Cum să vă schimbați numele în utah

Acest articol include instrucțiuni pas cu pas pentru modul de schimbare a numelui în starea Utah, în conformitate cu Statutul 42-1-1, care permite unui rezident să-și schimbe numele după căsătorie, divorț sau din motive personale.

Pași

Metoda 1 din 3:
Schimbarea numelui dvs. după căsătorie sau divorț
  1. Imagine intitulată Schimbă numele dvs. Pasul 1
1. Obțineți un certificat de căsătorie. Aplicați pentru licențele de căsătorie cu ambii solicitanți prezenți la biroul grefierului județean. Plătiți o taxă de depunere a 40 USD.Officiatorul nunții dvs. va trimite licența semnată pentru a fi înregistrată, după care veți primi un certificat de căsătorie. Copii suplimentare certificate costă 5 USD.
  • Imagine intitulată Schimbă-ți numele în Hawaii Pasul 12
    2. Obțineți un certificat de divorț sau anul de anulare. Puteți comanda rezumatele de certificare a divorțului - în esență o copie certificată a original-online prin intermediul sistemului VitalCheck prin intermediul site-ului Departamentul de Sănătate din Utah. Există o taxă de căutare de 18 USD, care include o copie - fiecare copie suplimentară este de 8 USD. De asemenea, puteți comanda copii prin sistemul VitalCheck prin telefon. Dacă preferați să comandați prin poștă, trebuie să trimiteți o copie foto de identificare acceptabilă, o cerere de certificare a divorțului și o verificare a taxei efectuate la Oficiul de înregistrări vitale și statistici în PO Box 141012, Salt Lake City, UT 84114-1012.
  • De asemenea, puteți aplica în persoană la 288 de nord 1460 de vest, Salt Lake City, Utah.
  • Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în TEXAS Pasul 22
    3. Schimbați-vă numele cu Administrația Securității Sociale. Finalizați formularul SS-5. Colectați copii certificate ale căsătoriei sau certificatului de divorț sau anulare. Aduceți formularul SS-5 finalizat și copiile certificate ale căsătoriei sau certificatelor de divorț împreună cu permisul de conducere din Utah, ID de stat sau pașaport la Biroul SSA. Veți avea nevoie și de un u.S. Certificat de naștere, u.S. Certificat de cetățenie sau scrisoare de autorizare a muncii și I-94.
  • De asemenea, puteți aplica prin poștă prin trimiterea documentelor la biroul local SSA împreună cu formularul SS-5 - documentele dvs. vor fi trimise înapoi la dvs.
  • Veți primi documentele și noul card de securitate socială cu numele dvs. nou prin poștă.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Texas Pasul 23
    4. Modificați-vă numele în permisul de conducere sau pe ID de stat. Furnizați o licență de conducere curentă a șoferului Utah (cu fotografie), un u expirat U.S. Pașaport sau Cartea dvs. de securitate socială la Departamentul dvs. local Utah de Divizie de Divizie a Documentului de Discurs de Siguranță Publică în persoană. Veți avea nevoie de dovada schimbării dvs. de nume, cum ar fi certificatul de căsătorie (original / copie certificată) sau înregistrarea divorțului (certificat). Veți reînnoi fie licența dvs. cu noul nume, fie aplicați pentru un duplicat cu noul nume - veți obține un duplicat dacă există mai mult de șase luni înainte ca licența dvs. curentă să expire, altfel va trebui să reînnoiți să aveți licența dvs. reflectă noul tău nume.
  • Imagine intitulată Faceți o verificare a fundalului Pasul 6
    5. Modificați-vă numele în titlul mașinii și înregistrarea. Pentru a vă schimba numele în titlul mașinii dvs. și înregistrarea, va trebui să vizitați un birou Utah DMV și să vă predați titlul curent și înregistrarea. Veți trimite o cerere de vehicule pentru titlul UTAH și veți plăti o taxă de 6 USD pentru titlu și 4 USD pentru înregistrare.
  • Metoda 2 din 3:
    Schimbarea numelui dvs. din alte motive
    1. Imaginea intitulată Fii un antreprenor de succes Pasul 2
    1. Pregătiți certificarea Departamentului de Corecții privind formularul de registru al infractorului sexual. Acest formular verifică că nu vă aflați pe formularul de registru al infractorului sexual, care vă va interzice să vă schimbați numele. Trimiteți acest formular finalizat la adresa enumerată pe formularul în sine cu un plic auto-adresat, ștampilat. Formularul va fi finalizat și returnat la dvs., moment în care vă puteți pregăti petiția.
  • Imagine intitulată anunță pasul dvs. de pensionare 8
    2. Schimbarea completă a numelui petiția și formularele de foi de acoperire. Va trebui să completați complet o petiție de schimbare a numelui Utah și o foaie de acoperire. Completați complet petiția și atașați certificarea Departamentului de Corecții finalizate privind formularul de registru al infractorului sexual după ce vă va fi returnat. Semnați petiția în prezența unui notar public. De asemenea, trebuie să atașați o foaie de acoperire pentru formularul de acțiuni civile.
  • Asigurați-vă că faceți copii ale tuturor formularelor.
  • Imagine intitulată Schimbați numele dvs. Pasul 18
    3. Cerere completă de auz și cerere și afirmație pentru renunțarea la formularele de taxe de depunere a instanțelor. Cererea de formular de auz solicită Curții să programeze o audiere în cazul dvs. Afirmația pentru renunțarea la formularul de taxe de depunere a instanțelor vă permite să evitați taxa de depunere dacă venitul dvs. este prea scăzut.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Texas Pasul 20
    4. Formulare de fișiere. Odată ce ați finalizat toate formularele până la acest punct, luați-le la tribunalul districtual din județul în care ați trăit timp de cel puțin un an. Dați documentelor grefierului și plătiți taxa de depunere. Dacă nu ați primit petiția notarizată, trebuie să o semnați în fața grefierului la depunere.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Texas Pasul 7
    5. Notă publică. În cazul în care Curtea cere să trimiteți o notificare nimănui, trebuie să completați anunțul pentru a auzi petiția pentru schimbarea numelui pentru a arăta că ați făcut acest lucru. Va trebui să trimiteți anunțul către cei care vi se obligă să notificați împreună cu petiția dvs.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru suportul pentru copii Pasul 24
    6. Participați la audierea dvs. Va trebui să participați la ședința de judecată și să aduceți un nume de schimbare a ordinului pregătit. Rochie corespunzătoare pentru a participa la audiere. Când numărul dvs. este numit, stați să vă arătați că sunteți prezență și spuneți judecătorului pe care îl reprezentați. Veți sta în fața unui podium și puteți fi jurat să depuneți mărturie. Dacă se acordă modificarea numelui dvs., judecătorul va semna numele dvs. de schimbare a ordinului pregătit la sfârșitul ședinței. Ar trebui să vă întoarceți la funcționarul Curții după ce comanda dvs. a fost semnată pentru a obține copii certificate ale comenzii, pe care le veți folosi pentru a vă schimba numele cu orice agenție sau instituții private, cum ar fi locul de muncă, banca etc.
  • Metoda 3 din 3:
    Schimbarea numelui unui copil minor
    1. Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Texas Pasul 16
    1. Completați o petiție pentru modificarea numelui minorului și foaia de acoperire. Faceți o copie a formularului finalizat pentru dvs. și orice alt părinte, tutore sau altă parte legal îndreptățit să observe. Trebuie să dați notificarea minoră și dacă sunt suficient de vechi pentru a decide pentru ei înșiși dacă sunt de acord cu schimbarea numelui. Semnează acest formular în fața unui notar. De asemenea, trebuie să atașați o foaie de acoperire pentru formularul de acțiuni civile.
  • Imagine intitulată Scrieți o propunere de grant Pasul 3
    2. Cerere completă de auz și cerere și afirmație pentru renunțarea la formularele de taxe de depunere a instanțelor. Cererea de formular de auz solicită Curții să programeze o audiere în cazul dvs. Afirmația pentru renunțarea la formularul de taxe de depunere a instanțelor vă permite să evitați taxa de depunere dacă venitul dvs. este prea scăzut.
  • Imaginea intitulată Găsiți un loc de muncă în Dubai Pasul 5
    3. Obțineți consimțământul scris al părintelui non-petițional. Dacă un părinte nu este petiționar pentru numele schimbării sau tutorelui sau custodei - trebuie să obțineți consimțământul scris de la ei pentru a schimba numele. Trebuie să depuneți acest consimțământ cu petiția - cereți Curții pentru formularul adecvat. Dacă nu puteți asigura permisiunea scrisă, trebuie să aveți cunoștință și petiția trimisă la partidul non-petițional. Audierea dvs. va fi reprogramată pentru a oferi cealaltă parte să primească notificare și să răspundă.
  • Imaginea intitulată Fii un agent secret Pasul 9
    4. Cerere completă de auz și cerere și afirmație pentru renunțarea la formularele de taxe de depunere a instanțelor. Cererea de formular de auz solicită Curții să programeze o audiere în cazul dvs. Afirmația pentru renunțarea la formularul de taxe de depunere a instanțelor vă permite să evitați taxa de depunere dacă venitul dvs. este prea scăzut.
  • Imagine intitulată Obțineți suportul pentru copii Pasul 24
    5. Formulare de fișiere. Odată ce ați finalizat toate formularele până la acest punct, luați-le la tribunalul districtual din județul în care ați trăit timp de cel puțin un an. Dați documentelor grefierului și plătiți taxa de depunere. Dacă nu ați primit petiția notarizată, trebuie să o semnați în fața grefierului la depunere. Aflați de la funcționar dacă auzul este setat automat - dacă nu este, trebuie să apelați aproximativ o săptămână mai târziu pentru a vedea când audiere a fost programată. Aveți numărul dvs. de caz la îndemână - ar fi trebuit să obțineți unul de la funcționar când ați depus formularele. Dacă o audiere nu este setată, este posibil să vi se solicite să depuneți o cerere de a seta o audiere.
  • Imagine intitulată de demisie grațioasă Pasul 12
    6. Serviți părinții non-petiționari cu citații. Trebuie să utilizați formularul disponibil la instanță și să utilizați adresa Curții pe formular. Serviciul trebuie semnat de către destinatar să fie valabil. După ce primirea semnată este trimisă înapoi la dvs., trebuie să o atașați la dovada serviciului prin formularul de poștă electronică. Atașați citația la acest formular și să o depuneți cu instanța.
  • Dacă nu puteți primi serviciul prin poștă, este posibil să aveți un șerif să prezinte chemarea și petiția. Dacă nu vă puteți permite taxa pentru acest serviciu, puteți prezenta o cerere de renunțare la taxele de judecată. Veți primi un formular de returnare de serviciu după livrarea pe care ar trebui să o depuneți cu instanța după efectuarea unei copii pentru dvs.
  • Persoana servită are 30 de zile pentru a răspunde dacă trăiesc în afara Utah, 21 de zile în care trăiesc în stat. Dacă nu răspund, va trebui să depuneți o moțiune pentru a renunța la serviciul, declarația petiționarului în sprijinul propunerii de a renunța la serviciu și pentru a renunța la serviciul cu instanța.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru suportul pentru copii Pasul 14
    7. Participa la audierea. Aduceți copii ale tuturor formularelor dvs. cu dvs. în ședință și fiți pregătiți să depuneți mărturie la orice informație. Aduceți minorul cu dvs. la auz - trebuie să fie pregătiți să depună mărturie. Pregătiți ordinea finală Schimbarea numelui minorului înainte de auz, judecătorul va semna ordinea dvs. pregătită la sfârșitul ședinței. Ar trebui să vă întoarceți la grefierul după ce comanda a fost semnată pentru a obține copii certificate ale ordinului, pe care le veți folosi pentru a schimba numele minorului cu orice agenție sau instituții private.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă doar căsătorit, asigurați-vă că aveți certificatul de căsătorie.
  • Dacă doar divorțat, asigurați-vă că aveți Decretul de divorț.
  • Avertizări

    Trebuie să aibă cel puțin 18 ani.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar