Cum să sărbătoriți ziua de naștere a soției dvs

Găsirea unei modalități de a sărbători ziua de naștere a soției dvs. ar putea fi o sarcină descurajantă. Există atât de multe opțiuni acolo și este posibil să nu știți unde să începeți! Cu toate acestea, există câteva modalități de probă de probă de a oferi soției dvs. marea zi de naștere pe care o merită.

Pași

Metoda 1 din 4:
Aruncând o petrecere
  1. Imaginea intitulată sărbătorește soția
1. Planificați o petrecere surpriză pentru a sărbători cu toți prietenii și familia ei. Trimiteți invitații pe lună înainte de partid și reamintiți participanții să nu spună nimic reginei de naștere. Apoi, conduceți-vă soția acolo în ziua părții sub forma de a merge în altă parte, și să-i săriți și să o surprind și să o surprindă când ajungeți!
  • Asigurați-vă că subliniați importanța menținerii acestuia despre invitație. Dacă știți că cineva este un portar secret rău, discutați cu ei în persoană sau la telefon despre modalități pe care le pot evita soțul / soția înaintea partidului.
  • Unii oameni nu-i plac surprizele. Dacă vă gândiți să planificați o petrecere surpriză, întrebați-vă soției cum se simte în avans. Dacă spune că nu, respectați-i dorințele.
  • Imaginea intitulată sărbătorește soția
    2. Invitați familia ei și prietenii pentru o cină de aniversare cu cheie redusă. Dacă soția dvs. nu este entuziasmat de ziua ei de naștere, o mică cină de ziua de naștere ar putea fi cea mai bună modalitate de a sărbători. Invitați familia ei și 3-4 dintre cei mai apropiați prieteni să meargă la un restaurant frumos.
  • Dacă sunteți într-un buget mai strict, luați cina la casa dvs. pentru toată lumea. Faceți alimentele preferate ale partidului soției, astfel încât să poată sărbători cu prietenii ei, economisind bani.
  • Dacă doriți să o amestecați, puteți chiar să le invitați să se brunării zilei de naștere. Care vă oferă restul zilei pentru a sărbători și a face mai multe activități de ziua de naștere.
  • Imaginea intitulată sărbătorește soția
    3. Duceți-o la cină și aveți o noapte pentru două pentru a sărbători singuri. Aceasta este o idee minunată de cadouri dacă soția dvs. cere să-și petreacă timpul cu dvs. pentru ziua ei de naștere. Planificați o noapte de băuturi, cină și dans, sau o cină fantezie și un spectacol. Soția dvs. își va aminti această zi de naștere timp de ani de zile!
  • Dacă încă mai vrei să-i inviți pe prietenii să sărbătorească, cereți-i să vă întâlnească la bar după cină pentru câteva băuturi și câteva dansuri.
  • Metoda 2 din 4:
    Tratarea ei la o experiență
    1. Imaginea intitulată sărbătorește soția
    1. Răsfățați-o cu o zi spa dacă nu ia niciodată timp pentru ea însăși. Vizitați spa-urile locale și întrebați dacă oferă pachete speciale pentru un masaj, facial, manichiură sau pedichiură și să rezerve serviciile pentru o zi pe care soția dvs. este liberă. Prezentați-i darul oferindu-i o broșură pentru spa cu o notă sinceră.
    • Dacă nu sunteți sigur ce fel de servicii i-ar plăcea, cumpărați un certificat de cadouri și lăsați-o să programeze ziua spa pentru ea însăși. În acest fel, ea poate alege exact ceea ce vrea să se răsucească cu ea.
  • Imaginea intitulată sărbătorește soția
    2. Luați-o într-o vacanță pentru o zi de naștere majoră. Multe femei visează să ia ceva timp liber pentru ziua lor de naștere, și dacă puteți face acest lucru, cu siguranță ar trebui. Zilele de naștere de la 30, 40, 50 și 60 sunt toate oportunitățile mari de a face o excursie împreună undeva nu ați fost niciodată.
  • Puteți să o spuneți în prealabil, fie să o surprindeți, dar amintiți-vă că planificarea unei călătorii surprinzătoare este mult mai dificilă. Asigurați-vă că ați sunat la locul de muncă și lăsați-i să știe că intenționați o călătorie surpriză pentru săptămâna zilei de naștere, astfel încât ea să nu aibă probleme pentru a suna.
  • Imaginea intitulată sărbătorește soția
    3. Ia-o la un concert sau un festival dacă iubește muzica. Dacă soția dvs. este un iubitor de muzică sau ați legat peste un artist sau o bandă specifică, cumpărați biletele pentru a le vedea. Concertul nu trebuie să fie în ziua de naștere, dar este cu siguranță util dacă este.
  • Dacă soția ta iubește muzica clasică, ia-o să vadă simfonia locală. Cele mai mari orașe au o simfonie care joacă spectacole diferite pe parcursul săptămânii, deci nu va fi greu să obții bilete în ziua ei de naștere.
  • Metoda 3 din 4:
    Cumpărarea unui cadou
    1. Imaginea intitulată sărbătorește soția
    1. Ia-o o bucată de bijuterii semnificative pentru a-și comemora ziua de naștere. Coliere, brățări, cercei și inele sunt toate cadouri minunate pentru ziua de naștere a soției dvs. Ei nu trebuie să fie scumpe, dar bijuteriile pe care le cumperi ar trebui să se potrivească cu stilul ei personal.
    • Dacă aveți nevoie de o inspirație, uitați-vă la genul de bijuterii pe care le poartă în fiecare zi. Care vă va ajuta să vă restrângeți căutarea la un anumit tip de bijuterii pe care îl va folosi de fapt.
    • O bucată mare de bijuterii pentru un cadou de ziua de naștere este ceva cu piatra de naștere în ea. Căutați o piatră specifică vă va ajuta să vă restrângeți că căutarea și darul va fi personalizat pentru ea.
  • Imaginea intitulată sărbătorește soția
    2. Trimiteți-i un buchet de ziua de naștere. Florile sunt o modalitate excelentă de a arăta soției dvs. că vă interesează și că este specială! Dacă știți floarea ei preferată, compania de flori oferă un buchet de la ei la munca, școala sau casa. Puteți alege un buchet mare ca un cadou principal sau unul mai mic ca un mic cadou pentru a-și începe ziua cu un zâmbet.
  • Dacă nu cunoașteți floarea preferată, alegeți un buchet de flori sezoniere, cum ar fi margarete în vară sau lalele în primăvară.
  • Imaginea intitulată sărbătorește soția
    3. Cumpărați un cadou care este util pentru unul dintre hobby-urile ei. Dacă soția dvs. are un interes specific, cum ar fi machiaj, grădinărit, jocuri video sau lectură, cumpărați ceva pentru hobby-ul ei pe care nu îl are deja. Păstrați un ochi pentru elemente unice și speciale pe tot parcursul anului pe care le-ar putea folosi.
  • Uitați-vă la colecția ei deja pentru a vedea ce are deja și asigurați-vă că nu cumpărați un duplicat.
  • Dacă nu sunteți sigur ce are deja, puteți obține un card cadou către un magazin care este specializat în hobby-ul ei, astfel încât să poată alege darul ei.
  • Metoda 4 din 4:
    Făcând un cadou
    1. Imaginea intitulată sărbătorește soția
    1. Faceți micul dejun în pat pentru a începe ziua într-o notă bună. Treziți-vă devreme și furișați din pat pentru a-și pregăti obiectele preferate de mic dejun. Apoi, aranjați-i cu ușurință pe o tavă cu o ceașcă de cafea sau sticlă de suc de portocale. Puteți chiar să plasați o carte de aniversare sau o floare pe tavă pentru o surpriză adăugată.
    • Acest cadou deosebit de mare dacă soția dvs. trebuie să lucreze în ziua de naștere. Ea va fi fericită toată ziua gândindu-se la micul dejun minunat de ziua ei.
  • Imaginea intitulată sărbătorește soția
    2. Creați un fotobook de amintiri pentru a le reaminti viața ei minunată. Pentru acest dar, consultați-i prietenii și familia pentru a obține fotografii din trecutul ei. Concentrați-vă pe diferitele etape ale vieții ei, cum ar fi copilăria, vârsta adultă, și, eventual, toate aventurile pe care le-ați avut împreună. Le compilează într-o carte foto și o prezintă la ziua ei de naștere.
  • Puteți chiar să includeți note de la prietenii și familia ei despre amintirile lor despre diferite evenimente. De exemplu, cereți-i părinților să spună povestea zilei în care sa născut sau să-i aducă pe cel mai bun prieten al ei să scrie despre cum s-au întâlnit.
  • Imaginea intitulată sărbătorește soția
    3. Dați-i o "carte de cupon" de sarcini speciale legate de relația dvs. Acesta este un mod unic și distractiv de a oferi soției dvs. să facă ceea ce dorește pe tot parcursul anului, nu doar la ziua ei de naștere! Faceți-i singuri și gândiți-vă la lucrurile pe care le cunoașteți că se va bucura, ca o săptămână de a nu face feluri de mâncare sau un maraton de film fără plângere.
  • Puteți cumpăra cărți de cupon ca acestea la unele magazine, dar este cu siguranță mai sinceră atunci când le faceți singur. Tot ce trebuie să faceți este să faceți niște bucăți de hârtie în jumătate, să le strângeți împreună și să vă scrieți "cupoane" pe pagini.
  • Carte de ziua de naștere și ajutor cadou

    Mesajele cardului de naștere pentru soție

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Modalități de a întreba soția ta ceea ce vrea pentru ziua ei de naștere

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    sfaturi

    Începeți planificarea pentru ziua de naștere a soției dvs. mai devreme, acordându-i atenție intereselor și oricăror dorește ca ea să menționeze în trecere. Păstrați o listă de idei potențiale în telefonul dvs!
  • Dacă sunteți stumped despre ce să o obțineți, întrebați-i prietenii și familia despre recomandări.
  • Amintiți-vă că nu trebuie să cheltuiți o mulțime de bani pentru ao face fericită!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar