Cum să devii un reseller

Resellerii cumpără produse la fel de ieftine, deoarece le pot găsi și posta online pentru a transforma un profit. Dacă doriți să faceți niște bani suplimentari pe partea laterală, găsiți elemente pentru a revinde Amazon sau eBay poate ajuta. Odată ce obțineți produsele pe care doriți să le vindeți, le listați online, astfel încât alții să le poată cumpăra. Cu un pic de timp și dedicare, veți putea câștiga mai mulți bani de la vânzarea unei varietăți de produse!

Pași

Metoda 1 din 3:
Configurarea conturilor de reseller
  1. Imaginea intitulată deveni un pas de reseller 1
1. Creați un cont de vânzător pe Amazon pentru afișarea mai multor produse comune. Defilați la partea de jos a paginii de pornire a Amazonului pentru a găsi opțiunea "Vindem pe Amazon" de la meniuri. Selectați fie un vânzător individual, fie un cont de afaceri bazat pe cât doriți să vindeți pentru a începe. Furnizați informațiile dvs. bancare și un card de debit sau de credit, astfel încât să puteți obține bani depuși direct în contul dvs. atunci când efectuați o vânzare.
  • Vânzătorii individuali sunt limitați la vânzarea de articole deja listate pe Amazon și trebuie să plătească $ 0.99 USD pe fiecare element pe care îl vând.
  • Conturile vânzătorului de afaceri costă 39 USD.99 USD lunar, dar puteți crea înregistrări pentru produsele care nu sunt încă pe Amazon și nu sunteți taxat pentru fiecare articol pe care îl vindeți.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de reseller 2
    2. Utilizați un cont de vânzător eBay pentru mai mult control asupra fiecărui element pe care îl vindeți. Faceți clic pe butonul "Vindem" din colțul din dreapta sus al paginii de pornire eBay pentru a începe în contul dvs. Completați informațiile dvs. personale, cum ar fi numele dvs., e-mailul și adresa, astfel încât eBay poate verifica cine sunteți. Odată ce ați configurat contul dvs., puteți începe listarea și postarea lucrurilor
  • eBay nu vă percepe pentru listarea elementelor, dar acestea iau o taxă de 10% din toate vânzările finale.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de reseller 3
    3. Începe o Paypal pentru a putea fi plătit în siguranță. Paypal este o modalitate excelentă de a accepta bani de la achiziții online, deoarece are servere sigure și informații personale nu vor scurge. Puteți selecta un cont personal sau un cont de afaceri atunci când vă înscrieți pentru PayPal. Completați detaliile dvs. personale, includeți un număr de cont bancar și verificați informațiile astfel încât să puteți începe să o utilizați.
  • Nu este nevoie să configurați un cont PayPal dacă vând doar produse prin Amazon, deoarece vă plătesc direct.
  • PayPal poate percepe taxe suplimentare privind vânzările, care este de obicei între 2-5% din banii pe care l-ați câștiga.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de reseller 4
    4. Utilizați împlinirea de Amazon dacă nu doriți să vă păstrați inventarul la domiciliu. Îndeplinirea de Amazon (FBA) este un serviciu în care vă puteți trimite articolele într-un depozit Amazon pentru a stoca, a sorta și a le vinde de la distanță. Conectați-vă la contul vânzătorului Amazon și adăugați serviciul FBA în contul dvs. Când aveți un produs pe care doriți să îl vindeți, să-i faceți pachet și să le trimiteți la centrele de distribuție Amazon afișate pe site, astfel încât să nu aveți nevoie să vă faceți griji cu privire la stocarea sau expedierea lor mai târziu.
  • Vânzarea produselor cu FBA le face eligibili pentru expediere gratuită Amazon Prime de 2 zile, care poate face ca articolele dvs. să vândă mai repede.
  • Avertizare: Dacă elementele pe care le-ați vândut, atunci trebuie să plătiți spațiul de stocare în depozitul Amazonului sau trebuie să vă trimiteți produsele pe cheltuiala dvs.

    Metoda 2 din 3:
    Găsirea obiectelor de vânzare
    1. Imaginea intitulată deveni un pas de reseller 5
    1. Alegeți o nișă de produse dacă doriți să vă concentrați asupra vânzării anumitor elemente. Poate fi intimidantă încercarea de a vinde fiecare tip de produs, deci alegeți ceva ce sunteți informat și pasionat să parcă mai credibil ca vânzător. De exemplu, puteți alege să vindeți linii specifice de îmbrăcăminte, încălțăminte sau electronică. Alegeți 1 sau 2 lucruri când începeți pentru prima oară, astfel încât să nu vă copleșiți de mai multe produse.
    • Nu aveți nevoie să alegeți o nișă dacă nu doriți.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de reseller 6
    2
    Cercetați valoarea a unui element înainte de ao cumpăra. Pe măsură ce căutați produse, căutați online pentru elementele care vă interesează astfel încât să puteți vedea ceea ce sunt în prezent evaluate la. Pe Amazon, uita-te la prețurile pe care vânzătorii au în prezent elementul listate pentru astfel încât știi cât de mult plătesc oamenii. Pe eBay, căutați elementul și vedeți ce au vândut recent.
  • Nu puneți la baza prețului solicitat pentru un element, deoarece utilizatorii pot avea sau subevaluați acest lucru.
  • Multe aplicații online și mobile vă permit să comparați mai multe prețuri sau listări simultan, astfel încât să puteți vedea cum sunt vânzătorii competitivi.
  • Verificați elementele de nume de marcă, deoarece acestea au de obicei cele mai mari marje de profit.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de reseller 7
    3. Căutați prin vânzări de garaj și magazine de economisire pentru elementele pe care le puteți vinde. Uită-te prin hârtia locală sau online pentru a găsi postări de vânzare de garaj, astfel încât să puteți planifica unde doriți să arătați. Vizitați cât mai multe vânzări de garaj cum puteți într-o zi și căutați articole din nișă, care ar putea fi valoroase. Apoi, verificați magazinele de la zona dvs., deoarece oamenii pot renunța la lucrurile fără a realiza că sunt valoroase și elementele ar putea fi marcate substanțial.
  • Nu cheltuiți bani pe elementele pe care nu le veți putea face un profit, deoarece veți pierde bani când le vindeți.
  • Multe listă de vânzări de garaj Tipurile de articole pe care le vând, astfel încât să puteți găsi elemente în nișă.
  • Nu vă fie frică să vă agitați pentru prețuri mai mici, astfel încât să puteți obține cea mai bună afacere.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de reseller 8
    4. Verificați pentru oferte ieftine pe piața online pe care le puteți revinde pentru un profit. Căutați prin eBay, Craigslist sau Facebook Marketplace pentru a vedea ce ceilalți vând în zona dvs. Căutați fiecare dintre elementele care vă interesează să vedeți cât de valoroase sunt și dacă puteți face un profit de la ea. Ajungeți la vânzători prin e-mail sau mesaje text pentru a vedea dacă produsele sunt încă disponibile, astfel încât să le puteți cumpăra.
  • Căutați greșeli comune pentru articole pentru a găsi înregistrări pe care alte cumpărători și distribuitori le pot pierde. De exemplu, dacă căutați pantofi Jordan, puteți căuta și "JORDIN" sau "JORDEN."
  • Imaginea intitulată deveni un pas de reseller 9
    5. Răsfoiți secțiunile de clearance la magazine pentru a găsi articole cu discount. Multe magazine vor stoca o secțiune a clearance-ului atunci când produsele nu au fost vândute sau când intră noi inventar. Căutați prin Clearance Clearances din departamentul dvs. local sau magazinele mari pentru a vedea ce articole sunt disponibile și cercetați-le pentru a vedea ce ar putea vinde pentru un profit.

    Bacsis: Unele magazine pot avea coridoare specifice în timp ce altele pot amesteca elementele de clearance în întreaga clădire. Verificați mai multe locații în magazin pentru a vedea dacă există elemente de clearance pe care le-ați pierdut.

  • Metoda 3 din 3:
    Listarea și revânzarea produselor
    1. Imaginea intitulată deveni un pas de reseller 10
    1. Preț articolele pe baza a ceea ce produse similare au fost vândute pentru. Uită-te online pentru a vedea ce prețurile curente ale listei sunt pentru elementele pe care le vindeți pentru a ști ce cer concurenții. Apoi verificați eBay pentru a vedea dacă produse similare s-au vândut înainte de a ști cât de mult ați putea face potențial. Listează elementul dvs. la un preț competitiv care este în termen de câțiva dolari de ceea ce alții îl vinde.
    • Listează elementele la un preț ușor mai mic decât concurenții dacă încă mai puteți face un profit pe ele.
    • Includeți costul de transport maritim în calculele dvs., deoarece produsele mai grele sau mai grele pot fi mai scumpe pentru a trimite.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de reseller 11
    2. Creați înregistrări detaliate pentru produsele dvs. în conturile dvs. de reseller. Puneți toate detaliile importante, cum ar fi dimensiunile, stilurile și numele de marcă, în titlul listei, astfel încât alții o pot găsi cu ușurință. Includeți orice informații despre daune, măsurători specifice sau detalii secundare în corpul principal al listei, astfel încât oamenii să poată derula în jos pentru ao vedea. Adăugați cel puțin 2-3 imagini de înaltă calitate în listarea dvs. pentru a vă stimula șansele de a vinde produsele.
  • Este posibil să nu puteți completa înregistrările individuale dacă utilizați un cont de vânzător individual pe Amazon.
  • Odată ce trimiteți listarea, puteți să reveniți întotdeauna pentru a edita informații sau prețul de întrebare pe care l-ați enumerat.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de reseller 12
    3. Piața înregistrărilor dvs. pe site-urile media sociale sau pe bloguri pentru a vă promova elementele. Dacă vindeți un articol popular, pot exista alți distribuitori pe care îl concurează direct. Postați legăturile pentru produsele dvs. pe site-urile sociale sau în postările de blog pentru a vă ajuta să conduceți mai mult trafic la elementele dvs. Lăsați alții să știe că aveți oferte minunate și mai multe articole de vânzare, astfel încât oamenii să poată verifica profilul dvs. și să găsească ceva ce doresc să cumpere.
  • De asemenea, puteți plăti pentru publicitate dacă doriți.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de reseller 13
    4. Navează produsele de îndată ce comenzile vin pentru el. Asigurați-vă că ați ambalat toate casetele sau recipientele de transport în siguranță, astfel încât elementele dvs. să nu fie deteriorate în tranzit. Fie luați elementul la oficiul poștal, astfel încât să o poată cântări și să creeze o etichetă de transport maritim sau să tipărească poștă acasă pentru a salva călătoria. Trimiteți comenzile de îndată ce le primiți, astfel încât clienții dvs. să-și primească rapid articolele.
  • Dacă utilizați servicii FBA, atunci nu aveți nevoie să vă faceți griji cu privire la transportul produselor dvs.
  • Bacsis: Utilizare Servicii de urmărire pe pachetele dvs. pentru a vă asigura că ajung la cumpărători în siguranță.

  • Imaginea intitulată deveni un pas de reseller 14
    5. Cereți feedback după ce ați vândut un element pentru a vă stimula evaluările vânzătorului. După ce faceți o vânzare, ajungeți la site-ul pe care îl utilizați pentru a vă vinde produsele sau prin e-mail pentru a cere feedback cumpărătorului. Lăsați-i să știe că evaluările sunt importante ca un reseller și că orice comentarii sunt utile pentru afacerea dvs. Dacă ați oferit un serviciu bun clienților dvs., evaluările utilizatorilor vor crește, iar altele vor fi mai probabil să cumpere de la dvs.
  • De exemplu, puteți spune ceva de genul: "Vă mulțumim că ați cumpărat produsele noastre! Dacă ați fi mulțumit de serviciul dvs. sau aveți comentarii, vă rugăm să lăsați un rating și să revizuiți pentru a permite altora să știe."
  • Avertizări

    Nu încercați să revindeți orice produse false sau contrafăcute, deoarece acestea vă pot afecta evaluările și credibilitatea ca vânzător.
  • Vindeți numai lucruri la un preț în care puteți obține un profit sau altfel veți pierde bani.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar