Cum să fii un mare vânzător

Vânzările sunt o artă. Partea asertivă, parte pasivă, dacă echilibrați convingerea și carisma unui mare agent de vânzări, veți putea să vindeți popsicule Ketchup la o femeie în mănuși albe la 4 iulie (deși se recomandă ceva ușor mai practic). Citiți mai departe pentru a descoperi cum să cultivați încrederea, o prezență asertivă și o perspectivă optimistă asupra vânzărilor dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Fiind de încredere
  1. Imaginea intitulată Fii un mare vânzător pas cu pas 1
1. Puneți mai întâi clientul. Nu poți vinde nimeni altceva dacă nu au încredere în tine. Convingând pe cineva că au nevoie de ceva ce vând cereți să echilibrați sinceritatea cu dorința dvs. de a face vânzarea, fiind asertivă, fermă și cinstită. Dacă nu au încredere în tine, sunt mai puțin dispuși să facă o decizie inteligentă de cumpărare.
  • Imaginea intitulată Fii un mare vânzător Pasul 2
    2. Empatizați. Aflați ce dorește cu adevărat clientul dvs. și de ce doresc. Oamenii cumpără "lucruri" ca mijloc de capăt. Înțelegerea dorințelor clientului dvs. și adoptarea lor vă va face un mare vânzător.
  • Permiteți clientului dvs. să conducă interacțiunile și să pună întrebări pentru a determina dorințele lor. Dacă un client spune că vor un costum, întreabă "Care este ocazia?" Vânzarea unui costum pentru cineva care merge la o înmormântare este mult diferită de vânzarea către cineva care sărbătorește o promoție recentă.
  • Dacă un client își exprimă interesul într-un anumit element, întreabă ce este vorba despre ea. Permiteți-i să aleagă produsul pe care îl simt bine, să vă cunoască clientul și gustul lor și să descoperiți motivația lor reală pentru cumpărare.
  • Imagine intitulată Fii un mare vânzător de vânzări 3
    3. Fii un expert în domeniul tău. Cunoașteți tot ce trebuie să știți despre produsul dvs. și produsele dvs. de concurenți, astfel încât să puteți justifica clientului dvs. De ce produsul dvs. recomandat este cel potrivit pentru ei.
  • Dacă vindeți pantofi de baschet, aflați ce jucători poartă pantofi, ce stiluri sunt colectate și unele din istoria pantofilor. De asemenea, aflați toate detaliile tehnice despre dimensionarea, confortul și îngrijirea produsului.
  • Imaginea intitulată Fii un mare vânzător Pasul 4
    4. Urmare. Dacă vrei cu adevărat să fii un mare vânzător, du-te în plus. Notați numele și informațiile de contact ale clienților dvs. și urmăriți-vă cu un apel scurt sau notați pentru a vă asigura că acestea sunt 100% fericite cu achiziția lor. Acesta este modul în care transformați clienții în fani raving care se vor întoarce la tine în viitor. Acesta este modul în care primiți recomandări de la clienții dvs. și promovarea de la angajatorul dvs.
  • Imaginea intitulată Fii un mare vânzător Pasul 5
    5. Uite partea. Nu există un stil particular - un vânzător de mașini se va îmbrăca, probabil, într-o oarecare măsură diferit decât un vânzător la un magazin de chitară - dar trebuie să vă dați seama cum să arătați cât mai potrivit și mai accesibil posibil. Fi curat, în mod corespunzător îngrijit și prietenos.
  • Partea 2 din 3:
    A fi asertiv
    1. Imaginea intitulată Fi un mare vânzător Pasul 6
    1. Anticipați obiecții. Acordați o atenție deosebită reacțiilor clienților dvs. Expresiile faciale și limbajul corpului pot fi un mare "spune" În atitudinea clientului. Pe măsură ce vă deplasați produsul, amintiți-vă că sunteți acolo pentru a vinde ceea ce va face ca clientul să se simtă foarte bine despre cumpărarea lor. Ghicirea ce parte a produsului sau a prețului clientului vă va ajuta să răspundeți tactic și persuasiv.
    • Dacă un anumit produs pare să dezactiveze un client, să o recunoască mai degrabă decât să începem să argumentați produsul. S-ar putea să numiți în mod obiectiv câteva merite în timp ce justificați ezitarea clientului: "Este mai scump decât ceilalți, ai dreptate. Cusatura de mână durează mult mai mult timp pentru a finaliza, dar are ca rezultat un pantof mult mai durabil."
  • Imaginea intitulată Fii un mare vânzător Pasul 7
    2. Fi logic. Dacă lucrați la comision, acesta poate fi tentant să vindeți sau să încercați să obțineți clienții interesați de cele mai scumpe elemente. Dar încercarea de a-și vinde un televizor cu plasmă mare pe cineva care trăiește într-o cameră de dormit care nu este suficient de mare pentru că este posibil să vă puneți clientul în afara stilului dvs. de vânzări. Echilibrați dorința dvs. de a face o vânzare cu ce produs are sens pentru client.
  • Imaginea intitulată Fii un mare vânzător Pasul 8
    3. Cereți vânzarea. Dacă clientul are un timp dificil de a lua decizia, este în regulă să faci puțin împing. Încredere că ați sugerat cel mai bun element și întrebați ceva de genul"Vrei să aduc asta până la standul de verificare pentru tine în timp ce vă continuați cumpărăturile?"
  • Imaginea intitulată Fiți un mare vânzător Pasul 9
    4. Creșteți unitățile pe tranzacție. După confirmarea unei vânzări, faceți cazul pentru add-on-uri până la vânzările dvs. totale. Dacă ați vândut doar o imprimantă, menționați unele oferte pe care le conduceți pe cartușe de cerneală sau reamasi de hârtie. Încadrați-l ca o măsură de bani și de economisire a stresului pentru ei: "Veți avea nevoie de acestea în cele din urmă și în acest fel nu va trebui să vă faceți griji despre asta."
  • Partea 3 din 3:
    Stau optimist
    1. Imaginea intitulată Fii un mare vânzător pas cu pasul 10
    1. Uitați vânzări proaste. Petrecând o mulțime de timp pe o vânzare care cade poate fi frustrant și descurajator, dar învățarea de a pune vânzări proaste în spatele dvs. și a aborda rapid noi oportunități din nou este cea mai bună modalitate de a deveni un vânzător mai de succes.
    • Tratați fiecare vânzare eșuată ca practică. Ce ați învățat de la ea?
  • Imaginea intitulată Fii un mare vânzător Pasul 11
    2. Rămâi concentrat pe propriile tale vânzări. Unele locuri de muncă încearcă să stimuleze vânzările prin încurajarea concurenței între personalul de vânzări, postarea numerelor pentru săptămâna sau luna. Deși acest lucru poate fi un mod prietenos de a vinde cu entuziasm, poate fi, de asemenea, descurajator dacă vă comparați în mod constant cu alți vânzători.
  • Sărbătoriți dacă vindeți foarte mult, dar nu faceți acest scop. Tratați munca ca muncă. Umpleți-vă timpul liber cu alte hobby-uri pentru a evita locuința pe a face vânzări.
  • Imaginea intitulată Fii un mare vânzător Pasul 12
    3. Ține ocupat. Cu cât mai multe vânzări ați încercat, cu atât va fi mai ușor. Va fi mult mai ușor să treceți defectele mici și să vă împiedicați și vă vor ține în considerare meserii. Dacă efectuați apeluri sau rovând podeaua vânzărilor, ziua va merge, de asemenea, mult mai repede cu atât mai mult timp petreceți vânzarea.
  • Imaginea intitulată Fii un mare vânzător de vânzări 13
    4. Vina pe nimeni. Orice se întâmplă, evitați amplasarea vină oriunde. Este, în cele din urmă, decizia clientului de a cumpăra sau nu ceva, deci nu-l tratați ca un eșec din partea dvs. dacă nu aleg să nu. Gândește-te la tine ca un consilier într-o tranzacție. Faceți sugestiile dvs., fiți cât mai util și continuați când se face tranzacția, reușită sau nu.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Ascultați tot ceea ce spune clientul dvs. cu atenție și ascultați exact cum spun ei. Aceasta este puterea dvs. de foc atunci când prezentați produsul ca o soluție și doriți să prezentați soluția înapoi în același mod în care au prezentat nevoia dumneavoastră.
  • Încercați întotdeauna să închideți. Dacă nu vă întrebați niciodată, nu veți primi niciodată vânzarea. Încercați să găsiți un teren comun cu clientul pentru a crea raport (e.G. Sport, familie, școală).
  • Întotdeauna amintiți-vă, sunteți aici servi și Ajutor Clientul dvs.
  • Fi întotdeauna o persoană de integritate, deoarece ei vor putea vedea dacă nu sunteți.
  • Adaptați pasul către client. Oameni ca lucruri diferite - toate clopotele și fluierele sunt doar zgomot, dacă nu sună melodia lor.
  • Nu-i grăbiți, mulți și vă deranjează clientul
  • Un vânzător bun sau o persoană ar trebui să aibă un bun simț al umorului și să vadă clienții dvs. ca familie. Învățarea de a construi o legătură de afaceri poate, de asemenea, tinde să ajute la stimularea vânzărilor dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar