Cum să vă schimbați numele în kansas

Legea Kansas permite unui rezident adult din Kansas să-și schimbe numele după căsătorie, divorț sau din motive personale. Puteți depune să vă schimbați numele prin intermediul tribunalului din județul în care locuiți. După procedurile corecte ale instanțelor, puteți obține o hotărâre judecătorească care vă schimbă în mod legal numele.

Pași

Partea 1 din 3:
Finalizarea procedurilor de judecată pentru a vă schimba numele
  1. Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Kansas Pasul 1
1. Alegeți noul nume. Alegeți fie un nou: primul, mijloc sau de familie. Indiferent dacă alegeți un nume complet nou sau pur și simplu un nou nume de mijloc, acesta va fi același proces.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Kansas Pasul 2
    2. Completează formularele de instanță necesare. Consiliul Judiciar Kansas a aprobat standardizat [Numele de schimbare Formulare pentru adulți] care sunt adecvate pentru utilizare în orice instanță Kansas. Aceste formulare includ:
  • Fișa de acoperire civilă - Acest document oferă instanței informațiile dvs. de contact.
  • Petiția pentru schimbarea numelui - Acest document solicită formal schimbarea numelui.
  • Observați prin publicare - instanța poate solicita să publicați notificarea numelui dvs. de schimbare în ziar. Dacă da, veți folosi acest formular pentru a face acest lucru.
  • Observați prin poștă - instanța poate solicita doar trimiterea prin e-mail a modificării numelui dvs. către părțile corespunzătoare. Dacă da, veți folosi acest formular pentru a face acest lucru.
  • Ordinea schimbării numelui - acesta este documentul pe care îl semnează în mod oficial numele dvs.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Kansas Pasul 3
    3. Dosar petiția pentru schimbarea numelui cu instanța. Ar trebui să depuneți originalul și o copie a petiției semnate și completate cu grefierul instanței districtuale din județul în care locuiți. De asemenea, trebuie să depuneți foaia de acoperire civilă cu funcționarul.
  • Trebuie să fii rezident al statului Kansas timp de 60 de zile înainte de a putea depune o petiție pentru o schimbare de nume.
  • Trebuie să fii un adult care are peste 18 ani pentru a depune o petiție pentru o schimbare de nume.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Kansas Pasul 4
    4. Plătiți taxa de depunere a instanței. Valoarea acestei taxe va varia în funcție de județ. Contactați funcționarul pentru a afla suma corectă a taxei de depunere a instanței. Taxa variază de obicei de la 150 $.00 la $ 175.00.
  • Dacă sunteți un individ cu venituri reduse și nu vă puteți permite să plătiți taxa de depunere, puteți depune o cerere la Curtea pentru a renunța la taxa de depunere.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Kansas Pasul 5
    5. Obțineți numărul cazului și atribuirea divizării de la funcționar. Veți avea nevoie de aceste informații pentru a cunoaște numele instanței la care a fost alocat cazul dvs. De asemenea, va trebui să contactați direct instanța atribuită și să întrebați ce notificare este necesară, precum și pentru o dată de audiere. În statul Kansas, fiecare instanță districtuală poate determina ce metodă trebuie să fie utilizată de persoanele care doresc să-și schimbe numele.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Kansas Pasul 6
    6. Publicarea anunțului de modificare a numelui dvs. în ziar dacă este necesar. Dacă instanța dvs. necesită o notificare prin publicare, va trebui să publicați notificarea despre schimbarea numelui dvs. într-un ziar din județul în care locuiți care este autorizat să publice notificări legale. Contactați departamentul de anunțuri juridice a ziarului. Va trebui să plătiți o taxă pentru a vă publica notificarea în ziar.
  • Anunțul dvs. trebuie publicat pentru un total de trei săptămâni, cel puțin o dată pe săptămână.
  • La finalizare, ziarul va trimite fie dvs., fie instanței o declarație de publicare. Dacă primiți declarația, aduceți-o la audierea instanței dvs.
  • Imagine intitulată Modificați-vă numele în Kansas Pasul 7
    7. Trimiteți anunțul despre modificarea numelui prin poștă, dacă este necesar. Va trebui să trimiteți fiecare notificare prin poștă înregistrată, primirea de returnare solicitată. Aduceți chitanța de returnare cu dvs. la ședința dvs. de judecată, astfel încât să aveți dovezi că ați trimis o notificare despre modificarea numelui dvs. prin poștă.
  • Observarea prin poștă ar trebui trimisă tuturor părților interesate, cum ar fi creditorii dvs.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Kansas Pasul 8
    8. Să participe la o audiere a instanței. Aduceți-vă dovada de notificare, fie prin poștă sau prin publicare, cu dvs. la auzul dvs. Aduceți, de asemenea, numele dvs. de schimbare a comenzii finalizate la audiere. Judecătorul va semna comanda, care vă schimbă în mod legal numele.
  • Partea 2 din 3:
    Schimbarea numelui dvs. cu alte birouri
    1. Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Kansas Pasul 9
    1. Păstrați comanda de modificare a numelui original. Acesta este certificatul oficial care certifică în mod legal schimbarea numelui cuiva. Utilizați acest document pentru a vă schimba numele la orice instituție publică sau privată.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Kansas Pasul 10
    2. Modificați certificatul de naștere, dacă alegeți. Nu sunteți obligat să modificați certificatul de naștere pentru a vă arăta noul nume. Cu toate acestea, dacă doriți să modificați certificatul de naștere, trimiteți o copie a ordinului de modificare a numelui dvs. la Oficiul de Statistică vitală, împreună cu o cerere pe care certificatul dvs. de naștere să fie modificată și la 15 USD necesar.00 taxa.
  • Mail solicitarea dvs. de a: Amendament Unit, Biroul de Statistică vitală, 1000 SW Jackson, Ste 120 Topeka, KS 66612-2221.
  • Dacă doriți o copie certificată a certificatului de naștere modificat, va trebui să plătiți încă 15 USD.00 taxa.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Kansas Pasul 11
    3. Schimbați-vă numele cu Administrația Securității Sociale. Aduceți-vă numele Schimbă comanda la biroul local de administrare a securității sociale. De asemenea, veți avea nevoie de dovada identității dvs., cum ar fi licența de conducere sau altă carte de identitate și dovada U.S. Cetățenie, cum ar fi certificatul dvs. de naștere sau pașaportul.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Kansas Pasul 12
    4. Schimbați numele dvs. cu DMV. Va trebui să vă aduceți ordinea de schimbare a numelui DMV pentru a vă schimba numele în permisul de conducere. Ordinea de schimbare a numelui trebuie să fie ordinea inițială sau o copie certificată.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Kansas Pasul 13
    5. Schimbați-vă numele cu alte birouri, după cum este necesar. Ar trebui să notificați schimbarea numelui dvs. către banca dvs., creditorii, IRS și angajatorul dvs. De asemenea, trebuie să vă schimbați numele cu orice birouri cu care dețineți conturi, cum ar fi furnizorul de telefonie mobilă, compania electrică și compania de gaze.
  • Partea 3 din 3:
    Schimbarea numelui dvs. după căsătorie sau divorț
    1. Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Kansas Pasul 14
    1. Luați certificatul oficial de căsătorie la agențiile pertinente. După ce sunteți căsătoriți legal, vă puteți lua certificatul de căsătorie DMV, administrația de securitate socială, banca etc. Pentru a vă schimba legal numele. Nu este nevoie să depuneți o petiție de schimbare a numelui, deși este posibil să vi se solicite să completați schimbarea separată a formularelor de nume la fiecare agenție.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Kansas Pasul 15
    2. Utilizați serviciul de modificare a numelui simplificat oferit pe [Site-ul guvernului de stat din Kansas.] Acest serviciu ușor oferă formularele relevante pentru trimiterea schimbării numelui la aproape toate agențiile pertinente, inclusiv companiile de carduri de credit DMV, IRS, SSA, și multe altele. Pentru a utiliza acest serviciu, trebuie să plătiți o taxă unică de 30 de dolari.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Kansas Pasul 16
    3. Includeți numele dvs. de schimbare în Decretul Divorț. Când vă divorțați, asigurați-vă că avocatul dvs. are cererea de schimbare a numelui scrisă în decretul de divorț pe care judecătorul îl va semna. Apoi, luați decretul de divorț la toate agențiile relevante de stat și private, cum ar fi DMV, administrația de securitate socială, banca dvs. etc., Pentru a schimba legal numele dvs. la fiecare agenție.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Kansas Pasul 17
    4. Solicitați instanței să vă restabilească numele de fată sau numele căsătorit anterior. Această opțiune este disponibilă dacă Decretul Divorț nu a avut numele dvs. de schimbare scris în ea. Aceasta este o procedură simplificată, deoarece persoanele care au adus recent divorțate.
  • Avertizări

    K.S.A. 60-1402, Statutul Kansas care guvernează modificările de nume, nu face referire la capacitatea unui individ de a schimba numele unui copil minor.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar