Cum să vă schimbați numele în carolina de sud

Procesul de schimbare a numelui dvs. în Carolina de Sud depinde de ce parte a numelui dvs. doriți să vă schimbați și de ce. Cele mai comune modificări ale numelui apar după căsătorie sau divorț, dar aceste evenimente vă permit să vă schimbați numele de familie, nu primul nume. Schimbarea oricărei părți a numelui dvs. ca adult este un proces destul de simplu și simplu în stat. Schimbarea numelui copilului dvs. este totuși un proces mult mai complicat care implică un proces de judecată extins.

Pași

Metoda 1 din 4:
Schimbarea numelui dvs. prin depunerea unei petițiiDu-te gratuit și suportă wikihow
  1. Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Carolina de Sud Pasul 1
1. Solicitați un pachet de schimbare a numelui din partea Divizia de aplicare a legii Carolina de Sud (SAND). Veți primi un pachet cu formulare prin poștă, inclusiv solicitările pentru verificările de fundal și screeningul pe care trebuie să-l completați.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în South Carolina Pasul 2
    2. Luați cardul de amprentă la cel mai apropiat poliție sau biroul șerifului pentru a obține amprente digitale. Carolina de Sud necesită toate petițiile de schimbare a numelui să fie însoțite de un card de amprentă. Agențiile de aplicare a legii percep o taxă de 10 USD pentru acest serviciu.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Carolina de Sud 3
    3. Completați și trimiteți solicitarea de screening la Departamentul de Servicii Sociale. Pachetul dvs. de sanie include, de asemenea, un formular necesar pentru a obține un raport care să arate dacă sunteți listat în registrul DSS al abuzului și neglijării copilului.
  • Adresa unde trebuie să trimiteți prin e-mail solicitarea dvs. este inclusă pe formular, care trebuie să fie însoțită de un cec sau o comandă de plată pentru taxa de 8 USD.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Carolina de Sud Pasul 4
    4. Completați formularul dvs. de verificare a înregistrărilor criminale și trimiteți-l la SLED. Trebuie să includeți o afirmație de afirmație a rezultatelor acestei înregistrări verificați cu petiția dvs. de schimbare a numelui.
  • Cererea dvs. de verificare a înregistrărilor judiciare trebuie să includă un cec de afaceri, cecul de la casierie sau o comandă de bani pentru 25 de dolari și un plic cu ștampilare auto-adresată, astfel încât SLED să poată trimite rezultatele înregistrărilor dvs. verificați-vă. SAND nu acceptă verificări personale sau plăți cu carduri de credit.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Carolina de Sud Pasul 5
    5. Proiectarea petiției de schimbare a numelui. După ce ați trimis cererile de screening, puteți începe redactarea petiției pe care o veți depune la biroul grefier al instanței de familie din județul dvs.
  • Petiția dvs. trebuie să precizeze județul în care locuiți, vârsta dvs., numele dvs. vechi, noul nume pe care doriți să îl utilizați și motivul pentru care doriți să îl schimbați.
  • Petiția dvs. nu numai că solicită o comandă care să vă schimbe numele, ci și să solicitați o comandă care să vă permită să vă modificați certificatul de naștere pentru a reflecta modificarea numelui.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Carolina de Sud Pasul 6
    6. Strângeți celelalte documente care trebuie incluse în petiția dvs. Carolina de Sud solicită toate rezultatele verificării înregistrărilor, screening-ul DSS și amprentele digitale pentru a fi atașate la petiția dvs.
  • De asemenea, trebuie să includeți o copie a certificatului inițial de naștere, deși nu trebuie să fie o copie certificată.
  • Dacă screeningul DSS arată că sunteți listat în registrul departamentului, grefierul instanței va notifica departamentul de nume de schimbare dacă judecătorul vă acordă petiția dvs.
  • De asemenea, petiția dvs. trebuie să fie însoțită de o afirmație semnată de dvs. în prezența unui notar care afirmă dacă sunteți în ordin de judecată pentru sprijinul pentru copii sau pensii. Nu aveți nevoie de martori suplimentari ai semnăturii dvs. în afară de notar. Rețineți că notarul va percepe o taxă pentru serviciile sale.
  • Raportul dvs. de înregistrări penale de la SAND va include, de asemenea, o declarație cu privire la includerea numelui dvs. în registrul de contravenis. Dacă este, sania va fi notificată dacă judecătorul vă aprobă modificarea numelui, astfel încât registrul poate fi actualizat.
  • Dacă aveți un cazier judiciar, iar judecătorul vă aprobă schimbarea numelui, sania va fi anunțată astfel încât numele dvs. să poată fi schimbat pe cazierul dvs. judiciar.
  • De asemenea, aveți nevoie de o formular de solicitare auditivă, pe care îl veți completa și îl veți da grefierului. Acest formular oferă funcționarului dvs. informații de contact și datele și orele pe care le aveți la dispoziție pentru a participa la o audiere.
  • Împreună cu toate documentele dvs. și petiția dvs., foaia dvs. de acoperire a instanței de familie oferă informații sumare despre cazul dvs. și este necesar ca audierea dvs. să fie adăugată la dosarul Curții.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în South Carolina Pasul 7
    7. Folosiți-vă petiția la biroul funcționarului Tribunalul de Familie cu jurisdicție asupra județului unde locuiți. Petiția și documentele dvs. trebuie să fie însoțite de o taxă de depunere de 150 USD.
  • Când depuneți petiția, funcționarul va seta o dată și o dată pentru auzul dvs.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în South Carolina Pasul 8
    8. Participați la audierea dvs. Audierile nu sunt întotdeauna necesare pentru o schimbare a numelui adulților în Carolina de Sud, iar judecătorul vă poate acorda petiția fără auz.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în South Carolina Pasul 9
    9. Luați comanda de modificare a numelui dvs. la cel mai apropiat birou de securitate socială pentru a vă schimba numele pe cardul dvs. de securitate socială. Trebuie să completați aplicația pentru a vă schimba numele și a prezenta o copie oficială, certificată a comenzii dvs.
  • Nu există nici o taxă pentru schimbarea numelui dvs. pe cartela dvs. de securitate socială.
  • Trebuie să arătați certificatul de naștere sau pașaportul ca dovadă a cetățeniei.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Carolina de Sud Pasul 10
    10. Fișier o solicitare de modificare a numelui cu DMV pentru ca numele dvs. să fie modificat în permisul de conducere sau de identitate de stat. Va trebui să arătați comanda dvs. de schimbare a numelui pentru a vă schimba numele în permisul de conducere.
  • Modificările de nume nu se pot face online sau prin poștă. Trebuie să mergeți la DMV-ul local pentru ca numele dvs. să fie schimbat.
  • O schimbare de nume asupra permisului dvs. de conducere necesită plata unei taxe de 10 USD. Dacă aveți nevoie, de asemenea, de numele dvs. schimbat în titlul mașinii dvs., trebuie să plătiți o taxă suplimentară de 15 USD.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în South Carolina Pasul 11
    11. Utilizați noul dvs. card de securitate socială și permis de conducere pentru a vă modifica numele pe alte conturi și documente. Odată ce aveți un card de securitate socială și un ID de fotografie, ar trebui să vă puteți schimba cu ușurință numele dvs. în altă parte, cum ar fi cardurile de credit sau conturile bancare sau la locul de muncă.
  • Metoda 2 din 4:
    Schimbarea numelui după căsătorieDu-te gratuit și suportă wikihow
    1. Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în South Carolina Pasul 12
    1. Decideți ce nume doriți să utilizați. După căsătorie, nu vă puteți schimba numele, numai ultimul dvs. Ambii soți își pot schimba numele, dar orice nume alegeți trebuie să utilizați în mod consecvent.
    • Dacă vă schimbați mai târziu mintea și decideți să utilizați un nume diferit, va trebui să depuneți o petiție în instanță. De exemplu, dacă o nouă soție vă decideți să luați numele soțului dvs., va trebui să depuneți o petiție în instanță dacă un an mai târziu ați decis să utilizați o versiune de crithenitate a celor două nume de familie.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în South Carolina Pasul 13
    2. Luați decretul de căsătorie la biroul de securitate socială cel mai apropiat de a vă schimba numele pe cartea dvs. de securitate socială. Doriți să vă schimbați numele pe cartea dvs. de securitate socială, deoarece veți avea nevoie de ea pentru a vă schimba numele în permisul de conducere și pentru a actualiza conturi financiare și de salarizare.
  • Puteți schimba numele dvs. cu securitatea socială vizitând biroul local SSA și completarea cererii. Va trebui să le arătați o copie certificată a certificatului de căsătorie și a certificatului de naștere sau al pașaportului ca dovadă a cetățeniei.
  • Nu există nici o taxă pentru un nou card de securitate socială. După ce cererea dvs. este primită, SSA vă va trimite noua cartelă dvs. nouă către dvs.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în South Carolina Pasul 14
    3. Luați decretul de căsătorie și cartea dvs. de securitate socială la DMV pentru ca numele dvs. să fie schimbat în permisul de conducere. Toate înregistrările de conducere trebuie să reflecte schimbarea numelui dvs., incluzând atât permisul de conducere, cât și titlul la mașina dvs.
  • Va trebui să plătiți 10 $ pentru o licență de conducere nouă și 15 dolari pentru a vă schimba numele pe titlul mașinii dvs.
  • Imagine intitulată Schimbați-vă numele în South Carolina Pasul 15
    4. Utilizați noul dvs. card de securitate socială și permis de conducere pentru a vă modifica numele pe alte conturi și documente. Odată ce codul dvs. de fotografie și cardul dvs. de securitate socială reflectă noul dvs. nume, nu ar trebui să nu aveți nici o dificultate în schimbarea numelui dvs. pe cardurile dvs. de credit, conturile bancare și alte conturi sau membri.
  • Metoda 3 din 4:
    Schimbarea numelui dvs. după divorțDu-te gratuit și suportă wikihow
    1. Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în South Carolina Pasul 16
    1. Indicați petiția dvs. de divorț pe care doriți să o reveniți la numele dvs. anterior. Doriți să includeți o clauză în petiția divorțului pe care intenționați să o reveniți la un nume anterior pe care l-ați avut înainte de căsătorie.
    • Această opțiune este disponibilă numai dacă ați schimbat numele dvs. pentru că v-ați căsătorit.
    • Nu vă puteți schimba numele la niciun nume, trebuie să fie numele dvs. de fată sau un alt nume pe care l-ați folosit înainte de căsătorie.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în South Carolina Pasul 17
    2. Testați-vă la audierea pe care doriți să o reveniți la numele dvs. anterior. La audierea divorțului, judecătorul vă va pune întrebări despre schimbarea numelui dvs. și va trebui să stați sub jurământ că nu vă schimbați numele pentru un scop necorespunzător, cum ar fi să evitați un mandat.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în South Carolina Pasul 18
    3. Luați decretul de divorț la biroul de securitate socială cel mai apropiat de a vă schimba numele pe cartea dvs. de securitate socială. Va trebui să prezentați o copie certificată a decretului dvs. de divorț și să completați cererea pentru a obține o nouă carte de securitate socială cu numele preferat.
  • Nu există nicio taxă pentru a vă schimba numele pe cartea dvs. de securitate socială. După ce trimiteți cererea la biroul SSA, noua dvs. carte va fi trimisă prin poștă.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Carolina de Sud Pasul 19
    4. Utilizați decretul de divorț și noul dvs. card de securitate socială pentru a vă schimba numele în permisul de conducere la DMV. Va trebui să apar personal la biroul local DMV și să plătiți taxele necesare pentru a vă modifica înregistrările de conducere.
  • SC DMV plătește 10 $ pentru a emite o nouă licență de conducere și 15 USD pentru a vă schimba numele pe titlul mașinii dvs.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Carolina de Sud Pasul 20
    5. Afișați cartea dvs. de securitate socială sau permisul de conducere pentru a vă schimba numele în alte locuri. Odată ce aveți o fotografie de identitate și o carte de securitate socială care să reflecte noul dvs. nume, nu ar trebui să aveți nici o dificultate să vă modificați în altă parte, cum ar fi băncile sau companiile de carduri de credit.
  • Metoda 4 din 4:
    Schimbarea numelui copiluluiDu-te gratuit și suportă wikihow
    1. Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Carolina de Sud Pasul 21
    1. Asigurați-vă că sunteți părintele legal al copilului. O petiție pentru schimbarea unui copil în Carolina de Sud trebuie inițiată de unul dintre părinții copilului. Celălalt părinte trebuie să fie numit ca parte în acțiune.
    • Dacă nu există un alt părinte viu, copilul trebuie să fie numit ca parte în acțiune.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Pasul 22 din Carolina de Sud
    2. Dosar petiția în Tribunalul de Familie cu jurisdicție asupra județului unde locuiți. Din moment ce sunteți petiționarul în acțiune, instanța corespunzătoare pentru a vă auzi cazul este cea cu jurisdicție asupra zonei în care locuiți.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Carolina de Sud Pasul 23
    3. Au un gardian ad litem numit pentru copil. Chiar dacă ambii părinți sunt de acord cu privire la schimbarea numelui, legea Carolinei de Sud cere Curții să numească un adiem Guardian pentru a reprezenta interesele cele mai bune ale copilului la ședința de schimbare a numelui.
  • Guardianul va intervieva copilul și va revizui circumstanțele copilului și mediul de viață.
  • Cei mai mulți gardieni ad litem percep între 150 și 175 dolari pe oră pentru serviciile lor. Cu condiția ca schimbarea numelui să nu fie contestată de nimeni, așteaptă ca tutorele copilului dvs. să cheltuiască între două și trei ore pe acest caz.
  • Imagine intitulată Modificați-vă numele în South Carolina Pasul 24
    4. Participa la audierea. Carolina de Sud necesită audieri pentru toate petițiile pentru a schimba numele unui copil. Judecătorul va examina petiția și va auzi mărturia de la părinți și de Guardian ad litem de a discerne dacă este în interesul copilului să acorde petiției.
  • Judecătorul consideră factori precum durata de timp Copilul și-a folosit numele prezentului, motivele părinților și motivul schimbării numelui, posibilitatea schimbării numelui care provoacă insecuritatea copilului, dificultatea, hărțuirea sau lipsa identității , și preferința copilului dacă copilul este suficient de mare pentru a exprima o preferință.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Carolina de Sud Pasul 25
    5. Luați ordinea de schimbare a numelui la cel mai apropiat birou de securitate socială pentru a obține cartea de securitate socială a copilului sa schimbat. Odată ce judecătorul a semnat comanda, o copie certificată a acestei comenzi va fi suficientă pentru ca numele copilului să se schimbe cu Administrația Securității Sociale.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Carolina de Sud Pasul 26
    6. Utilizați noul card de securitate socială al copilului pentru a-și schimba numele la școală sau în altă parte. După ce comanda este definitivă, veți dori să modificați numele copilului în înregistrările școlare, la birourile medicului și oriunde altundeva are o înregistrare a copilului.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar