Cum să vă prindeți atenția lui crush

Având o pasiune poate fi greu, mai ales când simți că nu știu nici măcar că există. În timp ce nu există o formulă secretă pentru a obține atenția lui Crush, există anumite lucruri pe care le puteți face pentru a vă asigura că veți obține pe radarul său. În primul rând, ar trebui să vă puneți cel mai bun posibil posibil acolo. Asta înseamnă să vă uitați cel mai bine, fiind o persoană activă și pozitivă și proiectarea încrederii. În cele din urmă, încercați să vă puneți în situații în care puteți vorbi cu pasiunea dvs., astfel încât el sau ea să poată afla cât de unic și plăcut sunteți!

Pași

Metoda 1 din 3:
Observați
  1. Imaginea intitulată Fiți atractivă pasul 3
1. Petreceți timp suplimentar la aspectul dvs. Luați suplimentar 10 sau 15 minute de care aveți nevoie pentru a vă arăta cel mai bine absolut înainte de a vă vedea zdrobirea. Chiar și lucrurile mici vă pot schimba de la cineva din fundal pentru cineva care își atrage atenția. Nu numai că vă poate arăta cel mai bine să vă faceți griji să vă observați, vă poate oferi și creșterea încrederii trebuie să vă apropiați de pasiune.
  • Acordați atenție părului. Chiar și a face un pieptel rapid, poate face o mare diferență. Pentru fete, în special, îndreptarea sau curățarea părului le poate da o creștere a încrederii.
  • Dacă purtați machiaj, asigurați-vă că este aplicat bine și va dura toată ziua.
  • De asemenea, asigurați-vă că aveți grijă de corpul vostru în general, obținându-vă suficient somn și îngrijiți de pielea dvs., astfel încât să arătați proaspăt și sănătos.
  • Imaginea intitulată atrage fete fără a vorbi cu ei Pasul 4
    2. Arata diferit. Îmbrăcăminte diferit decât oamenii din jurul tău este o modalitate bună de a fi observat. Acest lucru funcționează mai ales dacă vă aflați într-un mediu în care toată lumea se îmbracă într-un mod similar.
  • Dacă oamenii de la școala dvs. se îmbracă în mod similar sau în uniformă, purtați un colier de declarație sau o pereche de adidași răcoriți pentru a atrage atenția zdrobirii dvs.
  • Dacă vă aflați într-un mediu profesional de lucru, purtați ceva potrivit, dar diferit. De exemplu, purtați o cămașă colorată cu un model interesant sau o bandă de susținere strălucitoare.
  • Imagine intitulată Dress Up Jeans Pasul 12
    3. Purtați roșu. Dacă roșu este culoarea ta, du-te pentru el. Studiile arată că ambele sexe sunt mai atrase de oameni atunci când poartă roșu. Trageți o rochie roșie sau o cămașă de la dulapul dvs. pentru a obține atenția lui Crush. Dacă nu vă place să purtați roșu, alegeți o altă culoare strălucitoare pentru a vă ajuta să ieșiți din mulțime.
  • Imaginea intitulată atrage fete fără a vorbi cu ele pasul 1
    4. Nu mergeți peste bord cu costumul tău. Când încercați să impresionați o pasiune, este ușor să o luați prea departe. Vrei să arăți frumos, dar nu uitați să purtați haine potrivite pentru situație.
  • De exemplu, dacă zdrobirea ta se află în clasa yoga, nu te îmbraci pentru clasă ca și cum te-ai îndreptat spre covorul roșu.
  • Amintiți-vă că totul este mai bine în mod moderat. Acest lucru merge și pentru parfum și colonie.
  • Imagine intitulată flirt cu fete pasul 7
    5. Asigurați-vă că zdrobirea v-a văzut în jur. Faceți tot ce este mai bun pentru a fi în linia de vedere a pasiunii voastre. Dacă sunteți în aceeași clasă, încercați să stați aproape sau în fața lui. Dacă îl vezi la sala de gimnastică, lucrați în apropiere. Faceți acest lucru până când sunteți sigur că pasiunea voastră v-a văzut și știe că există!
  • Nu o faceți până la punctul în care vă aflați mai mult decât ar trebui să fiți. Există o diferență între a vă asigura că zdrobirea voastră vă vede în jur și urmăriți-vă zdrobirea.
  • Imaginea intitulată atrage fete fără a vorbi cu ei Pasul 10
    6. Obțineți mai mult implicați. Implicați-vă în orice spațiu vă vedeți zdrobirea. Dacă mergeți la școală cu pasiune, alăturați-vă unei echipe sportive sau unei activități extrașcolare. Dacă vă oferiți voluntar cu pasiunea dvs., luați mai multe ore. A deveni mai implicat vă va face mai vizibilă și vă va arăta ca o persoană cu unitate și scop, care sunt ambele calități atractive.
  • Metoda 2 din 3:
    Face contact
    1. Imaginea intitulată discutați cu un tip de tip 8
    1. Faceți cunoștință cu prietenii lui Crush. Dacă sunteți prea nervos să discutați cu zdrobirea dvs., încercați să discutați cu prietenii săi. Dacă un prieten al dvs. știe unul dintre prietenii lui Crush, mergeți împreună și discutați. Dacă nu aveți conexiuni cu prietenii lui Crush, încercați să întâlniți unul sau doi dintre ei discutați despre orice circumstanțe pe care le aveți în comun, ca o clasă sau un proiect de lucru.
    • Ai putea începe o conversație cu ceva cât mai simplu ca, "Deci, când este proiectul final pentru limba engleză din nou?"
    • Dacă ajungeți să vorbiți mult la prietenii lui Crush, sunteți obligat să vă întâlniți sau să vă petreceți cu pasiunea înainte. A deveni prieteni cu prietenii lui crush este o modalitate de a intra în cărțile bune ale lui Crush.
    • Nu vorbiți despre zdrobirea dvs. prietenilor săi. Dacă începeți să vă întrebați despre pasiunea dvs. imediat după ce ați întâlnit-o, va fi evident că vă place el. Încercați să o jucați rece.
  • Imaginea intitulată atrage o fată Pasul 7
    2. Flirtează non-verbal. Dacă vă simțiți nervosi că vă apropiați de pasiunea dvs., există mai multe lucruri pe care le puteți face pentru a vă atrage atenția și pentru a vă interesa.
  • Faceți contactul cu ochii și zâmbiți. Contactul cu ochii și zâmbetul arată că sunteți prietenos și abordabil, dar trebuie să vă asigurați că nu o exagerați. Dacă pasiunea dvs. nu răspunde prima dată, nu continuați să o faceți.
  • Dacă sunteți o fată, jucați cu părul, mai ales dacă este lungă. Răsuciți părul în jurul degetului sau o periați în lateral. Atragerea atenției părului dvs. este o modalitate de evidențiere a uneia dintre activele dvs.
  • Imagine intitulată Vorbește cu un tip de tip 3
    3. Începe o conversație. Dacă nu ați vorbit niciodată cu pasiunea dvs. înainte, este timpul să luați plonjarea. Găsiți un motiv pentru a vorbi cu zdrobirea dvs., de preferință când nu există mulți oameni în jur, astfel încât să nu vă întrerupeți. Dacă nu știți zdrobirea, discutați despre ceva referitor la circumstanțele în care vă aflați.
  • De exemplu, dacă așteptați în linie pentru ceva, întrebați-vă zdrobirea, "Hei, crezi că așteptarea merită?" Dacă vă aflați în camera de pauză la locul de muncă, ați putea spune, "Ați încercat cookie-urile pe care Susan le-a adus? Sunt foarte bune!"
  • Solicitarea unei întrebări este o modalitate bună de a începe o conversație. De exemplu, dacă vă aflați în aceeași clasă, ați putea întreba: "Hei, ce a făcut dl. Feinstein spune că temele au fost din nou?"
  • De asemenea, puteți cere ajutor. Indiferent dacă deschideți un borcan, ajungând la ceva, purtând o valiză grea, sau obținerea de ajutor cu temele, solicitând pasiunea dvs. pentru ajutor este o modalitate excelentă de a începe o conversație. De asemenea, va face ca zdrobirea ta să se simtă bine despre el însuși, ceea ce este o modalitate bună de a avea prima dvs. interacțiune cu el să fie una pozitivă.
  • Imagine intitulată Vorbește cu un tip de tip 5
    4. Vorbi despre interese comune. Odată ce ați început să discutați cu pasiunea dvs., discutați despre orice ați putea avea în comun. Oamenii sunt atrasi în mod natural de oameni că au lucruri în comun, așa că vorbind despre pasiunile comune este o modalitate bună de a crea o legătură.
  • De exemplu, dacă sunt ambele pe echipa școlii, adresați-vă zdrobi "Deci, cum vă simțiți despre întâlnirea următoare?"
  • Imagine intitulată Vorbește cu un tip de tip 9
    5. Întreabă-o despre ea însăși. Întrebându-ți zdrobirea o întrebare o arată că o găsiți interesanți și doriți să aflați mai multe despre ea. Deoarece oamenii preferă să vorbească despre ei înșiși, ea poate fi, de asemenea, o modalitate bună de a menține conversația.
  • De exemplu, cereți-vă zdrobi ", deci cât timp ați lucrat aici?", Sau" ce alte clase luați acest semestru?"
  • Imagine intitulată Obțineți un prieten înapoi Pasul 8
    6. Fi a bun ascultator. După ce v-ați întrebat zdrobirea despre el însuși, vă puteți îngrijora de ceea ce veți spune în continuare, cum veți răspunde la ceea ce spune: Ce să faceți dacă există o înclinare în conversație... Toate acestea pot fi rezolvate prin ascultare. Este dificil să ascultați pe cineva și să vă concentrați și pe cât de nervos sunteți - ascultarea atent ar trebui să vă atragă atenția și să o aduceți la subiect la îndemână.
  • Încercați să răspundeți cu întrebări semnificative de urmărire sau ceva care vă arată crush dvs. Sunteți interesat și ascultați. Dacă zdrobirea ta vorbește despre luarea de lecții de scufundări, întrebați-i cum a devenit interesat de scufundări sau unde ia cursuri sau cât va dura pentru a deveni certificat.
  • Nu vedeți o pauză în conversație ca o oportunitate de a vă schimba atenția asupra dvs. Conversațiile ar trebui să fie da-și-luate, deci nu ar trebui să cheltuiți întreg Timpul vorbind despre zdrobirea ta, dar, de asemenea, nu ar trebui să pară ca și cum o aștepți să respire, ca să poți vorbi despre tine.
  • Arătând că sunteți un bun ascultător și cu adevărat interesați de pasiunea ta și ce are de spus poate să-l ajute să se simtă confortabil în jurul tău.
  • Dacă nu vă face prea nervos, faceți contact vizual cu pasiunea dvs. pentru a arăta că ascultați și angajați. Nu te uita - ar putea fi un pic prea intens - dar încercați să-i întâlniți ocazional privirea.
  • Arătați că ascultați dând din cap sau faceți un sunet afirmativ (cum ar fi "Mmm hmm" sau "Dreapta").
  • Imagine intitulată Vorbește cu un tip de tip 2
    7. Complimentați-vă zdrobirea. La fel de superficial ca și oamenii iubesc lingușitorul. În timp ce vorbiți, încercați să vă complimentați zdrobirea pe ceva. Un compliment este, de asemenea, adesea o modalitate bună de a menține conversația care merge, deoarece o pune pe un nou curs.
  • Dacă știți zdrobirea dvs. printr-un sport, ați putea spune: "Te-am văzut jucând fotbal. Ești foarte bun!"
  • De asemenea, ați putea spune, "Îmi place cămașa ta" sau o compliment pe un alt aspect al aspectului ei.
  • Limitați-vă la un compliment pentru a evita să vă uitați ca și cum ați fi suge.
  • Imaginea intitulată atrage o femeie pasul 7
    8. Râde de glumele lui. O altă modalitate de a fi flatter și de a vă conecta cu pasiunea ta este să râzi de glumele lui. Arată zdrobi că aveți un simț similar de umor și că îl găsiți amuzant. Râsul împreună este o modalitate excelentă de a conecta și de a împărtăși un moment.
  • Pe măsură ce râzi, poți chiar să spui, "Esti atat de amuzant!"
  • Dacă doriți să fiți flirturii extra, atingeți brațul crush-ului în timp ce râdeți. Aceasta adaugă un alt strat de conexiune și este o modalitate de a vă face să vă simțiți mai aproape de voi.
  • Imagine intitulată Vorbește cu un tip de tip 1
    9. Rămâi în contact. Încercați să continuați să intrați și să discutați cu zdrobirea voastră. De fiecare dată când vă vedeți zdrobirea în sala sau în jurul orașului, spuneți salut. Ridica conversațiile din ultima dată când ați vorbit. Dacă vă simțiți ca și pasiul vostru, vă place, vă amplificați flacărarea sau chiar îl întrebați!
  • Metoda 3 din 3:
    Fiind singur
    1. Imaginea intitulată atrage fete fără a vorbi cu ele pasul 2
    1. Definiți-vă stilul. Aruncați o privire la dulapul tău. Asigurați-vă că toate hainele se simt ca tine și nu sunt doar lucruri pe care le-ați avut de ani de zile și nu vă pot aduce să scape de. Hainele tale sunt o modalitate excelentă de a vă exprima și de a vă arăta personalitatea. Dacă aveți un stil foarte definit, acesta vă poate da zdrobi o idee despre cine sunteți și despre ce despre care sunteți, ceea ce ar putea face ca zdrobirea dvs. să vă intereseze cu dvs.
    • Dacă sunteți un tip sportiv, purtați tricoul echipei preferate. Dacă sunteți feminin și drăguț, îmbrățișați această parte a dvs. prin purtarea pastelurilor și a hainelor lactate.
    • Dacă sunteți mai mult de un rebel, purtați cămăși de bandă și blugi negri.
    • Nu copiați stilul lui Crush. Doar pentru că zdrobirea ta are un stil foarte preppy, nu credeți că trebuie să vă îmbraci cum mergeți la un club de țară dacă nu sunteți aspectul dvs. Trebuie să vă simțiți confortabil și să vă simțiți ca în hainele voastre.
  • Imaginea intitulată atrage fete fără a vorbi cu ei Pasul 12
    2. Vorbește vocea ta. Faceți-vă auziți când pasiunea ta este în jur. Dacă vă aflați într-o clasă cu zdrobirea, participați și răspundeți la întrebări. Voiați opiniile și feedback-ul în întâlnirile de lucru sau ale clubului. Chiar încercați să discutați cu prietenii din jurul zdrobirii voastre. Acest lucru vă va da zdrobi o idee mai bună despre ce fel de persoană sunteți.
  • Încercați cel mai bine să fiți veseli și optimi în jurul pasiunii voastre. Oamenii sunt în mod natural atrași de oameni fericiți și încrezători, așa că face tot posibilul să fii pozitiv atunci când sunt în jur.
  • Imaginea intitulată Determinați dacă un tip este nervos în jurul tău pentru că îți place pasul 2
    3. Utilizați social media. Social Media este o modalitate excelentă de a vă atinge zdrobirea într-un mod indirect. Chiar dacă zdrobirea dvs. nu este prietenul dvs. Facebook sau nu vă urmați media socială, el vă poate vedea postările sau fotografiile prin intermediul prietenilor reciproci.
  • Încercați să realizați prezența dvs. socială pentru a vă arăta în cea mai bună lumină posibilă. Asigurați-vă că postările și imaginile vă prezintă ca o persoană pozitivă și interesantă.
  • Asigurați-vă că nu sunteți etichetat în orice fotografii sau fotografii nefolositoare ale dvs., faceți ceva nepotrivit.
  • Imagine intitulată Vorbește cu un tip de tip 12
    4. Utilizați limba corpului încrezător. Chiar dacă zdrobirea voastră vă face să vă simțiți nervoși, faceți tot ce este mai bun pentru a acționa încrezător. Se ridică drept cu un zâmbet relaxat. Nu vă traversați brațele, priviți în jos la pământ sau fiți - aceste comportamente vă pot face să arătați protective sau nervoase. De asemenea, încercați să vă păstrați corpul îndreptat spre pasiunea voastră, spre deosebire de ea.
  • sfaturi

    Luați pași mici dacă sunteți nervos în jurul zdrobirii voastre. Punerea timpului în aspectul dvs. vă poate oferi creșterea încrederii trebuie să faceți mișcări mai îndrăznețe.
  • Nu credeți că trebuie să fiți pe cineva pe care nu sunteți doar să obțineți atenția lui Crush. Fiind în cele din urmă va fi cea mai plină de satisfacție.
  • Nu fi prea flirtat. Este mai bine să fii toned și să vorbești cu ei ca un prieten decât să vii prea puternic.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar