Cum să vă schimbați numele în illinois

Indiferent dacă ați căsătorit recent sau divorțați, sunteți obosiți de faptul că oamenii vă lipsesc numele sau simțiți că ați mers cât de departe puteți în viața "John Smith", ați putea fi interesați să vă schimbați numele.În statul Illinois, aveți mai multe opțiuni pentru a finaliza acest proces.După schimbarea legală a numelui dvs., trebuie, de asemenea, să vă amintiți să vă actualizați diferitele forme de identificare, conturi financiare și de asigurare și așa mai departe.

Pași

Metoda 1 din 3:
Schimbarea numelor prin căsătorie sau divorț
  1. Imagine intitulată Spuneți cel mai bun prieten al tău este deprimat pas 1
1. Nu vă asumați că numele dvs. sa schimbat prin căsătorie sau divorț.În timp ce deveniți mai puțin frecvente pentru o varietate de motive, tradiția unei mireasă, luând numele de familie al noului său soț este încă așteptările pentru mulți după căsătorie.Acest (sau orice alt tip) tip de modificare a numelui după căsătorie nu este automat și necesită unele acțiuni relativ simple, dar necesare din partea dvs.
  • De asemenea, divorțul nu revine automat un nume de familie schimbat la numele pre-căsătoriei din Illinois.Din nou, trebuie luat un proces simplu, dar necesar.
  • Imagine intitulată Scrie o propunere de grant Pasul 1
    2. Utilizați licența de căsătorie ca dovadă validă pentru o schimbare de nume.Un copie oficială, certificată a licenței de căsătorie este suficientă pentru Illinois să se supună unei schimbări de nume.Nu sunt necesare decrete separate sau ordine de judecată.
  • Până de curând în multe state, numai miresele ar putea prelua numele de familie al soțului (sau o combinație de crithenitate a celor două nume de familie) utilizând certificatul de căsătorie drept singura autorizație juridică.Cu toate acestea, datorită diferitelor provocări juridice și, în special, legalizarea crescândă a căsătoriei de același sex (valabilă în Illinois din iunie 2014), astfel de politici sunt în flux.
  • În Illinois, ambii soți sunt "îndreptățiți la o schimbare unică a numelui lor", care include despărțirea sau preluarea numelui soțului celuilalt.Nu este necesară nicio modificare.
  • Legea din Illinois, de fapt, pare să indice că o persoană căsătorită poate prelua un nume complet nou prin acest proces (nu numele soțului sau despărțirea), dar că din nou este o zonă care este oarecum vagă într-un câmp rapid în schimbare.
  • Imagine intitulată Alegeți avocatul divorțului drept Pasul 1
    3. Schimbați numele dvs. ca parte a decretului dvs. de divorț.În Illinois ca în majoritatea statelor, cel mai simplu mod de a vă schimba numele datorat divorțului este de a face parte din decretul divorțului în sine.Când sunt făcute în acest fel, nu sunt necesare acțiuni sau taxe juridice separate.
  • Pe formele de decret de divorț general, care sunt valabile în majoritatea cazurilor, dacă nu toate U.S. Statele membre există în mod normal o secțiune (la numărul nouă pe exemplul citată aici) care autorizează o schimbare de nume ca parte a decretului.
  • Acest proces, cu toate acestea, vă dă dreptul să reveniți la numele dvs. de fată sau la un alt nume legal anterior.În caz contrar, va trebui să întreprindeți un proces juridic separat.
  • Imagine intitulată Schimbă-ți numele în Hawaii Pasul 12
    4. Utilizați licența oficială de căsătorie sau Decretul de divorț ca autorizație legală de a face măsuri suplimentare de modificare a numelor.Unul dintre aceste documente, împreună cu dovada numelui legal anterior, ar trebui să fie tot ceea ce este necesar pentru a vă schimba numele pe cartela dvs. de securitate socială, licența Driverului Illinois / cartea de identitate și alte astfel de modificări.
  • A se vedea metoda relevantă din acest articol pentru informații utile privind efectuarea acestor modificări.
  • Metoda 2 din 3:
    Schimbarea denumirilor prin petiția instanței
    1. Imaginea intitulată Fii calm Pasul 21
    1. Cunoaște beneficiile și cerințele unei schimbări de nume legale.Poate părea prea multe probleme pentru a trece prin toate documentele, comisioanele și aspectul instanței pentru a vă schimba numele, dar merită să faceți schimbarea pe care o preferați oficial.
    • Illinois, ca multe alte state, vă permite să vă schimbați numele pur și simplu prin utilizarea în mod consecvent a acelui nume nou, dar acest tip de schimbare nu va fi probabil acceptat de Administrația Securității Sociale, instituțiile financiare sau chiar Departamentul de Stat al Autovehiculelor Pentru permisul de conducere.Oficială, documentația certificată a unei schimbări de nume este de a merge.
    • În Illinois, trebuie să aveți 18 ani și ați trăit în stat timp de cel puțin șase luni pentru a cere o schimbare de nume pentru dvs.Există, de asemenea, restricții dacă aveți un record de crimă sau sunt un infractor sexual înregistrat.
  • Imagine intitulată Schimbați numele dvs. Pasul 16
    2. Procura formularele necesare.Ca orice proces guvernamental, există unele documente, unele taxe pentru a plăti și ceva timp pentru a aștepta pentru a vă face numele oficial.Cele trei formulare de care aveți nevoie, care sunt disponibile online sau de la tribunalul județului, includ:
  • Cerere pentru o schimbare de nume.Aceasta este, în esență, formularul dvs. de cerere, în care furnizați informații despre dvs., motivul pentru care doriți să vă modificați un nume și numele nou pe care doriți să îl aveți.Acest formular trebuie să fie semnat de un martor cunoscut pentru dvs. - o semnătură de către un notar este permis, dar nu este necesar.
  • Aviz de depunere a unei cereri de schimbare a numelor.Acest document oferă informații care urmează să fie publicate, prin solicitarea dvs. și pe cheltuiala dvs., într-un ziar local care circulă în interiorul (sau în apropiere) județul dvs. de reședință.Acest lucru poate părea ciudat, dar publicitatea schimbării propuse într-un ziar este cerută de lege.
  • Comandă pentru schimbarea numelor.Acesta este documentul pe care judecătorul îl va semna și care comandă numele dvs. să fie modificat legal (sau nu).Dacă este aprobat, acest formular (sau orice copie certificată a acestuia) va fi cheia dvs. pentru a vă schimba numele la Administrația Securității Sociale, DMV și așa mai departe.
  • Imagine intitulată Schimbați numele dvs. Pasul 18
    3. Fișier de documente la tribunalul județului.Completați fiecare dintre cele trei formulare așa cum este indicat (dar nu zone specificate pentru funcționar și / sau judecător) și să le depuneți cu grefierul de la instanța județului în care locuiți.Aduceți trei copii suplimentare ale fiecărei forme împreună cu originalele.
  • Funcționarul vă va oferi o dată de audiere (cel puțin opt săptămâni după data depunerii) și ștampilați formularele originale și copiile.
  • Veți fi solicitat în acest moment pentru a plăti o taxă de depunere, care variază în funcție de județ.De asemenea, puteți solicita o scutire de taxe în acest moment, dacă aveți o greutate financiară.
  • Imagine intitulată somn când nu sunteți obosit Pasul 15
    4. Publicați un anunț într-un ziar local.Contactați un ziar din județul dvs. sau, dacă județul dvs. nu are una, o hârtie din apropiere.Grefierul Curții ar trebui să aibă informații despre documentele disponibile.Furnizați hârtia un ștampilat, copie completă a anunțului de depunere a unei cereri de modificare a numelui.
  • Anunțul trebuie să apară în ziar o dată pe săptămână timp de trei săptămâni consecutive, cu prima apariție cu cel puțin șase săptămâni înainte de data ședinței.
  • Taxele de publicare sunt responsabilitatea dvs.
  • Odată ce anunțul dvs. a funcționat de trei ori, asigurați-vă că ziarul vă oferă un certificat de publicare sau îl trimite direct la funcționar.Dacă vă este dat, depuneți-l cu grefierul înainte de data instanței dvs.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru suportul pentru copii Pasul 14
    5. Participați la ședința dvs.Ajungeți devreme doar în cazul în care vă confirmă numărul camerei și așteptați ca numele dvs. și cazul să fie numit.Asigurați-vă că aduceți următoarele cu dvs.:
  • Ștampilate copii ale cererii de schimbare a numelor, notificare de depunere a unei cereri de schimbare a numelor, certificat de publicare și ordine pentru schimbarea numelor.
  • Un ID de fotografie cu numele dvs. curent.
  • Orice documente suplimentare legate de solicitarea dvs., cum ar fi dovezile privind trecerea timpului de la o condamnare penală.
  • S-ar putea să fiți interogați sub jurământ de către judecător, deci răspundeți sincer.
  • Judecătorul va semna cererea dvs. dacă este acordată sau negată.Acesta este acordat, puteți solicita copii suplimentare ale comenzii pentru schimbarea numelui de la funcționar.
  • Imaginea intitulată Fiți pacientul Pasul 11
    6. Cunosc diferențele minore în proces dacă sunteți minor.Dacă sunteți sub 18 ani, procesul de schimbare a numelui este destul de similar, dar documentele sunt diferite.De asemenea, cel puțin un părinte sau tutore trebuie să aprobe schimbarea.
  • Formularele de care aveți nevoie sunt după cum urmează: Petiția pentru schimbarea numelui (minor) - Decretul schimbării numelui (minor) - Notă de mișcare [Necesar numai atunci când părinții nu sunt conviețuiți] - Notă de publicare [Numai necesară atunci când aveți un non - Părintele de ambalare al cărui locații sunt necunoscute].
  • Numele minor Modificările trebuie doar să fie anunțate dacă un părinte nu poate fi localizat.Un părinte care nu consimtă, care nu consimtă, a cărui locație este cunoscută trebuie să fie trimisă anunțul de mișcare și având posibilitatea de a participa la audierea Curții.
  • Metoda 3 din 3:
    Schimbarea documentelor de identificare
    1. Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în TEXAS Pasul 22
    1. Schimbați mai întâi numele dvs. pe cardul dvs. de securitate socială.În primul rând, adică după ce posedă un certificat de căsătorie, decretul de divorț sau ordin de judecată.Luând acest pas înainte de a trece la permisul de conducere și alte documente de identitate face ca procesul să fie mult mai ușor.
    • Vizitați un birou de administrare a securității sociale și aduceți următoarele: Formularul finalizat SS-5 (Cerere pentru un card de securitate socială, disponibil la birou sau online) - un document de schimbare a numelui certificat (licență de căsătorie, decret divorț sau ordine) - Un ID de fotografie valabil, eliberat de guvern și dovada cetățeniei (nașterea, cetățenia sau certificatul de naturalizare).Lista completă a documentelor acceptabile este disponibilă online.
    • De asemenea, puteți completa procesul prin poștă, dacă trimiteți copii certificate ale certificatelor (nu doar fotocopii ale acestora).
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Texas Pasul 23
    2. Modificați permisul de conducere sau cartea de identitate de stat.Acest lucru se poate face numai în persoană la un secretar de stat (SOS) din Illinois.Aduceți următoarele:
  • Cartea dvs. curentă de licență / ID.
  • Documentul dvs. de modificare a numelui certificat (la fel ca în pasul anterior).
  • O formă de plată (taxa este de 5 USD).
  • De asemenea, puteți găsi informații despre schimbarea cardului dvs. de înregistrare a alegătorilor și a titlului vehiculului dvs. și înregistrarea la Oficiul SOS sau online.
  • Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în TEXAS Pasul 25
    3. Schimbați numele dvs. în conturile dvs. bancare, apoi treceți la carduri de credit, utilități și așa mai departe.Cu un document certificat de modificare a numelui, o nouă carte de securitate socială și o nouă licență a conducătorului auto, procesul ar trebui să fie simplu - dacă este probabil mai mult consumator de timp decât preferați.
  • Ar trebui să vă puteți schimba numele în conturile bancare prin furnizarea documentului dvs. de modificare a numelui certificat și a unei licențe de conducere noi - este posibil să aveți nevoie și de noua carte de securitate socială, așa că aduceți-o împreună.
  • Lista notificărilor pe care trebuie să le faceți după acest punct depinde de particularitățile vieții voastre.Listele de opriri comune ale paradei de schimbare a numelui sunt disponibile online.
  • De asemenea, sunt disponibile online, numeroase site-uri care oferă să facă doamna în schimbare de nume, de obicei pentru aproximativ 30 de dolari și mai sus.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar