Cum să devii un furnizor de piață de purici

Piețele de purici pot fi o modalitate excelentă de a face niște bani în plus, mai ales dacă faceți propriile bunuri.Știind cum să vă aprobați ca un furnizor de piață de purici, cel mai bun mod de a vă înființa cabina și cum să obțineți cea mai mare parte a timpului dvs. de vânzare sunt toate părțile importante de a deveni un furnizor de piață de purici.

Pași

Partea 1 din 3:
Înregistrarea ca vânzător de pe piața de purici
  1. Imaginea intitulată deveni un furnizor de piață de purici Pasul 1
1. Înregistrați-vă pentru un certificat de vânzări. Documentația exactă de care aveți nevoie este diferită în fiecare stat, dar va trebui să vă înregistrați pentru un permis de vânzări sau fiscale cu departamentul fiscal al statului dvs. Acest lucru vă permite în mod esențial să încărcați impozitul pe vânzări pe vânzările dvs. Aproape toate statele necesită ca acestea să le vând pe o piață de purici, iar piața de purici va cere probabil ei, de asemenea.
  • Trebuie să obțineți certificatul fiscal înainte de a vă planifica vânzarea, deși în timp ce depinde în avans de stat.
  • Unele state au diferite tipuri de certificate fiscale - unele sunt aceleași, indiferent de cât timp vindeți, unele probleme temporare în funcție de cât de frecvent vă vindeți.
  • Când aveți îndoieli, întrebați piața de purici pe care o vindeți - vă pot spune de obicei ceea ce aveți nevoie.
  • Imaginea intitulată deveni un furnizor de piață de purici Pasul 2
    2. Check out piețele de purici din apropiere. Dacă locuiți într-o zonă care are mai multe piețe de purici, ați putea dori să petreceți câteva weekend-uri care le verifică și de a decide unde doriți să vindeți. Dacă există doar o singură piață de purici lângă dvs., ar trebui să mergeți în continuare - vă va oferi câteva informații necesare înainte de a începe să vindeți acolo.
  • Căutați pentru a vedea unde sunt înființate cabinele și unde se apropie cel mai mare trafic.
  • Rețineți ce fel de vânzări de vânzări și cât de mult. Este posibil să fiți mai reușit dacă vindeți ceva nu mulți oameni sau, dacă sunteți, dacă vă vindeți la prețuri comparabile.
  • Imaginea intitulată deveni un furnizor de piață de purici Pasul 3
    3. Întrebați ce chirie Booth este. Toate piețele de purici vă vor percepe o taxă pentru închirierea spațiului Booth pe piață. Această rată variază de la piață la piață, deci asigurați-vă că știți ce rată este în față.
  • Unele piețe au rate zilnice sau lunare. Dacă nu v-ați vândut niciodată la o piață de purici înainte, ați putea dori să plătiți doar o zi până când nu știți dacă doriți să vă angajați într-o lună întreagă.
  • Unele piețe au, de asemenea, spațiu cabină într-o zonă acoperită. Ei percep mai mult pentru aceste spații, dar veți fi protejați de vreme.
  • Imaginea intitulată deveni un furnizor de piață de purici Pasul 4
    4. Decideți unde ați vrea ca cabina să fie. Verificarea pieței de purici pe care doriți să o vindeți înainte de a vă înregistra pentru o cabină este utilă deoarece vă poate ajuta să găsiți cel mai bun loc pentru cabina dvs.
  • Cel mai bine este să fii aproape de intrare și într-o zonă în care pare să fie o mulțime de trafic picior.
  • S-ar putea să nu obțineți prima dvs. alegere a cabinei, așa că asigurați-vă că vă dați câteva opțiuni.
  • Imaginea intitulată deveni un furnizor de piață de purici Pasul 5
    5. Înregistrați-vă pentru o cabină. Odată ce ați decis ce piață de purici doriți să vindeți, aflați cum vă înregistrați pentru înregistrarea pentru o cabină și rezervarea spațiului dvs. Unele piețe de purici vă vor permite să plătiți și să rezervați un loc în avans, iar unii dau spațiu de cabină pe o bază de primă valoare. Asigurați-vă că știți cum o face pe piața dvs. de purici.
  • Dacă piața dvs. de purici atribuie spațiul Booth în aceeași zi în care vindeți, încercați să ajungeți mai devreme pentru a vă mări șansele de a obține cel mai bun loc.
  • Imaginea intitulată deveni un furnizor de piață de purici Pasul 6
    6. Dobândi inventarul. Dacă faceți deja un produs - bijuterii, săpun sau lumânări, de exemplu - trebuie să vă asigurați că aveți suficient produs stocat pentru a vinde. Nu vrei să ajungi la piață și să fugi imediat. Dacă nu faceți un produs, puteți achiziționa inventar prin achiziționarea de articole din vânzările de garaj și magazinele de tip.
  • O modalitate bună de a începe un inventar este de a găzdui garajul sau vânzarea de rumă la piața de purici. Aduceți toate lucrurile pe care le-ați vândut la o vânzare a garajului și vindeți-o din cabina dvs. în schimb. Acest lucru vă oferă inventarul de a începe și elimină, de asemenea, nevoia de a face publicitate vânzărilor de garaj - Piețele de purici se vor face publicitate.
  • Imaginea intitulată deveni un furnizor de piață de purici Pasul 7
    7. Calculați prețurile. Vrei să te asiguri că poți face un profit pe lucrurile pe care le vinzi. Ar trebui să calculați înainte de cât de mult vă costă să faceți (sau să cumpărați) produsele pe care le vindeți și apoi cât de mult de un profit pe care doriți să le opriți. Adăugarea celor două sume împreună vă va oferi prețul dvs. de vânzare.
  • Imaginea intitulată deveni un furnizor de piață de purici Pasul 8
    8. Preț Toate articolele dvs. Odată ce ați calculat prețurile pentru inventarul dvs., asigurați-vă că ați marcat clar prețurile la toate bunurile dvs. Nu vrei să ajungi la piața de purici, să te întrebe pe cineva cât de mult este ceva și apoi să-ți dai seama că nu ai idee.
  • Partea 2 din 3:
    Configurarea cabinei
    1. Imaginea intitulată deveni un furnizor de piață de purici Pasul 9
    1. Achiziționați consumabile. Veți avea nevoie de o listă destul de extinsă de consumabile pentru a pregăti cabina dvs. pentru prima dvs. vânzare. Veți avea nevoie de o masă (sau de tabele) pentru a vă afișa bunurile, un scaun (pentru dvs. să vă așezați în timp ce vindeți), acoperiri pentru masă, rafturi dacă vindeți haine, pixuri, saci de cumpărături pentru clienții dvs. Calculator și casetă de numerar, o carte de chitanță, orice cazuri de afișare pe care le-ați putea dori să le utilizați și umbrelă dacă plouă (sau o baldachin dacă vă puteți permite), Sanitizer de mână, cărți de vizită și lucruri pentru a vă menține ocupat.
    • Asigurați-vă că cunoașteți măsurătorile exacte ale cabinei dvs. înainte de a vă aduce împreună consumabilele. Nu doriți să ajungeți la piața de purici doar pentru a descoperi că nu puteți vinde nimic deoarece mesele dvs. nu se potrivesc.
    • Verificați cu piața de purici pentru a vedea dacă au o listă de articole interzise sau regulile despre cabine sunt decorate.
  • Imaginea intitulată deveni un furnizor de piață de purici Pasul 10
    2. Ajung devreme. Puteți presupune că clienții vor fi gata și așteaptă să lovească cabinele de îndată ce se deschide piața de purici. Asta înseamnă că este posibil să ajungeți la piața de purici destul de devreme pentru a avea suficient timp pentru a vă pregăti cabina și pentru a vă asigura că sunteți gata să vindeți.
  • Imaginea intitulată deveni un furnizor de piață de purici Pasul 11
    3. Postați-vă politica de returnare. Asigurați-vă că aveți o politică de returnare - acceptați schimburile de zile sau întoarceți? Aveți nevoie de o chitanță pentru returnări? Sunt toate vânzările finale? - a dat seama înainte de cineva întreabă. De asemenea, ar trebui să fie clar afișate în cabina dvs., astfel încât clienții dvs. să o poată vedea.
  • Imaginea intitulată deveni un furnizor de piață de purici Pasul 12
    4. Organizați-vă mărfurile. Chiar dacă nu vindeți un tip de articol, puteți păstra mărfurile organizate prin plasarea împreună a articolelor similare. Astfel încât toate îmbrăcămintea ar trebui să fie grupate împreună - cu mărimea - toate bijuteriile, toate knickknack-urile etc. Acest lucru vă va ajuta clienții să găsească mai ușor ceea ce caută.
  • Imaginea intitulată deveni un furnizor de piață de purici Pasul 13
    5. Creați diferite zone de afișare. Deoarece veți acoperi masa cu o cârpă, puteți utiliza o mulțime de obiecte diferite pentru a regla înălțimea afișajului în locuri diferite. Cutiile reprezintă o modalitate bună de a adăuga înălțimea și de a evidenția mărfurile pe care credeți că le-ar putea vinde bine. De asemenea, puteți utiliza orice recipiente sau cutii pe care le utilizați pentru a vă transporta mărfurile pe piața de purici.
  • Partea 3 din 3:
    Vindem la cabina ta
    1. Imaginea intitulată deveni un furnizor de piață de purici Pasul 14
    1. Acceptați mai multe metode de plată. Cu lucruri cum ar fi Piața, este ușor să luați informații despre cartea de credit chiar la masă, deci nu sunteți restricționat de vânzările numai de numerar. De asemenea, are beneficiul suplimentar de a crea chitanțe pe care le puteți trimite direct clienților dvs., mai degrabă decât să aveți la disprintul.
    • Deschiderea unui cont de verificare a afacerii vă permite să acceptați și cecuri, dar ați putea lua un cec doar pentru a afla fonduri insuficiente. Cu excepția cazului în care aveți o modalitate de a urmări într-o astfel de situație, ați putea dori să evitați acceptarea verificărilor.
  • Imaginea intitulată Deveniți un vânzător de pe piața de purici Pasul 15
    2. Rearanjați mărfurile în mod regulat. Dacă observați o parte din mărfurile dvs., nu obțineți prea multă atenție sau dacă observați că ceva este o mulțime de atenție, dar este îngropat în spatele cabinei dvs., rearanjați-vă mărfurile.
  • De asemenea, ar trebui să rearanjați mărfurile dvs. pe măsură ce îl vindeți, fie prin repopularea sau rearanjarea a ceea ce aveți deja afară, astfel încât să nu aveți un loc evident gol.
  • Nu rearanjați prea des, totuși. Nu doriți ca un client să vină să caute ceva pe care l-au văzut mai devreme în acea zi și apoi să nu-l găsească.
  • Imaginea intitulată deveni un furnizor de piață de purici Pasul 16
    3. Dați un serviciu bun pentru clienți. Oamenii vor avea mai multe șanse să vină la standul tău și să privească în jur la ceea ce ai dacă pari deschis la conversație. Arata - si de fapt fi! - dispuși să răspundă la întrebările clientului dvs. sau să descrie anumite caracteristici sau valoare a anumitor elemente.
  • Aveți grijă să nu fiți prea agresivi, totuși. Dacă vă întrebați în mod constant cumpărătorii dvs. dacă au nevoie de ceva, probabil că vor fi supărați și plecați. Dați-le timp să vă uitați înainte de a începe să le spuneți despre produse.
  • Imaginea intitulată deveni un vânzător de pe piața de purici Pasul 17
    4. Fi pregătit să se bagă. Unii oameni vin la piețele de purici care așteaptă prețurile cu privire la mărfurile să fie un punct de plecare pentru a fi neglijent, mai degrabă decât un preț stabilit. Nu toată lumea face asta, dar unii oameni vor. Știți înainte de timp cât sunteți dispuși să coborâți la prețuri și care este minimul absolut și nu vă fie frică să rămâneți la el.
  • sfaturi

    Asigurați-vă că sunteți la locul potrivit de piață de purici. Dacă elementele pe care le vindeți sunt mai sezoniere, căutați piețele sezoniere. Dacă lucrurile pe care le vindeți sunt mai orientate spre alimente, luați în considerare o piață a fermierului.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar