby preferat. Faceți timp pentru unul dintre hobby-urile dvs. preferate după școală, cum ar fi desenul, tricotat, jucând un instrument sau scriere. Indiferent ce vă place să faceți, asigurați-vă că ați lăsat-o deoparte ceva timp pentru a face acest lucru.
  • Răsfățați-vă. O altă modalitate de a vă ajuta să vă simțiți mai bine este să faceți lucruri frumoase pentru corpul vostru, cum ar fi luarea unei băi relaxante, oferindu-vă o manichiură sau pedichiură sau făcând niște auto-masaj pentru a ușura tensiunea în mușchi.
  • Practicarea tehnicilor de relaxare. Tehnicile de relaxare vă pot ajuta să vă relaxați și să vă simțiți mai bine. Încercați să includeți 15 minute de o tehnică de relaxare în fiecare zi pentru a ajuta la gestionarea stresului de a face față fetelor medii. De exemplu, puteți încerca meditaţie, Yoga, respirație adâncă, sau relaxarea musculară progresivă.
  • Imagine intitulată Deal cu fetele medii la școala Pasul 2
    2
    Face față dezamăgirii. Când oamenii sunt înțeleși pentru dvs., poate fi dezamăgitor. Acest lucru este valabil mai ales dacă ați încercat să fiți drăguți cu ei sau ați încercat să fiți prietenii lor. Dacă sunteți dezamăgit de faptul că aceste fete sunt rele, atunci este important să vă ocupați de dezamăgirea dvs. într-un mod sănătos. Unele lucruri pe care le puteți face includ:
  • Gestionarea emoțiilor. Este important să stați liniștiți și să evitați să vă lăsați emotiile să preiau. Încercați să faceți ceva pentru a vă exprima emoțiile, cum ar fi scrierea într-un jurnal sau vorbind cu un părinte sau un consilier școlar.
  • Nu luați comportamentul lor personal personal. Amintiți-vă că atunci când cineva este rău pentru dvs., este problema lor și nu a ta. Nu ai făcut nimic pentru a face ca cineva să fie rău pentru tine.
  • Reflectând așteptările dvs. Luând o clipă pentru a reflecta asupra a ceea ce credeai s-ar putea întâmpla și cât de realist este poate fi de asemenea util. De exemplu, ați așteptat ca toată lumea să vrea să fie cel mai bun prieten al tău? Dacă da, atunci aceasta nu este o așteptare realistă.
  • Gândiți-vă în mod realist despre modul în care acest lucru ar putea afecta viața. Luați în considerare ce fel de impact această experiență ar putea avea asupra vieții dvs. ca întreg. De exemplu, s-ar putea să determinați că unele fete înseamnă că nu vă vor opri să vă atingeți obiectivele de viață, cum ar fi devenind veterinar. Este doar o problemă temporară.
  • Căutați o nouă soluție. De asemenea, este important să căutați modalități diferite de abordare a acestei situații pentru a conduce mai multă dezamăgire. De exemplu, ar fi mai ușor să vă așteptați ca aceste fete să fie rele și să vă pregătiți pentru acele întâlniri, mai degrabă decât să le aștepte să fie drăguți cu tine.
  • Imagine intitulată Deal cu fetele medii la școala Pasul 3
    3
    Provocați gânduri nefolositoare. Când oamenii sunt înțeleși pentru dvs., vă poate afecta gândurile și vă pot face să vă bateți uneori. Cu toate acestea, este important să provocăm aceste gânduri nefolositoare și nerealiste. Lucrați la recunoașterea gândurilor nefolositoare și nerealiste, astfel încât să le puteți refuza.
  • De exemplu, dacă vă gândiți, "Nimeni nu mă place!"Apoi vă puteți întreba, este realist? Care sunt dovezile mele pentru acest gând? După ce ați răspuns la aceste întrebări, ați putea determina că gândul nu este realist.
  • Apoi, vorbiți-vă înapoi și refracționați acest gând în ceva mai realist. S-ar putea să răspundeți la tine, "Ei bine, asta nu este adevărat. Există o mulțime de oameni care mă plac foarte mult, cum ar fi mama mea, profesorul meu, cel mai bun prieten al meu și bunicii mei."
  • Metoda 2 din 4:
    Închiderea bătăușilor în jos
    1. Imagine intitulată Deal cu fetele medii la școala Pasul 4
    1. Acționează neinteresat. Cel mai bun răspuns la o fată medie este lipsa de interes. Dacă nu crede că te poate ajuta, ea va înceta să încerce. Puneți-vă fața plictisită când o fată medie vă deranjează.
    • Dacă spune că ceva înseamnă în trecere, acționează ca și cum n-ai auzit-o, sau doar să-ți rogi ochii și să nu spui nimic.
    • Închideți comentarii medii cu unele sarcasm plictisit: "Asta e fascinant, Jeannette. Aveți atât de multe ... opinii."
  • Imagine intitulată Deal cu fetele medii la școală Pasul 5
    2. Stai în sus pentru tine însuți. Dacă fetele medii spun ceva, evident, o insultă, o cheamă. Spune "Asta înseamnă," sau "Nu-mi place când vorbești cu mine așa."
  • Acționează încrezător. Chiar dacă nu vă simțiți încrezători, acționați-o. Respira adânc și stai drept. Amintiți-vă că nimeni nu merită să vă vorbească cruzim.
  • Vorbiți tare și clar, nici șoptirea sau strigătul: "Nu am nevoie de negativitatea ta."
  • Mențineți contactul cu ochii când vorbiți cu ea. Acest lucru vă va ajuta să vă faceți mai încrezători, ceea ce vă va ajuta să trimiteți mesajul pe care nu îl veți pune cu acest fel de discuție.
  • Imagine intitulată Deal cu fetele medii la școala Pasul 6
    3. Înregistrați ce sa întâmplat. Păstrați o evidență a tuturor cazurilor de teasing, ciberbullying, agresiune fizică și insulte. Dacă fetița medie devine mai agresivă sau nu vă permite niciodată, veți dovedi că cruzimea ei este un model.
  • Notați data, ora, locația, ceea ce a fost spus sau făcut și cine ar fi auzit-o.
  • Luați screenshot-uri de texte și e-mailuri medii.
  • Imagine intitulată Deal cu fetele medii la școala Pasul 7
    4. Raportați-le. Bătălia medie a fetei este agresivă. Nu este niciodată bine. Discutați cu profesorii dvs., directorul școlii, părinții sau tutorii voștri și oricine altcineva care îi pasă de tine. Dacă vă agregă prin intermediul social media, raportați comentariile neplăcute la site-ul web.
  • Raportează Cyberbullying. Dacă vă temeți de părinții dvs. vă vor îndepărta telefonul sau computerul, explicați-le că vi se tem că le-ați fi frică să le spuneți pentru că ați crezut că vor lua dispozitive departe.
  • Imagine intitulată Deal cu fetele medii la școală Pasul 8
    5. Închideți-le. Dacă sunteți agresați online, blocați oricare dintre comentatorii care spun lucruri necorespunzătoare pentru tine. Puteți face numai cele mai multe site-uri sociale sociale - numai. Nu fi prieteni cu oamenii care sunt necuveniți pentru dvs.
  • Dacă vă dau un timp greu despre asta, spuneți "Oh, am decis că vreau doar să urmez prieteni apropiați. Sunt atât de multe lucruri suplimentare pe care nu le pasă pe site-ul respectiv!"
  • Există câteva moduri diferite de a blocați pe cineva pe Facebook, cum ar fi utilizarea meniului de setări de confidențialitate, mergeți la pagina persoanei și utilizând meniul derulant sau utilizând aplicația dvs. mobilă. Poti de asemenea blocați pe cineva pe Twitter, Instagram, Tumblr, și Snapchat.
  • Metoda 3 din 4:
    Protejându-vă
    1. Imagine intitulată Deal cu fetele medii la școală Pasul 9
    1. Evita-i. Evitați să discutați cu, așezați aproape, sau altfel angajați cu fetele medii. Dacă trebuie să discutați cu ei, acționați neinteresat și ieșiți din conversație cât mai repede posibil. Să le eviți în săli sau să întrebați prietenii să meargă cu dvs.
    • Nu trebuie să vă ascundeți, ci încercați să rămâneți din calea lor. Nu poți fi ținta dacă nu ești în ochii lor.
    • Rămâneți la vederea adulților dacă sunteți îngrijorat de faptul că sunteți înconjurați, cu voce tare, sau altfel abuzat flagrant. Înseamnă că fetele sunt mai puțin susceptibile de a ataca dacă sunteți în interiorul unui profesor sau a unui monitor de hol.
  • Imagine intitulată Deal cu fetele medii la școala Pasul 10
    2. Suport de raliu de la prietenii tăi. Veți fi o țintă mai puțin vulnerabilă dacă sunteți cu prietenii. Vă veți simți mai bine dacă aveți o companie de susținere după un incident urât. Spune-i prietenilor tăi că ai probleme cu fetele medii și spune-le că ar însemna mult pentru tine dacă te-ar fi uitat la tine.
  • Adresați-vă prietenilor să meargă cu dvs. între clase.
  • Faceți prieteni cu oamenii din fiecare dintre clasele dvs. și faceți un punct de a sta mereu cu ei.
  • Când se întâmplă ceva neplăcut, spune-i prietenilor tăi. Dacă sunt adevărați prieteni, ei vor simpatiza și vă vor sprijini.
  • Imagine intitulată Deal cu fetele medii la școala Pasul 11
    3. Găsiți spații de siguranță la școală. Aveți câteva locuri pe care le cunoașteți că puteți merge dacă sunteți deranjați în hol, la prânz sau înainte și după școală. Puteți întotdeauna să faceți rață în biroul principalului sau în biroul asistentei medicale, dar gândiți-vă și la alte locuri.
  • Dacă aveți profesori care își păstrează camerele deschise la prânz, sau dacă vă puteți alătura cluburilor care se întâlnesc la prânz, puteți căuta refugiu acolo.
  • Verificați camerele care sunt deschise studenților din afara zonelor principale și încercați să vă petreceți acolo în schimb. Școala dvs. ar putea avea o sală de gimnastică, auditoriu sau curte pe care o puteți petrece în afara principalelor locuri de adunare.
  • Imagine intitulată Deal cu fetele medii la școala Pasul 12
    4. Creșteți rețeaua dvs. socială. Dacă sunteți nou la o școală sau dacă nu aveți mulți prieteni, luați în considerare aderarea la o echipă sau la un club. Care sunt unele dintre cele mai implicate grupuri din campusul dvs. care nu au nici un bătăuș? Luați în considerare aderarea la o echipă sportivă care se întâlnește adesea, o comunitate extracurriculară artistică care implică o mulțime de muncă (cum ar fi teatrul, corul sau un jurnal literar) sau orice alte grupuri care vă interesează.
  • Metoda 4 din 4:
    Evitând capcanele
    1. Imagine intitulată Deal cu fetele medii la școala Pasul 13
    1. Acționați neatinsă de insinuări. Înseamnă că fetele ar putea însemna că există ceva în neregulă cu tine, care vă poate lăsa să vă înfruntați. Acționează ca și cum nu vă interesează când o fată medie se alege pe tine. Nu vă puneți în jos ca o modalitate de "de acord" cu ei, sau arătând că nu-ți pasă de insulte. Îi va încuraja.
    • De exemplu, dacă spune ea "Trebuie să iubiți cămașa asta! Purtați-o ca, în fiecare zi! Nici măcar nu trebuie să cheltuiți bani pe haine noi, pentru că aveți, un costum preferat, corect?" Evitați să răspundeți.
    • Răspunsurile bune ar putea include ironia: "Sigur că sunteți interesat de cămașa mea," Tăcerea ironică (vă puteți ridica sprâncenele și zâmbetul) sau o declarație factuală Blunt: "Îmi place această cămașă." Apoi întoarceți și discutați cu altcineva.
    • Evitați întrebările sau comentariile care arată interesul în ceea ce spune: "Vrei să spui că o port cu mult? Spui că sunt prea sărac să cumpăr haine noi? Îmi urăști cămașa?"
  • Imagine intitulată Deal cu fetele medii la școala Pasul 14
    2. Nu vă jucați jocul. Dacă participați la răutate, veți ajunge să vă simțiți groaznici și probabil că veți da doar mai multe materiale să vă tachineze.În plus, înseamnă că fetele practică tot timpul - dacă vă scufundați la nivelul lor, vor domina. Se ridică deasupra, și nu vor putea obține un răspuns satisfăcător de la dvs.
  • Imagine intitulată Deal cu fetele medii la școala Pasul 15
    3. Afirmați-vă. Nu credeți bătăușii. Înseamnă fete exagerate, face lucrurile în sus și iau o vedere negativă asupra celor mai pozitive lucruri. Amintiți-vă în fiecare zi că sunteți minunați.
  • Faceți lucruri care vă fac să vă simțiți bine despre voi înșivă. Gândiți-vă la ceva care vă face fericiți și faceți-o mai mult: acest lucru ar putea include agățat cu anumiți prieteni, purtând costumele care vă plac cele mai bune, dezvoltând talentele și petrecerea timpului singur cu nimic programat.
  • Imagine intitulată Deal cu fetele medii la școala Pasul 16
    4. Nu încercați să faceți prieteni. Poate doriți ca o fată medie să vă placă, dar nu este calea de ieșire. Fetele medii sunt mai mari pentru prietenii lor. Dacă crede că vrei aprobarea ei, o va folosi împotriva ta. Este mai bine să vă construiți propria viață și să nu vă gândiți la ea.
  • Când vă gândiți la fată medie, întoarceți-vă atenția asupra altui altceva în schimb - cineva frumos sau o activitate pe care o bucurați sau un eveniment pe care îl veniți.
  • sfaturi

    Aveți grijă și pentru băieții medii! Sunt chiar mai frecvente decât fetele medii.
  • Dacă spun ceva înseamnă, încercați să nu reacționați pentru că asta vor de la dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar