Cum să curte un bărbat

Courtia este procesul prin care doi oameni se cunosc reciproc și decid dacă au posibilitatea unui viitor împreună. Curtul este diferit de datând din această curte este un pic mai grav, adesea cu motivații religioase și caută spre viitor cu căsătoria ca scop final. Uneori, curtenirea poate fi mai restrânsă decât datând - cu supravegherea Chaperone, limitele fizice stricte sau perioadele predeterminate de interacțiune. Dacă doriți să instalați un bărbat, ar trebui să vă asigurați că sunteți compatibili prin petrecerea timpului împreună, învățând despre interesele și fundalul său și vorbind despre obiectivele dvs. respective pentru viitor.

Pași

Partea 1 din 3:
Trimiterea semnalelor adecvate
  1. Imagine intitulată Curtea Un om Pasul 1
1. Faceți-vă intențiile clare. Courtia conduce, de obicei, la căsătorie - este o modalitate serioasă și personală de a determina dacă ați putea să vă petreceți viața cu cineva. Asigurați-vă că omul dvs. înțelege intențiile dvs. și ce vă interesează.
  • Spune-i că curte este ceva ce luați în serios pentru că este o modalitate excelentă de a petrece timp împreună, respectând în același timp valorile dvs. religioase. Este, de asemenea, o modalitate bună de a construi o bază solidă pentru o relație.
  • Imagine intitulată Curtea Un om Pasul 2
    2. Fiți abordabili și prietenosi față de omul pe care îl pregătiți. Când încercați să atrageți atenția unui bărbat, ar trebui să încercați să vă faceți să parcă cât mai aproape posibil. Vrei să apară prietenos și angajat, ca o persoană pe care ar vrea să o cunoască.
  • Aceasta înseamnă că ar trebui să încercați să proiectați un zâmbet cald și primitor ori de câte ori sunteți în jurul lui.
  • Ar trebui să aveți, de asemenea, deschiderea limbajului corpului - subscrise, spațiu deschis între dvs. (nu țineți obiecte, cum ar fi punga dvs., în fața corpului) și contactul cu ochii direcți.
  • Imagine intitulată Curtea un bărbat Pasul 3
    3. Arată interesul în el. Clarificați că sunteți interesat să vă întăriți omul. Trimiteți-i mesaje și răspundeți când vă contactează. Lasă-l să știe că te gândești la el. Faceți-o evidentă că sunteți încântați să vă vedeți omul și să vă petreceți timp cu el.
  • Amintiți-vă să-i trimiteți mesaje drăguțe când sunteți în afară, mai ales dacă este vorba de o perioadă lungă de timp. Chiar și ceva la fel de simplu ca "Mă gândesc la tine!"Poate să-și lumineze cu adevărat ziua.
  • Faceți lucruri mici pentru a-i arăta că vă pasă - ca să-l faceți cina ca o surpriză, să obțineți bilete de concert la o trupă pe care o place sau să planificați o călătorie neașteptată de o zi undeva distractivă.
  • Imagine intitulată Curtea Un om Pasul 4
    4. Să-i cunoști pe prietenii lui. Timpul de investiții în construirea relațiilor cu prietenii săi este o modalitate excelentă de a arăta unui om că sunteți serios angajat în această curte. Încercați să petreceți ceva timp cu prietenii săi și să le cunoașteți personal.
  • Invitați-l și prietenii săi să urmărească un eveniment sportiv. Sau să facă aranjamente pentru a merge la un concert live ca un grup.
  • Puteți chiar să încercați să etichetați împreună cu prietenii când au deja ceva planificat. Fiți atenți să citiți situația pentru a vă asigura că este în regulă că vă alăturați.
  • Partea 2 din 3:
    Determinarea compatibilității
    1. Imagine intitulată Curtea Un om Pasul 5
    1. Puneți întrebări despre fundalul său, deoarece vă cunoașteți reciproc. Pentru a determina compatibilitatea, este important să aflați despre istoria celuilalt. Va trebui să știi ce sa întâmplat cu omul tău în trecut dacă vrei să înțelegi pe deplin cine este și cum va răspunde la anumite situații.
    • Nu-i puneți toate întrebările deodată. Nu vrei să par să-l interogatoriu. Dar, în timp, aduceți o întrebare importantă în fiecare moment și atunci când aveți un singur timp împreună.
    • Întreabă-l despre experiențele sale crescând. Unde a trăit? Ce școli au făcut-o? A ajuns împreună cu frații săi? Unde a fost familia sa în vacanță?
    • Întreabă-l despre relațiile anterioare. Câți parteneri romantic au avut în trecut? Cât timp a fost cea mai lungă relație? Care au fost unele dintre motivele pentru care aceste relații s-au încheiat?
    • Ar putea fi, de asemenea, o idee bună de a aduce istoria sexuală - întrebați câte parteneri sexuali a avut.
  • Imagine intitulată Curtea Un om Pasul 6
    2. Găsiți teren comun. Încercați să găsiți interese pe care le împărțiți în comun cu el. Toate relațiile bune au o fundație construită pe un fel de compatibilitate - și de multe ori cea mai ușoară modalitate de a construi acest lucru, inițial, este de a descoperi lucruri pe care le aveți în comun și forjați înainte să vă dați seama de restul.
  • Poate aveți un gust similar în filme sau muzică. Întreabă-l ce sunt cărțile și emisiunile de televiziune preferate. Acestea sunt modalități minunate de a le lega cu un bărbat pe care îl încercați în instanță, mai ales la începutul unei noi curți.
  • Dacă vă bucurați de unele dintre aceleași activități (jucând sau vizionarea de sport, călătorind în locuri noi, mergând la plajă, bicicleta în jurul orașului, mergând la parcul de câine), ar trebui să faceți un efort pentru a face aceste activități împreună, astfel încât să puteți obliga împreună și să se cunoască reciproc mai bine.
  • Imagine intitulată Curtea Un bărbat Pasul 7
    3. Întâlnește familia când lucrurile încep să devină serioase. Dacă vrei să triviți serios un om, va trebui să vă întâlniți cu familia. Curtenirea adesea duce la căsătorie, iar căsătoria implică familia. Deci, este important să vă întâlniți familia și să vă întâlniți cu ei în cea mai mare parte. Încercați să interacționați cu membrii familiei imediate (părinți și frați) și vedeți dacă puteți imagina să faceți parte din familia lor.
  • Începeți încet cu o cină sau o vizită de weekend. Pe măsură ce vă apropiați de omul dvs., încercați să petreceți vacanțe sau vizite mai lungi cu el și familia sa pentru a vă asigura că vă simțiți incluși în dinamica familiei și vă simțiți confortabil în jurul lor.
  • Văzând cum un om interacționează cu familia lui poate fi adesea un bun indicator al modului în care vă va trata în timp.
  • Imagine intitulată Curtea Un om Pasul 8
    4. Vorbește despre speranțele tale pentru viitor. Întrucât curte se concentrează în mod obișnuit pe determinarea compatibilității pentru un viitor ca un cuplu, este important să știți de la început dacă aveți aceleași speranțe și planuri pentru viitor. Trebuie să vă asigurați că sunteți de acord cu unele elemente foarte fundamentale ale relațiilor - și anume, căsătorie, bebeluși și locație.
  • Dacă vrei să te căsătorești și nu, atunci nu este un meci bun.
  • Dacă doriți să aveți copii în viitor și el nu, atunci ar putea provoca probleme majore în viitor.
  • Dacă el vrea întotdeauna să trăiască în orașul său natal și doriți să călătoriți sau să experimentați un oraș nou, acest lucru ar putea fi problematic pentru relația dvs. pe drum.
  • Partea 3 din 3:
    Setarea limitelor
    1. Imagine intitulată Curtea Un bărbat Pasul 9
    1. Stabiliți granițe fizice. Ar trebui să luați în considerare discutarea cu partenerul dvs. Ce nivel de intimitate fizică vă simțiți confortabil. Dacă nu sunteți interesat să faceți sex înainte de căsătorie, asigurați-vă că este pe aceeași pagină ca tine. Dacă aveți alte așteptări sexuale, ar trebui să discutați cu el pentru a vă asigura că ambii sunteți de acord.
    • Dacă o persoană are așteptări diferite decât celelalte, acest lucru poate provoca o mulțime de probleme. Chiar dacă aveți diferite niveluri dorite de intimitate fizică, puteți negocia de obicei această diferență dacă comunicați sincer și deschis unul cu celălalt.
  • Imagine intitulată Curtea Un bărbat Pasul 10
    2. Utilizați chaperone pentru a evita ispita dacă sunteți o persoană mai tânără într-o curte. Dacă doriți să ajungeți la pasul căsătoriei, este posibil să fiți important să evitați să petreceți prea mult timp împreună în timp ce sunteți în curs de curte - mai ales dacă sunteți relativ tineri și aveți un fundal religios. Suspendarea împreună în setările supravegheate ajută la minimizarea tentației de a lua decizii rele sau devenind fizic intim într-un mod în care nu puteți fi gata pentru.
  • Fiind chaperoned, va ajuta, de asemenea, pe alții (în special familia ta) să-ți respecte relația, astfel încât ei să fie mai bine să-și dea sprijinul când vine timpul pentru căsătorie.
  • Imagine intitulată Curtea Un om Pasul 11
    3. Adresați-vă unui consilier de încredere pentru sfaturi dacă întâmpinați o problemă de relație. Este important să lucrați la relația dvs. în timp ce vă întărește un tip. Dacă întâmpinați o problemă, nu vă fie frică să cereți sfaturi de la un prieten de încredere, relativ, lider religios sau consilier. Consilierea relației ar putea fi o idee bună să vă ajute să învățați cum să gestionați conflictul și dezacordurile în mod corespunzător.
  • Părinții dvs. pot fi o mare sursă de sfaturi de relație, mai ales dacă participă la curte prin vămilarea dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar