Cum se colectează computerele de epocă

Colectarea computerelor de epocă a devenit un hobby pentru unele tehnologii și entuziaști de calculator în ultimii ani. Unii colectori se bucură de jocuri pe computerele mai vechi, vintage - în timp ce alți colectori se bucură de provocarea de restaurare a computerelor la starea lor de lucru originală și apariția. Calculatoarele de epocă pot fi obținute din mai multe surse - inclusiv piețele de purici, vânzările de garaj, magazinele de tip, magazinele electronice și multe altele. În unele cazuri, puteți achiziționa computere de epocă de la școli și universități care au fost modernizate la echipamente mai noi, dar nu au fost niciodată eliminate echipamente - în timp ce diverse site-uri web de pe Internet pot fi, de asemenea, o resursă bună. Continuați să citiți acest ghid pentru a afla unde puteți găsi și cumpăra computere de vintage pentru colecția dvs. personală.

Pași

Metoda 1 din 4:
Magazine de vânzare cu amănuntul
  1. Imagine intitulată Colectați computerele de epocă Pasul 1
1. Căutați computere de epocă la Magazine de Thript și de expediere. Oamenii își dau deseori modelele lor mai vechi, învechite pentru a vă bucura de magazine sau le-au vândut la magazinele de expediere.
  • Imagine intitulată Colectează computerele de epocă Pasul 2
    2. Căutați computere de vintage la reparații electronice sau la magazinele de surplus. Unele magazine de reparații pot avea computere de epocă care se odihnesc în sălile de depozitare pentru perioade lungi de timp.
  • Imagine intitulată Colectați computerele de epocă Pasul 3
    3. Consultați magazinele de amanet cu privire la computerele de epocă. Deși magazinele de amanet sunt mai puțin susceptibile de a plăti pentru computerele învechite oferite de patroni, aceștia pot achiziționa computere de epocă în mod special pentru vânzarea colecționarilor.
  • Imagine intitulată Colectează computerele de epocă Pasul 4
    4. Consultați cu grefierii magazinului cu privire la prețurile de negociere. În unele cazuri, funcționarii de magazine în magazinele de mărfuri, magazinele de expediere, surplusul sau magazinele de reparații vor reduce prețurile computerelor dacă le-au avut în stoc pentru perioade lungi de timp.
  • Adresați-vă grefierilor în mod specific atunci când vor apărea vânzări. Acest lucru vă va permite să revizuiți magazinul când apar vânzări și achiziționați computerele de epocă la prețuri mai mici.
  • Metoda 2 din 4:
    Garaj, curte, vânzări imobiliare și piețe de purici
    1. Imagine intitulată Colectează computerele de epocă Pasul 5
    1. Căutați computere de vintage la vânzările de garaj, vânzările de curte și vânzările imobiliare. Uneori oamenii își vor curăța mansardele și subsolurile și își vor da seama că nu și-au dispus niciodată modelele de calculatoare învechite.
  • Imagine intitulată Colectați computerele de epocă Pasul 6
    2. Vizitați piețele de purici pentru a căuta computere de epocă.
  • Imagine intitulată Colectează computerele de epocă Pasul 7
    3. Determinați când evenimentele de vânzări vor avea loc în zona dvs.
  • Revedeți anunțurile clasificate în ziarele locale și online pentru a afla de datele și momentele în care vânzările de garaj, vânzările de curte, vânzările imobiliare și piețele de purici vor apărea.
  • Metoda 3 din 4:
    Școlile și întreprinderile
    1. Imagine intitulată Colectează computerele de epocă Pasul 8
    1. Contactați școlile, colegiile și universitățile în ceea ce privește computerele de epocă. Localele, cum ar fi acestea, le-au modernizat calculatoarele de mai multe ori de-a lungul anilor și își depozitează echipamentul în incintă.
    • Vorbiți cu administratorii sau profesorii care lucrează în mod specific în știința informaticii, bibliotecă, chimie, biologie, fizică și domenii similare care necesită utilizarea consecventă a computerelor și tehnologiei.
  • Imagine intitulată Colectează computerele de epocă Pasul 9
    2. Consultați cu clădiri corporative mari sau întreprinderi despre computerele de epocă. Unele companii vă pot vinde computerele mai vechi sau vă pot oferi informații despre distribuitorii pe care îi returnează computerele mai vechi.
  • Metoda 4 din 4:
    Site-uri web și Internet
    1. Imagine intitulată Colectează computerele de epocă Pasul 10
    1. Colectați computerele de epocă de la site-urile de licitație. Site-urile web precum eBay vor include computere de vintage de vânzare de către întreprinderile mici și persoanele din întreaga lume.
    • Examinați ratingurile de feedback ale vânzătorilor înainte de a-și cumpăra computerele de epocă. Acest lucru vă poate împiedica să vă ocupați de vânzătorii nesigure sau necinstiți, care nu vor onora vânzarea sau să permită returnarea produsului.
  • Imagine intitulată Colectează computerele de epocă Pasul 11
    2. Examinați site-uri publicitare clasificate pentru computerele de epocă. Site-uri web precum Ebay Classifieds sau Craigslist pot include computere de vintage de vânzare de către vânzători în zona dvs. locală.
  • Imagine intitulată Colectați computerele de epocă Pasul 12
    3. Efectuați o căutare pe Internet pentru computerele de epocă. Există o varietate de magazine web, companii și organizații care vând computere de epocă pe care le puteți colecta.
  • Introduceți termenii de căutare a cuvintelor cheie, cum ar fi "Vintage computere de vânzare," Apoi examinați rezultatele căutării care par să localizeze site-urile care vând computere de epocă.
  • Examinați termenii și condițiile de pe fiecare site web înainte de a finaliza achiziția de calculator de epocă. Unele site-uri web pot vinde computerele "ca și" și nu poate onora o întoarcere sau rambursare dacă sunteți nemulțumiți.
  • sfaturi

    Publicați un anunț dorit în secțiunile de anunțuri clasificate ale ziarelor și site-urilor care afirmă că sunteți în căutarea unor computere de epocă. S-ar putea să fiți contactat de mai mulți oameni care doresc să-ți doneze sau să-ți vândă computerele de epocă.
  • Contactați resturile de resturi sau salvare în zona dvs. locală și întrebați dacă au primit orice computere de epocă. Dacă da, pot fi dispuși să negocieze un preț de vânzare cu dvs.
  • Dacă nu ați reușit să negociați un preț acceptabil pentru un computer de epocă la o piață de purici, reveniți la piața de purici la sfârșitul zilei și examinați depozitele din apropiere sau zonele de gunoi din apropiere. Deoarece computerele de epocă sunt adesea mai grele în greutate, proprietarii le pot arunca departe sau le pot pune de gunoi pentru a evita să le trageți acasă.
  • Revizuirea surselor media locale, cum ar fi ziarele și știrile de televiziune periodic pentru a determina dacă computerele de epocă vor fi prezentate și vândute la festivaluri viitoare sau evenimente de expoziție.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar