Cum să evitați cererile de influență nejustificată în planificarea imobiliară

"Influența nejustificată" este dificil de definit deoarece este așa de fapt specific. Cu toate acestea, "influența nejustificată" înseamnă, în general, că cineva a depășit voința unei alte persoane. Când un client creează un plan imobiliar, dorințele sale vor fi onorate atât timp cât voința sau încrederea reflectă dorințele lor actuale. Cu toate acestea, dacă cineva a influențat în mod nejustificat planificarea imobiliară, atunci o provocare legală poate fi adusă la voință sau încredere. Ca avocat, ar trebui să acordați atenție steagurilor roșii care indică faptul că clientul dvs. funcționează sub influența altui.

Pași

Partea 1 din 4:
Identificarea steagurilor roșii ca avocatDu-te gratuit și suportă wikihow
  1. Imagine intitulată Activează o carte de cadou Pasul 4
1. Acordați atenție cine vă contactează. Influența nejustificată este dificil de definit. Cu toate acestea, există câteva scenarii comune de fapt. Unul implică un client în vârstă care este îngrijit de cineva. Acest îngrijitor vă contactează pentru a crea o voință sau încredere și ia conducerea în procesul de planificare a proprietății, răspunzând tuturor întrebărilor dvs.
  • Întotdeauna acordați atenție cine vă contactează pentru a începe planificarea imobiliară. Clientul te-a sunat? Persoana care vă cheamă pe cineva care este lăsată o mare parte a proprietății?
  • Nu contează dacă clientul dorește ca un copil sau un îngrijitor să ia plumbul în planificarea imobiliară. Acesta este încă un semn că clientul poate fi influențat în mod nejustificat de această persoană.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru prestații de invaliditate cu depresia Pasul 10
    2. Întâlniți-vă singur cu clientul. Un avocat ar trebui să se întâlnească pentru a discuta despre planificarea imobiliară cu clientul. Aceasta înseamnă că îngrijitorii, copiii sau prietenii nu ar trebui să fie în birou împreună cu testatorul. Puteți planifica proprietăți pentru cupluri, dar întotdeauna asigurați-vă că vă întâlniți individual cu fiecare persoană.
  • Dacă clientul are nevoie de cineva din cameră cu ei, deoarece ei sunt "uitați", atunci poate exista o problemă cu capacitate. Amintiți-vă că testatorii trebuie să cunoască natura proprietății lor, scopul voinței, și a oamenilor care o pot revendica. Dacă clientul dvs. nu înțelege aceste lucruri, atunci el sau ea ar putea avea suficientă capacitate de a crea o voință sau încredere.
  • De asemenea, nu ar trebui să vă întâlniți singuri cu un beneficiar fără prezent. Dacă ați făcut-o, atunci ați putea submina credibilitatea dvs. ca avocat independent.
  • Imaginea intitulată acceptă corpul tău pasul 21
    3. Evaluați sănătatea clientului. Adesea, influența nejustificată apare atunci când clientul este bolnav sau fragil. Oamenii devin dependenți de ceilalți, care încep să-i preseze pentru a-și schimba voința. Clientul poate începe să se teamă de pierderea îngrijirii lor dacă nu schimbă voința. Din acest motiv, trebuie să efectuați o evaluare onestă a sănătății clientului la prima dvs. consultare.
  • Cât de în mod psihic este el sau ea? El sau ea suferă de depresie, e.G., Din cauza morții unui soț sau a unui copil?
  • Cât de sănătos este clientul? Are el sau ea se bazează pe altcineva în totalitate pentru alimente și medicină?
  • În mod obișnuit, o revendicare a influenței nejustificate va reuși sau va eșua pe baza mărturiei experților despre starea de spirit a clientului (i.E., Indiferent dacă au fost capabili să ia decizii financiare independente). Pentru a evita creanțele de influență nejustificată, au un expert medical independent să examineze clientul dvs. pentru a determina dacă pot lua decizii pe cont propriu.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru prestații de invaliditate cu pasul de depresie 3
    4. Documentați alți factori de risc pentru influența nejustificată. Într-un concurs Will, puteți fi numit ca martor. Judecătorul va dori să evalueze dacă ați acționat ca un sfat independent sau dacă pur și simplu ați elaborat planul imobiliar fără a analiza influența potențială nejustificată. Deoarece fișierul dvs. de clienți este probabil să devină o expoziție într-un concurs Will, doriți să păstrați note detaliate. Documentați factorii de risc potențiali și să le ridicați cu clientul:
  • Planul de proprietăți noi se deosebește în mod substanțial din planurile imobiliare anterioare. Cereți clientului de ce.
  • Clientul a concediat un avocat anterior. Au clientului să-și împărtășească raționamentul.
  • Clientul este izolat de ceilalți, inclusiv familia și prietenii. Dacă acest lucru este adevărat, întrebați clientului dacă ar dori să vă contactați prietenii sau familia lor.
  • Clientul are o schimbare marcată de atitudine față de foștii beneficiari. Întreabă ce sa schimbat și de ce clientul dorește să dezinisterieze pe cineva.
  • Este prezent conflictul de familie. Încercați să înțelegeți sursa conflictului și cine ar putea să o instigă.
  • Imagine intitulată Adresa o scrisoare către un judecător Pasul 13
    5. Evitați redactarea voinței dacă sunteți beneficiar. În unele state, este ilegal ca un avocat să-l diguri pe el sau să-l numească ca beneficiar. Chiar dacă statul dvs. nu interzice această practică, este o idee bună să evitați elaborarea unei voințe în cadrul căreia sunteți beneficiar. De asemenea, nu trebuie să vă scrieți în calitate de executant al unei voințe sau al unui mandatar pentru o încredere.
  • În schimb, ați putea oferi clientului numele mai multor avocații de planificare a proprietății calificate în zona dvs. Asigurați-vă că nu dați o singură sesizare. În schimb, dați mai multe și să alegeți clientul unul pe cont propriu.
  • De asemenea, nu dați clientului numele avocaților pe care îl faceți din afaceri sau sunteți în apropiere personal.
  • Partea 2 din 4:
    Solicitarea întrebărilor corecte ca avocatDu-te gratuit și suportă wikihow
    1. Imagine intitulată Adresa o scrisoare către un judecător Pasul 11
    1. Identificați de ce se face darul. Unele cadouri ar putea părea ciudat. De exemplu, clientul ar putea dori să părăsească toate sau o mare parte din proprietatea lor unei organizații de caritate sau unei persoane. Ar trebui să încercați întotdeauna să înțelegeți raționamentul din spatele cadourilor clientului.
    • Păstrați note detaliate despre ceea ce vă spune clientul.
  • Imaginea intitulată deveni un consultant de marketing Pasul 12
    2. Clarificați de ce clientul a exclus copiii din proprietate. Multe concursuri vor fi aduse de copii care se așteptau să moștenească pe toți sau să facă parte din proprietatea părinților lor. Dacă clientul își tăie copiii sau lăsându-i porții foarte mici ale imobilului, atunci ar trebui să aflați de ce
  • Uneori, un client are motive perfect rezonabile pentru a lăsa puțin copiilor lor. De exemplu, clientul i-ar fi putut da cadouri mari în timpul vieții lor.
  • Imaginea intitulată Modificați o încredere viu pasul 7
    3. Verificați de ce cadouri sunt lăsate la îngrijitori. Nu este neapărat necorespunzător să lăsați bani și proprietate unui îngrijitor din recunoștință pentru îngrijirea lor. Cu toate acestea, aceste cadouri merită o examinare atentă tocmai pentru că influența nejustificată poate apărea în această relație. De fapt, unele state vor presupune că există o influență nejustificată dacă îngrijitorul are o relație "fiduciară", care ar putea apărea atunci când clientul își pune încrederea completă într-o altă persoană.
  • Analizați dimensiunea cadoului. Este un lucru să lăsați o sumă modestă de bani unui îngrijitor. Este un alt lucru cu totul să părăsească cea mai mare parte a proprietății acestei persoane.
  • Verificați dacă copiii au fost tăiați din voința în favoarea îngrijitorului.
  • Imagine intitulată Construiți o marcă Pasul 11
    4. Solicitați o revizuire independentă a cadourilor la îngrijitori. Dacă clientul dorește să părăsească proprietatea unui membru non-familial care este un îngrijitor, atunci ar trebui să luați în considerare faptul că aveți un avocat independent revizuirea tranzacției. Acest avocat s-ar putea întâlni cu clientul. La întâlnire, avocatul consiliază clientul cu privire la consecințele de a face darul și încearcă să determine dacă darul este făcut din cauza unei influențe sau fraudă nejustificată.
  • În California, de exemplu, avocatul independent ar crea apoi un "certificat de revizuire independentă", care poate fi inclus în planul imobiliar.
  • Partea 3 din 4:
    Adăugarea unei prevederi fără concursDu-te gratuit și suportă wikihow
    1. Imagine intitulată Fii un planificator de nuntă Pasul 25
    1. Verificați legea statului. În unele state, un beneficiar va pierde orice moștenire dacă provoacă voința. Puteți să vă protejați împotriva unui proces prin includerea unei dispoziții "fără concurs" în voința sau încrederea.
    • Cu toate acestea, unele state oferă un port sigur dacă aveți posibilitatea de a contesta voința. De exemplu, în Michigan, un beneficiar poate provoca voința și nu pierde nici o moștenire atâta timp cât provocarea este rezonabilă.
    • De asemenea, unele instanțe de stat au creat paradisuri sigure judiciare chiar și atunci când cineva nu este furnizat de statut. În aceste state, instanțele nu vor aplica o dispoziție fără concurs dacă Challenger a avut o convingere rezonabilă că a existat o influență nejustificată.
  • Imaginea intitulată Deveniți un investitor de valoare Pasul 7
    2. Lăsați o proprietate copiilor. O dispoziție fără concurs nu va fi eficientă dacă vă dezinformați în întregime copiii. În această situație, copiii dvs. nu ar avea nimic de pierdut prin contestarea voinței sau a încrederii.
  • În consecință, ar trebui să faci o bequest semnificativă acelor oameni care credeți că ar putea fi motivați să conteste planul imobiliar.
  • Image denumită adresa unei scrisori către un judecător pasul 12
    3. Elaborarea unei dispoziții fără concurs. Clauza de concurs nu ar trebui să precizeze orice încercare de a anula sau de a contesta voința nu va moșteni sub voința. O clauză de eșantion fără concurs ar putea citi după cum urmează:
  • "Dacă orice beneficiar în acest sens va încerca să anuleze, să anuleze, să renunțe la această voință sau la oricare dintre dispozițiile sale, atunci dreptul acelei persoane de a lua orice interes în această voință va fi stabilit așa cum ar fi fost să fi avut o astfel de persoană predecesată Executarea acestei voințe fără emisiune."
  • Partea 4 din 4:
    Executarea voințeiDu-te gratuit și suportă wikihow
    1. Imagine intitulată Adresa unui judecător în Curtea Pasul 17
    1. Lăsați clientul să revizuiască documentul înainte de timp. Nu primiți voința elaborată sau încrederea în client în ziua execuției. În schimb, să-i dați documentele completate cu câteva săptămâni în avans, astfel încât să poată citi documentele.
    • Clientul ar putea avea probleme cu citirea. În această situație, ați putea programa o întâlnire pentru a trece prin document.
  • Imagine intitulată Adresa unui judecător în instanță Pasul 11
    2. Păstrați beneficiarii în timpul executării. Când vine vorba de a executa o voință sau o încredere, trebuie să vă asigurați că nu există beneficiari. Aceasta înseamnă că clientul ar trebui să se întâlnească cu avocatul și doi martori care nu sunt lăsați nimic în cadrul voinței.
  • În mod ideal, martorii ar trebui să cunoască clientul într-o anumită capacitate, dar nu să fie beneficiari în cadrul voinței. De exemplu, un asociat vecin sau de afaceri ar fi ideal.
  • Dacă martorii nu au întâlnit niciodată clientul înainte, atunci nu au cum să știe dacă clientul a apărut agitat sau sub presiune atunci când el sau ea a semnat voința. Din acest motiv, este ideal să aveți martori care au cunoscut clientul de ceva timp.
  • Imaginea intitulată devine un contractor licențiat Arizona Pasul 6
    3. Examinați documentul imobiliar cu clientul Ziua executării. Cu martorii prezenți, puteți examina documentul imobiliar. Acordați atenție părților pertinente ale planului imobiliar și puneți întrebări ale clientului să-și atingă motivațiile.
  • De exemplu, dacă clientul dezinisternează un copil, întrebați de ce: "Nu ați lăsat nimic pentru fiul dvs., Michael. De ce ai facut asta?"
  • De asemenea, întrebați de ce clientul pleacă de la îngrijitori. "Vă dați asistentului de 10.000 de dolari. Vă dați liber acest cadou liber?"" Știe ea despre asta?"
  • Imaginea intitulată deveni un contractor licențiat Arizona Pasul 10
    4. Declin pentru a executa voința dacă aveți îngrijorări. Ca avocat, aveți datoria de a-ți exercita o judecată independentă. Aceasta înseamnă că nu ar trebui să continuați să executați un plan imobiliar dacă aveți îndoieli rezonabile dacă clientul funcționează sub influența nejustificată.
  • Ar trebui să vă sfătuiți clientul preocupărilor dvs. și să vă retrageți reprezentarea.
  • În mod ideal, ar trebui să vă puneți preocupările într-o scrisoare și să păstrați o copie. Puteți să vă întâlniți cu clientul în persoană pentru a vă depăși preocupările.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar