Cum să flirtezi în școala de mijloc

Școala de mijloc este un moment interesant în care vă veți întâlni cu o mulțime de prieteni noi. Este posibil, de asemenea, ca să începeți chiar să vă plac pe cineva ca mai mult decât un prieten! Când începeți să aveți aceste sentimente, ați putea întreba cum puteți începe să flirtați cu acea persoană specială. Din fericire, există multe modalități ușoare de a arăta pe cineva că aveți o pasiune asupra lor (și vedeți dacă vă place înapoi). Nu uitați să fiți întotdeauna respectuoși, să nu exagerați și să fiți voi înșivă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind limbajul corpului
  1. Imagine intitulată flirt în școala medie Pasul 1
1. Lăsați-vă să vă prindeți să vă uitați la ei. Uită-te la pasiunea ta din toată camera și așteptați ca ei să vă prindă. Uită-te repede odată ce fac contactul cu ochii cu tine. Acest lucru le va spune că sunteți interesat de ei.
  • Nu exagerați-l prin privirea. Nu vrei să-ți faci ciupercile inconfortabile, mai ales dacă nu știi încă dacă te plac înapoi. Există o linie fină între flirturi și a fi înfiorător și cu siguranță nu doriți să ieșiți ca fiind înfiorător!

Bacsis: Încercați de mai multe ori pe parcursul a câteva zile, astfel încât să nu pară că vă uitați la zdrobirea voastră. Dacă le prindeți privirea înapoi la dvs. într-o zi, atunci ar putea fi și în voi!

  • Imagine intitulată Flirt în școala medie Pasul 2
    2. Zâmbiți la pasiunea ta ori de câte ori le vedeți. Flirtați-vă cel mai bun zâmbet Când traversați căile cu pasiunea dvs. sau când faceți contact vizual în clasă. Zâmbind arată că sunteți o persoană veselă și că sunteți bucuroși să vă vedeți zdrobirea.
  • Asigurați-vă că zâmbetul dvs. este cald și autentic. Nu-l forțați. Aceasta este o modalitate excelentă de a începe flirtul, mai ales dacă sunteți timid și nu ați ajuns la nervi să vorbească încă cu pasiunea voastră.
  • Chiar dacă sunteți prea timid să vă salut încă, un zâmbet este o modalitate de a spune hi fără a vorbi. De acolo, puteți construi nervul pentru a spune hi și în cele din urmă începe o conversație.
  • Imagine intitulată Flirt în școala medie Pasul 3
    3. Activitățile cu ei pentru ao face evident că vă place să fiți în jurul lor. Adresați-vă zdrobiți-vă ca partenerul dvs. într-o activitate de clasă sau într-un proiect. Încercați să fiți în echipa lor în timpul clasei de gimnastică. Este bine să clarificați că doriți să fiți lângă ei. Acest lucru îi va gândi la faptul că le place și le va permite să ia în considerare dacă ar putea să vă placă și dumneavoastră.
  • Puteți arunca "accidental" mingea în apropierea zdrobirii dvs. în timp ce jucați sport, astfel încât trebuie să mergeți să-l ridicați lângă ei. Aceasta este o oportunitate perfectă de a face contact vizual și de a le bate un zâmbet.
  • Dacă sunteți timid și nu ați vorbit încă cu pasiunea dvs., îmbinarea grupurilor sau echipelor pe care le pot oferi ocazia de a începe să vorbească mai întâi cu dvs. Dacă le arătați subtil că vă place să fiți în jurul lor, atunci conversațiile au mai multe șanse să apară în mod natural.
  • Imagine intitulată Flirt în școala medie Pasul 4
    4. Observați limba corpului lor pentru a vedea dacă ar putea să vă placă înapoi. Încercați să spuneți dacă zdrobirea dvs. folosește același limbaj de corp pe care îl aveți.Urmăriți-i pentru a face contact vizual, încercând să fie aproape de tine, și zâmbind la tine.
  • Dacă nu ați vorbit încă cu pasiunea dvs., dar amândoi folosiți limba corpului flirty, apoi faceți următorul pas și începeți să discutați cu ei pentru a muta flirtul înainte.
  • În cazul în care zdrobirea ta iese departe, traversează brațele sau își îndreaptă picioarele departe de dvs., ei nu pot fi interesați.
  • Metoda 2 din 3:
    Vorbind cu zdrobirea ta
    1. Imagine intitulată Flirt în școala medie Pasul 5
    1. Salut când îți treci zdrobirea în holuri. Un salut simplu este cel mai simplu mod de a începe să vorbești cu cineva. Durează doar câteva secunde și va arăta cel puțin zdrobi că știi că există.
    • Când aveți o pasiune pe cineva, primul dvs. instinct ar fi să le ignorați sau să vă uitați la telefon când le transmiteți pe hol. Încercați să ignorați acest instinct. Faceți contactul cu ochii, zâmbiți și spuneți hi!
    • Spunând că este un prim pas mare înainte de a avea o conversație dacă aveți tendința de a fi timid. În acest fel, vă veți obișnui să aveți o interacțiune verbală cu pasiunea dvs. înainte de a încerca să aveți o conversație completă.
  • Imagine intitulată flirt în școala medie Pasul 6
    2. Încercați să rupeți gheața cu o linie de brânză. S-ar putea să sune din cliche, dar întrerupătoarele de gheață sunt numite pentru un motiv! Încercați să aruncați una dintre acele linii lame pe care le-ați auzit sau citiți înainte și cel puțin veți avea un râs.
  • Nu folosiți linii ca aceasta din albastru pe cineva pe care nu îl cunoașteți deloc sau nici măcar nu ați spus Hi la. Acest lucru este înfiorător și nu va merge așa cum doriți să!
  • Îmbrățișați stânjenirea de a folosi o linie de brânză. Scopul tău este să ieși la fel de drăguț și amuzant pentru zdrobirea ta. Cu toate acestea, flirtul nu este o știință perfectă, și nu toată lumea răspunde în același mod. Cum reacționează vor depinde de personalitatea dvs. zdrobită.
  • Fi întotdeauna respectuos. Dacă pasiunea dvs. nu pare să creadă că este amuzantă, atunci nu continuați să încercați. Dacă par să fie jigniți, atunci ar putea fi o idee bună să vă cer scuze și să spuneți că încercați doar să fiți amuzanți.
  • Breverii clasici de gheață

    "A făcut rău când ai căzut din cer? Pentru că ești un înger!"
    "Cât de mult cântărește un elefant? Suficient pentru a sparge gheața!"
    "Știi CPR? Pentru că îmi iei respirația!"
    "Ai o hartă? Pentru că mă pierd în ochii tăi!"

  • Imagine intitulată flirt în școala medie Pasul 7
    3. Puneți-le întrebări. Adresați-vă întrebări personale cu privire la ceea ce se află în. Acest lucru vă va arăta că sunteți interesat de ei și vă interesează cu adevărat să le cunoașteți. De asemenea, veți putea descoperi lucrurile pe care le aveți în comun pe care le puteți vorbi sau faceți împreună.
  • Solicitarea întrebărilor va contribui, de asemenea, la menținerea conversației dacă ați terminat de lucruri de spus.
  • Odată ce ați aflat lucruri pe care îi place zdrobirea, faceți câteva cercetări despre acele lucruri, astfel încât să puteți vorbi despre ei cu zdrobirea voastră.
  • Întrebări de întrebat

    "Ce faceți cea mai mare parte a timpului liber?"
    "Ce fel de muzica asculti?"
    "Ce este ceva ce puteți face ca majoritatea celorlalți să nu poată?"
    "Care a fost cel mai bun an al vieții tale până acum?"

  • Imagine intitulată Flirt în școala medie Pasul 8
    4. Fii un bun ascultator. Oferiți-vă o mulțime de oportunități de a vorbi despre ei înșiși și despre lucrurile pe care le place. Acordați atenție și amintiți-vă lucrurile despre ele, astfel încât să puteți vorbi despre ei mai târziu și să arătați că vă pasă cu adevărat.
  • Încercați să nu faceți vreodată conversații sau să fiți complet tăcuți. Doriți să creați un echilibru în cazul în care fiecare aveți șanse să vorbiți și să vă cunoașteți reciproc.
  • Imagine intitulată Flirt în școala medie Pasul 9
    5. Fii acolo pentru pasiunea ta atunci când au nevoie de ajutor cu ceva. Oferta de a le ajuta să-și poarte cărțile în clasă sau să-i ajute cu temele. Fiind acolo pentru a vă ajuta să vă arătați că vă pasă de ei.
  • Nu exagerați. Nu aveți nevoie să vă ajutați zdrobirea cu fiecare lucru mic sau s-ar putea să se simtă așa cum credeți că nu o pot face pentru ei înșiși. Doar încercați să vă ajutați cu lucruri mici aici și să fiți dulce și să vă arătați că aveți grijă de ei.
  • Imagine intitulată Flirt în școala medie Pasul 10
    6. Dă-ți complimentele de crush. Complimentați-vă zdrobirea pe stilul lor sau un anumit element de îmbrăcăminte. Spuneți-le că ați plăcut cu adevărat prezentarea pe care au dat-o în clasă sau proiectul de artă pe care au făcut-o.
  • De exemplu, puteți spune ceva de genul: "Hei! Îmi place foarte mult că cămașa albastră pe care o purtați, aduce albastrul în ochii tăi."Sau" Îmi place foarte mult pictura. Aveți niște talente serioase!"
  • Nu le dați un compliment de fiecare dată când le vedeți. Acest lucru te-ar putea face să vii prea puternic. O dată pe zi sau un cuplu complimente pe săptămână este o sumă bună pentru a arăta că sunteți interesat de ele, fără a fi peste partea de sus.
  • Imagine intitulată Flirt în școala medie Pasul 11
    7. Cereți numărul lor și începeți să trimiteți textul cu ei. Adresați-vă zdrobiți-vă dacă le puteți scrie după ce ați interacționat un pic la școală. Acest lucru vă va permite să începeți să le cunoașteți mai mult în afara unor interacțiuni scurte pe care le aveți la școală.
  • Pentru a obține numărul lor, spuneți ceva de genul: "Hei, pot să am numărul dvs., astfel încât să putem vorbi în afara școlii?"
  • Puteți să vă trimiteți să vă scrieți zdrobirea în timpul zilei pentru a le cere cum merge ziua lor sau, în serile să vorbească despre zilele și glumele în jur.
  • Nu există nici o regulă pentru cât de des sa te texi. Du-te cu ceea ce se simte natural și lăsați conversația fluxul.
  • Dacă sunteți sigur că amândoi vă place unul pe celălalt, atunci puteți spune lucruri precum: "Hei Cutie, ați fost în mintea mea astăzi."Sau" Ați arătat atât de drăguț în clasa de matematică astăzi."
  • Metoda 3 din 3:
    Aflați dacă vă place să vă place
    1. Imagine intitulată flirt în școala medie Pasul 12
    1. Fi întotdeauna singur. Nu te opri Fiind singur Doar pentru că aveți o pasiune pe cineva și doriți ca ei să vă placă înapoi. Fii clar despre ceea ce îți place și nu-ți place și nu minți nimic de încercat să-ți faci pasiunea să te placă înapoi.
    • Dacă doriți ca flirtul dvs. să conducă la ceva mai mult, atunci cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să fiți cinstit și autentic. În acest fel, persoana pe care o doriți va cunoaște adevăratul dvs. și dacă vă place să vă întoarceți, va fi din cauza cine sunteți cu adevărat!
  • Imagine intitulată Flirt în școala medie Pasul 13
    2. Fi cinstit și spune-ți zdrobi că le place. Nu aveți nimic de pierdut prin a fi direct cu zdrobirea voastră. Uneori s-ar putea să nu puteți spune doar prin flirturi dacă acestea ca tine înapoi, așa că spuneți-le că vă plac și veți afla!
  • Așteptați o clipă că voi doi sunteți singuri și spuneți ceva de genul: "Hei, m-am gândit că ar trebui să știi că îmi place foarte mult."Dacă te plac înapoi, atunci există o șansă bună să spună ceva de genul:" Chiar îmi place și tine."
  • Nu trebuie să mergeți tot drumul și să le întrebați încă, mai ales dacă nu sunteți gata să fiți Dating încă. Poți să-i spui că ți-i plac și dacă te plac înapoi, atunci poți să te cunoști și să vezi unde merge în viitor.
  • Imagine intitulată Flirt în școala medie Pasul 14
    3. Organizați un hangout de grup ca un mod răcoros de a vă petrece împreună dacă vă place. Aceasta este o modalitate mult mai scăzută de a ieși la început în loc de unu-la-unu. Apelați niște prieteni pentru a vă întâlni în afara școlii și pentru a vă invita zdrobirea pentru a le spune că vă gândiți la ele și doriți să petreceți timp împreună.
  • Spune ceva de genul: "Hei! Am niște prieteni după școală să stea și poate ordona o pizza sau ceva, vrei să vii răciți?"
  • Unele activități pe care le-ați putea face într-un grup includ să mergeți la filme, având o sesiune de studiu sau găzduirea unui bbq de curte.
  • Imagine intitulată Flirt în școala de mijloc Pasul 15
    4. Acceptați-l și continuați dacă pasiunea dvs. nu vă place înapoi. Acceptați că nu este menit să fie și să nu o luați personal sau să vă lăsați să vă rănească încrederea. Există o mulțime de alte pești în mare. Mutarea pe vă va deschide pentru a întâlni oameni noi și a avea alte experiențe.
  • Este bine să vă simțiți răniți sau dezamăgiți pentru un pic, dar nu locuiți pe ea. Sunteți încă tineri și vor fi mai multe zdrobite care lucrează sau nu funcționează.
  • Dacă vă place greu să vă opriți să vă gândiți la zdrobirea voastră, concentrați-vă pe păstrați-vă ocupați. Petreceți timp suplimentar pe hobby-urile dvs. și să vă petreceți cu prietenii. În curând, nu va mai avea ca o afacere atât de mare!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar