Cum să vă schimbați numele în delaware

Indiferent dacă ați căsătorit recent sau divorțați, sunteți obosiți de faptul că oamenii vă lipsesc numele sau simțiți că ați mers cât de departe puteți în viața "John Smith", ați putea fi interesați să vă schimbați numele.În starea delaware, aveți mai multe opțiuni pentru a finaliza acest proces.După schimbarea legală a numelui dvs., trebuie, de asemenea, să vă amintiți să vă actualizați diferitele forme de identificare, conturi financiare și de asigurare și așa mai departe.

Pași

Metoda 1 din 3:
Schimbarea denumirilor prin petiția instanței
  1. Imagine intitulată Calculați donațiile de îmbrăcăminte pentru impozite Pasul 10
1. Cunoaște beneficiile și cerințele unei schimbări de nume legale.Poate părea prea multe probleme pentru a trece prin toate documentele, comisioanele și aspectul instanței pentru a vă schimba numele, dar merită să faceți schimbarea pe care o preferați oficial.
  • Delaware, ca multe alte state, vă permite să vă schimbați numele pur și simplu prin utilizarea în mod consecvent a acelui nume nou, dar acest tip de schimbare nu va fi probabil acceptat de Administrația Securității Sociale, instituțiile dvs. financiare sau chiar Departamentul de Stat al Autovehiculelor Pentru permisul de conducere.Oficială, documentația certificată a unei schimbări de nume este de a merge.
  • Pentru a utiliza procesul standard de petiție pentru o schimbare de nume ca adult în Delaware, trebuie să aveți cel puțin 18 ani și să locuiți în județul în care este depusă petiția.Petiția dvs. poate fi refuzată dacă ați fost condamnată sau încărcată în prezent cu o infracțiune, sunt un infractor sexual înregistrat sau sunt considerate a fi încercarea de a evita creditorii sau datoriile.
  • Imaginea intitulată Calculează reținerea fiscală federală Pasul 9
    2. Procura formularele necesare.Acesta este un proces guvernamental, așa că așteptați câteva documente, taxe și timp de așteptare pentru a vă face numele schimbărilor dvs.Cele două forme de care aveți nevoie, care sunt disponibile online sau de la tribunalul dvs. județ, includ:
  • Petiția pentru schimbarea numelui.Aceasta este, în esență, formularul dvs. de cerere, în care furnizați informații despre dvs., motivul pentru care doriți să vă modificați un nume și numele nou pe care doriți să îl aveți.Affacerea atașată trebuie să fie semnată și ștampilată de un public notaric licențiat de stat care să vă mărturisească semnătura.Notarii pot fi găsite la sucursalele bancare, dealeri de mașini, birouri independente și la diferite alte afaceri.
  • Notă privind schimbarea numelui pentru publicare.Acest formular oferă informații care urmează să fie publicate, prin solicitarea dvs. și pe cheltuiala dvs., într-un ziar local care circulă în (sau în apropiere) județul dvs. de reședință.Acest lucru poate părea ciudat, dar publicitatea schimbării propuse într-un ziar este cerută de lege.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în California Pasul 6
    3. Publicați un anunț într-un ziar local.Contactați un ziar din județul dvs. sau, dacă județul dvs. nu are una, o hârtie din apropiere.Grefierul județului ar trebui să aibă informații despre documentele disponibile.Furnizați hârtia o copie semnată, completă a anunțului de modificare a numelui pentru publicare.
  • Anunțul trebuie să apară în ziar o dată pe săptămână timp de trei săptămâni consecutive, înainte de planificarea ședinței dvs.
  • Taxele de publicare sunt responsabilitatea dvs.
  • Odată ce anunțul dvs. a funcționat de trei ori, asigurați-vă că ziarul vă oferă o declarație de publicitate.Strângeți-l împreună cu petiția și notificarea pentru depunerea la tribunal.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în California Pasul 7
    4. Fișier de documente la tribunalul județului.Completați fiecare dintre formularele indicate (dar nu zonele specificate pentru funcționar și / sau judecător) și să le depună la biroul grefier al județului în care locuiți.
  • Pentru a recapata, pachetul dvs. capsat ar trebui să includă petiția (cu afirmație notarială) - notificarea și declarația de publicare furnizată de ziar.
  • Funcționarul vă va oferi o dată de audiere și va semna formularele relevante.
  • Veți fi solicitat în acest moment pentru a plăti o taxă de depunere, în prezent $ 85 în New Castle County, de exemplu.De asemenea, puteți solicita o scutire de taxe în acest moment, dacă aveți o greutate financiară.
  • Imaginea intitulată Îndepărtați o persoană decedată dintr-o pas cu pas 13
    5. Participați la ședința dvs.Ajungeți devreme doar în cazul în care vă confirmă numărul camerei și așteptați ca numele dvs. și cazul să fie numit.
  • Aduceți un ID de fotografie cu numele dvs. curent și orice documente suplimentare legate de solicitarea dvs., cum ar fi dovezile privind starea dvs. actuală în registrul de contravenrenism sex, dacă este cazul.
  • S-ar putea să fiți interogați sub jurământ de către judecător, deci răspundeți sincer.
  • Judecătorul va semna cererea dvs. dacă este acordată sau negată.Acesta este acordat, puteți solicita copii suplimentare ale ordinului de la funcționar pentru o mică taxă.Obțineți cel puțin două exemplare acum, deoarece le veți folosi pentru a schimba cartea dvs. de securitate socială și permisul de conducere.
  • Imagine intitulată Raport Fraudă de bunăstare Pasul 3
    6. Cunosc diferențele minore în proces dacă sunteți minor.Dacă sunteți sub 18 ani, procesul de schimbare a numelui este destul de similar, dar documentele sunt diferite.De asemenea, cel puțin un părinte sau tutore trebuie să aprobe schimbarea.
  • Aceleași formulare pentru o schimbare de nume pentru adulți trebuie completate, împreună cu un chestionar suplimentar și, dacă numai un părinte semnează asupra schimbării, o scrisoare de formă pentru părintele copilului minor.Ambele formulare sunt disponibile, cum ar fi celelalte, la tribunal sau online.
  • Dacă un părinte nu consimtă, el / ea trebuie trimis scrisoarea de formular prin poștă certificată.Părintele consimțită trebuie să aducă o copie a scrisorii de formular și chitanța verde (care dovedește că scrisoarea a fost livrată) la audierea sau cererea poate fi respinsă.
  • Un părinte care nu consimtă are dreptul de a participa la audiere.
  • Metoda 2 din 3:
    Schimbarea numelor prin căsătorie sau divorț
    1. Imaginea intitulată se căsătorește în Georgia Pasul 6
    1. Nu vă asumați că numele dvs. sa schimbat prin căsătorie sau divorț.În timp ce deveniți mai puțin comune pentru o varietate de motive, tradiția unui soț care a luat numele de familie al unui alt soț este încă așteptările pentru mulți după căsătorie.Acest (sau orice alt tip) tip de modificare a numelui după căsătorie nu este automat și necesită unele acțiuni relativ simple, dar necesare din partea dvs.
    • De asemenea, divorțul nu returnează automat un nume de familie schimbat la numele pre-căsătoriei în Delaware.Din nou, trebuie luat un proces simplu, dar necesar.
  • Imaginea intitulată se căsătorește în Georgia Pasul 5
    2. Utilizați licența de căsătorie ca dovadă validă pentru o schimbare de nume.Un copie oficială, certificată a licenței de căsătorie este suficientă pentru a fi suficientă în Delaware să se supună unei schimbări de nume.Nu sunt necesare decrete separate sau ordine de judecată.
  • Sunteți obligat să depuneți o licență de căsătorie împreună în persoană, cu ID-ul foto eliberat de guvern.Ambele părți trebuie să fie 18 sau au autorizația instanței de stat de stat.Licența este valabilă timp de 30 de zile și trebuie să fie emisă cu cel puțin 24 de ore înainte de ceremonia de căsătorie.Licența costă 50 de dolari, plus o taxă de înregistrare de 20 de dolari (în New Castle County, de exemplu.Taxele pot varia.)
  • Potrivit Administrației Securității Sociale, o licență de căsătorie certificată Delaware este suficientă pentru oricare dintre soți pentru a-și schimba numele la a) numele de familie al celuilalt, sau b) o combinație de cratimă.
  • Spre deosebire de alte state, aceasta nu pare că numai o licență de căsătorie poate fi utilizată pentru a schimba un nume de familie la unul care nu este a) sau b) de mai sus.A se vedea metoda unul dintre acest articol pentru acest proces.
  • Imaginea intitulată se căsătorește în Georgia Pasul 2
    3. Schimbați numele dvs. ca parte a decretului dvs. de divorț.În Delaware ca în majoritatea statelor, cel mai simplu mod de a vă schimba numele datorat divorțului este de a face parte din decretul divorțului în sine.Când sunt făcute în acest fel, nu sunt necesare acțiuni sau taxe juridice separate.
  • Divorțul în Delaware necesită, printre alte detalii discutate în pachetele oficiale disponibile online, o perioadă de separare de cel puțin șase luni (afirmațiile de abatere) - depunerea unei petiții pentru divorț (taxa de depozit enumerată este de 150 USD) - și o audiere înainte un judecător atunci când divorțul este contestat (sau la cerere).
  • Pe formele de decret de divorț general, care sunt valabile în majoritatea cazurilor, dacă nu toate U.S. Statele membre există în mod normal o secțiune (la numărul nouă pe exemplul citată aici) care autorizează o schimbare de nume ca parte a decretului.
  • Acest proces, cu toate acestea, vă dă dreptul să reveniți la numele dvs. de fată sau la un alt nume legal anterior.În caz contrar, va trebui să întreprindeți un proces juridic separat, așa cum este descris în metoda unul dintre acest articol.
  • Imagine intitulată inventează un produs Pasul 7
    4. Utilizați licența oficială de căsătorie sau Decretul de divorț ca autorizație legală de a face măsuri suplimentare de modificare a numelor.Unul dintre aceste documente, împreună cu dovada numelui juridic anterior, ar trebui să fie tot ceea ce este necesar pentru a vă schimba numele pe cartela dvs. de securitate socială, delaware permis de conducere / card de identitate și alte astfel de modificări.
  • A se vedea metoda trei în acest articol pentru informații utile privind efectuarea acestor modificări.
  • Metoda 3 din 3:
    Schimbarea documentelor de identificare
    1. Imagine intitulată Raportează o carte de securitate socială pierdută Pasul 13
    1. Schimbați mai întâi numele dvs. pe cardul dvs. de securitate socială.În primul rând, adică după ce posedă un certificat de căsătorie, decretul de divorț sau ordin de judecată.Luând acest pas înainte de a trece la permisul de conducere și alte documente de identitate face ca procesul să fie mult mai ușor.
    • Vizitați un birou de administrare a securității sociale și aduceți următoarele: Formularul finalizat SS-5 (Cerere pentru un card de securitate socială, disponibil la birou sau online) - un document de schimbare a numelui certificat (licență de căsătorie, decret divorț sau ordine) - Un ID de fotografie valabil, eliberat de guvern și dovada cetățeniei (nașterea, cetățenia sau certificatul de naturalizare).Lista completă a documentelor acceptabile este disponibilă online.
    • De asemenea, puteți completa procesul prin poștă, dacă trimiteți copii certificate ale certificatelor (nu doar fotocopii ale acestora).
  • Imaginea intitulată Ia driverul
    2. Modificați permisul de conducere sau cartea de identitate de stat.Acest lucru se poate face numai în persoană la biroul Departamentului de Autovehicule din Delaware (DMV).Aduceți următoarele:
  • Cartea dvs. curentă de licență / ID.
  • Documentul dvs. de modificare a numelui certificat (la fel ca în pasul anterior).
  • Noul dvs. card de securitate socială (cu noul dvs. nume) sau lucrări din SSA care arată că ați procesat o aplicație de schimbare a numelui, dacă ați primit încă noua dvs. carte.(Trebuie să solicitați noul card de securitate socială cu cel puțin două-trei zile înainte de a solicita o nouă licență de conducere.)
  • O formă de plată (taxa este de 1 USD.15).
  • De asemenea, puteți găsi informații despre modificarea cardului dvs. de înregistrare a alegătorilor și a titlului vehiculului dvs. și înregistrare la biroul DMV sau online.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru un card de credit Pasul 1
    3. Schimbați numele dvs. în conturile dvs. bancare, apoi treceți la carduri de credit, utilități și așa mai departe.Cu un document certificat de modificare a numelui, o nouă carte de securitate socială și o nouă licență a conducătorului auto, procesul ar trebui să fie simplu - dacă este probabil mai mult consumator de timp decât preferați.
  • Ar trebui să vă puteți schimba numele în conturile bancare prin furnizarea documentului dvs. de modificare a numelui certificat și a unei licențe de conducere noi - este posibil să aveți nevoie și de noua carte de securitate socială, așa că aduceți-o împreună.
  • Lista notificărilor pe care trebuie să le faceți după acest punct depinde de particularitățile vieții voastre.Listele de opriri comune ale paradei de schimbare a numelui sunt disponibile online.
  • De asemenea, sunt disponibile online, numeroase site-uri care oferă să facă doamna în schimbare de nume, de obicei pentru aproximativ 30 de dolari și mai sus.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar