Cum să fii o fată vsco

VSCO GIRL (Pronunțate Vis-CO), numit după aplicația populară de editare a fotografiilor, este o tendință de modă și stil de viață urmată de adolescenți, tweens și adulți tineri. Dacă sunteți gata să îmbrățișați fetița vasco interioară, veți avea nevoie de câteva esențiale. Scurchii de păr, coliere de coajă, tricouri libere și pantofi confortabili sunt toate trebuie. Odată ce ați luat privirea în jos, puteți să strângeți pozele dvs. și cu prietenii dvs. cu o cameră instantanee, o necesitate pentru fetele TRUE VSCO și începeți să renunțați la Slang VSCO în conversațiile dvs. de zi cu zi. Nu uitați să împărtășiți stilul dvs. de viață VSCO cu lumea pe social media!

Pași

Partea 1 din 3:
Cu privire la aspectul
  1. Imagine intitulată Fii o fată VSCO Pasul 1
1. Purtați haine care au o vibrație liberă, plajă. Fetele Vssco au o atitudine întoarsă, iar hainele lor arată-o. Purtați tricouri supradimensionate, pulovere și topuri de tuburi și le împerecheați cu pantaloni scurți.
  • Blugi cu manșetă, cu talie înaltă sunt, de asemenea, aprobate de VSCO.
  • Imagine intitulată Fii o fată vsco Pasul 2
    2. Optați pentru îmbrăcăminte luminoasă și plină de culoare. Vssco fete iubesc pastelurile și culorile luminoase, la plajă, cum ar fi roz, galben și albastru deschis. TIE-DYE este perfectă.
  • Culorile neutre, cum ar fi alb-negru, pot lucra prea - puteți purta întotdeauna accesorii luminoase pentru a compensa lipsa de culoare.
  • Imagine intitulată Fii o fată VSCO Pasul 3
    3. Purtați scrunchii în jurul încheieturilor ca brățări. Scurchii de păr gros, pufos sunt un semn distinctiv al fetei VSCO. Alegeți o culoare scrunchie care se potrivește cu costumul dvs. pentru a crea un aspect VSCO coeziv sau pentru a purta mai multe scrunchii în diferite culori.
  • Nici măcar nu trebuie să poți purta vreodată scunchii în păr - vor fi doar noul tău set de brățări flashy.
  • Imaginea intitulată Fii o fată vsco Pasul 4
    4. Accesorize cu coliere de coajă. O ansamblu iconică de fată VSCO nu este completă fără un colier de coajă. Puka Coliere Shell sunt cele mai multe pe tendință, dar puteți purta, de asemenea, bijuterii metalice care arată ca niște cochilii.
  • Puteți chiar să vă faceți propriul dvs Shell colier.
  • Imagine intitulată Fii o fată VSCO Pasul 5
    5. Completați costumul cu o pereche confortabilă de pantofi. Adevărata VSCo Girls Value Confort peste modă. Alunecați pe o pereche de Birkenstocks sau Crocs și sunteți gata să loviți plaja.Chiar mai bine dacă le împerecheați cu șosete.
  • Pantofi de skateboarding Slip-on, cum ar fi camionetele, sunt, de asemenea, mari în comunitatea de fată VSCO.
  • Partea 2 din 3:
    Îmbrățișând stilul de viață VSCO
    1. Imagine intitulată Fii o fată VSCO Pasul 6
    1. Editați-vă autores cu aplicația VSCO. Nu poți într-adevăr Apelați-vă o fată VSCO dacă nu vă editați fotografiile cu aplicația de numere a tendinței. Descărcați editorul de fotografii pe telefonul smartphone și utilizați-l pentru a adăuga filtre excelente la autores.
    • Folosiți filtrele de pastel luminos pe aplicație pentru a vă oferi imagini o atmosferă relaxată, plajă. Aceste filtre vor evidenția, de asemenea, îmbrăcămintea dvs. mai ușoară, ceea ce vă va ajuta să vă capturați estetica de gestiune a fetei VSCO.
  • Imagine intitulată Fii o fată vsco Pasul 7
    2. Încercați niște slang vsco. Fetele vsco au propriul lor mod de a vorbi. Dacă ceva amuzant, nu râd, să zicem "SKSKSK." Când ești șocat sau surprins, aruncați a "și eu oop" acolo. Practica care încorporează aceste cuvinte de slang în discursul dvs. de zi cu zi.
  • Dacă prietenul dvs. vă trimite un videoclip sau o imagine amuzantă, veți dori cu siguranță să răspundeți cu "SKSKSK."
  • Ai putea spune "și eu oop" Dacă prietenul tău sparge vestea că întâlnesc pe cineva nou.
  • Imaginea intitulată Fii o fată VSCO Pasul 8
    3. Luați o mulțime de imagini cu o cameră instantanee. Urmați pașii nenumărate fete VSCO, obținându-vă un Fujifilm sau Aparat foto Polaroid. Adu-l cu tine peste tot - nu vrei să pierzi să-ți capturezi amintirile preferate cu prietenii tăi. Puteți închide toate fotografiile din camera dvs.
  • Imagini instantanee au acel pastel, o calitate gravă pentru ei care merg în totalitate cu estetica fetei VSCO.
  • Imagine intitulată Fii o fată VSCO Pasul 9
    4. Ai grija mare de pielea ta. Vrei să rămâi tânăr și proaspăt pentru toată viața vasco. Spălați-vă fața de două ori pe zi și utilizați produse cum ar fi spray-ul facial pentru a vă menține pielea netedă și hidratată. Nu vă faceți griji că aveți un proces complicat, multi-pas. La urma urmei, adevăratele fete VSCO sunt relaxate și concentrate asupra vieții în fiecare zi la maxim.
  • Nu uitați să purtați niște balsam de buze cu fetele You-VsCo nu sunt niciodată prinse fără ea. Balsamul de buze fabricat din albine este un plus, deoarece este totul natural.
  • Imagine intitulată Fii o fată VSCO Pasul 10
    5. Poartă o sticlă de apă reutilizabilă cu tine. Fetele VSCO sunt conștiente de mediu. Investiți într-o sticlă de apă reutilizabilă (hidromalcile sunt super-populare printre fetele Vsco) și un set de paie metalice și sticle de apă din plastic de plastic pentru totdeauna.
  • Puncte bonus Dacă utilizați pungi reutilizabile în loc de plastic atunci când mergeți la cumpărături de bacanie.
  • Partea 3 din 3:
    Fiind o fată vsco pe social media
    1. Imaginea intitulată Fii o fată vsco Pasul 11
    1. Utilizați Hashtag-ul #vscoglIl pe toate postările dvs. Fie că este cel mai recent Selfie la plajă sau la un mesaj către prietenii voștri VSCO, nu uitați să adăugați hashtag la sfârșit. S-ar putea să vă prezentați mai mult traficul și ați putea ajunge să vă întâlniți cu alte fete VSCO.
  • Imaginea intitulată Fii o fată VSCO Pasul 12
    2. Post vsco-tematică de sine pe Instagram. După aplicarea unui filtru VSCO (sau 2), încărcați cele mai recente și mai mari autoiene la profilul dvs. Instagram. Fetele Vssco își promovează întotdeauna stilul de viață VSCO. Ați putea chiar să faceți un cont separat doar pentru toate pozele dvs. estetice VSCO.
  • Nu uitați să adăugați #vscogirl la postarea dvs.
  • Imagine intitulată Fii o fată VSCO Pasul 13
    3. Face Videoclipuri Tiktoke despre a fi o fată vsco. Vssco fete iubesc tiktokok. Faceți videoclipuri amuzante și trendoase cu prietenii tăi care arată de pe esteticul vsco. Videoclipul dvs. ar putea merge viral, nu știți niciodată!
  • Puteți, de asemenea, să faceți un canal YouTube pentru a posta vids-ul dvs. vsco-tematic.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar